7


Æh, som tiden flyr! Vi er godt ut i november og julen nærmer seg med stormskritt. Lille herlige nevøen min har rukket å bli et år og vi har fått feiret ny leilighet med en skikkelig "Suit-up" innflytningsfest. I skrivende stund sitter jeg på ferga på vei til Rygge. Jeg skal tilbringe noen herlige dager med herlige jenter i Dublin. Det blir så stas. Til helgen skal jeg spille på Geilo, så det er vel ikke annet enn å si enn at dette må jo bare bli en bra uke:)

 

Ha en super tirsdag :)

 

Caroline

11.11.2014 kl.09:08

Så fint du har det hos deg :)
Caroline: tusen takk, så hyggelig :)
Armonia

19.11.2014 kl.16:11

Kjempefin blogg med litt av hvert som jeg selv interesserer meg for også :) Oppdaget bloggen din ved å Google Moringa ;) Bruker du dette ennå? Er interessert i såkalte "superprodukter", men det er så mye på markedet... Har prøvd litt av hvert allerede :p Vet du hva forskjellen på Moringa og fks spirulina /Chlorella /fitline/herbalife er? Hva har/kan Moringa som ikke de andre har? Takknemlig for svar når du har tid :D
Anonym

29.11.2014 kl.21:48

Hei, jeg bare lurte på en ting - du heter vel ikke tilfeldigvis Sarah på Hot or Not? For om ikke så er det noen som har tatt bildene dine..
Anonym AAB

29.11.2014 kl.22:30

Her er iallefall ''Jenta'' eller hvem enn hun er - http://eu1.hotornot.com/profile/0425543371 . Rapportert og snakket til, håper hun/han gir seg snart, så får du ha en fortsatt god dag :)
Anonym: Hæ????? Det gjør jeg ikke!! Vet ikke hva hot or not er en gang :/ har du en link?
Anonym AAB: tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette! Klarte ikke så noe på linken du sendte så da er den kanskje sletta allerede?

Skriv en kommentarhits