2

 

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere på hvordan det går med bandet :) Og det går veldig bra! Hadde en rå øving i går, med sykt bra lyd og alt fungerte bare veldig bra. Fikk helt ferdig den nye sangen vår også. DET er deilig. Nå bare gleder jeg meg max til å spille den live! Har også rocka opp sangen til Anniken. Nå passer den litt bedre inn i settet vårt, også er vi ikke avhengig av en ekstra på bass. Ingrid var innom på øving og sa "åååh, likte versonen, nå slipper jeg å gråte hver gang" og det er bra ;) (Ble veldig tungt å spille den før) Så sparer vi synth versonen til spesielle anledninger <3

Det er også spennende ting i vente! Vi har kommet med på Emergenza som er Norges største bandkonkurranse. Den skal foregå i Oslo og vi skal spille der i mars. Vet ikke helt datoen ennå! Det er først innledende runder på Revolver, så semifinale på JohnDee og finale på Rockefeller! GUD, det blir spennende.

I tillegg har vi ett annet spennende prosjekt på gang, som jeg ikke kan si så mye om ennå. Men, gleder meg veldig til å se hvordan det utvikler seg!

Så til slutt. TOM RUNE er helt RÅ! Vi har jo fått ny trommis, og han er bare helt konge på trommer. Vi jobber allerede kjempe bra sammen og han passer bare så godt med oss rett og slett! Veldig gøy at det endte så bra etter SuperSara måtte slutte. Nå gleder jeg meg bare til å vise alle sammen det live ;)

ROCK ON!

 

(Ikke glem å hør musikken vår HER)

Anniken

20.01.2011 kl.18:25

jeg skal såå være roadie på i mars!!!
Helene

20.01.2011 kl.21:51

Så bra Marthine! Det må være en vidunerlig følelse at folk liker å høre på noe dere elsker å holde på med ^^

Skriv en kommentarhits