2

 

Det har blitt en stund siden sist jeg har postet noe her, og nå var det på tide igjen. Lang historie kort. Har trengt en pause og konsentrere meg om litt andre ting, men nå gleder jeg meg til å dele oppskrifter, interiør og hverdag med dere igjen! Jeg syntes det er utrolig hyggelig at så mange er innom å ser hver dag, selv med lite nytt å titte på. Det setter jeg veldig pris på! 

Det har skjedd en del i det siste og en av høydepunktene er uten tvil Nederland. Vi hadde konsert i Utrecht og reiste ned en herlig gjeng for anledningen. Skal vise litt bilder senere, men det er en helg og en opplevelse jeg skal leve lenge på! Det var virkelig et skikkelig kick før Slottsfjell. Nå gleder jeg meg til sommer og varme! Grillen er på plass på terrassen og jeg ber alle værguder som fins om at de snart kan slappe av med all denne vinden (og regnet), så man kan nyte det lille hintet av sol som dukker opp!Så, etter hva både yr.no og værdamene på TV2 påstår, kan det bli et lite hint av sommer i helgen.
Det blir bra! 

 

 

Skrevet 03.06.2015. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
4

Jeg er så heldig å ha verdens beste kjæreste som ga meg spahelg på Kragerø Resort i bursdaggave! Det kunne ikke vært mer perfekt med skikkelig kjærestehelg og avslapping. For ikke å snakke om bra start på påsken.

Nå er det bare noen dager på jobb, så er det tid for påskefager på hytta. Det er tradisjon, og med all snøen som har kommet nå skal det blir så deilig med ski på bena og sol på blå himmel (om værmeldingen holder)!

God påske alle sammen :)

Skrevet 29.03.2015. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
5

 

Hadde noen fantastiske dager på Norefjell i helgen, tross stormen Ole. Det ble god mat, slalom, badstue og øl, en god dose brettspill og ganske mye vind. Jeg har ikke stått slalom på evigheter, så når jeg først kom på hvordan jeg skulle svinge, var det ikke så gæli;) Veldig deilig med en dag i bakken og ikke minst deilig å kjenne at kroppen jobber når man har det gøy. Så, håper det blir noen flere besøk fremover enn det har vært!
 


Og det beste av alt - ny hyttetur allerede neste helg! Elsker tid på fjellet:)

Skrevet 10.02.2015. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
7


Æh, som tiden flyr! Vi er godt ut i november og julen nærmer seg med stormskritt. Lille herlige nevøen min har rukket å bli et år og vi har fått feiret ny leilighet med en skikkelig "Suit-up" innflytningsfest. I skrivende stund sitter jeg på ferga på vei til Rygge. Jeg skal tilbringe noen herlige dager med herlige jenter i Dublin. Det blir så stas. Til helgen skal jeg spille på Geilo, så det er vel ikke annet enn å si enn at dette må jo bare bli en bra uke:)

 

Ha en super tirsdag :)

 

Skrevet 11.11.2014. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer
0


Herlige dager og flere ting på plass i leiligheten!  

Skrevet 18.09.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Det er så deilig når du våkner og bare føler at det blir en bra dag. Starter med god, sunn frokost, en deilig kopp kaffe og setter på musikk på badet! I dag hadde jeg til og med nesten en synge-i-tannbørsten hendelse i morgenkåpa foran speilen. Elsker når jeg har beregnet litt god tid og faktsik har det. Det er utrolig mye som skjer på jobb om dagen, så en god start har alt å si. Det er jo veldig spennende for tiden også, med jobb. Nå begynner virkelig siste innspurt i oslo og det blir mange dager i tigerstaden, mye logistikk og mye jobb. Jeg liker sånne perioder, det er spennende og det er mye som skjer!

Hentet også Glossyboxen min på morgen i dag. Vet ikke om dere har hørt om det før? Det er så enkelt som en liten eske som kommer i posten hver måned med herlig produkter i både original og prøve størrelser. På den måten kan man skjemme seg litt bort og prøve ut mange nye produkter innen både skjønnhet og pleie. Jeg har fått flere nye favoritter og er like spent hvert månedskifte på hva som dukker opp i den rosa boksen. Det koster 179,- per boks og verdien på boksen ligger alltid langt over dette. En herlig liten treat til seg selv - rett og slett!

Du kan prøve det ut selv HER!

 

 


#glossybox #lavkarbo #frokost #mat #matblogg #selfie #fritid #interiør #jobb 

Skrevet 08.09.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Det er så fantastisk at solen skinner om dagen og sensommer følelsen er tilbake. Et lite øyeblikk var jeg redd høsten hadde tatt over og den nye terrassen bare ble pynt gjennom vinduet. Men, nå er både terrasse og ny utegruppe godt i bruk og jeg gleder meg allerede til neste sommer. I går begynte jeg på kleskaoset. Boden er fylt opp med klær som må brettes, vaskes og tas stilling til. Har alt for mange plagg som har blitt liggende ubrukt lenge, så nå som jeg endelig kan ha litt orden skal jeg være veldig kritisk når jeg går igjennom.

Det er så mye nytt å være gira for nå at jeg klarer nesten ikke velge hva jeg skal være gira over. Så følelsen av å legge seg på ryggen i utesofaen, titte opp på skyene og bare trekke pusten dypt, er ganske innafor!

Skrevet 27.08.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4

I går var det tid for siste festivalgigen vår denne sommeren. Det har vært en herlig band sommer med så mange fete konsertopplevelser, fantastiske tilbakemeldinger og konge publikum! Det er så deilig å dele musikken live. Nå gleder vi oss enormt til å få EP'n vår ferdig. Da blir det release konsert og full fest.

Nå er vi på plass på hytta og skal nyte den siste ferieuken vår, før hverdagen starter for fullt igjen. Fredrik starter i ny jobb og vi skal endelig få nøklene til leiligheten vår. Det blir så bra! Men først, sommer idyll i Kragerø :)

Skrevet 03.08.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
4


Hei kjære tålmodige, herlige lesere! Det har skjedd utrolig mye i det siste og bloggen har desverre detti helt ut. Nå sitter jeg nesten å eksploderer av så mye ting jeg så gjerne vil fortelle dere. Det har vært to veldig travle uker med mye band, Slottsfjellfestivalen og leilighetsplanlegging. Ja kanskje jeg skal begynne der? FREDRIK OG JEG HAR KJØPT OSS LEILIGHET. Det føles så bra å si det og det føles så bra å skrive det. Det er en helt ny leilighet på ca 90 kvadrat med herlig utsikt, balkong, tre soverom og romslig deilig stue og kjøkken. Vi er så fornøyd og gleder oss enormt til å overta. Hvis alt går etter planen blir det om 2 uker! Vi skal gjøre litt før vi flytter inn. Flislegge på kjøkkenet og male litt. Skal prøve å ta dere med på prosessen nå med alle ideene, inspirasjon og endelig resultat. Gud som jeg gleder meg!

Det har jo også vært en av mine favoritthelger denne måneden. SLOTTSFJELL FESTIVALEN! Dette var mitt 6 år på rad og det går ikke ann å bli lei eller ha det mere gøy. I år kom også Ørjan fra Tronheim og joina the party. Det var stas! Det var rett og slett en perfekt helg med fantastiske mennesker, fantastisk musikk og fantastisk vær! I tillegg ble vi ringt etter på fredagen. Det var lydmannen på en av scenene under festivalen som lurte på om vi hadde mulighet til å stille opp på kort varsel og spille. Dette var en gratis scene Slottsfjell hadde ved Støperiet nede i sentrum. Det sa vi selfølgelig ja til og det ble en veldig kul opplevelse! Man får så spillesug når man er på festival og jeg gleda meg så til neste konsert, så ble det plutselig en under festivalen. Lykke! Skal dele mange flere bilder litt senere :) 

Og når det kommer til konserter så har jeg hatt noen konge opplevelser med bandet denne helgen. På torsdag spilte vi på RockArt festivalen. Det er en av favorittkonsertene vi har spilt så langt, med et herlig publikum som ga så mye. At et helt publikum står å skriker etter mer og ikke vi slippe oss av scenen, gir et adrenalinkick som ikke kan sammenlignes med noe annet! På lørdag spilte vi på Revårocken, en minifestival som har holdt på i mange år. Der er det alltid god stemning med mye folk og sommerliv. Etterpå dro vi videre til Total, utestedet til Slottsfjell, og avsluttet kvelden der med enda en konsert. Vi har aldri spilt to konserter på en dag og jeg var ekstremt spent på om det i det hele tatt ville gå. Selv om jeg var helt ferdig når jeg gikk av scenen, gjør jeg det mer enn gjerne igjen! FY så gøy og FY for et kick. Så, vi er rett og slett litt rusa på gode konsertopplevelser om dagen og det er så herlig! 
 
Så, bortsett fra alt det prøver jeg å nyte sommeren så mye jeg kan etter jobb. Selv om det blir mye planlegging og en leilighet som skal pakkes ned. Om en uke stikker vi til Kragerø og skal nyte 7 deilige dager på hytta! Det skal bli godt og lade opp til en spennende høst, for ikke å snakke om flyttingen. 

Livet er ganske herlig akkurat nå! :)
 

 


 #interiør #interiørblogg #band #musikk #outfit #opplevelse #leilighet #kjæreste #festival #sommer #venner #fritid

Skrevet 29.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
2


For en herlig helg dette har vært! Skikkelig sommerhelg rett og slett. På fredag tok vi med oss grillmat til Peter og kræsja grillen hans. Etter middag i solen kjørte vi oss en tur og endte på brygga i tønsberg hvor vi spiste is på brygga i solnedgangen. Så siden det var så hyggelig havnet vi til slutt på terrassen vår med vin og øl. Elsker dager som blir så bra, helt på sparket! På lørdag hadde min herlige Anette bursdag. Det er blitt tradisjon med feiring på Tjøme og dette året var ingen untak. Tverdt i mot. Med en haug bra folk, alkohol i glasse, kjøtt på grillen og mamma Hegg's hjemmelagde jordbærpai, kunne det ikke bli annet enn bra! Og, for ikke å glemme, kveldsbad i boblebadet. Så, super helg rett og slett!

Fredrik og jeg driver også å vrenger både hode og tanker så det holder om dagen. Vi er jo på leilighetsjakt, og en ganske fin en har dukket opp. Men ikke helt det området vi hadde tenkt. Det er visst litt vanskeligere enn jeg trodde å velge hva som betyr mest. Området eller selve boligen. Men, i morgen må vi bestemme oss. Skal fortelle litt mere da! 

Skrevet 14.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Endelig kom det skikkelig sommervær tilbake og en helt fantastisk temperatur. Jeg smelter bort og liker det faktisk. Litt rart å sitte på jobb å titte ut på alle som har ferie og kjenne sola steiker gjennom vinduet, men jeg har tross alt vært i USA allerede. Også hjelper det litt når man elsker jobben sin, for ikke å glemme Slottsfjellfestivalen. Det er under en uke igjen og jeg gleder meg så mye at det kribler bitte litt i magen. Det er virkelig en av høydepunktene i løpet av sommeren og jeg kan nesten ikke vente på følelsen når man står med en iskald øl, på toppen av Tønsberg og ser favoritt musikk på scenen. Nei, det blir så bra det! I mellomtiden får det heller være litt sommerstemning på jobb med iskaffe og sommermusikk på øret!Herlig sommertid <3

 

 

Skrevet 11.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


Plutselig var jeg tilbake på jobb igjen og plutselig var 3 uker ferie over. Det er så rart hvordan det kan føles som en evighet siden sist jeg var på jobb, men alikevel føle at de siste 3 ukene har gått vanvittig fort. Det har uansett vært en fantastisk ferie med verdens beste. Får ikke sagt hvor mye jeg liker å ferie i USA og vi lengtet tilbake igjen så fort vi hadde satt oss på flyet. Når det er sagt er det utrolig deilig å vite at vi har en hel sommer foran oss med festival, spillejobber, bursdagsfeiringer, sommerkos og en uke i Kragerø. Så, ikke så feil å være tilbake på jobb igjen. Rett etter vi kom hjem skiftet vi bare bag og satte oss i bilen til Kragerø for å feire bursdagen til pappa på hytta. Det var deilig å utsette utpakkingen litt og ikke minst godt å se familien igjen. På fredag spilte vi konsert og lørdagen ble brukt på jentekveld og feiring av fineste Malin. Så ganske greit å komme hjem til ;)Skal oppdatere med siste bit av USA turen litt senere! :)
Håper alle nyter sommer og kanskje til og med ferie!
 

Skrevet 07.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Det er helt utrolig. Dagene bare løper avsted og det er plutselig bare 4 dager til ferie og USA tur! Ikke nok med det, herlig Anja skal gifte seg til helgen med sin Vegard og jeg er mer enn klar for bryllup og feiring. I dag skal jeg til frisøren min for å freshe opp litt. Det blir deilig nå og ikke minst på tide! Klarer også å snike inn litt Akseltid og familiehygge oppi siste innspurt på jobb før vi drar, bandøvinger, maling og trening. Paff. Ferie skal bli mer enn ok nå merker jeg! 
 

 
 

Men, når det er sagt er det herlig med sommer, sol og norske jordbær! Prøvde forresten en ny tvist med cottage cheese til lunsj! Så enkelt som bare  jorbær og banan oppi. Det smaker herlig, metter godt og veldig lett å ta med seg til lunsj eller ha klart i kjøleskapet! 

 

Håper dere også nyter solen og sommervarmen! <3

Skrevet 12.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


Elsker når man tar en fredag helt på sparket også blir den helt perfekt. I går samlet vi oss på båten til Marius i Tønsberg, med ferske reker og vin. Man glemmer nesten hvor godt det er med ferske reker før man spiser det igjen. Det smakte himmelsk! Været ar ikke helt sammarbeidsvillig først, men det ble bare koselig med regndråpene på kalesjen. Etterhvert lettet skyene og vi fikk en fantastisk solnedgang. Superfredag rett og slett! I dag skal jeg feire verdens beste søster og jeg gleder meg til jentekveld og tapas! 
For en helg :) 

 

Skrevet 07.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


Hva skjedde med det fine været? Jeg blir så alt for glad i solen og sommerfølelsen, men i dag var det på med skinnjakke og skjerf igjen. Trøstet meg selv ved å kjøpe jordbær på vei til jobb og drikke alt for mange kopper kaffe. Det er helt merkelig å tenke på at for noen år tilbake taklet jeg ikke kaffe i sjokoladeglasur engang. Nå føler jeg at jeg har abstinenser noen dager om jeg ikke får kaffe på morgen. Det skjer heldigvis ikke hver dag, men lykken over en kopp god, svart kaffe har blitt enorm de siste årene. Det hører kanskje med å bli voksen? Næh, føler meg ikke så voksen ennå. Eller jo. Eller, det jeg prøver å si er at - GUD kaffe er godt! Når det har blitt sagt høyt og klart er det en annen ting som bør skrikes ut, med kanskje et hopp til og med. Det er kun 11 dager til vi sitter på flyet til USA. Trodde egentlig jeg ikke trengte ferie nå og syntes til og med den kom litt fort. For all del, har gledet meg enormt til å dra siden vi trykte "bestill" på flybillettene. Men det har vært litt uvirkelig og ikke minst rart å ha ferie så tidlig. Nå som det nærmer seg med stormskritt er jeg på kanten til å telle timer og jeg skal innrømme at det skal blir helt fantastisk med ferie. Føler jeg sier hei og hade til Fredrik i døra om dagen, så litt kjæreste tid nå skal bli passe perfekt!
 Nå satser jeg på at værdamen på TV2 ikke lurte meg på morgen i dag med at helgen bare blir en stor sol. For jeg er klar for både bursdagsfeiring og masse hygge - UTE! ;)


 

 


#blogg #interiørblogg #matblogg #kaffe #hverdag 

Skrevet 05.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Åkei, føler det er på tide å forklare litt, på en måte. Eller dele noen tanker. Som dere ser så har ikke akkurat bloggingen vært helt på topp i det siste og det er det en grunn til. Jeg har rett og slett vært litt utbrent, eller hva man nå enn skal kalle det. Jeg har alltid vært vant til å ha et høyt aktivitetsnivå, men det kombinert med litt for mye som har hengt over meg av ting som skulle vært fikset, gjort eller tatt stilling til, blir det litt mye til slutt. Kroppen sier rett og slett stopp selv om hodet egentlig er ganske med. Jeg har hatt dager hvor jeg har kommet hjem og tårene bare begynner å trille, uten at jeg kan stoppe de. Ikke fordi jeg er lei meg eller ikke har det noe bra. Kroppen min bare sier nok, rett og slett. Når jeg først da setter meg ned å prøver å finne grunnen til at det blir sånn, ser jeg at hodet har vært flink til å pushe litt for mye til side. Det blir nesten en slags "aha" opplevelse. Man tenker at alt er greit, men når man får tenkt seg om litt, er det egentlig en haug av ting som bør tas tak i for å ha det enda bedre. Der har jeg vært de siste ukene. Jeg hadde en periode høsten i fjor hvor hjertet mitt rett og slett sa i fra. Pulsen økte uansett hva jeg gjorde og jeg var så utslitt. Jeg fikk beskjed av legen om å ta det helt med ro til det ga seg. Det ble 2 uker på sofaen, hvor jeg kun gjorde det mest nødvendige. Jeg syntes det var skummelt å kjenne at hjertet mitt stoppet meg. Hjertet er litt ekstra sårt i vår familie, og det stikker fort litt dypere. Jeg blir litt redd uten at jeg selv vil hverken innrømme det eller si det til noen. Da blir det på en måte mer virkelig. Jeg vet det ikke er noe å være redd for og det er nok også derfor jeg klarer å legge det til side. Men det er noe med dette hjertet som vekker noen ekstra tanker. Etter disse ukene i høst føler jeg aldri at jeg har kommet helt ovenpå. Det går heldigvis lag tid mellom hver gang jeg føler det som jeg har gjort den siste tiden, men det irriterer meg likevel. Jeg har alltid lurt meg til å tro at jeg er så sterk, at jeg tåler mye og ikke minst at jeg orker å gjøre mye. Derfor stikker det hardt når kroppen tar overhånd og jeg ikke føler meg så høy i hatten lengre!Når det er sagt, har jeg det veldig bra nå og jeg har tatt tak i en hel del som har gjort at skuldrene mine føles 10 kg lettere. Har ikke klart å kutte ned så veldig på aktivitetsnivået mitt, men alt det andre som har jobbet i hodet prøver jeg å la falle på plass. Det er deilig! Jeg har hatt lyst til å skrive noe om dette tidligere, men det å innrømme at man er litt i kjelleren når man er der, er ikke så lett.

Det føles også veldig godt å tenke på tiden som kommer fremover. En strukturert hverdag skal plutselig bli litt mer virkelig og det gir meg ro. For all del, jeg elsker å være spontan og ta ting på sparket. Men det blir slitsomt i lengden når hele hverdagen min har fungert sånn. Jeg får aldri landet eller virkelig koblet av. Men, nå er det snart tid for ferie! Mandag om (litt mindre enn) 2 uker sitter Fredrik og jeg på flyet til Miami og klare for to fantastiske uker in the US and A! Apropo Fredrik, han er forresten ferdig på skolen og har fått seg jobb. Kunne man vært mer stolt? I tillegg til det er vi i full gang med å kikke på hus, eller leilighet, eller hva det nå enn blir. Kjøpe skal vi hvertfall og det er så stas. Hverdagslykke! 

Nå gleder jeg meg til en fantastisk sommer og alt som hører med <3

 

Skrevet 04.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Fy for en bra helg dette har vært. Og en ekstremt travel en! Vi har vært i studio siden torsdag for å spille inn EP'n vår og ble til slutt ferdig i kveld. I går tok vi oss en pause for å spille årets første utekonsert og med skyfri himmel ble det fort god stemning! Det er så herlig med så mye bra bandtid for tiden. Så mye spennende på gang og så fantastisk å ha mennesker rundt oss som stiller opp og engasjerer seg i det vi gjør. Kunne ikke vært mer takknemlig!!


Det ble mobilblogging på senga, men oppdatering ble det hvertfall. I morgen er det tilbake til virkeligheten. Håper dere har hatt en super helg:)

God natt <3

Skrevet 01.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
5


Det ble en herlig feiring av nasjonaldagen sammen med venner og familie. Jeg elsker tradisjoner og 17. mai er ikke noe unntak, så når jeg våknet til blå himmel og sol var det ikke så vanskelig å bare smile. Vi starten dagen med frokost hos min kjære søster, så tog vi på oss bunad og ordnet oss der etterpå. Jeg har arvet bunaden min av min mormor som sydde den til seg selv. Så fikk jeg den til min konfirmasjon og jeg er så stolt og takknemlig for det! Når finstasen var på var det tid for å gå i tog. Det er tradisjon å gå i toget i Våle og jeg er til og med så bortskjemt at Anette kommer hvert år og blir med. Etter toget dro vi til farmora til Fredrik som hadde laget snitter og kake. Vi samles alltid der etter togen sammen med hans familie. På kvelden samlet vi en hel haug herlige mennesker til tapas i Tønsberg. Vi har samlet noen samme gjengen med noen pluss og minus hvert år så lenge jeg kan huske og jeg er så glad for at vi klarer å få det til igjen hvert år. Det ble en veldig super fin dag og det merket jeg bra i går! Det er jo et slags godt tegn ;)
 Håper dere også hadde en herlig feiring med masse is og fint vær :)

 

 


#17mai #venner #familie #vår #mai

Skrevet 19.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
6


Noen har kanskje lagt merke til at jeg har skiftet header? Det er deilig med forandring innimellom og ettersom det egentlig er vår nå, tenkte jeg det passet bra med et bilde ute! Må innrømme at den fantastiske vårfølelsen jeg hadde har gjemt seg godt bort en liten stund, men jeg håper den er rett rundt hjørnet. Spesielt til helgen! Jeg er så svak for tradisjoner og 17. mai er en av de. Elsker dagen fylt med fine mennesker i bunad, korpsmusikk, is, barnetog, familie og kveldskos med venner. Så, litt sol og vårstemning i tillegg til alt dette, hadde jo ikke vært helt feil!I dag hadde jeg en fantastisk dag på trening! Jeg har hatt en periode hvor jeg har vært ganske umotivert og har sliti litt med å holde oppe så mye trening jeg hadde ønsket. Det er litt for mye som skjer for tiden og det har jeg merket godt på kroppen. Selv om det fortsatt skjer alt for mye har det lettet noen kilo fra skuldrene mine og jeg merker det så godt! Det er en herlig følelse og det viste seg på trening i dag også. Jeg var super motivert og hadde en perfekt økt. Det ble en intensiv runde sirkeltrening med øvelser på hele kroppen og interval etterpå. Så, selv om jeg er helt gele i kroppen og ligger som slakt under dyna, gleder jeg meg til neste økt igjen. DET er deilig!Nå er det natta her! 
Sov godt alle dere herlige <3

 

 


#header #trening #kosthold #bloggdesign #selfie 

 

Skrevet 13.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
1


Endelig en søndag, på sofaen, uten noen planer. Og det, etter en veldig hyggelig helg! Det er herlig det :)På torsdag var vi på Kent konsert i Oslo. Jeg fikk billett i gave til bursdagen min av Fredrik og jeg har gledet meg så til å se de live igjen. De har nettopp sluppet en fantastisk plate, og det er jo ikke noe bedre enn å høre det live. På fredag feiret vi Renate med skikkelig jentekveld. Hun hadde laget en nydelig kyllingsuppe etterfulgt av herlig cupcakes og pavelova. I tillegg fikk jeg tid til litt kvalitets tid med søster og ikke minst fikk jeg se Aksel igjen. Det er to uker siden sist nå (alt for lenge) og han vokser jo så fort! I går dro Ingrid og jeg ned til byen for å se den nye leiligheten til Malin. Det er så deilig med fri lørdager hvor man bare tar alt på sparket og koser seg! Etterpå samlet vi oss til ost og vin og Grand Prix på TV'n. Go' helg rett og slett!Håper dere har hatt en super helg dere også <3#helg #venner #konsert #kent #mat #familie #outfit #antrekk

Skrevet 11.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4

 

Det har vært en FANTASTISK helg med herlige mennesker. Anja skal snart gifte seg og det var tid for å drikke henne ut. Hun ble hentet overraskende på motorsykkel av Anniken hjemme, så startet vi dagen med champagnefrokost her. Etterpå var vi på sminkekurs og Anja fikk lære hvordan hun kunne legge sminken på bryllupsdagen. Etterpå dro vi videre på en gård hvor hun kjørte oss med traktor og henger. Vi skøyt på leirduer, spiste lunsj og Anja klippet sau og matet det lille lammet. Ullen hun klipte brukte hun etterpå i byen til å kjøpe sexy nattkjole og strømpebånd til bryllupet. Etter litt mere champagne på brygga i Tønsberg ble vi hentet i bår og kjørt til en campingplass hvor vi sov i natt. Der ble det mere leker, grilling og hygge! I dag våknet vi til sol og blå himmel og koste oss med frokost ved vannet.

Det har vært veldig gøy å stelle i stand! Anja fortjente uten tvil en perfekt dag og det var så koselig å kunne gjøre stas på henne i helgen!
SUPERHELG rett og slett!

 

Skrevet 04.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Skrevet 02.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2


En herlig øyeblikk i solen, på gresset, med min fantastiske og nydelige nevø. Lykke!

 

#familie #foto #barn #baby #nevø #søster #vår #kamera

Skrevet 30.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

 

Det er så herlig når søndagen kommer og følelsen av at man har hatt en veldig deilig helg dukker opp. Det har vært mange helger i det siste med avtaler fra morgen til kveld, så med konsert på fredag og ingen store planer etterpå, har det vært utrolig deilig å bare kunne slappe av. Og med sommervær på plass har jeg til og med fått et hint av litt mere farge. I dag stod vi opp tidlig for å se søstern til Fredrik spille håndballkamp. Etterpå ble det sen frokost og noen timer på terassen. Jeg har lenge vært veldig av og på om jeg skal tørre å ta tatovering. Jeg har tegnet noen forslag før men det blir aldri noe mer. I dag kom inspirasjonen over meg igjen da jeg satt der barbent i solen, så jeg begynte å tegne. Denne gangen prøvde jeg til og med å tegne på meg selv for å kjenne på følelsen. Det føltes skremmende bra og jeg er plutselig ganske gira igjen. Har bare skisset en rask skisse for å teste nå, den må gjøres litt mer personlig, men paff. Jeg liker det!Så får vi se hvor tøff jeg er ;)

 


#uterom #tatovering #vår #interiør #tegning #detalj

Skrevet 27.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2


Man kan ikke annet enn å være utrolig glad om dagen med så herlig vær, varme og vår! Jeg føler jeg har fått kasta på meg en god dose ekstra energi. Middag på grillen, steke i sola og lysere kvelder. Nå har vi også fått bestilt bil. En stk. Mustang Cabriolet er booket og jeg kan nesten ikke vente på å cruise rundt i den langs Florida's strender!Vi går også inn i en veldig bra bandtid nå. Sommer betyr konserter og vi har en hel del av de fremover. Det er så deilig å spille live, så jeg kjenner det kribler litt i magen bare av tanken. Denne uken slipper vi også vår første singel. Det er så stas å endelig få den ut og jeg gleder meg så til å vise dere. Det er en låt som heter YOU+ME og jeg håper dere blir litt forelsket i den ;)

Håper dere også nyter våren! 
 

 

 


#musikk #band #vår #familie #hund #natur #baby #interiørblogg #matblogg 

Skrevet 24.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


På onsdag dro vi hjem fra fjellet etter en fantastisk første del av påsken der! Det har vært så herlige å starte påsken på den måten og nå nyte soldager her hjemme. Etter vi kom hjem har det egentlig bare gått i ett med avtaler og jobb så det har ikke blitt så mye oppdateringer, derfor kommer siste delen av påsken på fjellet her ...Nå er det tid for litt jobb igjen! HA en super dag <3

Skrevet 19.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


I går gikk turen til Strutåsen. Hver påske må man dit, men i år er det en god del mere vind enn det har vært tidligere. Så det ble heller den berømte Blesnurren og solo inne. Selv om vinden koser seg godt om dagen, har vi vært utrolig heldig med været. Påskesolen er på plass, og da er det bare herlig å komme seg ut på ski. Etterpå ble det vannbakkels og avslapping på sofaen med litt krim. Til slutt disket pappa opp med herlig laks til middag. Så, her er litt mere stemningsbilder fra fjellet ....God påske videre alle herlige! <3

 

Skrevet 15.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

 

Siden det er påske og vi er på fjellet er det en del favoritter som lages. Favoritter som mamma har laget så lenge jeg kan huske. I går var det vannbakkels og kaffekos. Vannbakkels er jo sukkerfritt og siden mamma har cøliaki lager vi den også glutenfri. Derfor er ikke dette det værste å kose seg med til kaffen. Det er ingen lavkarbo oppskrift, men siden det er påske og man ofte samles med familie eller venner, der dette en perfekt kake å slenge sammen og servere til mange!

DU TRENGER:
(3 stenger)

 ♥ 5 dl vann
 ♥ 250 gr smør/margarin
 ♥ 250 gr fin semper (evnt. hvetemel)
 ♥ 8 små egg

 Kok opp vann og smøret sammen. Det er veldig viktig at ingrediensene er nøye oppmålt. Når smøret har smeltet og vannet koker trekker du kjelen halvveis av platen og heller du melet opp i kjelen. Rør godt og fort og pass på så den ikke svir seg. Press gjerne sleiva mot kanten når du rører så du får blandet alt godt. Så setter du kjelen i kaldt vannbad og venter til røren er litt kaldere enn lunken. Da tilsetter du to og to egg og miks det godt med håndmikser mellom hver runde med egg. Til slutt setter du røren til 3 lange stenger på et stekebrett og steker på 200 grader i ca 40 min. De skal bli fine og gyldne. Pass på at du ikke åpner ovnen for å sjekke underveis, da klapper de mer sammen. 

Til slutt topper du, om du ønsker, med melis. Her kan du gjerne bruke sukrinmelis så blir den helt sukkerfri. Vi hadde litt sitronsaft i også, da ble det friskt og godt!
#mat #oppskrift #glutenfri #sukkerfri #påske #matblogg 

Skrevet 15.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1


Får ikke sagt nok hvor deilig det er å bare nyte late dager på hytta! Det var så etterlengtet med noen dager nå hvor man gjør akkurat det man vil og føler for. Og ikke minst komme seg ut i frisk luft, med ski på beina og sol på himmelen. Og det beste av alt er at vi skal være her i enda flere dager! 

Påskekos <3

 

Skrevet 14.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4

 

I går kom vi oss til slutt opp på fjellet og det var herlig å sove uten vekkeklokke i dag. Så etter en lang og god påskefrokost er jeg bestevenn med sofaen noen timer og en bok, før vi skal i bursdag på en annen hytte litt senere i dag! I kveld blir det ost, vin og brettspill. Ikke rart jeg elsker påsken, fjellet og hytta! I morgen krysser jeg fingrene for sol og skyfri himmel. Jeg er mer enn klar for skitur, kvikklunsj og appelsin :)

 

Skrevet 12.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
7


Det var så koselig å se Anette igjen til en kopp kaffe. Vi er veldig travle begge to om dagen, så vi klarte så vidt å squize inn en cafedate i dag. Men det gikk. Det var hyggelig å snakke alt som skjer fremover, for ikke å snakke om sommeren. Vi er en gjeng med herlig mennesker som har en hel haug av tradisjoner som 17. mai feiring, Slottsfjellfestivalen, bursdager og sommerkos. Ikke rart jeg elsker den tiden av året. Merker også det kribler i magen bare av å tenkte på sommerferien med Fredrik. Det var så usikkert så lenge, om vi fikk til noe USA tur, så når vi først fikk bestilt føler jeg nesten vi gjorde det helt spontant. Nå er vi i full gang med å kikke på leiebil og hotell i Miami. Resten skal vi ta underveis. Vi har lagt opp ruten mellom Miami og Oklahoma, men akkurat hvor vi er når vet vi ikke helt og det elsker jeg. 
Nå er det pakkepakkepakke til hyttetur :)

 

Skrevet 10.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer
0


I morgen er det påskeferie og jeg kan ikke si annet enn at det skal bli helt fantastisk nå. Rømme opp på fjellet og bare kose seg med snø og fyr i peisen. Det kjennes ekstra godt nå som det bare er grått og trist her også. Det har ikke blitt så mye skiturer i år som ønsket heller, så har litt å ta igjen! I går dumpet det litt inspirasjon ned i posten min som gjorde morgen i dag litt ekstra bra. 2 stk interiørblander og en Moringa drikk før jeg gjorde noe som helst annet i dag, var helt innafor. Jeg har vært dronningen av dårlig tid på morgen før, men nyttårsforsettet mitt var å stå opp en halv time før jeg trengte i hverdagen, og det fungerer helt perfekt. (mesteparten av tiden hvertfall) Det er så herlig å kunne sette seg ned å slappe av med frokosten på morgen.Etterpå er det kafedate med Anette. Har klart å lirke inn litt kos mellom pakking og rydding etter jobb.
OG det er jo ikke feil ;)

 

Skrevet 10.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Jeg elsker hverdagsgleder, som foreksempel å starte dagen med en skikkelig god frokost. Ta seg tid til å nyte den mens God Morgen Norge står på i bakgrunnen. Det er en god start på dagen. I dag lagde jeg frokostlapper med eple, kanel og splenda. Det har blitt en av favorittene mine. Også er det jo så enkelt. Alt du trenger er å mikse 2 egg med 2 ss gresk yoghurt eller rømme. Så tilsetter du litt fiberhusk, litt splenda og en neve med mandelmel eller havregryn. La den hvile litt mens du ordner deg, så steker du røren i panna med litt smør og nyter de med litt rømme, eple, kanel og splenda. Eller evnt annen søtning. 
Etterpå er det tid for bandøving. Det nærmer seg konsert så vi er i full gang med å få settet til å sitte. Samtidig prøver vi å få ferdig en ny låt. Vi har en del sanger som mangler tekst og vokal, så det hadde vært utrolig kult å få hvertall en av de klare så vi kan teste de ut live! 

 

 


#lavkarbo #frokost #oppskrift #lchf #mat #matblogg

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4

 

I går fikk jeg en veldig hyggelig telefon! Det var fra blogg.no og de lurte på om jeg hadde lyst til å være "Ukens blogg" på blogg.no. Det ville jeg selvfølgelig og syntes det var utrolig stas å bli spurt! Det er en veldig fin sak blogg.no kjører, ved at de anbefaler en ny blogger hver uke. På den måten er det lett å finne nye blogger man kan bli inspirert av. Så, at jeg får være en av de, syntes jeg var utrolig hyggelig! Jeg elsker jo å blogge og setter veldig pris på alle dere som klikker seg inn på bloggen min hver dag. Og ikke minst alle de herlige kommentarene dere legger igjen! Da er det ekstra stas om det er flere nye som nå kan finne ting de liker her og vil følge med videre :) 
 


Om du vil, kan du lese intervjuet HER! :)

 

Skrevet 07.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
6

 

Jeg har prøvd noe helt nytt i en måned nå. Det heter Zija Smart Mix og er et produkt av moringa. Moringa er en plante som har vist fantastiske resultater på diverse sykdomsplager og generelt livskvaliteten din. Det har gitt resultater på alt fra høyt blodtrykk, stabilt blodsukker, dårlig søvn, hudplager, urolig puls, dårlig mage, ledd og muskel plager.. ja, utallige plager og sykdommer. Det er ingen medisin, men en plante som inneholder alt det kroppen trenger. Når kroppen får alle vitaminer og mineraler den vil ha, jobber kroppen din bedre med de plagene du har. I tillegg gir den mer energi og overskudd. 


Da jeg hørte om det var jeg utrolig skeptisk. Det hørtes for godt ut til å være sant. Derfor har jeg heller ikke valgt å skrive noe om det underveis. Jeg ville gi det den tiden de antydet at du ville trenge for å merke noe forskjell. Nå har jeg drukket denne drikken (som faktisk er veldig god) hver morgen i over en måned og det er lenge siden jeg har følt meg så bra! Jeg har slitet en del med søvn de siste årene. Jeg sover urolig og våkner ofte, det gjør at jeg ikke føler meg opplagt om morgen og blir fort tappet for energi. Nå, sover jeg som en sten og når jeg våkner er jeg opplagt og har en hel del energi å bruke utover dagen. Jeg finnes ikke fysen lengre og suget etter noe søtt er mer eller mindre borte. I tillegg har jeg gått ned 2 kilo og har fått en flatere mage. Alt fordi kroppen min får det den trenger og har det bra! Det hjelper meg også sammen med lavkarbo og ha et stabilt blodsukker og godt balansert kosthold! 
 

Moringa inneholder ...

♥ 3 x så mye kalium som i bananer

♥ 7 x så mye C-vitamin som i appelsin

♥ 4 x så mye kalsium som i melk
♥ 2 x så mye protein som i yoghurt
♥ 2 x så mye jern som i spinat
 Helsemessige fordeler ved jevnlig bruk av Moringa:

♥ Leverer anti-inflammatorisk støtte
♥ Fremmer et sunt muskel- skjelettsystem
♥ Fremmer sunn fordøyelse
♥ Øker mental klarhet
♥ Øker energinivået
♥ Gir anti-ageing fordeler
♥ Nærer kroppens immunsystem
♥ Fremmer sunn sirkulasjon
♥ Kan hjelpe kroppens regulering av blodsukkernivåer
Dette er selvfølgelig ikke noe for kun de som har plager, dette er jo tross alt noe som gir kroppen det den trenger og er med på å forebygge, men jeg skal heller fortelle mer om dette senere. Det er vanskelig å være «nøytral engasjert» med så mange solskinnshistorier og egen erfaring, men jeg sier det så enkelt som en annen som bruker moringa har sagt, «Det eneste du risikerer er å bli bedre».

Du kan bestille din Smart Mix her:
http://www.marthine89.myzija.com 
Bare trykk på "Enroll" øverst til høyre.

 


#kosthold #helse #moringa #smartmix 

Skrevet 06.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

 

I går kom mamma med gule tulipaner til meg, for å gi oss litt påskestemning før vi skal på fjellet. Det var rett og slett herlig å våkne til å dag. Friske blomster, friske farger og fri. Det er ganske innafor. Elsker at det er så lite som skal til for å sette litt stemning. Så med en stor og god omelett, kaffe og litt krim, ble det en veldig god start på dagen. I morgen skal jeg også fortelle dere om noe annet jeg har testet ut i en måned nå. Jeg har valgt å ikke skrive noe underveis for å gi det den tiden jeg ble anbefalt for å kjenne noe forskjell. Og det har jeg virkelig gjort og gjør. Jeg våkner opp med mere energi, en roligere kropp, sover tyngre og har til og med gått ned et par kilo som har gitt meg en litt strammere mage. Men, mere om det i morgen! Nå er jeg klar for en rolig lørdag med Anniken og Aksel, helt perfekt rett og slett!Ha en super lørdag alle herlige <3
 


#blomster #interiør #inspirasjon #interiørinspirasjon #helg #fritid #helse

Skrevet 05.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
5

 

Åh, for en herlig dag. Det er fredag, det er sol og det er snart helg! Og hva er vel ikke bedre enn å starte morgen med hjemmekontor og lunsjbesøk av fineste mammaen min? Skikkelig fredagkos rett og slett. Det er helt merkelig å tenke på at jeg har en helg nå, uten noen spesielle planer og jeg må innrømme at det er ganske så herlig. Det har skjedd noe nesten hver helg så lenge jeg kan huske, så med en litt hanglete form skal det være helt greit å ikke ha hver time fylt opp. Våren er virkelig tiden hvor alt skal skje, så man setter fortere pris på noen ledige timer eller dager. Men våren er også en av mine favoritt tider på året. Gresset blir gradvis grønnere, trærne får farge igjen, blomstrene spirer og varmen stiger. Man setter så mye mer pris på solen også. På sommeren maser vi hele tiden om at den ikke er der eller at det ikke er varmt nok, mens på våren bare nyter vi hver solstråle vi kan få. 


Herlig, rett og slett!

 


#vår #mat #lavkarbo #lunsj #familie

Skrevet 04.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
3


Det har vært en fantastisk revyhelg med revyfest, forestillinger, mammabursdag og god stemning! I dag havnet jeg på sofaen med tettnese og kranglete hals. Ikke helt sånn jeg hadde tenkt å starte uka men.... Derfor blir det en litt enklere update enn planlagt med litt instamoments fra de siste dagene!


Håper dere også har hatt en strålende helg!


Skrevet 31.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
2

 

Jeg må bare si - FY for en bra helg! Det ble en skikkelig bursdagshelg med familie og venner. På fredag spiste vi på brygga med mamma, pappa og Ole. Fantastisk mat og herlig vær! Tidligere på dagen hadde Anette vært innom jobb med kake også fikk jeg Ben & Jerry's av Fredrik når jeg kom hjem, så ble absolutt skjemt bort! På lørdagen ble det superstemning med black and white party og jam. Med mye bra mennesker samlet, gjorde jeg ikke annet enn å danse rundt og smile! Så på lørdag hadde mamma laget alt for mange gode kaker så vi kunne kose oss enda litt til med familien samlet :) Jeg har fått så mye fint og har fått så mye god hjelp, så kan ikke si annet enn TUSEN TAKK til alle som har gjort helgen helt perfekt, rett og slett!Her er en liten smakebit fra Black and White party..Flere bilder kommer veldig snart :)

 

#bursdag #mat #kake #fest #feiring #photobooth #selfie #familie #venner 

Skrevet 25.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
4

 

Det er snart bursdag og det har jammen klart å fylle seg opp med litt av hvert på ønskelisten. Jeg er egentlig ganske dårlige på ønskelister men i år har jeg gjort en liten innsats;) og, det skal selvfølgelig stå "Birthday wishes.." bare lurer dere litt! 

 

Birthday wishes
More birthday wishes


Objektiv til kamera CANON EF 50mm F1.8 II  /   Bliss Foaming Face Wash og toner  /  Nike Free Run i grå+rosa  /  Hay pute i lys grå med mørk grå knapper  /  2XU tights  /  "Milk" bordlampe fra &Tradition  /  Kahler Urbania hus  /  Kahler vase og lysestaker  /  Apple iPad med retina skjerm  /  Olivia Burton klokke  /  Moroccanoil Light /  Real Techniques koster - core collection og starter set  /  Kopp fra Arne Jacobsen  /  Architectmade Bird i lys eik  /  Krølltang  /  Urban Decay "naked 2" palett  /  Neglelakker  /  Sportsholder til iPhone 5s
Skrevet 17.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
2


Man kan ikke annet enn å elske dager som denne. Hver gang våren kommer, kommer jeg på hvor mye jeg elsker denne årstiden. Solen gir så mye energi og motivasjonen til alt mulig kommer med en gang! I dag tok vi en pause fra datamaskinen og gikk en tur etter lunsjen. Skikkelig energitilskudd. Det får meg også til å glede meg ekstremt til sommeren. Live musikk, festivaler, hytta i Kragerø, båtlivet, grilling, ferie og øl i sola. Men før alt det skal flere konserter spilles, vi skal i studio og jeg har snart bursdag. Og med tanke på at jeg elsker bursdager, gleder jeg meg ikke noe til det;)


Til lørdag er det ny konsert! Vi skal spille på en av Oslo's kuleste rockescener - John Dee. Det blir rett og slett helt kong :)

Skrevet 12.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

Skrevet 26.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2


Fikk noen herlige dager på hytta i helgen. Det er så deilig å få brukt den en del nå. Det finnes jo nesten ikke noe bedre enn å rømme opp dit, med skiturer, god mat og en hel del sofakos! Denne gangen var det heldigvis litt mer skiføre også. Tross ekstremt bakglatte ski den ene dagen ble det godt over en mil. Deilig! Nå bare gleder jeg meg til påsken!!


Håper dere også har hatt en super helg!

Skrevet 24.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

 

Hva er vel ikke bedre start på uken enn besøk av fineste søstern min og Aksel på jobb, i tillegg til sol og skyfri himmel? Elsker når uken starter bra, med et tonn energi og en haug inspirasjon. Det er kanskje dumt å skylde på været, men det må jeg nesten. Når det er grått og kaldt og vått som det har vært den siste tiden, går jeg nesten i hi. Det eneste som frister er å krabbe under pleddet i sofaen med en stor kopp te. Nå derimot, vil jeg alt annet enn det!
 Det har også vært en veldig fin helg. Vi har hatt bandtid med kveldsøvinger, pils og vin. Det er så deilig å kjenne at vi begynner å få et veldig sterkt set til konsertene fremover og nærmer oss nok av låter vi vil putte på vår første plate. Ikke nok med det, vi runnet 1000 likes på facebook i dag! TJOHO! I morgen skal vi på møte i Oslo for å få spilletid og info om Emergenza Festivalen. DET blir spennende :)

#band #musikk #baby #barn #interiør #familie #hverdag #oppdatering #mandag 

Skrevet 17.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
9


På søndag var det jo dåp for min herlige nevø - Aksel! Jeg er så heldig å få lov til å være fadder for han og gleder meg så mye til tiden fremover. Jeg nyter hvert sekund som tantet og har rett og slett fallt helt pladask for den lille gutten. Dåpsdagen ble utrolig fin med familien samlet. Han var verdens snilleste, og gråt kun da presten helte vann på hodet hans (det hadde jeg også gjort). Eller så bare sov han og sjarmerte oss i senk i selskapet etterpå! Fin dag for fineste Aksel! 

 

#baby #dåp #kake #mat #bunad #selskap #gutt #familie #feiring 

Skrevet 14.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer
8

 

Etter en uke med null trening er det alltid deilig å "være tilbake igjen". Man føler man er borte en evighet når en uke bare forsvinner. Da er det ekstra digg når man har masse å gi på første økt igjen. Jeg gikk jo inn på en avtale med Fredrik og Ole om 30 på 100, 30 treningsøkter på 100 dager. Det er jeg veldig glad for, det får meg virkelig til å bare komme meg på trening, eller så må jeg jo uansett ta det igjen innen disse 100 dagene, for tape skal jeg hvertfall ikke! Har selvfølgelig et håp om om å ha flere dager enn dette også, men makan som dagene går. Har nemlig et håp om å komme i gang med litt morgentrening også. Da er plutselig ettermiddagene litt mer fri! Uansett, nyttårsforsettet om fokus på kosthold og trening føler jeg hvertfall er vel holdt!


Nå er det natta, har faktisk blitt en reser til å legge meg tidlig. Det er så herlig å komme seg i seng til en grei tid og koble av med litt lesing før jeg slokner!
Så, god natt:)
#trening #kosthold #justdoit #vekter #styrketrening

Skrevet 11.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 8 kommentarer
0


Det har vært en veldig hyggelig helg med dåpsforberedelser og kjæreste lørdag! Spiste fantastisk dåhjort i går mens vi delte en flaske rødvin og koblet helt av. I dag har det vært full fart med dåp for fineste Aksel. Herlig gudstjeneste, nydelig mat, fantastiske kaker og en veldig flink dåpsgutt! Har for det meste løpt rundt med speilreflekskamera, så skikkelig bilder kommer litt senere. Det har hvertfall vært en veldig fin dag med den fine familien min og jeg er super stolt over å få være fadder for lille Aksel!
 


Nå er det natta her. Denne uken har bare flydd og det er helt rart at det er mandag allerede i morgen, igjen.
Og sist men ikke minst: hurra for verdens beste mamma og svigermamma i dag!

 #dåp #baby #feiring #gutt #Bunad #kake #bake #gaver 

Skrevet 09.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Hvor fantastisk er det ikke å våkne opp til solen som lurer seg inn gjennom persiennene og fuglekvitter? Perfekt frilørdag med bok på senga, sen frokost og en god kopp kaffe. Hadde nesten glemt hvordan blå himmel og strålende sol så ut. I morgen er det klart for dåp. Min herlige, skjønneste, vakreste lille nevø skal døpes og jeg er så heldig og skal få lov til å være fadder! Det blir så stas! Så, i dag blir det litt forberedelser og en rolig kjærstekveld i kveld. Merker det er helt innafor etter en innholdsrik og hektisk uke.  

Skrevet 08.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3

 

Hadde en perfekt fredag i går. Taco, venner og fredagstv. Elsker å starte helgen på den måten. Også fortsetter den så bra også! I dag skal jeg (ENDELIG) klippe meg. Tør ikke tenke på når jeg gjorde det sist en gang. Etterpå skal jeg på brudemesse med mamma og Anniken. Hun skal nemmelig gifte seg i 2015, og jeg skal være forlover. En hel del inspirasjon skal hentes inn og vi skal ha skikkelig jentedag! Tilslutt skal jeg på bursdagsmiddag og vinkveld med herlige mennesker igjen. Bra lørdag? OM!Så over til overskriften! Jeg har laget meg en ny header. Det var deilig! Det er jo ikke så lenge siden jeg skiftet design og da lagde jeg header litt raskt for å ha noe, så, behovet for å bytte kom fort! Håper dere liker den! 

 #header #design #bloggdesign Skrevet 01.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
0


Det er helt absurd hvordan dagene og ukene løper. Vi har kommet til siste dag i januar og jeg har ennå ikke vent meg til at etter hver dato følger 2014. Men følelsen av et nytt år er absolutt der. Som jeg har nevnt utallige ganger er jeg stor fan av "en ny start". Ikke fordi det man har gjort før har vært feil eller dumt, men man lærer en hel del hele tiden og noen vaner bør kanskje vendes. Da er en ny dag, en ny uke eller et nytt år ett godt utgangspunkt. Man kan tenke at nå, nå prøver jeg igjen. Jeg satte en hel del nyttårsforsetter som stadig jobber bak i hodet mitt. Det er jo egentlig ganske genialt, selv om kanskje ikke alle vi bli nye gode vaner eller nye ting jeg gjør eller får til, ligger de bak i hodet å minner meg på at jeg skal prøve! Nettopp det gjør jeg. Prøver. En ting som har gått bra er målet om fokusert kosthold og trening igjen. Desember fanger deg virkelig i en verden fyllt med søtsaker, julekos, mye mat og småkaker. Noe som er helt greit. Men da fungerer virkelig januar som en fresh start! Det er utrolig deilig å ha litt kontroll igjen, rett og slett. Sommeren kommer fort, fulgt av lettere klær og tid på stranden. Tiden jeg har lyst til å bruke på å være fornøyd og full av energi. 

Det er en fantastisk følelse å se litt fremover også. Så mye man har å glede seg til. Første ut er Stockholmsmessen til uka, som virkelig er et høydepunkt oppi all denne snøen. Herlig inspirasjon, et tonn av nyheter og mange spennende møter. Man føler seg så fylt opp når man kommer hjem at man vil nesten ikke gjøre annet enn å bare jobbe, med spennende prosjekter! I tillegg skal min herlige lille nevø døpes neste uke. Så, det er ikke så vanskelig å vandre over til februar, uten å smile!

God helg!


#selfie #januar #interiør #oppdatering #koshold #trening 

Skrevet 31.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2


Det er så herlig å rømme litt fra hverdagen og komme seg opp på hytta! Utrolig nok hadde Fredrik og jeg en frihelg hvor ingen ting skjedde, og da var det ikke så mye å lure på. I tillegg tok vi med oss Dixi på tur. Hun koser seg med masse snø og får til og med lov til å stjele litt plass i senga på morgen. Kosehelg rett og slett:)


Nå skal vi prøve å komme oss ut en tur for litt frisk luft, så blir det biff og rødvin i kveld <3

Skrevet 25.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

Det er så deilig når man har en helg uten så mye planer, da blir plutselig alt bare positive overraskelser. På fredag hadde vi bandmøte, eller bandkveld med spareribs og øl. Så god stemning og veldig spennende møte. Så i går var vi i 50 års lag til min herlige svigemor. Så koselig feiring med familie og venner. I dag har jeg rett og slett en perfekt start på søndagen. Kos hjemme hos mamma og pappa med Anniken og Aksel på besøk. Elsker slappe søndager med lang frokost, fint vær og eks antall kopper kaffe. 
 
Etterpå er det bandøving. Er i så kreativt modus om dagen, så det er helt herlig å få spilt så mye som mulig om dagen! 
Håper dere også har hatt en fin helg :)

Happy weekend!

 

Skrevet 12.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

 

Etter å ha hatt både header og det forrige designet mitt i et halvt år følte jeg at det var på tide med noe nytt. Nytt år, ny stil. Headeren min er foreløpig litt midlertidig, har hatt planer om (alt for lenge nå) å få tatt noen bilder som kunne passet godt til ny header, men foreløpig er ikke det gjort. SÅE, i mellomtiden får denne fungere! Håper dere liker det nye designet. Om det er noen av de gamle menyknappene dere mangler finner dere de i kategorier på høyresiden. Så, hva syntes dere? <3

 

 

Skrevet 10.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
4


I hav an addiction! Jeg elsker skater skirts og jeg elsker obre hår. Jeg har en egen skuff med bare skjørt hjemme og fler skal det bli. Har for lenge siden gitt opp mitt oppdrag om å bruke mere bukse. Jeg bruker det når jeg vil og tar på meg skjørt når jeg vil. Vil bare oftere ha på meg skjørt <3Got to love!

Skrevet 09.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

 

Godt nytt år alle herlige! Håper dere hadde en fantastisk feiring av året som har vært og det nye som plutselig er her. Det er nesten litt uvikelig at vi skriver 2014. Et fantastisk 2013 er over og nytt år med nye muligheter er her. Jeg har virkelig troa på 2014. Troa på at mye spennende skal skje. Når det er sagt er jeg en dronning over lister, og da følger selvfølgelig nyttårsforsettene med. Listen over mine egne forsetter er lang og god, men i år har jeg laget en egen liten liste for bloggen også! Etter å ha hatt bloggen i noen år nå har det gått veldig opp og ned med innsatsen min syntes jeg. Naturlig nok. Men jeg setter så utrolig pris på dere som allikevel stikker innom og følger med. Jeg har jo tross alt bloggen fordi jeg syntes det er stas å skrive og dele med dere, men det er ikke alltid like lett i en travel hverdag. Derfor har jeg laget en liten plan for faste innlegg i løpet av uken, i tillegg til hverdagsblogging såklart. Med faste tips, oppskrifter og inspirasjon som kan være stas å følge med på! 

Mandag: Mandagsinspo (viktig med god inspirasjon å starte uken med)
Onsdag: Oppskriftsdag! (Nye sunne og gode lavkarbo-oppskrifter hver tirsdag)
Fredag: Ukens tips eller anbefalling! (en anbefalling av noe jeg liker eller et godt tips å starte helgen med)
I slutten av hver måned kommer jeg også til å lage et "Favoritter" innlegg med nye interiørfavoritter den måneden. 

 
Håper dere liker ideen og fortsetter å følge med :)
Det synts jeg hvertfall er veldig stas <3

 

 

 

Skrevet 02.01.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

 

Siden jeg har vært ekstremt dårlig på oppdateringer i det siste, tenkte jeg rett og slett å bare dele en instagram collage fra julen sålangt!
Bilder sier jo tross alt mer enn 1000 ord ;)Got to love christmas <3

Skrevet 27.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


Det er helt rart at om under to uker ringer klokkene inn julen, huset er pyntet og luker ribbe, lysene er tent og juletreet er pyntet med nye og gamle minner. Som jeg elsker denne tiden. Elsker at familien samles og alle slapper av og bare nyter stemningen. Hvert år bestemmer jeg meg for å være tidlig ute med både ønskeliste og julegaveshopping, men i år føles det som november har forsvunnet og julen kom kasta på meg. Så, etterpå skal nattåpent Tønsberg utnyttes til det fulle sammen med mamma. Har laget en liten ønskeliste collage også, med noen av tingene som frister under treet ;)

 

 

Har du gjort unna alle julegavene?

 

 

Skrevet 12.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2


Det er snø og jeg elsker det. Selv om den allerede er på vei til å snike seg unna skal jeg være så positiv å si - det var herlig så lenge det varte. Fikk virkelig kjent på julestemningen og ønske om hvit jul ble enda større. Jeg elsker også bra start på uka. I går hadde vi en god treningsøkt og gikk gjennom julepyntet Tønsberg på vei til bilen. Det er så fint! I dag har jeg vært en tur i Larvik. ENDELIG hadde glassrekkverket til 4. etg på Nedre Torggate kommet opp og alt så endelig ferdig ut! Utrolig gøy å se ting komme på plass der nå. På vei hjem var jeg innom butikken, og der stod selveste Cola lastebilen. Apropo julestemning, fikk jeg til og med Cola av nissen. Å JADDA!Og til slutt - en liten anbefalling! Som dere sikkert har skjønt er jeg en killer for collager, også fant jeg nylig en ny app jeg har blitt helt forelsket i. Den heter "Moldiv" og har mye bra rammer, størrelser og ekstra stæsj. Me like alot!

 

Skrevet 10.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Elsker helger hvor denne! Lite planlagt, mye kos, god stemning, god mat og fine mennesker. På fredag hadde vi mini julebord med bandet. Jeg lagde ribbe for første gang og det gikk superfint! Må innrømme at jeg ble en smule stolt når jeg tok ut det finne stykke med sprø svor og saftig kjøtt. NAM. På lørdag underholdt jeg barna litt og lagde julestemning med revygruppa. Tradisjon tro hadde vi nisse spill på det lokale julemarkedet. Er så svak for tradisjoner og enda mere svak for skikkelig julestemning så det ble en veldig bra start på lørdagen. Etterpå kom min fineste tantegutt Aksel, storesøstern og Anette på sofakos med håndball kamp og enchiladas. 2. søndag i advent fortsatte på sofaen under pleddet med Dixi selskap og Camilla Läckberg krim. Helt perfekt <3

 

 

Skrevet 09.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

 

Jeg har blitt helt hekta på havregrøt om dagen. Jeg pleier som regel å ha på enten friske eller rørte bær, men dajeg ikke hadde noe i kjøleskapet i går kom jeg på at jeg hadde noe i frysa. Det endte med en fantastisk frokost - blåbær havregrøt. Lagde grøten på vanlig måte men mikset også oppi en neve med frosne bær. Til slutt hadde jeg over hakkede nøtter og litt melk. I dag prøvde jeg med bringebær. Det er favoritten så langt. Sidden dette er så godt og så sunt har jeg gått på jakt på nettet etter flere oppskrifter og inspirasjon med havregryn. Så, stay tuned ;)

I dag skal jeg prøve meg på ribbe for første gang! En god dose prestasjonsangst og nerver sniker seg på, så nå er jeg veldig spent. Men, en hyggelig kveld blir det hvertfall uansett :)

Skrevet 06.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

 

Det er rart hvor mye raskere dagene flyr når det blir mørkere og mørkere på kvelden. Man føler det er så mye senere enn det egentlig er som bærer med seg at man plutselig orker mindre og gidder mindre. DET er ikke helt bra når så mye skal gjøres før jul. Så dronningen av lister trer frem igjen. Jeg er nemmelig en sånn person som må skrive ned alt, alltid. Hva som må gjøres, avtaler, huskelister, handlelister. Lister generelt. Det er som om alt plutselig blir lettere å gjøre, frem til listen blir borte og det er litt glemt igjen ;) Når det er sagt så har jeg hatt en fantastisk helg. Litt sent å si det nå kanskje, MEN den har vært veldig bra! På fredag reiste vi på hytta med mamma og pappa. Er der alt for sjeldent, så glemmer nesten hvor herlig det er å komme seg på fjellet. Det ble tidlig hjem på søndag for dagen ble tilbringt i studio med bandet. Vi har spilt inn live video i forbindelse med promotering av det nye studio til Brygga. UTROLIG gøy å være med på :) Skal dele filmen med dere snart!

Så, en liten update <3
 

Skrevet 21.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4

 

Ah, for en herlig følelse. Jeg har blitt tante, det er skyfri himmel,  jeg har blitt tante, jeg er kjempe inspirert,  jeg har blitt tante, vi skal i studio i helgen OG på hyttetur, jeg har blitt tante ooooooog.....


JEG HAR FÅTT NY BIL!! Eller bil i det hele tatt! FOR en god følelse og så utrolig deilig det er. Skal vise dere litt bedre bilder senere men den er ganske så hot selv på dårlig instagram bilder ;)

Happytimes <3

Skrevet 13.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
4

 

Den sykeste-beste-herligste følelsen - jeg har blitt tante!! Flinke søstern min har vært så tapper og sterk sammen med sin Bengt og til slutt endte det med verdens skjønneste lille Aksel. STORT hurra og gratulerer <3 Det er så rart hvordan tante følelsen kom så fort den lille vennen på under et døgn grep tak i fingeren min mens han lå i armkroken min. Klisje nok, men fy for en god følelse. Også så pen! Paff. Er ikke annet å si enn - jeg er forelsket!Lille prinsen <3

 

 

Skrevet 11.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
2

 

Det er helt skummelt hvor fort ukene går nå. Plutselig er det jul! Men, det ble mere plutselig helg. Og det er jo deilig! Utrolig uvant å ikke jobbe helger lengre, og ikke minst utrolig deilig. Selv om jeg klarer å pakke helgene godt og fulle, er det mest god stemning. Denne helger er virkelig helgen alt skjer. Føler jeg! Eller det viktigste som skjer er at jeg skal ENDELIG bli tante. Anniken er så rett rundt hjørnet nå at det kiler i magen. Det gjør også at jeg har lyst til å være tilgjengelig HELE helgen, men i stedet stikker jeg av til Stavern på sangkurs. DET skal bli utrolig stas, men som sagt, vil jo hilse på lille prinsen med en gang han kommer seg ut av baby huset! I tillegg gleder jeg meg VELDIG til søndag, eller kanskje det blir mandag. For å gjøre det litt spennende, tenkte jeg at DET forteller jeg om når det har skjedd. Men stas blir det hvertfall, ja, hvertfall for meg ;)

Ellers så elsker jeg dager som i dag på kontoret. Startet med en spennende kundebesøk som jeg ble super inspirert av. Så, kjøpte meg en stoooor sukkerfri vaniljelatte på Wayne's, skrudde opp musikken og har sittet og bare tegnet og tegnet. Elsker når jeg kan jobbe med spesial design og virkelig la kreativiteten løpe litt :)


 

Skrevet 08.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
8


I dag har vi vært en tur i Larvik igjen og levert noen ting til det siste prosjektet vårt. Det er så gøy å se det (nesten) ferdig! Og siden det er alt for lenge siden forrige oppdatering kommer det en god mix av instamoments siden sist!I dag har jeg besøkt Anniken og Bengt på Rikshospitalet. Så spesielt å se babyhuset en siste gang før jeg snart for hilse på lillegutt. Tenk, om veldig kort tid har jeg plutselig blitt tante og vi har fått en liten Simonsen til i familien. Det er ikke annet å si enn at - JEG GLEDER MEG!

 

Skrevet 05.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 8 kommentarer
4

 

Det er nesten litt urettferdig når man har utrolig forventninger til noe, så blir det ofte ikke sånn. Det var bandøvingstid i går og vi var SÅ gira. Klare for å lage ny musikk etter mye terping til konserter i det siste, MEN, det stoppet HELT opp. All inspirasjonen bare forsvant og jeg fikk ikke til noe av det jeg ville. Det er selvfølgelig sånn noen ganger, noen øvinger bare går ikke. Det var bare det at i går var jeg så klar for å lage en skikkelig hit. Så neste gang, daaaa... Eller så er det ufattelig digg å være på plass i nye kontorer. Nå begynner det å nærme seg veldig ferdig og ting ligger til rette for så mye bra jobbing. DET liker jeg. Til helga er det klart for Cowboy fest, Våle hygge og får i kål. En liten ferie hos mamma og pappa rett og slett ;)

Kaffemorgen <3

Skrevet 17.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
0


Det nærmer seg termin for min kjære søster med stormskritt nå, og tante følelsen vokser seg større og større. Når man er gravid skal man skjemmes bort og derfor er babyshower et must. Så, på lørdag lurte vi med oss Anniken til Studio Expose på Nøtterøy for en photoshoot og overraskelse. Det ble en utrolig koselig dag med masse av søtsaker, kaker, babysnakk, barnebilder og herlige gaver! Akkurat sånn en babyshower skal være. Nå gleder jeg meg bare enormt til å teste ut tanterollen på alvor <3


Fineste søstern <3

 

 

Skrevet 09.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

 

Tenk, jeg har vært sammen med min fantastiske Fredrik i 5 år. 5 ÅR! Og tenkt, jeg glemte det helt. JEG GLEMTE DET! Med en rask tur til Stockholm for å spille konsert og planlegging av en babyshower på en helg, hang jeg rett og slett ikke med på tid, sted eller dato. Jeg er normalt veldig flink til å huske sånt, men denne gangen skal Fredrik få en stor stjerne i boka som husket det i natt da han kom hjem fra reunion og vekte meg med et kyss og "Gratulerer". Ikke rart jeg er forelsket i han? Jeg får ikke satt ord på hvor mye jeg setter pris på det forholde vi har og den gutten han er. Jeg er rett og slett utrolig lykkelig og ser så frem til så mange flere fine år, sammen med kjekkasen min!Love you!


 

Skrevet 06.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4

 

 

Skrevet 03.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
3

 

Jeg må først starte med en liten takk til alle dere herlige lesere. Selv om min blogging har vært skikkelig på bånn etter jeg kom hjem fra ferie, setter jeg utrolig pris på at så mange er innom hver dag å kikker. Skulle gjerne gitt dere mere å kikke på i det siste, men det har egentlig sagt litt stopp en liten periode. Det er merkelig hvordan det kan føles som om noen har trykket på pauseknappen, men at hverdagen fyker forbi i high speed. At kroppen står helt stillet, men hjertet løper avgårde. Sånn har den siste tiden vært. Jeg er vant til å leve et liv med høy tempo og mye som skjer, men med et ganske intenst år, travel sommer og eventyrferie stoppet plutselig alt opp. Eller, kroppen trykket på pauseknappen. Jeg har stadig hørt om folk som går på den psykiske smellen, men jeg tror rett og slett kroppen min har valgt å gå på en fysisk smell. Hodet mitt vil nemmelig alt mulig rart, men kroppen sier stopp. Pulsen sier stopp. Dette med hjertet har blitt veldig spesielt for meg de siste årene. Det har fått en helt ny betydning, på godt og vondt. Når det er sagt føler jeg meg aldri redd når det skjer noe ekstra rundt dette med hjertet mitt. Men, det er en god del følelser knyttet til det, som gjør det litt mer spesielt. Det gir meg en slags wake up call egentlig. Når det nå, ett år etter ablasjonen, sier i fra, tar jeg det ganske på alvor. Ikke vondt, men tar det for det det er. Prøver å ta tak i det og ta tak i meg selv igjen. Det er rart hvordan kroppen stopper opp når jeg trenger den mest. Føles nesten urettferdig, men så får det meg til å tenke at kroppen kanskje syntes jeg er litt urettferdig, som ikke tar mer hensyn. Denne gangen har det rett og slett blitt for mange løse tråder på en gang. For mye som ligger i "må gjøre" bunken og for mye jeg vil gjøre, sammen med en god dose dårlig samvittighet for at ikke tiden strekker til. Så, høsten og vinteren fremover skal jeg bli bedre kjent med ordet "nei". Tåle at det er en åpen dag i kalenderen min hvor jeg kan tillate å kjede meg. Tåle at det er en helg jeg faktisk lurer på hva jeg skal gjøre, fremfor å ha hver time planlagt. Ha tid til meg selv og litt "alene tid" igjen. Klare å legge fra meg jobb når jeg avlsutter arbeidsdagen og ha tid til å lande med en bok eller gå en tur. Det er rart hvordan pulsen min må begynne å leve sitt egent liv for at jeg skal forstå det, men - noen ganger må det bare en liten wake-up-call til ....
 
 

Skrevet 01.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

 

Hvem skulle tro at det å komme hjem fra ferie skulle være så hektisk? Eller, det kanskje et dumt spørsmål. Poenget mitt er - så hektisk det er å komme hjem fra ferie. Føler først nå, at jeg begynner å komme inn i en OK døgnrytme og at hverdagen gradvis begynner å føles som normalt igjen, men det har virkelig vært pangstart etter ferien. I denne sammenhengen er det veldig bra. Mye mye mye å gjøre på jobb. Med tanke på at vi snart skal være på plass i nye kontorer, er det veldig bra at vi løper litt bena av hverandre for tiden. Nå det er sagt ender det med litt kaos hjemme. Problemet med nok oppbevaringplass er på ingen måte løst, så det er project nr. one i heimen nå. Jeg har også sitti å sett på ett stk bilde med ett stk sølvgrå ramme i snart et år, med kjempe frustrasjon. Planen om å male den har vart like lenge, så i helgen - endelig, ble den sort. Hvorfor gjorde jeg ikke det før? Det ble jo så mye finere! Så, nå ser jeg på bildet og smiler istedet. 
 


OG ... (føler jeg har så mye som burde vært sagt. Berg og dalbane blogging har blitt min ekspertise i det siste, såe, jobber med deeet) 2 ting. Jeg er veldig nære å kjøpe meg bil om dagen. Etter å ha vært uten bil siden før jeg dro til Dublin er det nesten litt rart, men utrolig gøy. Og spennende. Nå mangler det egentlig bare noen gode runder med meg selv og et ja eller nei så kanskje jeg er bileier igjen om kort tid. SÅ, nr 2 og sist men ikke minst - JEG SKAL SNART BLI TANTE. Til en liten herlig gutt. Begynner å glede meg veldig mye og teller nesten dager for tiden. Det blir så stas. OG en ting er hvertfall sikkert, jeg har en søster som kommer til å bli verdens beste mamma!

 

Skrevet 16.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

 

Det er nesten litt merkelig følelse å være hjemme igjen. Denne ferien føles virkelig ut som å ha vært på et kjempe langt eventyr! Jeg har flere ganger måtte gå igjennom bildene mine for å minne meg på hvor utrolig mye vi har opplevd og gjort. Det er også ganske rart å tenke på at Fredrik og jeg har bodd i leiligheten ett år allerede. Det har gått så fort. Klisje nok, er det utrolig koselig å bo med verdens beste og i oktober har vi til og med vært sammen i 5 år. 5 veldig bra år! Det er også en spennende tid som kommer fremover nå. Fra 1. oktober har vi flyttet inn i nytt kontor. Det byr på en helt ny hverdag, en hverdag jeg gleder meg veldig til! Vi er allerede i gang med flere spennende prosjekter og noen som ferdigstilles i løpet av høsten, så dette kan ikke bli annet enn bra. I tillegg er det mye bra som skjer med bandet for tiden. Vi har konsert i Tønsberg siste helgen i September og konsert i Stockholm første helgen i oktober. Samtidig jobber vi litt i studio for tiden med litt nytt demo materiale. Så, tror dette blir en veldig fin høst jeg!Og, må selvfølgelig nevne til slutt - HUSK Å BRUK STEMMERETTEN DERES! 
Min stemmeseddel ble levert i går, nå blir det spennende å se om vi får et regjeringsskifte :)

Skrevet 09.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

Utrolig rart å tenke på at i morgen pakker vi koffertene og reiser hjemover. FOR en ferie dette har vært og for en opplevelse! For å avslutte på skikkelig vis har vi prøvd ut fish spa i dag, tilbringt noen timer i sola frem til det begynte å PØS REGNE igjen, fått litt mere farge, spist lunsj på stranda, tatt boblebad på rommet med champagne og sist men ikke minst - middag på Chefs Plate. Uten tvil blitt favoritt stedet vårt! 6 retters middag med fantastiske smaker og drikke. I tillegg har vi hatt samme servitør alle gangene vi har spist der. Han har blitt så vant med oss at i dag ble vi servert fire forskjellige shotter mellom rettene. Vi ble rett og slett så glad i han at han ble med på bilde til slutt :) Nå er det litt mere avslutting før kofferten skal pakkes og veies og den lange turen hjemover starter! 


Adios amigos! 

Skrevet 04.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

 

Det har blitt ekstremt dårlig med oppdateringer fra siste bit av USA og Mexico. Dagene i Oklahoma kommer det en update på litt senere, men her er hvertfall dagene så langt fra Mexico. Turen startet litt uheldig da jeg har klar å bli frasjålet mobilen min på flyplassen. SÅ, hvis noen har prøvd å komme i kontakt med meg så funker det litt dårlig. Men så kom vi oss til fantastiske The Royal Playa del Carmen. Med 5 stjerner platinum all inclusive hotell er det ABSOLUTT ikke vanskelig å kose seg. Så vi har levd livet med bassengbar, palmer, turkist vann, hvite strender, 6 retters middager, buffet frokost, Mexico out og opplevelses tur. Den kommer det bilder fra litt senere. Bildene sier egentlig sitt. Jeg har ikke annet å si enn - gud så herlig det er her!


Hola Mexico :)

 

 

Skrevet 02.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
2


Det ble en kjempe feiring av Fredrik i Las Vegas. Vi startet dagen med buffet på Bellagio, så dro vi på en shoppingrunde og hygge i byen før vi avsluttet med middag på en fantastisk biffrestaurant. Fredrik fikk kake av resturanten med Happy Birthday og vi ble virkelig skjemt bort med utrolig god service og nydelig mat! I går var det hade bra til Vegas (eller sees igjen) og ut på veien igjen. Vi hadde første stopp på Hoover Dam. Utrolig fasinerende sted. Så hadde vi noen flere timer på veien før vi kom til Crand Canyon. Gud jeg elsker det stedet. Man får egentlig ikke forklart følelsen av å vandre rundt kanten på noe så stort og uvirkelig. For å avslutte med stil, fikk vi også med oss solnedgangen før vi dro videre. NYDELIG! I natt har vi sover i Flagstaff hvor vi var så heldig å bli oppgradert til suite. Ikke veldig høy standard på hotellet generelt, men herlig betjening og et stk VELDIG stort rom! I dag blir det mest kjøring, mot Oklahoma. Gleder meg til å se igjen bra mennesker der:)


Skrevet 25.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

 

Jeg trodde jeg hadde opplevd varmt allerede, men det var bare å glemme da vi kom til Death Valley. 50 grader er ekstremt varmt, men for et sted. Har jo vært der en gang før også men det gjorde ingen ting på opplevelsen. Det er så fasinerende landskap, bakke av salt og plutselig dukker det opp sanddyner. Man får virkelig følelsen av å være alene i verden et lite øyeblikk! Etterpå satte vi kursen mot Las Vegas og var fremme ved hotellet vårt på kvelden. Med fantastisk utsikt, 2 tv'er, en liten stue, kjøkken og herlig bad skal vi kose oss BRA her :)
I dag har verdens beste kjæreste bursdag. Det er ikke noe tvil om at det blir bra feiring hvertfall.
Hurra hurra for kjekken min <3

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2


Det har vært noen kjempe fine dager i San Francisco. Jeg har blitt helt forelsket i den byen. Så herlig atmosfære, så mye den har å by på og så flott det er! Vi tok oss rundt i byen, old style, med den gamle banen. Utrolig gøy å kjøre de bratte bakkene og se litt av byen i de gamle vognene. Vi gikk også opp til et tårn som ligger på en av høydene i byen. Det var fantastisk utsikt og en perfekt måte å få et inntrykk av San Francisco. Lunsjen ble en spennende opplevelse i China Town. Med passe god mat, dårlig service og dårlig engelsk ble det vel egentlig en skikkelig kulturkræsj. Men vi ler godt av det allerede. Middagen ble med havutsikt på Pier 39. Fra vinduet så vi plutselig sjøløver som bevegde seg i mørket. Da vi gikk for å se etterpå var det et helt hav av dem på brygga som lå å slappet av. Blitt glad i seler på denne turen;) I går kjørte vi videre, over Golden Gate mot Yosemite National Park. Vi hadde regnet GOD tid for å kunne bruke ettermiddagen i parken, men det snudde fort da det var en enorm skogbrann. Etter mye om og men, en GPS som ville føre oss på en "snarvei" av grus gjennom skogbrann området og en del omkjøringer, kom vi oss til slutt på riktig vei. Det endte med 3 timer lengre kjøring og siste delen av parken i mørket. MEN vi fikk allikevel se fantastisk natur på turen dit og sett mye bra av Yosemite! Etter nesten 12 timer på veien var det 4 stk veldig slitne oss endelig kom frem til Bishop hvor vi har sovet i natt. 

I dag skal vi kjøre gjennom Death Valley, i hvertfall 50 grader. VARMT og deilig. Og i kveld ender vi opp i LAS VEGAS! Gleder meg til 5 stjernes hotell, bursdagsfeiring av Fredrik og konge by!Skrevet 22.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1


I går hadde vi en fantastisk tur på Highway 1. Det så litt mørkt ut en periode med UTROLIG mye tåke, så den første delen av ruta ble uten så mye utsikt. Det endret seg fort da vi dro opp til Hearts Castle. Jeg tror bildene må fortelle resten, for jeg har ikke annet å si enn - FANTASTISK! Vi fikk også se Elephant Seals som slappet av på stranda. De er her kun i 4-6 uker på sensommeren for å hvile, så det var veldig gøy at vi fikk kikke litt på de rare skapningene! Etterpå klarnet været opp og vi fikk virkelig se det beste av Highway 1. Til slutt endte vi opp i San Francisco hvor vi skal tilbringe de neste to dagene! Gleder meg til å utforske mere av myen da forrige besøk ble veldig kort. Sebastian, en Fredrik studerte med, kommer også for å møte oss. Han bor en time unna. Så, hello storbylivet og skyfri himmel!


Skrevet 20.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

I går ble det mere tid i LA som startet med frokost på iHop. DET har jeg savnet. Etterpå tok vi en gåtur på Walk of Fame før vi pakket bilen og starten roadtrip'n på ordentlig. Før vi begynte på Highway 1 kjørte vi igjennom Beverly Hills og tok lunsjen på "Bubba Gump" på Santa Monica Beach. Det ble litt fortere mørkt enn planlagt, så med noen timer med kjøring i mørket er vi klare for å se mer av den fantastiske kystveien i dag, i dagslys. I natt har vi sovet i Morro Bay, ca halvveis til San Francisco. Nå er det tid for mere strender, Elefant seler og Hearsd Castle før vi ender opp i SF i kveld :) 
I love this place <3

 

 

Skrevet 19.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

 

Etter maaaange timer på fly og med reise kom vi endelig fram til Los Angeles i går. Det var stor spenning da vi skulle plukke opp bilene og gleden ble ganske stor da vi til slutt endte opp med 2 Mustang cabriolet. Gleden ble også enda størret da vi kom til hotellet, rett på Walk of Fame, med rom i 19 etasje. FANTASTISK utsikt og fantastisk start på turen. På kvelden møtte vi et amerikansk par jeg møtte på Slottsfjellfestivalen i sommer. De ville gjerne ta oss med på middag, så vi avsluttet kvelden med meksikansk mat og mange fine reisetips videre! I dag står mere LA på planen før vi starter turen oppover Highway One. Med skyfri himmel og 2 stk RÅ biler kan det ikke bli annet enn bra! 

Roadtrip <3

Skrevet 18.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Skulle egentlig ha lagt ut denne posten i dag tidlig, meeeen, det er denne fantastiske tiden;) det er full fart på jobb når alle tre er tilbake igjen og alt for mye som skal gjøres før jeg plutselig tar meg litt ferie. Men med en uke på "alt som skal gjøres" blir det heller mye som ligger klart til å bli jobbet videre med når jeg er tilbake, for NÅ er jeg klar for å reise nå! Det kribler så utrolig i magen og jeg kan nesten ikke tro at det jeg har ventet på hele sommeren, plutselig er bare 3 dager unna... Det er ikke annet å gjøre enn å fortsette å smile <3


Paff, reisefeber!! :)

Skrevet 15.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Plutselig var en liten uke på hytte over. Det er utrolig hvor fort tiden går når man har det så bra. Det har vireklig vært noen herlige dager med maks avslapping og sommeridyll. Lørdagen ble en sløv morgen, etterfulgt av en liten båttur før Ole reiste hjem, så tok vi turen til Skåtøy Kafe. Det har blitt en favoritt plass når vi er på hytta. Da vi var der så vi de holdt på å rigge til konsert og etter noen samtaler og en liten teste, endte vi opp som oppvarmingsband. Utrolig herlig å bare gjøre noe kjempe spontant og veldig gøy å få vist frem låtene våre akustisk, for et helt annet publikum. Med herlige tilbakemeldinger ble vi til og med ønsket tilbake til neste år ;)


Nå er det en effektiv uke med jobb igjen, før koffertene står ferdig pakket.
For en fin avslutning på sommeren dette blir :)

 

 

Skrevet 11.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


I går var det skikkelig innedag, så vi leste masse, koblet helt ut, hadde en bytur i regnværet og avsluttet med lammelår til middag! Så nydelig mat og så herlig å lage alt fra bunn av, sammen:)


Idag har bare vært helt fantastisk. Jeg stod opp klokka ti og slang sammen en deig til kanelboller. Så spiste vi sen frokost på terrassen før vi pakket sammen engangs grill, nystekte boller og badetøy, klare for båttur. På veien ut til favorittplassen på Skåtøy hentet vi Malin i byen. Så kos at hun kunne tilbringe resten av hytteturen med oss! Det var herlig vann og så nydelig sommerstemning med ølkubb og skyfri himmel:) resten av kvelden har fortsatt med vin, reker og solnedgang. Virkelig ferie med stor F!!


I morgen er meldt like fint og jeg gleder meg allerede:)

Skrevet 09.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4


Det er ikke annet å si enn at det er så herlig med litt ferie, så herlig med tid på hytta og så herlig med litt avkobling! Vi koser oss som bare det med skyfri himmel, båtturer, bading, picnic, soling, grilling og quiz. Akkurat sånn Tåtøyferie skal være! Det beste er at det varer helt til søndag <3


Sommeridyll med stor S :)


Skrevet 08.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
0

 

Elsker at dagene bare flyr nå mot så mange bra ting som skal skje. Og dagene som bare flyr, er også bare herlige. Jeg har oppdaget at Waynes har sukkerfri kaffesirup. Da ble plutselig en latte med smak veldig god samvittighet. Bytter ut melken med soyamelk og sirupen sukkerfri. GOD STEMNING! Ellers så har jeg kosa meg med alt fra smoothie date med Anette, studiosøndag, kafefrokost, kino og sleepover med Malin, gode treningsøkter, terrasse kos i regnet og noen hektiske dager på jobb. Alt dette gjorde at det plutselig ble tirsdag i dag og vi plutselig skal tilbringe resten av uka på hytta i Kragerø. HERLIG. Finnes ikke noe bedre sted å rømme for total avslapping og sommeridyll. Og når vi er tilbake igjen er det bare 5 dager til med jobb og så sitter vi på flyet til LA. Jeg er så klar for ferie nå at jeg har ikke ord!

 

Så, da er det vel bare å smile bredt og glede seg til en herlig avslutning på sommeren!

 

 

Skrevet 06.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Det er to ting med å ha ferie i slutten av August. 1. Ekstremt irriterende å lese om alle som koser seg i sola, på stranda, på reise, på kafe, på båttur, ja til og med på sofaen. 2. Ekstremt deilig å kunne si, når alle er tilbake i jobb, at jeg koser meg på stranda, på reise, på kafe, på båttur og ikke så mye sofa. OG ikke minst, når sommeren her begynner å gradvis å avta, skal vi kose oss med godt over 30 grader over seas! Også må jeg ikke glemme at jeg er så heldig å få en liten uke på hytta i Kragerø før vi reiser.. DET gleder jeg meg til.Men frem til det teller jeg mest dager og tenker på ferie på jobb, mens alle andre koser seg i sola;)

 

 

Skrevet 02.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

I går hadde jeg endelig tid til å tilbringe noen timer på terrassen. Rakk en time med sol og en time under pleddet med boka etterpå. Ganske perfekt kombinasjon egentlig, hvertfall når jeg ser været i dag. Siden jeg prøvde å komme meg fort hjem, glemte jeg helt å plukke opp noe middag på veien. Det endte med en "man tager det man haver" middag som passet helt perfekt. Pølsebiter, rømmemiks med vårløk og fylte tomater med hvitløksost (takk Anette for at du la igjen litt til meg etter lørdagen ) Etter litt kvalitetstid med "Tyskerungen" av Camille Läckberg (elsker de bøkene) ble det også en god kveldsøkt på treningsstudio. Fredrik, Ole og jeg har blitt superteam og det er utrolig deilig å være flere om det. Man får pusha hverandre og i tillegg blir det plutselig veldig sosialt å trene!

Og siden jeg er inne på lykke. Noe veldig spennende skjer med bandet om dagen, som jeg skal fortelle om bitte litt senere. Jeg smiler stort hvertfall! OG hotellet i Mexico er endelig i boks (bedre sent enn aldri). Vi skal nyte en uke på 4,5 stjernes All Inclusive Spa and Resort hotell - The Royal Playa del Carmen! Det må man jo bare like ;) 18 dager igjen sa du?

 

 

Skrevet 30.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Elsker dager hvor man bare samler en gjeng med herlige venner, fyller glasset med vin, tenner grillen og tilbringer kvelden på terrassen.
Akkurat som lørdagen <3Summerlovin' <3

 

 

Skrevet 29.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Nå er det bare 21 dager til vi sitter på flyet til Los Angeles og jeg merker sommerfuglene vokser i magen min. Jeg har blitt så forelsket i det landet og med kombinasjon av en uke i Mexico også, flyr det en god del ekstra sommefugler rundt! Jeg har jo selvfølgelig en ønskeliste for turen også. Spørs om alle blir med hjem, men det er hvertfall lov å håpe! Det blir hvertfall noen flere par med converse, også trenger jeg nye treningssko, ny linse til kamera og Ray Ban briller. I tillegg så MÅ jeg sjekke ut ny Michael Kors veske. Savner en sort, så Selma vesken står uten tvil øverst på ønskelista mi :)
  Happy days :)

 

Skrevet 29.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Ettersom det er sommer, sol og god stemning, smaker det ekstra godt med god samvittighet i sola. Etter jakt på litt treningsinspirasjon i går, kom jeg over Kiwi Pops og da måtte jeg selfølgelig prøve - med min egen liten vri! 

Du trenger:
♥ Kiwi
♥ 70% kokesjokolade
♥ Kokos
♥ Trepinner

 Skrell først kiwi'n  og skjær den så i litt tykke gode skiver (jeg delte den i fire). Tørk så litt av skivene så de ikke har så mye saft på seg. Smelt sjokoladen i vannbad og tre pinner på kiwi skivene. Jeg brukte grill trepinner nå, men nestegang blir det ispinner. De snurret lett og det ble fort litt klønete. Hell kokos på en tallerken, dypp kiwi skivene i sjokoladen og velt de så i kokosen. 

Legg de så på et fat til avkjøling. Vær litt forsiktig i denne prosessen, det er ikke så mye hold i kiwi så med tynne pinner gikk de fort igjennom. La de avkjøles i kjøleskapet i ca en time!Jeg har ikke annet å si enn - NAM!!

 

 

Skrevet 28.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Etter to dager med ekstremt dårlig, og lite søvn, våknet jeg opp med en god dose mer energi i dag. DET var deilig. Tror en intensiv treningsøkt i går kveld og booking av hoteller i USA gjorde susen. Bare smiler av tanken på at om 3 uker sitter vi på flyet til LA klare for nye eventyr. Og for å starte ferien med stil booket vi i går en suite i Hollywood på "Walk of Fame", med skyline utsikt utover hele byen. Så ble det 2 netter i San Francisco ved Fishermans Wharf og 2 netter på fem stjernershotellet, Vdara, i Las Vegas. OM vi skal kose oss!! De andre nettene havner litt tilfeldig på hvor langt vi har kommet på veien, men planen er en natt på Highway One, en natt i Yosemite området, en natt i Flagstaff og til slutt to netter hos Brad og Lindsey i Oklahoma. Også må man jo ikke glemme avslutningen, en uke, på spa og resort hotellet  Mexico. All inclusive hotell på stranden i Playa Del Carmen, kan ikke bli annet enn herlig! 

Jeg teller dager og timer nesten... for FY for en bra avslutning på sommeren dette blir!
Og i mellomtiden skal jeg jo bare kose meg med en Kragerø tur til, grillings, herlige venner og mere sommervær.
Har jeg sagt at jeg elsker denne tiden på året? 

 

 

Skrevet 26.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

 

Nå er det skjerpings fra min side. Gjør rett og slett så mye gøy om dagen at bloggingen bare detter helt ut, MEN så er det jo alt det som er gøy jeg vil fortelle dere om. SÅ, da starter jeg med sommerens høydepunkt - SLOTTSFJELL 2013. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker denne helgen og elsker denne festivalen. Det er rett og slett BARE god stemning og sommeridyll. I tillegg var det en haug av konge band i år og ett stykk sol på skyfri himmel som satte prikken over i'en. Når det er sagt, var jeg også så utrolig heldig å få møte The Wombats backstage, før konserten dems. Jeg var et eneste stort smil. Så, TUSEN TAKK til Lena som fikk det til!

Bildene sier sitt og jeg sier bare - jeg gleder meg igjen, til neste år!Kjærlighet <3

 

 

Skrevet 25.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
1


Med en travel hverdag om dagen føler jeg ikke veldig den store sommerstemningen eller får tid til late timer i sola. Derfor er det ekstra hyggelig når jeg får det. Og enda hyggeligere når jeg får dele noen timer under skyfri himmel, med min favoritt på 4 ben:) jeg teller også timer nesten til torsdag nå. Da er det tid for Slottsfjell og uten tvil min tid for skikkelig sommeridyll, konge konserter og god stemning. Og for å dra frem flere "jeg gleder meg til" ting, så må det jo nevnes at i morgen er det bare en uke til vi drar til USA og så til Mexico. Kribler i magen bare av å tenke på det!

Nå er det tid for bandøving og musicmaking! Er et tonn av inspirasjon som roper etter å bli brukt:)

 

Skrevet 16.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
1

 

I helgen var det tid for feiring av Anettes bursdag! Tradisjon tro ble det grilling, samling av herlige mennesker, sol og god stemning. I tillegg var det lagt til oreo kake og boblebad i år, såe, det ble ikke annet enn en superbursdag! 


Hurra for Anette :)


Skrevet 15.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

 


Merker jeg begynner å bli veldig klar for litt sommersteming nå! Føler jeg enda ikke har fått kjempe mye ut av det fine været i det siste, med jobb hver dag og ting som skjer på kvelden. MEN neste uke er det klart for festival. Herlig tradisjon tro blir det 5. året mitt på Slottsfjell og 3. året i kamp Hegg, det kan rett og slett ikke bli feil. OG for å lage ekstra god stemning er det til og med meldt skufri himmel og skikkelig sommertemperatur! OM jeg skal kose meg!!

I tillegg endte jeg opp med 6 kjoler i handlekurven på Zalando i går... Så nå er jeg spent på størrelser og om det er noen festivalkjole kandidater. Satser på at 3 av dem er hvertfall ;)

Så, da er det vel nesten bare å si:
HELLO FESTIVAL SUMMER <3

 

 

Skrevet 13.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

På torsdag møtte jeg endelig Adriana igjen og denne gangen på Gardemoen. Med koffertene pakket og 2 stk eventyrlystne jenter var det ikke så veldig vanskelig å få en langhelg i Praha til å bli helt fantastisk. Først, FOR EN BY. Det er så flott, over alt. Så mye fin arkitektur, så gode priser og så hyggelig folk! I tillegg var vi jo superteam på tur. Vi bare gikk ut døra på morgenen og tok en kombinasjon av stein, saks, papir og magefølelse på hva vi skulle og hvor vi skulle! Det endte med Cabaret show, lokal mat, litt shopping, sightseeing, takterrasse øl, utkikkstårn, vin på torvet og byvandring!

Det er ingen tvil om at jeg skal tilbake til Praha hvertfall :)


Skrevet 10.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

 

Det har vært en veldig spesiell uke siden sist jeg blogget. På torsdag, da jeg reiste til Praha, fikk jeg vite at en av mine nærmeste venninner hadde mistet mammaen sin, etter noen tøffe måneder med kamp mot kreften. Det har tynget meg en lang tid nå. Det å vite at en av dine nærmeste går igjennom en så tøff tid, tar mye av tankeplassen. Man får en følelse for at man ikke får vært der nok, sagt nok eller gjort nok. Man vil jo alltid gjøre det beste for sine nærmeste, for at de alltid skal ha det bra. Når det er sagt, sitter man også med utallige spørsmål og lite forståelse. Lite forståelse på hvordan verden plutselig kan føles så urettferdig. Det å vite at en så herlig og omsorgsfull person og mamma, skal bli rivd vekk fra livet her, kan man rett og slett ikke forstå. Jeg klare på ingen måte å tenke at dette er en del av noe vi skal igjennom i løpet av livet, eller at det er noe som skal gjøre deg sterkere. Det føles bare utrolig urettferdig og feil. Men, det er kanskje ikke meningen man skal klare å forstå alt. Man erfarer hvertfall i slike situasjoner, hvilke spor enkelt mennesker kan sette hos deg. At sorger skal deles og at man, uten tvil, er sterkere sammen. Det er egentlig ikke ord som kan beskrive en sånn hendelse eller følelse. Men det er hvertfall ingen tvil om hvor alle mine tanker sendes... 

 

"A little tribute true and tender,

Just to show that we remember.

Time may pass and fade away

But memories of you will always stay"

 

 


 

Skrevet 10.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

 

Elsker når jeg klarer å stå opp når jeg skal, reise når jeg skal, kan gå til bussen og ikke løpe, drikker god kaffe og superfrokost på jobb og har ett stk ny utgave av Bonytt foran meg. Til tross for at jeg slumret i 3 kvarter, la meg sent og pakket det siste ned i kofferten på morgen i dag ble det faktisk en så digg morgen. Nå er det bare noen timer effektiv jobbing før jeg kaster meg på toget til Gardemoen. Det er klart for nye eventyr med Adriana og denne gangen i Praha. Det kan se ut som været også begynner å sammarbeide også. I starten av uka var det meldt øs pøs hele tiden, bortsett fra dagen vi drar hjem. MEN nå blir det gradvis mer og mer sol, så kanskje det ender med skyfri himmel innen vi kommer frem? 

Hvis noen har noen tips om hva som bør se og gjøres i Praha,
så legg gjerne igjen en kommentar :)

 

Skrevet 04.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

 

Endelig er drømmesommeren bestilt og jeg kan ikke annet enn å si - FY, som jeg gleder meg til nye eventyr! 17. august pakker vi koffertene våre klare for 1,5 uke på veien i USA for så å nyte 1 uke på hvite strender med turkist hav i Mexico. Det er Anette, Ole, Fredrik og jeg som er resieteam og nå er til og med 2 stykk cabriolet i boks, også! I USA skal vi kjøre mye av samme tur Fredrik og jeg gjorde i fjor sommer, men med litt bedre tid på hvert sted og litt kortere rute. Vi lander i LA og kjører Highway One opp til San Francisco. Derfra skal vi kjøre gjennom noen nasjonal parker ned til Las Vegas og stoppe innom Grand Canyon på vei til Oklahoma. Fredrik har jo en gjeng med herlige venner der, så de siste dagene skal tilbringes sammen med de, før Anette, Ole og jeg reiser videre til Mexico. Der skal vi kose oss i Playa del Carmen sammen med Marcelo og noen flere venner av han. Gleder meg utrolig mye til å reise og enda mer til å se igjen bra mennesker!!

Her er litt minner fra den fantastiske roadtrip'n i fjor ....
Men før det er det MYE annet bra som skjer også! Til helga reiser jeg på "arkitekturtur" til Praha med Adriana, så braker det løs med festivalsommer på Slottsfjell. Camp, konge konserter og øl i sola blir ikke feil, før Fredrik og jeg tar en tur på hytta i Kragerø, for enda mere sommerstemning med familien. I tillegg blir det jo bursdagsfeiringer, grilling, bryggekos, båtturer og enda mere hygge med fine venner!

FOR en sommer det skal bli ♥ 
 

Skrevet 01.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

 

På fredag spilte vi på Bekkefare Musikkfestival og for en kveld det ble. Alltid stas å spille meg super scenelyd, utescene og bra mennesker! Etterpå ble det skikkelig festival stemning med flere konserter og utepils. Ett stykk bra fredag rett og slett :)


Nå er jeg veldig klar for Slottsfjell festivalen om veldig kort ;)Skrevet 30.06.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
hits