0


Herlig dag på fjellet i dag med ski, sol og blå himmel. Mega påskestemning med avslutning på Blestua med en kald en:)
Her er dagen i instaøyeblikk.... :)


Perfekt søndag!

Skrevet 13.04.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
5


For et herlig vær å starte påskeferien med. Denne solen og blå himmel har vært alt for etterlengtet i det siste, så jeg merket at det boblet litt i kroppen når jeg våknet og så solstrålene trengte seg inn gjennom persiennene. Men, over til andre delen av overskriften. Jeg har jo som regel alltid farge på neglene mine og er veldig svak for rød og rosa toner. Etter å ha prøvd utallige merker er Essie og OPI uten tvil favorittene. De er lettest å legge, gir jevne strøk og holder lengst. Akkurat nå er dette favorittfargene mine! 2 litt dypere farger og 2 herlige, freshe vårfarger.Fargene er:

♥ "Essie Funny Face"
♥ "OPI Koala Bear-y"
♥ "Essie Big Spender"
♥ "OPI Chihuahua Bites!"
OG, siden jeg hadde litt ekstra energi på morgen i dag prøvde jeg noe nytt. Sløyfe i håret! Jeg elsker sløyfer og er alt for glad i å håret opp og vekk, så en ganske perfekt kombinasjon egentlig! Håper dere nyter det fine været om det er sol hos dere og ikke minst - GOD PÅSKE!

 

 

 #hår #negler #sløyfe #shopping #tips #skjønnhet 

Skrevet 11.04.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 5 kommentarer
2


Ææææh, det nærmer seg snart premiere og jeg merker godt nå at vi (som alltid) ligger bak skjema. Har vært med på dette alt for mange ganger før, men man blir allikevel like stressa de siste dagene. Når det er sagt gleder jeg meg veldig til å stå på scenen igjen med en fantastisk gjeng. Det er så gøy og gir så mye energi når man er i gang! Det er også spennende nå som kostymer, kulisser og sminke begynner å komme på plass! Vi setter i år opp et musikkspill om dumme rotter og stygge katter - RÆTS!


Og, om noen skulle bo i området rundt Våle, er det premiere lørdag og familieforestilling på søndag. Fjellborg ee stedet og vi kan jo ikke love annet enn kjempe stemning:)

Skrevet 27.03.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
4


Noen ganger er mandag så veldig mandag! Sov vanvittig dårlig i natt, våknet til øs pøs regnvær og spiste frokost i bilen! Super stas. Men tross dårlig start skal det ikke så mye til når sola kommer. Plutselig får man et tonn av ekstra energi og for å gjøre det helt perfekt var jeg på kundebesøk, ute i solen. Herlig! Mandag betyr også revy. Det nærmer seg skremmende premiere og det er skikkelig siste innspurt. Det er litt miksa følelser. Gleder meg veldig til å spille forestillinger nå og få en ekstra fridag i uka igjen, men på en annen måte har det gått alt for fort. Plutselig stod vi der. Bare noen uker igjen til generalprøve!
Men, nå er det kveld og natta! Krysser fingrene for en god natt søvn og skyfri himmel i morgen!! :)

God natt herlige lesere <3


Skrevet 10.03.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 4 kommentarer
0


Æh, hektiske dager! Revy øving, helg øving, bandmøte i Oslo og jobb. Vi har forresten fått spilletid på Emergenza Festivalen. Vi står på scenen på John Dee i Oslo, 15. Mars! Jeg kan nesten ikke vente. I morgen drar Fredrik og jeg en liten tur på hytta, med mamma, pappa og Dixi. Merker det skal bli deilig nå!


Happydays!


Skrevet 19.02.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
1


Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling til dere. Vi har alltid proteinbarer på jobb, og spiser som regel det, med en kopp kaffe, klokka 3 hver dag. Jeg har aldri vært noe særlig glad i #proteinbarer, helt til jeg smakte disse fra Herbalife. Det fungerer perfekt som mellommåltid eller til å ha i veska når du er på farta. Det hender også jeg kutter de opp som snacks på kvelden om jeg er sulten. Favoritten min har blitt mandel og vanilje, så nå har jeg kjøpt første esken til å ha hjemme. Det er ca 16g karbo pr bar.

Jeg ble også anbefalt sjampo og balsam. Tenkte jeg skulle gi det en sjangs, siden jeg er på jakt etter noe jeg liker om dagen. Har prøvd mye diverse frisør merker, men sliter med å finne noe håret mitt liker over tid. #Herbalife sine inneholder alovera og er fri for parabener, så dette blir spennende!

Skrevet 14.01.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
3

 

Nytt år er en perfekt måte å starte litt på nytt. Glemme den dårlige samvittigheten for ting du ikke fikk gjort eller slurvet med i fjor og starte nytt år med blanke ark. Jeg elsker å sette meg mål og nyttårsforsetter er en stor del av det. Selv om ikke hele listen blir innfridd eller året ble helt som jeg hadde planlagt, er det alltid greit å ha noen øsnker å følge. Ønsker om å være en litt bedre verson av meg selv. 2014 har jeg allerede ingen tvil om at kommer til å bli et konge år. Jeg er super svak for tradisjoner, og med en del venner som også syntes det er stas har vi laget oss mange fine tradisjoner gjennom året. I tillegg til de er Fredrik ferdig utdannet lærer til sommeren og vi starter vår første husjakt sammen. Det blir så bra at jeg har ikke ord. Jeg er forbredt på at det vil ta tid, men jeg gleder meg til å starte prosessen. Jeg gleder meg også til å reise mer. Reise med venner og verdens beste kjæreste. Og jeg gleder meg til et bra band år, ja for jeg har en del forhåpninger til det. Vi er på gitarist jakt, planlegger vår første plateutgivelse og har truffet noen bra folk som kanskje kan hjelpe oss til å fortsette et spennende musikkeventyr.Også gleder jeg meg selfølgelig til å følge det første året til sjarmøren min! Tantekjærlighet!

2014 <3 

 

Skrevet 06.01.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 3 kommentarer
0


For en herlig onsdag! Etter en bra dag på jobb møtte vi en gammel kollega til vin, burger og øl på Kverneriet. Alltid koselig med jentene på jobben og enda bedre å oppdage nye steder. Ingen av oss hadde vært der før og det var ikke vanskelig å bli glad i konseptet "hjemmelaget burger". Alt fra brød til dressing og french fries var laget på stedet og det smakte fantastisk. Og, ikke minst, en perfekt avslutning med brownies og kaffe:)


I tillegg til en bra dag var det herlig stemning på brygga. Elsker all den fine julepynten og julelysene rundt omkring i byen. Så stemningsfullt! Nå tilbringes resten av kvelden på sofaen med verdens beste gutt <3 hverdagsgleder!

Skrevet 11.12.2013. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
0

 

I går reiste Marcelo tilbake. Det har vært utrolig kos å se han igjen og han har virkelig fått vist oss mye bra av Mexico, spesielt mye god mat! Man kan vel også si at han reiste i riktig tid, etter han dro i går har det vært EKSTREMT med regn, lyn og torden. I går gikk lyset noen ganger og vi ble ekstra godt kjent på hotellet da vi prøvde å komme oss inn på restauranten vi hadde reservasjon, uten å gå ute. Da vi våknet til overskyet vær i dag, bestemte vi oss for å sjekke ut butikkene i nærheten. 5 minutter opp i veien åpnet himmelen seg og på null komma niks var veiene blitt til elver og skoene var bare å glemme. Men er man på tur så er man på tur, så vi rasket med oss noen paraplyer og vasset oss rundt barbent. Etter å bli servert lunsjen på rommet, gormet style kom plutselig solen frem og vi har koset oss ved bassenget igjen :) Vi har også fått med oss et bryllup på stranden og enda flere Mango Tango'er (Mexico drink no.1)

I morgen satser vi på at været sammarbeider litt mer og lar oss komme hjem brune og fine :) UTROLIG rart at vi nærmer oss slutten på turen nå. Føler vi har vært på reise i en evighet. Så mye vi har opplevd og så mye vi har sett. FOR en sommerferie sier jeg bare <3

ooog, overskriften. Guacamole. MAN den er god her.
Så aldri mer TexMex guacamole mix på meg!

 

 

Skrevet 03.09.2013. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
0


Sol, reker, brygga, kveldskos, venner, iskaffe, sykkeltur og konge bandøving! Det er bra sommerdager det:)


Elsker denne tiden på året <3


Skrevet 10.06.2013. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
1

Det ble en superfin pinsehelg hos mamma og pappa. Det røde huset jeg har vokst opp i skulle plutselig bli grått, så da ble det familiedugnad med 40 liter gråmaling, vaffel lunsj, Melodi Grand Prix, grilling, støle muskler og mye frisk luft:) med så herlig vær var det faktisk helt greit å tilbringe mange timer med malingskosten!

Og, det er enda mere gøy å se resultatet etterpå! Så bra det blir:)

Skrevet 22.05.2013. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
1

Plutselig var jeg på Rikshospitalet, klar eller ikke klar for å finne ut av rytmeforstyrrelsen på hjertet mitt. I dag har det vært samtale med lege og diverse tester, så i morgen er den store dagen! Da skal de gjøre ett inngrep, nærmere sagt ablasjon. Så får jeg reise hjem på lørdag. Det er en spennende dag i morgen, så før jeg reflekterer veldig mye mer over ting tenkte jeg å heller legge meg!

Trøste mat og new girl på tv er sååååå lov dagen før dagen, spesielt siden jeg skal faste fra 24:00 ;)

Nå er det natta!

Skrevet 13.09.2012. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
0

 

Det ble en fantastisk uke med ferie! Såååå deilig å koble ut med herlig venner og slippe alle tanker om alt som skal gjøres og burde vært gjort hjemme. Trengte det veldig:)

Nå er det HELLO hverdag;)

So, HELLO there;)

Skrevet 14.08.2012. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
2

 

En liten instagram oppdatering fra Kragerø:)

Bra lesestoff og kaffe og baileys kan ikke bli feil:)

Kon Tiki kom på besøk;)

I morgen er vi klar for mere alias, bedre vær, reker og skikkelig båttur:)
elsker Kragerø sommer!!

Skrevet 07.08.2012. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
1

I dag har jeg vært på ett utrolig spennende jobbmøte i Oslo, med mange planer om tiden fremover som jeg tror kan ble veldig bra! Det var heller ikke feil at det var supersommer dag i hovedstaden så jeg kunne kose meg med lunsj på Aker Brygge i sola:) Nå er det hjem til feiring av pappa med grillings og is i varmen! Elsker at sommeren er her

I morgen er det visning, og jeg er så spent! Det kribler i fingrene etter å få ett egent sted nå og jeg er super drømmende interiør slave om dagen med blader, blogger, nettsider og kataloger! Ikke bra;) men mamma har alltid sagt at det er lov å drømme
... Så da gjør jeg det;)

Skrevet 05.07.2012. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
1

 

Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, nemmelig anbefalle en bok! Jeg har ikke lest en hel bok siden særemne på videregående, og har ikke vært noe flink til å ta meg tid til det. Men i Spania slo jeg til og ble HELT hekta! Når man ligger så mange timer i sola hver dag, måtte jeg ha noe å gjøre etterhvert. Så da Anette kom med en bok, tenkte jeg at jeg kunne hvertfall begynne. Da var det gjort! Og GUD for en bok.

Boken jeg snakker om er "Fyrvokteren" av Camilla Läckberg. Det er krim bok i en serie av flere bøker. Men hver historie er separat så man er ikke avhengig av å lest noen av de andre før. 

Det er en lys sommernatt. En kvinne kaster seg inn i en bil. Hendene på rattet er blodige. Med den lille sønnen sin i baksetet flykter hun mot øya Gråskär utenfor Fjällbacka. Det sies at de døde går igjen der, og at de har noe å fortelle de levende. Et par døgn senere myrdes en mann en leilighet i Fjällbacka. Han har nettopp vært på Gråskär. Patrik Hedström og kollegene ved Tanumshede politistasjon oppdager snart at livet hans var fullt av hemmeligheter.

Det jeg likte best med boken var alle fortellingene om forskjellige personer, som er litt forvirrende i starten men som man fort kommer inn i. Du blir kjent med mange forskjellige personer, men selv om det er mange klarer man fint å skille historiene og menneskene. Stadig kommer det nye spor og mennesker i forbindelsen med drapsetterforkningen og historier fra Fjällbacka fra 1800 tallet flettes inn. Det er spenning til siste side med mange overraskelser underveis:) Akkurat sånn krim skal være! Den må bare leses rett og slett :)

Godstemning med bok i sola :)
Og jeg er stolt over å ha lest en bok på over 400 sider på bare noen dager! Små gleder ;)
Takk for lånet Anette søta ;)

Skrevet 17.08.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
4

 

Har kjøpt og prøvd ut litt ny sminke de siste mnd, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere favorittene mine. Var en del spørsmål om jeg kunne si litt om elf sminken også, når jeg fikk den. Så har plukka ut de jeg likte best. Her har dere hvertfall mine favoritter:


Kompaktpudder fra Kanebo Sensai TF103, kost fra Bare Minerals. 

Har prøvd ut sykt mye forskjellige fundation og mineralpudder, og har nå endt opp med denne som favoritt. Har brukt den lenge med svamp. Men ville ha lettere dekkevne, så når jeg begynte å bruke den med kost, har dette blitt klar favoritt. Når jeg skal ut på kvelden hender det jeg bruker svamp for full dekkevne. Kosten er også utrolig god, og gir jevn og fint uttrykk.


IsaDora Make-up collection 11 gold rush og kabuki kost fra ELF.

Dette settet er jeg helt forelsket i. Perfekte øyenskygge farger med mange muligheter. Bruker de mørkere på kvelden og de lyse på dagen somregel. Og solpudderet er kjempe fint med gylden farge og litt skimmer. Kosten kjøpte jeg egentlig for hele ansiktet, men syntes den er litt for myk, så den har blitt en veldig alright rushkost istedet!


Mineral concealer fra ELF og Concealer in a jar, fra NYX.

ELF concealeren er perfekt for lettere dekkevne under øyne og ved røde områder for å gi ett mere åpent utrykk på øynene dine. Medium dekkevne og veldig alright til hverdagssminke. Concealeren fra NYX har full dekkevne og er rett og slett genial. Den dekker alt du øsnker å dekke, nesten ;) Jeg bruker begge med kost.


Wounderlash mascara (vanlig og vannfast) og Giordani Gold, Fascination mascara, alle fra Oriflame.

Jeg er sykt kresen på mascara og har prøvd ut utallige. Men det siste året eller to har jeg bare brukt disse. Wounder lash har en kjempe fin børste med korte hår på den ene siden og lange på den andre som gjør at den er veldig lett å bruke både oppe og nede og gir fin fylde. Mens Giordani mascaraen gir syk lengde og sprer vippene veldig bra! Det hender jeg kombinerer de litt. Begge har gummibørste.


"Love" lebestift i farge LoveNude fra Oriflame, Wounder Nail fra Isadora i 708 og Felt Tip Liner fra NYX i extreme black.

Love lebestiften er jeg TOTALT forelsket i, og den er ett must i alles sminkepung. Den gir perfekt naturlig farge, inneholder masse fuktighet og litt glitter. Kjempe fin til hverdagssminke! Eller kjempe fin alltid ;) Så er det neglelakken som jeg har blitt veldig glad i. Det er bred kost så den er kjempe lett å påføre også sitter den så lenge! DET liker jeg. Til slutt er det den beste eyelinerer jeg noen gang har hatt. Den sitter hele dagen, og er så enkel å bruke. Det er våt liner, men tuppen er som en tusj. Så man får så fin strek. et MUST til rett og slett.


Mineral blush i farge rose fra ELF og Shimmering Facial Whip fra ELF

Blushen gir kjempe fin glød og veldig lett å bruke som en effekt i kinnene eller som full blush. Elsker fargen, man får så friske og søte kinn. Så er det shimmere fra elf som er veldig alright. Jeg bruker den på øyelokket øverst ved øyenbrynet og på kinnbenet. Super fint nå på sommeren og gir også veldig fin glød i ansiktet.  

Så, det var mine favoritter:)
Håper dere likte innlegget og at dere fant noe nytt og spennende!
Sminka fra ELF finner du på www.eyeslipsface.no og sminken fra NYX finner du på www.cherryculture.com. Veldig bra priser og alright sminke :) 

 

 

Skrevet 23.06.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 4 kommentarer
2

 

Jeg må bare anbefalle favoritt shampoo og balsamen min nå. Eller serien hvertfall. De er nemmelig fra Bed Head. Jeg har brukt opp en 750ml flaske med Dumb Blond nå og var nødt til å kjøpe igjen. Selv om jeg var fornøyd med den, tenkte jeg at jeg kunne prøve noe som ga litt mere volum. Så denne gangen ble det "Styleshots Epic Volume". Skal innrømme at noe voldsomt mere volum har jeg ikke sett så mye til, men som Dumb Blond også gjør, lukter den fantastisk og gir så glansfult og fint hår!Dette gjør Bed Head Serien til min favoritt:

De gir mere vitaminer til håret
De sliter ikke på fargen, hvis man har farget hår
De lukter UTROLIG godt, til og med dagen etter
Stor flaske som varer leeeenge (varte i litt under ett halvt år)
Pumpeflaske som gjør at man får passe mengde og ikke sløser
Balsamen kan brukes som hårkur hvis du lar den sitte i, i ca 10 min 

Har aldri fått så mange kommentarer på at håret mitt lukter så godt, før jeg begynte med Bed Head.
Så en stor gogo fra meg:) 
 

 

Skrevet 21.06.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
2

 

Elsker jo bilder og elsker fine filtere som kan gi bildene fine det lille ekstra. Derfor har jeg blitt helt forelsket i en applikasjon på iPhone, som har mange fine og spennende filtere man kan bruke. Mobilbilder blir fort litt kjedelige i både farger og kontraster, men det er liksom den kameramuligheten jeg har med overalt. Så nå blir det litt mer spennende mobilbilder fremover:)

Her er noen eksempler:

såååå,
App'en "Instagram" er virkelig å anbefalle ;)

Hva syntes du?


Skrevet 09.05.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
1

 

 

Har prøvd noen treningstopper den siste tiden og har stoppet på en klar favoritt! Det er toppen fra Pierre Robert. Selv om jeg er forelsket i strømpebuksene og undertøyet dems, var jeg litt usikker på å kjøpe treningstøy på samme sted jeg handler inn til middagen. MEN, Pierre Robert imponerer igjen:) SÅ, hvis du er på leiting etter en treningstopp som virkelig holder ting på plass, så er dette en gogo!!

Det jeg liker spesielt godt med den er at den er sømløs. Så det er ingen strikker som strammer på feil sted. Man kjenner nesten ikke at man har den på, når man trener. Den andre tingen jeg liker, er at den er "høy", eller lang, som gjør at den gir veldig bra støtte! Ett lite tips er å ta en str mindre enn man tenker å ta. Jeg er en 80 C/D, og tok først medium, men syntes ikke den støttet nok, nå har jeg small og den er helt perfekt. Den utvider seg veldig når man blir varm, så selv om det nesten er en treningsøkt å få den på, er den perfekt når man trener!


(me and my mate - ut på tur)

Sååå,
det var dagens tips :)

 

 

 

Skrevet 26.04.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
1

 

Syntes ikke senga mi har vært så veldig god de siste åra. Den har vært litt i overkant hard, men så har jeg vært så usikker på hva jeg skulle velge for å kanskje gjøre det litt bedre. Så når DUX kom med sin dun overmadrass i fjor var jeg ikke i tvil om hva jeg skulle ha. Jeg elsker dun og elsker å ligge oppå dundyner. Nå føler jeg at jeg sover på en sky. Den er så bløt og deilig. Det er litt vanskelig å forklare egnentlig, for den gjør ikke senga for myk, meg den har den bløte overflaten på en måte. Jeg kan ikke ha for my badrass pga ryggen, men denne passer perfekt over den faste madrassen jeg har fra før.

 

Den kan brukes enten rett på madrassen eller oppå overbadrassen. Jeg har den rett på madrassen og det er helt perfekt!

Såå absolutt en anbefaling for de som liker dun :)

 

 

Skrevet 22.03.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
0

 

Jeg har en anbefaling å komme med:)

Jeg er egentlig ikke noen lebestift menneske, og liker best å ha nøytrale lepper, så når jeg fikk denne her om dagen ble jeg helt forelsket! Det er en lebestift fra Oriflame. Den har farge ytterst, så lypsyl og så farge med litt glitter i midten. Liker den spesielt godt fordi den gir en veldig naturlig farge, i tillegg gir den mye fuktighet. Bruker den nesten som en vanlig lypsyl egentlig:) Fast innventar i veska rett og slett!Fargen er: "Love Nude"
og navnet: "Oriflame Beauty Triple Core Lipstick" (bare sånn for å gjøre det kort ;) )

 

 

Skrevet 13.03.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
3

 

En bekjent av meg var hos en soneterapaut og healer for en liten stund tilbake. Hun fortalte at hun hadde en del vondt i brystet. Han begynte å le, og hun forstod ingen ting. Det viste seg at det var flere som hadde hatt samme problemet. Han fortalte at før tenkte vi med hodet. Alt skulle være praktisk, flott og materialistisk. Mens nå, etter finanskrisen, begynner menneske å tenke mer med hjertet. Følelser blir viktigere. Derfor mente han at hun hadde vondt i brystet. Fordi hjertet trenger større plass..

Syntes det var en søt forklaring. Og en interessant forklaring. For etter en skoledag i går om trender, kom nettopp dette litt tilbake. Og etterhvert som jeg begynte å tenke litt over alt falt mange brikker på plass. For det er jo nettopp dette vi har i møte fremover. Det blir rett og slett en trend å bruke hjertet..

Om tiden som kommer fremover sier trendforskere at handlingene våre vil bli styrt mer og mer av kjærlighet, omsorg og følelser.  Materialisme vil ha liten betydning, og opplevelser vil ta større plass. Den fancy raske bilen uten for huset ditt, vil ikke være like interessant eller populær lengre. Det blir viktigere å eie eller kjøpe noen få spesielle ting, enn så mange ting som mulig.

Man ser allerede at alt dette er godt på vei til å påvirke trendene! "Think green" er ett utrykk som regjerer nå, og påvirker trender både i klær, interiør og livsstil. Miljøvennelig produkter er kjempe hot nå! Det er MYE gjenbruk og redesign innen klær og organiske tekstiler har blitt kjempe populært. Når det gjelder interiør og møbler er det viktig hvor treverket kommer fra og at det blir brukt med god samvittiget. Fair trade er viktigere enn noen gang, og vi bruker mere penger på å hjelpe andre som trenger det!

Personlig liker jeg dette veldig godt! Ikke bare konseptet at vi baserer handlingene våre mer på hva hjertet forteller. Men jeg liker stilen, og liker at vi kan hjelpe andre gjennom en trend! Er ikke for å alltid la hjertet styre, men at det kan påvirke noen beslutninger og ideer kan jo være fornuftig ;)
Jeg liker at ekte pels er en skikkelig no-go, og at vi ikke pløyer ned hele regnskogen for å få de møblene vi vil ha. I tillegg er jo vintage moten, gjenbruk og redesign kjempe hot! Elsker når tingene eller klærne mine har en slags historie bak seg. Vi må ta vare på hverandre og sen kloden vi bor på, så hva er vel ikke bedre da enn å gjøre det til en trend?

Er du klar for å la hjertet bestemme mer?
Syntes du dette er en bra utvikling?

 

Skrevet 19.01.2011. Ligger i kategorien Anbefalinger. 3 kommentarer
0

 

På nyttårsaften tenkte jeg å prøve meg på en litt anderledes dessert! Det er jo så mye cupcakes om dagen, så det blir nesten et must på dessert skåla, men for å gjøre den søte cupcake'n enda mere spennende tenkte jeg å skjøre den i to og legge en iskule imellom. JEg skal lage sjokolade cupcake, sammen med vanilje is. Vanilsje og Sjokolade sammen slår jo aldri feil :) Så gleder meg til å se om den slår ann og ikke minst om jeg klarer å lage ordentlig bra fyll! en at den vil se spennende ut er hvertfall sikkert ;)

Ser ikke dette godt og bra ut så vet ikke jeg! ;) og så enkelt å! Også kan van lett variere med forskjellige smaker og farger til de forskjellige anledningene!

Håper du fikk en ny dessert ide til juletida :)


Skrevet 23.12.2010. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
2

 

Jeg trengte ny foundation og savnet veldig mineralsminke. Er litt lei av å smøre foundation på ansiktet. Syntes det er deiligere og bruke børste, og få ett litt lettere uttrykk. Har hatt i.d. før som jeg forsovidt var fornøyd med, men så må det bestilles på nettet for å få en alright pris og det hadde jeg ikke tid til denne gangen. Har hatt No7 Mousse foundation nå sist og ble veldig glad i merket No7 så da måtte jeg bare prøve mineral sminken dems :)

Resultatet:
Har bare prøvd den en gang ennå, men første inntrykket er jeg veldig fornøyd med. Jeg har den lyseste fargen, og den ble litt mørkere enn jeg hadde trodd. Det var litt kjedelig, men alikevel så ga det veldig fin glød i ansiktet. Så når jeg tok noen børstestrøk på halsen og, så det bra ut :) Jeg syntes den dekker veldig fint og holder godt! Også er den jo veldig behagelig og lett å påføre. Det følger med en kost. Den fungerte ikke så bra, for den er alt for myk, så jeg bruker "bare escentuals" kosten jeg har, som fungerte perfekt! kosten som følger med er veldig fin som rouge kost.
Så alt i alt er jeg veldig fornøyd. I tillegg er det jo veldig alright pris: 159,- for 10g.

Uten foundation:

Med No7 Mineral Foundation:

(her har jeg kun på mineral foundationen og maskara)

Har du prøvd denne før?
Hva syntes du om resultatet? :)

 


Skrevet 30.11.2010. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
1

 

Noen produkter blir man bare utrolig glad i. Og da er det jo veldig koselig å kunne anbefalle de videre så kanskje andre blir glad i de også! Så her er noen av mine favorittprodukter for tiden :)

Bodylotion fra L'occitane :) Heeerlig krem som gir en liten følelse av å ha vært på spa. Så myk hud etterpå:)

 Så shower oil, også fra L'occitane. DETTE er den beste dusjsåpa jeg har vært borti rett og slett. Lukter herlig og føles herlig etterpå! Skikkelig GoGo.Og jeg må innrømme, etter å ha nesten voldtatt andre eos'er og IKKE vært fornøyd, har jeg også blitt litt frelst. MEN, det er kun den gule! Men så lenge den er så god som den er, er det heeeelt greit <3 Også smaker den godt :)


Så heeeeerlig lille eple fra DKNY. Passer perfekt for meg, og lukter FANTASTISK. Frisk og nydelig <3Dette er en skikkelig deilig ansiktsskrubb jeg fikk av Anette! Den har små korn i seg som gjør at den skrubber ekstra godt, og man føler man har det reineste ansiktet etterpå:) Også lukter den aprikos.... mm..Og så, denne heeeeerlige hånd og fotkremen fra The Body Shop. Skikkelig forelsket i denne! Den gir deilig myk hud, selv på harde føtter, lukter godt og er utrolig drøy :)

Håper du fant noe du også kunne tenkt deg å prøve! 
Har du prøvd noen av disse produktene før?

 

 

 

Skrevet 25.10.2010. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
1

Det har kommet flere yogurter i skyrserien (som jeg liker veldig godt) nå som heter "frukt". De er i smakene vanilje, jordbær og mango, og jeg har kosa meg med vanilje allerede :) Det var VELDIG god. Frisk smak og litt mere "fuktig" enn de vanlige skyr yogurtene. Altså, ble ikke så tørr. I tillegg er det jo ikke fett, men masse proteiner i den og DET er jo bra! Gleder meg til å smake de andre smakene, SPESIELT mango, siden jeg elsker det :)

Ser også veldig for meg at vanilje blir mega god med nøtter i :) NAM

Så absolutt en GoGo fra meg!Har du smakt den?

 

Skrevet 16.09.2010. Ligger i kategorien Anbefalinger. 1 kommentar
hits