5

 

Dixi har utviklet en enorm elsk på puter! Nå vi legger oss på kvelden ligger hun fredlig og stille som en ball i sofaen og putene står fint. Men når vi våkner har hun romstrert rundt og det ligger puter overalt. Og hun, hun ligger pent og pyntlig med hodet på en pute eller oppå hele pute haugen. Det er alltid like spennende når man står opp, og se hvordan det ser ut! :)Veldig orden i putene! Hun ligger hvertfall godt ;)

Når jeg sto opp i dag, satte jeg meg i sofaen sammen med henne. Og hun er ikke helt vant til at det er noen hjemme på dagen her, så da er hun somregel veldig sløv, men alikevel veldig selskapssyk. Så da sovnet hun meg hodet på fanget mitt. På tyggen såklart ;)Er hun ikke herlig? :) Er gøy å se når dyr har så mye personlighet <3
Nå skal jeg stikke en tur til cubus hvor det er 30 % på alt i dag. Vinterjakkejakt!!! SÅ er det bandøving etterpå, for til helga har vi to konserter i Notodden :)

 

Skrevet 24.11.2010. Ligger i kategorien Dixi. 5 kommentarer
4

 

Den herlig hunden min Dixi har utrolig mye personlighet og skal være med på ALT! Det gjør også at det blir en del herlige bilder, så må nesten vise noen... :)


Koser seg mens fredrik spiller bass ;)Sover med pappa :)


Gaper høyt med Stine :)


Ser på TV med pappa ;)


Feirer 17. mai :)


Er litt rar;)


Slækker'n med lampeskjerm ;)

.. og det finnes så mange flere bilder;)
Paff... Evig glad i den firbeinte jenta <3
Er hun ikke nydelig? ;)

 


Skrevet 10.11.2010. Ligger i kategorien Dixi. 4 kommentarer
4

 

God morgen alle sammen:)
I dag er det fri dag og jeg liker fridager innimellom. Hvem gjør vel ikke det? ;) Man kan liksom gjøre (nesten) hva man vil.  Men, holder på med en stooor oppgave på skolen om dagen, med alt for liten tid. Så blir nok ikke heelt fri fordet! 
Det som jeg elsker ekstra godt med fridager er at man kan bruke morgenen, og bruke så lang tid man vil. Jeg har tatt en evig lang dusj, og sitter nå i morgen kåpe og har kosa meg bigtime med knekkebrød og et glass melk :) Mer skal egentlig ikke til...


Er hun ikke nydelig? Sånn ligger hun alltid og sover, krøllet sammen med hodet på puta <3

Etterpå er det behandling, som jeg VIRKELIG trenger. Så gruer meg litt... OGså skal jeg på fotoshoot i tbg med Stinius. Vi skal også mekke på litt klær som har blitt for store :) Det blir bra! :)

Har du planer for torsdagen?

 

 

Skrevet 14.10.2010. Ligger i kategorien Dixi. 4 kommentarer
1

 

Må bare dele dette bildet med derer ;)Dixi har bare bittelitt skinn til overs, men det er jo det som er med på å gjøre henne til den super sexy hunden hun er;) RIGHT?

 

Skrevet 10.10.2010. Ligger i kategorien Dixi. 1 kommentar
1

Er så alt for glad i verdens herligste firebeinte<3 
Er hun ikke nydelig? :)

 

 

Skrevet 25.09.2010. Ligger i kategorien Dixi. 1 kommentar
0

I dag er det ny dag på hundekurs igjen, og jeg gleder meg veldig! Før forrige kursdag satt jeg mega nervøs med en forvirra hund i bilen, mens denne gangen, kommer vi stolte og klare for å lære mer! Det gikk så bra sist og jeg er så stolt av Dixi. Håper virkelig dette kurse kan gi henne og meg masse så vi kan få orden på tingene som ikke fungerer så bra. Ser hvertfall veldig lovende ut nå! Og hun ELSKER å lære og være med <3


(Super team)

Pappa er også med på kurs. Og det er veldig hyggelig, for da er jeg ikke er helt alene om det. OG siden jeg må reise helt til Lier blir det en koselig tur sammen å! Noe Dixi er VELDIG fornøyd med, da hun elsker å kjøre bil ;)

Gleder meg <3

 

Skrevet 20.09.2010. Ligger i kategorien Dixi. 0 kommentarer
hits