8

Det er så deilig med friske urter på kjøkkenet, ikke bare smaker det ekstra godt men det ser friskt og herlig ut også! Jeg har også blitt helt avhengig av kaffemaskinen vår. Vi hadde en annen før, men Nespresso kaffen er helt fantastisk. De er så flinke på både design og smak. Nå vurderer jeg opp og ned ny benkeplate. Den skal byttes etter en reklamasjon, men jeg er så ubesluttsom noen ganger. Jeg har klart å få et ned til to alternativer, og begge blir fine, jeg må bare finne ut hva slags uttrykk jeg vil kjøkkenet skal ha. #dilemma. Men, når det er sagt skal det bli så godt å få byttet den.

 

Nå skal lørdagen nytes sammen med verdens beste søster. Hun skal gifte seg til sommeren og vi skal hente en god dose inspirasjon og ideer på bryllupsmesse. DET blir stas! God lørdag alle sammen 

 

Camilla

24.01.2015 kl.11:01

Stilig !:)
Carina

24.01.2015 kl.11:28

Kaffe om morgenen er jo så godt, og bare ta 5 minutter for å få i gang kroppen på en ny dag:) Gitt litt opp blomster og litt sånn, siden orkiden min tok kvelden. Har da hørt at orkider skal være super enkle å ha med å gjøre, men tydeligvis ikke.. :)
Kamilla Haaland

24.01.2015 kl.11:48

Herlig! Kaffe er så digg :)
Anneline Ellingsen

24.01.2015 kl.12:14

Fine bilder :)
Camilla: tusen takk :)
Carina: ja, det er fantastisk med kaffekoppen på morgen! Hehe ja, det går mest i grønnplanter her. Trenger lite vann og det passer bra. Urtene derimot skjønner jeg meg ikke helt på, men veldig hyggelig så lenge de gidder å leve på kjøkkenet ;) orkideer kan være vanskelig! Klart å ta liv av noen jeg og ;)
Kamilla Haaland: tusen takk:) ja det er nydelig! :)
Anneline Ellingsen: så hyggelig! Tusen takk :)

Skriv en kommentarhits