0


Lang historie kort - denne bloggen har skiftet både uttrykk og fokus de siste årene. Jeg har lenge tenkt på å skifte platform å blogge på og ikke minst starte på nytt for å få en bedre helhet på det hele, ettersom årene har gått og mye har skjedd. 

SÅ..

Jeg håper dere herlige som dukker opp her hver dag vil fortsette å dukke opp her istedet:
http://www.byhuseby.blogspot.no
God helg alle sammen! :)

 

 

Skrevet 04.09.2015. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
3


Lørdag, peoner, kaffe og sol. 
Det er herlig det!God helg alle sammen ♥

 

 

Skrevet 20.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
8


Kontraster i sort og hvitt, sammen med treverk og grønt, er jeg veldig svak for. Så, da jeg fant den herlige store vasen fra Bolia i dag, tok det ikke lang tid før den havnet på spisebordet. Det er deilig med litt forandring og ikke minst, noe med litt volum. Samtidig er jeg veldig glad i bare hvitt og grønt på bordet, når det er så mye sort rundt. Det er også herlig å kjenne sommerværet sakte men sikkert sniker seg på. jeg lengter så etter sommer nå. Lange timer på terrassen med total avslapping. Nå nærmer terrassen seg ferdig også. Kun litt planter og tilbehør som mangler. I helgen kom utelysene opp og grillen har blitt godt brukt tross regnvær og storm. Er det juni, så er det juni .. !Nå er det senga på meg. 
Spennende dag i morgen! 


 

Skrevet 08.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
4


Jeg liker helger som ikke er planlagt. Det som skjer blir veldig spontant, eller så skjer det rett og slett ingen ting - som er helt greit i blant. Men, det ble mer spontan helg enn ingen ting denne gangen. På fredag ble det grilling hos pappa og øl med fine fok på brygga. Tross vind og (ingen)junivarme, var det så herlig å samle gjengen ute! Lørdagen ble brukt til å besøke verdens fineste mormor på 94 år, enda mere grilling (indrefilet på grillen btw - stor tommel opp) og hagejam. Søndag blir fort "alt som skal gjøres" dagen min. Jeg legger en hel masse planer om alt jeg skal fikse, rydde og ordne, men havner fort i sofaen med en kopp te og litt interiørinspirasjon i stedet. Men, litt flink er jeg også! (eller, jeg later hvertfall som)Håper dere har hatt en super helg dere også!
Så får vi drømme om sommervarmen, videre ... !

 
_______________________________________
#interiør #interiørblogg #hverdag #inspirasjon 

Skrevet 07.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
1


Det nærmer seg bursdag med stormskritt og det har visst dukket opp litt av hvert på ønskelisten min ;) 


 

Birthday wish list

 
Det blir skikkelig bursdaghelg med feiring, The Wombats konsert også skal vi selv spille konsert på Skuret i Oslo på lørdag.
Så, kan ikke annet enn å glede meg til SUPERHELG! :)
Skrevet 19.03.2015. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
4


Mandag. Ny uke. Ny start! Jeg har litt elsk/hat forhold til mandager. Det er som regel døden å stå opp etter helgen og man bruker hele formiddagen på å være trøtt. Men, så er det som en slags ny start hver mandag også. Jeg setter meg nye mål og skjerper meg litt ekstra hvis det har vært litt for mye sjokolade og annet godt i helga. Samtidig er mandagene gjerne fylt med en del mimring etter helgen. Som denne mandagen. Har hatt en herlig helg og lever fortsatt på en fantastisk konsertfredag i Oslo. Så mange kjentfolk som dukket opp og en rå stemning! I helgen fikk jeg endelig kjøpt en passe potte til Bonsai treet også. Det har stått litt gjemt noen uker uten potte, men på lørdag fikk jeg rotet meg innom mestergrønn. De har noen herlig tekstilpotter som jeg er litt forelsket i. De heter "Grow-In" og finnes i mange størrelser. Dette er nr. 3 nå, og neste på ønskelisten er en i gulvstørrelse. Superfine!

Håper dere har hatt en super helg!
Go' mandag 

 

Skrevet 02.03.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
8


Det er lørdag og fri. Etter en konge kveld og konsert på Maksitaksi i går er det helt greit med fyr i peisen, regnvær ute og en litt gåen nakke etter litt for mye headbanging i går. Det ble virkelig en bra start på helgen helgen, i Oslo i går. Men fra konsert til tepper. Jeg har lenge ønsket et større teppe under spisestuen vår. Det er litt i minse laget det vi har der, men liker at det er sort. Men, kom over noen nye tepper gjennom jobben som ble med hjem på prøving. Det er veldig uvant med et lysere teppe der, men liker størrelsen. Samtidig er det er herlig ullteppe. Så det blir liggende litt på litt prøving. Eller så har det allerede vært innom soverommet hvor det egentlig passet ganske så perfekt.

Dilemma ;)

 

Skrevet 28.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
4


Jeg har hatt en herlig helg på Geilo igjen, med spilling. Denne gangen var Ingrid med og det var superkos med litt kvalitetstid. Samtidig er det jo bare gøy å spille også! Men, det ble en lang uke. Mye jobb og lite tid hjemme. Søndagene blir derfor litt hellig for meg. Det er virkelig en dag jeg trenger å gjøre akkurat som jeg føler for. Jeg elsker formiddagen og ettermiddag hjemme med dagslys og ro. Helgene blir jo bare bedre og bedre nå også, med lengre og lengre lys. Jeg lengter virkelig etter grillukt og tid på terrassen. Gull regjerer hjemme ennå og jeg elsker det lille hintet av glam det gir oppe alle gråtonene. Metaller har jo fortsatt å være hot inn i 2015 også, så gull og glitter skal få være en liten stund til 
 

Skrevet 16.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
4


Det har vært noen fantastiske dager på Stockholmsmessen. Man får hentet utrolig mye inspirasjon, blir oppdatert på nyheter og ikke minst møtt bransjekolleger og knyttet til seg nye kontakter. Dette året har vært ekstra bra. Så mange flotte stander og mange spennende møter. Nå gleder jeg meg til å fortsette med prosjekter her hjemme med en god dose ekstra inspirasjon!
Nå er det straks helg :)
Ha en fin fredag alle sammen! 


Skrevet 06.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2


Jeg tror favorittplassen i leiligheten vår, er spisestuen. Jeg som er super svak for kontraster, er veldig glad vi havnet på et "svart/hvitt" uttrykk ved spiseplassen, sammen med min favoritt lampe. Jeg falt pladask for Secto Design første gang jeg så de, og var fast bestemt på at vi skulle ha en Octo pendel over spisestuen når vi kjøpte vårt egent sted. Det var noe av det første jeg bestilte når vi hadde signert kontrakten for leiligheten og den ble hengt opp samme dag den kom. Absolutt en lampe å anbefale!
 


Fant også verdens søteste plante her om dagen. Jeg tar meg selv i noen ganger, å få en enorm entusiasme for noen veldig rare ting. Fredrik var ikke like gira som meg da jeg kom hjem med en minipalme og snakket om den som om jeg hadde vunnet i lotto. Men, planten er supersøt og jeg og jeg blir rett og slett litt glad når jeg ser på den! ;)

Nå er det helg, den skal tilbringes på Geilo med en mikrofon og bassen.
Ha en super helg i vinterværet (om det er det der dere befinner dere)!
 

 

Skrevet 30.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
8Jeg er veldig glad i detaljer og syntes det setter prikken over i'en på interiøret. Hjemmet har vi en nøytral base på hovedelementene, så jeg kan leke meg med materialer og farger på mindre ting. Nå for tiden er jeg veldig svak for stort, hvitt, marmor og gull. Har egentlig vært det en stund nå og jeg går ikke lei. Elsker kontraster og små detaljer med personlighet, som den nye elpeboksen fra Bolia. Det er gjerne ikke mye som skal til :)


Skrevet 27.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
12


Det er så herlig med lysere dager. Nå som snøen har kommet i tillegg, er det ikke lengre så mørkt og trist. Så, med en leilighet med mangel på lys, koser jeg meg veldig hjemme når solen er oppe og kaffekoppen er fylt opp. Lys må gjøres noe med, men det er vanskelig å finne de siste lampene som skal passe med alt annet vi har, også er ønskene mine kanskje litt større en lommeboken vår syntes noe om. Derfor krabber jeg heller opp i sofaen og utsikten og dagslys sålenge ;)


 
Syntes også det er herlig med grønt hjemme. Jeg får ikke nok grønne planter. De frisker opp og gir en slags avslappende stemning til rommet. Det er jo så mange spennende grønnplanter å få tak i nå også, og så lite som skal til. Bare noen stor grønne blader i fin vase, så er du good. 

Got to love green! 

 

Skrevet 25.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 12 kommentarer
8

Det er så deilig med friske urter på kjøkkenet, ikke bare smaker det ekstra godt men det ser friskt og herlig ut også! Jeg har også blitt helt avhengig av kaffemaskinen vår. Vi hadde en annen før, men Nespresso kaffen er helt fantastisk. De er så flinke på både design og smak. Nå vurderer jeg opp og ned ny benkeplate. Den skal byttes etter en reklamasjon, men jeg er så ubesluttsom noen ganger. Jeg har klart å få et ned til to alternativer, og begge blir fine, jeg må bare finne ut hva slags uttrykk jeg vil kjøkkenet skal ha. #dilemma. Men, når det er sagt skal det bli så godt å få byttet den.

 

Nå skal lørdagen nytes sammen med verdens beste søster. Hun skal gifte seg til sommeren og vi skal hente en god dose inspirasjon og ideer på bryllupsmesse. DET blir stas! God lørdag alle sammen 

 

Skrevet 24.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2


Jeg er helt forelsket i lysestakene til Menu - POV og de stod høyt på ønskelisten til jul. Tanken var å bygge rundt Bolia speilen jeg kjøpte i høst. Den har lenge hengt veldig ensomt på veggen ved TV'n og jeg har vært så usikker på hva jeg skal gjøre der. Så, nå har det endelig kommet opp litt rundt. Etterhvert skal flere pov lysestaker på plass så det blit et mønster, men deilig å ha fått noe opp! :)


 
Nå er det straks helg og den skal startes med tapas sammen med en fine folk :)
God helg! 

 

 

Skrevet 23.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Det er så deilig å våkne opp på lørdag morgen til blå himmel, fri, fyr i peisen og god frokost! Og i tillegg klare å få gjort litt etterhvert. Jeg har prøvd å late som at alt av klær har vært pakket ut en stund nå. Det har det på ingen måte vært, så det resulterte i full klesbonansa og en haug med bretting, sortering og vasking i dag. Men, når det er sagt, er det veldig deilig å få det gjort også! I går var vi ute å spiste på Kverneriet i Tønsberg (om du ikke har vært der, MÅ det prøves). Fredrik har stått siste eksamen og det måtte feires! Så, med kafe date med noen herlige jenter i morgen, har det blitt en ganske så deilig helg:)

Håper dere også nyter helgen og får en super lørdagskveld:)

 

Skrevet 17.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2


Det er så deilig med fredager! Det er ofte en rolig dag og når man er ferdig på jobb den dagen, er det helg.
Fredag er ekstra deilig når man går en helg uten planer i møte. Det er som om jeg slapper litt ekstra av.
Lager meg god frokost og nyter kaffen. Jeg prøver også å planelgge siste bit av leiligheten.
Det er fortsatt litt som mangler og detaljene er noen ganger det vanskeligste å planlegge. Første steg er å bestille ny benkeplate.
Det er en skade på den vi har, så i forbindelse med reklamasjonen på den, velger vi en ny.
Det er rart hvor lett og trygt det er å velge hvordan alle andre bør ha det, men når det kommer til eget hjem,
er jeg Frk.Ubesluttsom med stor U. Men, først til mer jobb, så er det helg!
Ha en super fredag alle sammen :)


Skrevet 16.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1


Nytt år, nye muligheter?

Jeg liker når det blir nytt år. Det er som en ny start, blanke ark, noen erfaringer rikere og en hel del herlige minner å ta med seg videre. Denne høsten har vært ekstremt hektisk. Jeg har hatt det hektisk før, men høsten 2014 har vært litt for mye av det gode. Det viser også bloggen sterkt preg av. Men, kanskje jeg har lært litt av det? Jeg håper det hvertfall. Julen har hatt de vanlig dagene med familiemaraton og litt stress, men det er et slags deilig stress. Man stresser av gårde for å kose seg. Det har vært en veldig fin jul. Med julaften i ny leilighet, late dager på sofaen med bok og fyr i peisen, jentekvelder, familietreff, en hel del god mat og julestemning. Avslutningen på julen ble en litt mer tvungen avslappingmed 2 dager i senga og omgangsyke. Det gjorde også at jeg ikke var i den beste formen på nyttårsaften, men, sånn er det noen ganger. Heldigvis er nyttårsaften hvert år, så jeg kan ta det igjen til neste år.

Men 2014, for et år det har vært! Jeg har hatt mitt første år som tante! Det er så stas at jeg klarer nesten ikke beskrive det. Vi har hatt utrolig mange opplevelser med bandet. Masse tid på scenen både i nord og her hjemme. Gitt ut en singel, for så å avslutte året med å gi ut vår første EP! Vi har avsluttet et stort prosjekt på jobb som har gitt meg en rekke nye erfaringer og startet på noen nye prosjekter som gir en virkelig spennende start på jobbåret 2015. Jeg har hatt nok en herlig ferie i USA med verdens beste kjæreste og vi har endelig kjøpt vår egen bolig. Vårt egent hjem. 87 km2 med lykke. I tillegg har jeg fått masse tid med familie og venner, og en masse minner jeg lever lenge på! Så, kan ikke si annet enn at 2014 har vært et herlig år :)Nå er det bare å si - HEI, 2015!
Nytt år, nye muligheter!

Skrevet 02.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
2


Jeg elsker advent. Det er ikke så mye lilla advent hjemme hos oss, men elsker å bruke detaljer som virkelig minner meg om jul. Som kongler, granabar. svibler, levende lys, metaller og deilige naturmaterialer. Så med utelys viklet rundt rekkverket, fyr i peisen og adventslyset tent er det et lite hint av julestemning i stua! :)


 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #shopping 

 

Skrevet 30.11.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
4


Ny speil er på plass i stua, det glitrer i putene i sofaen og jeg har pepret leiligheten med herlige grønnplanter. Det er helg og det er herlig! Nok en helg med lite planer og det er veldig passende akkurat nå. Helgene er fylt opp frem til jul så jeg nyter litt rolige helger nå før det tar av. Men, når det er sagt er det så mye å glede seg til! Om to uker drar jeg til Dublin for å se graduation til de herlige jentene som er igjen der, så skal jeg spille noen helger på Geilo. Live musikk og høyfjellshotell er helt innafor! I tillegg blir det både innflytningsfest, konserter og ulestemning. Elsker denne tiden!Håper dere har en herlig helg :)

 

 


#interiør #interiørblogg #mote #shopping #inspirasjon #foto 

Skrevet 01.11.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
4

Det er nesten urettferdig hvor tungt det er å stå opp om dagen. Jeg går virkelig i hi når kveldene og morgen blir mørkere og mørkere. Senga blir bedre og bedre og dyna ligger limt fast og holder meg igjen. Etter alt for mange slumretrykk, får jeg til slutt dratt meg opp av senga. Men så kommer dager som i dag. Hvor jeg får dratt meg på jobb, fått i meg en kopp kaffe (eller 3) og det triste været snur om til skyfri himmel og herlig høstfarger. Da blir det plutselig litt mer greit. Det beste av alt er når jeg kommer hjem, og høstfargene kommer snikende inn i stuen gjennom favorittvinduet vårt. Deilig!

I helgen fikk vi ryddet frem gjesterommet. Det er litt lite personlig ennå, men det er hvertfall et gjesterom og ikke lager for en haug med pappesker. Så nå mangler det at kontoret får sin siste finish og litt diverse lamper og bilder, så nærmer det seg noe! Det er utrolig deilig og jeg gleder meg til å nyte det fremover!

Håper dere har en super mandag! 


 


 #interiør #interiørblogg #inspirasjon #selfie #shopping #fritid #jobb 

Skrevet 20.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
8


Fredager er så herlige! Det er starten på helg og slutten på en stressende uke. Etter mye jobb i det siste, merker jeg at helgen skal smake ekstra godt nå! Det har virkelig blitt høst også, eller vinter? Det er hvertfall helt fantastisk å krabbe opp i sofaen med en stor kopp Chai Latte, fyr i peisen, serier på TV og ser regnet på de fine høstfargene ute. Og ikke minst, fantastisk å nyte tid i leiligheten 


I kveld blir det skikkelig fredag med taco, besök, film og idol.
Helt etter oppskriften ;)


#interiør #selfie #interiørblogg #inspirasjon #shopping #interiørinspirasjon 

Skrevet 17.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2

 

Jeg elsker at fler og fler detaljer faller på plass hjemme. Plutselig føles leiligheten mer personlig og mer bebodd på en måte. Her om dagen slo jeg til og med på stortromma og prøvde meg med bor selv. Fredrik har mer enn gjerne fått jobben med å lage hull de stedene vi trenger, men da jeg var alene hjemme og hadde alt for lyst til å få opp den nye stringhyllen måtte jeg manne meg opp selv. Selv om med var utrolig skummelt, henger hyllen både på veggen og henger i vater, så selvtilliten er plutselig på topp. Det har blitt mye grafisk kunst og bilder i stuen, som jeg liker svært godt. Men i går lagde jeg en serie med litt mer personlig bilder fra vi har vært på roadtrip i USA. De fire bildene skal i gangen hvor vi har gjort om en del. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet. Føler vi har fått helt nye gang ved å bare flytte og gjøre om på møbler vi allerede hadde! Deilig :)

Er gortsatt på skikkelig lampe jakt. Nå som mørket kommer snikende, tidligere og tidligere merker vi godt hvor lite lys vi har... Men, jeg klarer ikke finne de lampene jeg vil ha. Og når jeg finner noen jeg liker ligger de godt over budsjettet mitt. #tålmodighetsprøve 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon

Skrevet 15.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
8

Det har vært en stille blogg uke. Vi har ferdigstilt vårt største prosjekt hittil, på Tjuvholmen og jeg har for det meste vært i Oslo hele uken. Det er en merkelig følelse at det snart er over, men utrolig gøy å se det ferdig! Det er litt smått igjen som ikke er på plass ennå, men alle hovedelementer er på plass og det er så stas. Det var godt å komme hjem også. Bolia hylla hadde kommet så den havnet fort på veggen i går kveld. Nå er også ved på plass og jeg gleder meg til å fyre i peisen og titte ut på de fine fargene. Sier det hele tiden, men NÅ begynner ting virkelig å falle på plass! Ble litt halvbra mobile bileder denne gangen, men det får gå ;)Nå er det helg! :)
#interiør #interiørblogg #inspirasjon #innkjøp 

 

Skrevet 10.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
6


Gull har vært i ilden en stund nå og er fortsatt hot! Metaller generelt skal freshe opp interiøret og gi det litt glam i hverdagen. Jeg har aldri fått gull til å passe hjemme hos meg før, men nå, med en mer nøytral base gir det en utrolig fin varme til interiøret. Jeg var så heldig å få den flotte jubileumsvasen til Kahler av herlige Anja i innflytningsgave, den har gjort at gull får leke litt i stua sammen med flotte høstfarger som dukker opp ute! 
Det finnes mange flotte gulldetaljer i butikkene nå. Det meste her er hentet fra H&M home :
 

 

Gold fever

 

Skrevet 03.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer
8

Det er helg og det er herlig! Vi starter den på skikkelig vis med konsert i kveld. Slottsfjell sitt utested har flytta seg til Tønsberg brygge så vi skal teste ut scenen der. Det blir gøy! I går var Anniken og jeg på kundekveld på Palma. De hadde supertilbud og goodiebags så da ble det litt nytt stæsj. Etterlengtet marmorfat er på plass og vi har bestilt Bolia hylle til over sofaen. SPENNENDE. Har også rekki å vært på IKEA siden sist. Der ble det ny skjenk til stuen også ble den gamle flyttet inn på soverommet for mer oppbevaring. Så fornøyd med byttet! Ellers så skal helgen bare NYTES! 
Håper dere får en super helg!! 

 

 


#interiør #inspirasjon #interiørblogg #interiørinspirasjon #fritid

Skrevet 26.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
1


Jeg elsker detaljer. Ting som setter prikken over i'en og gjør interiøret mer personlig. Det føler jeg hjemme nå, at detaljene mangler mange steder. Hovedmøbler og en del små ting er på plass men jeg savner det som gir interiøret litt punch. Bildene ved spisestuen er oppe men vi trenger noe på veggene i stua, mere lys og gardiner må på plass. Det er det tid for fremover og det er alt for mye fint på ønskelisten min. Veldig mange ting som ikke kan komme på plass med en gang, men fint å ha noe å ønske seg fremover også!
Got to love the details 


Skrevet 24.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
8

Kaffe om morgen er helt magisk og helt nødvendig. Men, med en litt gammel Dolce Gusto maskin og bare trakterkaffe har det blitt dårlig med det for tiden. Vi har hatt lyst på nespresso maskin en stund, spesielt etter de fikk det inn på Tilbords i Tønsberg, hvor Fredrik jobbet mens han studerte. Da fikk vi prøvd litt forskjellige kapsler og jeg forelsket meg selfølgelig i designet. Så, nå etter å ha vært litt trege kom den endelig på plass på kjøkkenbenken i går, til STOR glede. Ikke bare ser den fantastisk ut, men den lager jo nydelig kaffe også! Jeg liker veldig godt det store utvalget de har og ikke minst melkesteameren. Så jeg kan lage meg soya latte. Skal klare å bli bra glad i den. 
Så, med herlig kaffe, ferskpresset eple&bringebær fra Det Lille Presseriet og gresk yoghurt ble det en helt ok start på dagen!
Lykke  
#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #lavkarbo #lchf #mat #frokost #matblogg

Skrevet 12.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
0


Det er helg og det er herlig! Nyter alt for godt å være hjemme om dagen, spesielt nå som ting faller mer og mer på plass og vi kan krysse flere og flere oppgaver fra lista. Var spesielt fornøyd i går. Min super svigerfar har koblet lys for oss noen dager og i går gikk rett og slett lyset opp for meg. Bokstavlig talt. Vi har vært bestevenn med telyspakken og brukt skrivebordslampe som kjøkkenlys, så da alt var ferdig koblet og lyset under overskapene ble prøvd i går kveld ble jeg stående å hoppe litt. Jeg sier alltid til kunder at lys er så viktig. Fordelingen av lyskildene og forskjellige type lys til forskjellige behov. Det kan heve interiøret enormt. Det hadde jeg glemt en liten stund før i går. Plutselig ble det (litt kjipe prosjektkjøkkenet fra Sigdal) så mye flottere og kjøkkenet hevet seg mange hakk og mer en det. I tillegg kom den fantastiske spisestue lampen fra Secto inn døren, så Fredrik og jeg var superteam og fikk koblet opp den opp, sammen med bildene på veggen. Plutselig falt bare ting litt på plass og det var rett og slett helt herlig! Nå mangler det bare litt lys i taket på kjøkkenet og i vitrineskapet vårt så er hvertfall den delen av leiligheten godt belyst. Resten av leiligheten mangler litt her og der, men syntes det er så vanskelig å finne de lampene jeg vil ha. Og når jeg finner de perfekte, er det desverre langt over midt budsjett. En ting jeg har bestemt meg for er at jeg ombestemt meg. Har vært så frem og tilbake om jeg vil ha gardiner i stua og nå har jeg stemt og det får et stort ja, etter en god inspirasjonsrunde på nettet. Det blir helt lette, fine hvite på skinne helt opp mot taket. DET blir bra det!

Nå er det tid for å jamme litt!
God helg allesammen!

#interiør #interiørdesign #interiørblogg #interiørinspirasjon #stue #lys #lamper #lavkarbo 

Skrevet 05.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
4

For en deilig helg dette har vært! Vi har ENDELIG kommet oss helt ut av leiligheten på Eik og det er så god følelse å tenke på at det kun er det som er her nå som er igjen. Har et par boder og et par rom som er godt fylt opp med pappesker og diverse annet, men det er hvertfall her. Vi slipper å tenke på alt som skal gjøres på to steder, på en gang. På lørdag var Malin, Anniken og Aksel her på tapas og film. Det var veldig hyggelig å få vist de leiligheten og bare virkelig lande. Og i går var det først familiemiddag før mamma kom hit på kvelden og så en film. Skikkelig go søndag! 

Har lekt meg litt i photoshop også som endte med ny kunst i stua. Har lenge vært på jakt etter bilder som både tar opp den varme fargen i treverket og som bygger videre på gråtonene, men har ikke funnet noe. Da ble det egne bilder som jeg til slutt ble veldig glad for. Det ble også mye mer personlig!

Jeg har også fått nytt bilde av mamma. Hun har kjøpt den fine globusen til Emmeselle som har stått på ønskelisten min en stund. Er skikkelig forelsket i den og den kunne ikke passet bedre i stua!

 

#interiør #interiørdesign #interiørblogg #interiørinspirasjon #venner #familie #fritid

 

Skrevet 01.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
0

 

Det er veldig snart helg og det merker jeg skal smake veldig godt nå! For all del, det er veldig spennende på jobb om dagen. Vi er på slutten av et prosjekt og det er så stas å se at det man har jobbet med i et år nå, begynner å ta form og bli til noe virkelig. Ikke bare skisser og 3D tegninger. Men det er også en del igjen med både ny og gammel leilighet og det skal bli godt med et par dager nå hvor det kan få litt mer tid. Er så lite motivert til å sette igang på kveldene etter jobb...! I dag skal det legges silikon på kjøkkenet etter flisjobben forrige uke og til uken kommer belysningen under overskapene. DET skal bli deilig. Vi bor veldig i mørket om dagen så fyrstikker og telys er min aller beste venn. Går alt etter planen er også den fantastiske lampa over spisestuen på plass til uken også, ooog sofaen uken etter det! Så mye å glede seg til :)

I morgen kveld skal jeg lande på sofaen med Malin, Anniken og Aksel, med tapas og film. Det blir ikke feil. Men først litt jobb, og så litt mere pakking. I morgen ettermiddag må vi nemlig være ute på Eik, så HELLO pappesker!
#interiør #interiørdesign #interiørblogg #familie #baby #kaffe #mat #kjøkken #design #interiørblad

Skrevet 29.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Det har virkelig vært noen travle uker med fullstendig fullpakket dager og veldig mange pappesker, skruer, bruksanvisninger og litt kaos. Men, i går hadde verdens beste bursdag og leiligheten var klar nok til å ta i mot herlige folk i går til middag og herlige familie på kaffe og kaker i dag. Det er en fantastisk følelse at ting begynner å falle på plass! Vi har ut denne uken å komme oss ut av leiligheten på eik og jeg merker jeg gleder meg til å hvertfall få siste rest hit, så det kun er tingene her vi trenger å tenke på. Det er litt for lett å glemme at vi fortsatt har en leilighet som må tømmes ferdig og vaskes ut av. 

Uansett, helgen har vært utrolig fin og hagemøblene er på plass på terrassen, så nå gleder vi oss til en uke med finfin temperatur og stor sol!

 

Skrevet 24.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
4


Det er helt i utrolig. Siden sist jeg blogget har vi rukket å flytte over nesten hele den gamle leiligheten, hatt våre første netter her og montert en hel del. Ting begynner gradvis å ta form og jeg elsker at det jeg hadde sett for meg i hodet, blir til virkelighet. Denne uken har vi bestilt både sofa, spisestue lampe og string hyller men det er en del leveringstid. Det føles som en evighet til nå, men sett hvor fort disse ukene har gått står vi er plutselig med alt på plass og slapper av i ny sofa. Imens kan dere jo se på litt detaljer! I dag kommer også flislegger å skal begynne på kjøkkenet. Er så spent på hvordan det blir, at jeg kan nesten ikke vente! I morgen skal siste rest fra leiligheten hentes, av møbler hvertfall. Da gjenstår det bare en hel del ekser som skal pakkes ned og pakkes opp. Eller så koser vi oss også veldig med stor sjarmøren Zelda om dagen. Vi passer Anette og Netti sin firbeinte som selvfølgelig er utrolig koselig. En skikkelig kose hund ♥ Så, kan ikke si annet enn - Lykke!

 #interiør #interiørblogg #interiørinspirasjon #oppussing #foto #shopping #design 

Skrevet 20.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

Vi er godt i gang med leiligheten og malejobben behynner endelig å nærme seg ferdig! På tirsdag var vi på ikea å kjøpte garderobe, det er jo et prosjekt i seg selv. Men første garderoben er oppe, så to mer igjen. I dag blir det en liten pause fra det hele. Vi må gjøre våre plikter på hytte med ny malekost der, men i morgen håper vi å få opp både tapet og få hentet en del møbler. Det er så spennende å se at ting tar form nå! I går kom kjøleskapet og tidligere i uken kom de fantastiske spisestuestolene! Det er fortsatt en del ting som må bestilles og noen ting som er bestilt som må komme, men sybtes vi har kommet godt i gang! Det er deilig:)

Veggen i stuen er malt i Jotun Nøytral og veggen på kjøkkenet er Jotun Dempet Sort. Begge er malt i helmatt, som absolutt er å anbefale. Malingen blir så "tykk" og deilig!

Fleder meg til å oppdatere dere videre!

#interiør #interiørblogg #inspirasjon #oppussing #leilighet

Skrevet 16.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2


Det går mye leilighetsplaner gjennom hodet om dagen! Det er en hel del som skal bestilles, tas stilling til og vurderes. Merker jeg er så alt for klar til å flytte nå, spesielt når så mye begynner å falle på plass, men gud så mye vanskelige det er å innrede egen leilighet. Jobben min er jo å planløse, designe og innrede for andre, men det blir noe helt annet når det er til meg selv. Spesielt når jeg er litt stilforvirra fra før, og faller for både klassiske interiør og moderne design interiør. Heldigvis skal vi ikke pusse opp så mye, bare male litt og da er det jo en slags stil eller uttrykk der fra før, som har gjort det lett å la seg inspirere og finne frem til et slags uttrykk. Og det beste av alt, Fredrik liker det også. Hoveduttrykket er hvertfall på plass. En palett med sort/hvitt kontraster, med innslag av grått og eik. Da står vi fritt til å leke med farger på detaljer senere!So many ideas, so little time!

 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #innrede #leilighet #bolig Interiørinspirasjon

Skrevet 31.07.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2


I dag bestilte jeg spisestuestoler. Jeg har drømt om DSW stolene til Eames siden jeg begynte å interessere med for interiør. Selv om de er brukt i utallige hjem og offentlig prosjekter både før og etter jeg oppdaget de, er dette likevel en av de få møblene jeg ikke har klart å legge fra meg. Derfor stod de høyt på ønskelisten når vi nå har kjøpt oss leilighet. Det er de sorte jeg la min elsk på først, men vi endte opp med hvite. Kjøkkenet skal nemlig flises med sorte mosaikk fliser og en sort tilhørende vegg. Dette er veggen spisestuen skal stå ved. Derfor blir de hvite en herlig kontrast til veggen! Foreløpig følger det sorte spisebordet våres med videre, men et heltre eikebord står høyt på ønskelisten. Det får komme senere!

Over spisestuen skal den fantastiske pendelen Octo fra Secto. Det er en av mine favorittlamper, så dette blir virkelig drømmespiseplassen! Nå er det bare å vente på godsakene :)
#interiør #interiørblogg #eames #spisestue #stoler #stue #inspirasjon 

Skrevet 29.07.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
10


Tenkte det var på tide å vise dere noe av det vi driver med på jobb. Skal bli litt flinkere til å legge ut enn jeg har vært til nå, men her kommer hvertfall et pågående prosjekt. Dette er et baderom i et klassisk hjem. Fiskeben gulv i 1. etg og fasade med søyler og dekor. Kunden ønsket ikke fliser på vegg og ingen typisk comfort bad. Dette ble resultet :) 


Rommet har skråtak og lavt vindu. På gulv og benk er det marmor og veggene er belagt med grovpusset grå kalk.
Kalkede vegger havner ganske likt ut som å flislegge. Selve materialene koster ikke mye, men det går med litt arbeidstimer.
Så, hvorfor ikke tenke alternativt når du skal gjøre noe med badet? ;)

 

 


#interiør #interiørarkitekt #bad #inspirasjon #interiørinspirasjon #prosjekt #pusseopp #interiørprosjekt #renovering

Skrevet 22.05.2014. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer
8


Det er lørdag, det er fri og det er sol! Så deilig å ha uteplassen klar igjen og kunne nyte helgene og ettermiddagene i sola. Fortsatt litt planter og diverse som mangler, men det viktigste er på plass og det nytes! I går spilte vi konsert på Jernet i Tønsberg. Noen ganger glemmer jeg litt hvor utrolig gøy det er å spille live. Det er så adrenalinkick og jeg rett og slett elsker det! OG ikke minst alle de herlige og fantastiske fansen vår som stiller opp og gjør kvelden helt perfekt! Nå skal resten av helgen nytes med kjærestekveld og enda mere tid ute :)

Håper dere også nyter sol og varme! :)

 


#interiør #uteplass #interiørblogg #inspirasjon #vår

Skrevet 26.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
8

Skrevet 20.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2


Ton i ton interiør blir aldri feil. Det skaper en ro og lunhet som de fleste kjenner seg igjen i. Ved bruk av ulike materialer og strukturer får man flotte kontraster som gir en slags dybde til interiøret. Herlig skandinavisk interiør, rett og slett!

Down to earth

 

 

 

 


#interiør #interiørinspirasjon #insirasjon #collage #shopping #polyvore #interiørblogg #skandinavisk

Skrevet 11.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2


Det er så alt for mye på interiørønskelista mi, og litt for mange planer og drømmer. Jeg har lovet meg selv å ikke handle alt for mye nå før vi har funnet oss hus, men jeg har brukt litt tid på å finne ut hva slags stil jeg tror vi kan trekke litt mot og da vet jeg om en haug av ting som kan passe. Senere også ;) Akkurat nå, er det disse 5 som står øverst! 
I just lovelovelove ..... 
 #interiør #shopping #interiørinspirasjon #interiørblogg #inspirasjon #stue #ønskeliste

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
6


Det er rart hvor fort man blir vant til litt finere vær, uten regn. Selv med en vinter hvor jeg er helt sikker på at jeg kunne tatt båt til jobb en periode, var fortsatt reaksjonen min når jeg våknet i dag "hæ? regner det?". Er så alt for klar for mere sol, blå himmel og bryggekos. Men så ble det plutselig ikke så feil når jeg kom meg på jobb, fikk laget meg en stor kopp med kaffe og satt i gang med de forskjellige prosjektene. I dag kom det også noen puter fra søm, med tekstiler fra den siste kolleksjonen til Romo Black Edition. De var utrolig fine og satte litt vårstemning inne på kontoret istedet. Herlig! I går var jeg på et spennende møte, om Moringa. Det var veldig deilig å få litt påfyll av fakta og informasjon. Det er tross alt et produkt jeg har blitt veldig interessert og ikke minst glad i å bruke. Så, jeg skal dele litt av påfyllet med dere litt senere! 
 Fredrik og jeg driver også å kikker litt på leiebil og hoteller om dagen. GUD, som jeg gleder meg til sommerferie. Det blir så gøy å se en helt ny side av USA og ikke minst å komme seg på de amerikanske veiene igjen. Har rett og slett blitt litt hekta ...Skrevet 08.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer
4

 

Jeg har ikke noe gull interiør hjemme selv, men gud som jeg liker det! Det er super hot med detaljer i gull og det er så lite som skal til for å sette prikken over i'en. Det funker veldig godt mot sort som kontrast eller mot en hvit base! 

 Gold detailsSkrevet 08.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

 

Vår, løkblomster, tulipaner, naturmaterialer og jordfarger! Det er vår og et tonn av inspirasjon :) 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #blogg #collage #vår #natur #blomster

Skrevet 04.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
7


Jeg elsker at våren sniker seg på, sammen med en hel del sol og en haug av deilig farger. Og, ingen ting er som å friske opp i stuen etter en mørk vinter med litt skikkelig farge kick. Jeg er veldig glad i mintgrønn og pastellfarger nå på våren, men en annen farge man ikke kan bli annet en glad av - er Korall. Det er en energirik farge som lyser opp og gir et fresht interiør på null komma niks. Blir nok fort et hint av korall hjemme hos meg også nå ....

 

CORAL INTERIOR
Skrevet 03.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 7 kommentarer
10

 

Jeg har fått ny linse til bursdagen min og jeg føler meg rett og slett nyforelska! Endelig får jeg tatt bildene jeg har drømt om å kunne ta og jeg gleder meg så mye til å knipse i vei, videre. Her er noen detaljer fra stua vår akkurat nå. Prøver å snike inn litt mintgrønn for å skape litt vårstemning! Elsker denne årstiden, solen og lengre lysere kvelder!

 

#interiør #interiørinspirasjon #inspirasjon #bilder #detaljer #stue #interiørblogg

Skrevet 25.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer
0

Våren kommer løpende og jeg gleder meg enormt til å sette på plass utemøbler, tenne opp grillen, plante noen fine uteplanter og nyte sene kvelder på terrassen. I fjor ble det alt for lite tid ute og alt for mye tid på alt annet, DET skal ikke skje i år. Anyways, jeg har laget litt inspirasjon mer litt tips, så vårplanene kan jobbe litt :)
 

 

Let's go outside!

 

 #interiør #inspirasjon #interiørblogg #utendørs #hage #vårplaner #vår #hagemøbler #interiørinspirasjon #tips

Skrevet 19.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2


Jeg er veldig svak for grafisk interiør, svart hvitt kontraster og gråtoner. Med litt mintgrønt mikset inn i det hele blir det rett og slett perfekt! Og siden det er vår, står det en hel sel på ønskelisten for å friske opp stua :) Tingene er en miks av Bolia, House Doctor, Bloomingville, Kahler, Hay, Architectmade og Arne Jacobsen.

 

Interior wishinglist

 

Skrevet 14.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2


Jeg er utrolig svak for svart hvitt kontraster, men det kan fort oppfattes litt stramt og kaldt. Med en miks av grønne planter, byr det med en gang på et mer avslappet uttrykk og gir mere ro. Det er dette hjemmet et godt eksempel på! 

Got to love!#interiør #interiørblogg #inspirasjon #kontrast #interiørdesign #interiørinspirasjon #string #eams

Skrevet 11.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
11

Skrevet 07.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 11 kommentarer
1

Skrevet 03.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
3


Herlig skandinavisk interiør med sort hvitt kontraster, whit base og miks med naturlig tre!
Herlig kombinasjon, enkelt og rent!

#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #skandinavisk #interiørdesign

Skrevet 15.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
4


Kom over denne fantastiske arkitekttegnede hytten da jeg leitet etter litt inspirasjon i dag. Inspirert blir man på alle måter og øyet kan virkelig bare nyte flott design og arkitektur.  

Virkelig en hyttedrøm ved vannet!#hytte #design #arkitektur #interiørblogg #interiør  

Skrevet 10.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
4


Jeg sitter med et tonn av inspirasjon etter vi var på messen. Både til prosjekter og drømmehjemmet. Selv om det er en liten stund til Fredrik og jeg skal kjøpe, ennå, er jeg i full gang med ønskelisten.
Jeg syntes det er utrolig koselig med spisestuesofa, men, jeg er på ingen måte klassisk, så har ikke vært i nærheten av å finne noe jeg liker sålangt. Har egentlig stoppet litt å tenke på det, helt til i går, da vi besøkt standen til LK Hjelle. De har en fantastisk designkolleksjon med blant annet herlige MONO. Den har blitt mye brukt på kontraktsmarkedet, så det er ikke så ofte jeg er innom den. Da jeg så den på messa stod den til et spisebord sammen med Fjordfiesta stolene - Scandia Jr. UTROLIG fint! Foreløpig drømmer jeg hakket mer om "About a chair" stolene til Hay, men må si Fjordfiesta konkurrerer godt! Også har Skovby sitt SM38 bord vært en favoritt lenge! Og, ikke minst. Bell lampen til Muuto! 
 Ser nok for meg grå toner på både sofa og stoler, men MONO sofaen er så alt for fin i en sterk farge. 
SÅ, vi får se hvor tøff jeg er! 

#interiør #inspirasjon #spisestue #hay #muuto #skovby #lkhjelle #interiørdesign #ønskeliste #interiørblogg 
 

Skrevet 07.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
3


Herlige dager i Stocholm med et tonn av inspirasjon:) man må bare elske messer rett og slett!


Nå er det siste innspurt før vi reiser hjem i kveld:)
#Stockholm #Inspirasjon #Interiør #messe #interiørdesign #jobb #interiørarkitekt Skrevet 06.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
2


Endelig var det tid for Stockholm og Furniture Faire. I dag er det litt rolig dag med en tur innom Dux sitt showroom og middag i kveld. Mye spennende hos Dux og en kjempe jobb med ny katalog. I morgen blir det messe og masse mere inspirasjon.


Gleder meg!#stockholm #interiør #messe #reise

Skrevet 04.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 

Jeg er så svak for skandinavisk interiør. Ton i ton farger, material ekthet, rent design og rene linjer, grafisk innspill og enkel innredning. Et hjem satt sammen av design klassikere og nytt design kan rett og slett ikke bli feil! 

#interiør #inspirasjon #skandinavisk #skandinaviskinteriør #design #Vitra #muuto #hay

Skrevet 03.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0


Jeg har et MEGA behov for å oppgradere litt i stua. Eller bytte ut. Det går mye i teak farger og mørk brunt. Jeg er egentlig mere grå, sort og hvit av meg, med litt fargeinnspill. Da, gjerne teak møblene fra mine oldeforeldre og besteforeldre, men jeg er så lei av brunk skinn, brune puter og cream farger. Det er rett og slett litt høst i stua vår året rundt. Jeg skulle egentlig vente med å gjøre noe til vi får hus. Men, jeg bgynner å bli veldig sikker på stilen min nå, så det å starte i det små, med ting jeg ønsker meg, er jo ikke feil. Så, her er litt jeg ønsker meg og litt jeg skal kjøpe, med litt inspirasjon :)


Forandring fryder <3

 

#interiør #hay #milk #arnejacobsen #inspirasjon #wanties #lampe #pute #stæsj

 

Skrevet 24.01.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
5

Skrevet 20.01.2014. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer
7


Fantastiske bilder og #interiør av Magdalena Bjornsdotter. Elsker tvisten med litt #rock #inspirasjon!
Skrevet 15.01.2014. Ligger i kategorien Interiør. 7 kommentarer
0


Skrevet 06.01.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2

 
Skrevet 09.12.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0


Jeg syntes dette er en utrolig interessant og spennende hytte. Den byr på det enkle hytte liv men i en svært moderne vri. Det er rene linjer men med utrolig spreke og tøffe detaljer. Den har en god miks av naturlige materialer og kontraster som passer perfekt så nært på naturen. Det røde gulvet og trappen er inspirert av fargen på en anorakk, og setter uten tvil prikken over i'en. 


Skrevet 30.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
1

 

Denne hytten på fjellet, tegnet familien selv i et tegneprogram de fant på nettet. Resultatet ble bare nydelig!
Skrevet 28.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0

 


Skrevet 26.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
1

 

November favorites

 

Skrevet 22.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0

 

Jeg var innom mammaen min på jobb her om dagen og har fått meg noen store favoritter blant utstillingene dems. Merker jeg kommer i husmodus med en gang. Har alt for lyst til å designe mitt egent hjem med alle mine favoritt ting (noen hverfall...) En ting skal hvertfall sies, om vi bygger nytt eller finner et hus med et kjøkken som må skiftes ut (noe jeg håper) så er et ikke noe tvil om hva vi skal ha. Og til nå er dette to modeller jeg drømmer om...


Skrevet 14.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2
/ Bilder er hentet fra weheartit /


Skrevet 13.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
3

 

Spesiallaget hylleløsninger er utrolig flott. Hyller fulle av bøker og gjenstander gir virkelig et personlig inntrykk. Man maler jo gjerne en fondvegg i en stue eller tapetserer for å få en wow vegg eller tyngde i rommet. Hvorfor ikke tenke alternativt og fylle på med hyllemeter istedet? Perfekt oppbevaring og utrolig dekorativt. Det kan også være en fin måte å dele rommet uten å stenge rommene fra hverandre. En hylle som romdeler deler av, men gir allikevel en fin følelse av at man er i samme rom. Her er noen inspirerende bilder fra Poliform sitt "wall system". 

Fint, eller hva? :)

 

Skrevet 07.11.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1

 

Herlig design fra Daniella Witte. Hun viser virkelig at mørkt er vakkert ...
Skrevet 28.10.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
5

 

En liten retro miks fra "WhoIsAnna"Skrevet 27.10.2013. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer
2


Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra det siste prosjektet vårt. Det er Nedre Torggate i Larvik som jeg nevnte her om dagen. Gamle Larvik tingrett har blitt gjort om til 10 leiligheter og vi har hatt planløsninger sammen med arkitekten, materialpakkene og utførelse og design av fellesarealene. Det er bilder av fellesarealene jeg tenkte å vise dere nå. Det er inspirert fra byggets opprinnelse med noen orginalmaterialer, men med en tvist av det nye industrielle. Vi har hatt stor fokus på linjer og kontraster! Bilder fra leilighetene kommer snart :)Skrevet 18.10.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
3

 

I går fikk jeg endelig vært i Larvik igjen. Vi har holdt på med et prosjekt der i et års tid nå, som nærmer seg ferdig. Det er gamle Larvik tingrett som har blitt gjort om til 10 leiligheter. Dette var hovedprosjektet mitt når jeg startet i full jobb etter Dublin, så det er veldig spennende at det nærmer seg ferdig nå. Det er kun litt smått igjen som mangler og det er allerede to leiligheter solgt. I går var vi å tok bilder, skal vise dere alt litt senere. Det er et verna bygg fra 70-tallet, så det var en del som måtte stå. Blant annet kunsten på veggene. Derfor ble designet inspirert av de rette linjene til bygget og fargene. blandet med en god miks industrielt og nytt! Etterpå tok vi lunsj på brygga i Larvik - UTE! Det var så utrolig herlig vær og temperatur. Kan virkelig bli forelsket i høsten. Når vi kom tilbake igjen var ENDELIG både nett og nye mac'er på plass. Det er utrolig hvor mye inspirasjon og arbeidslyst riktig utstyr kan gi. Vil nesten ikke hjem fra jobb. Jeg sier bare - APPLE LOVE! OG, apropo apple love, iPhone 5s kommer allerede neste uke. Jeg teller IKKE dager for å si det sånn!! 

 


 
 

Skrevet 16.10.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1

 

Grafisk design og interiør gjør meg veldig glad og er utrolig inspirerende. Her er en leilighet i Stockholm som virkelig har vist frem denne interiørstilen med perfeksjon. Fantastiske kontraster, mønster og design!
Skrevet 14.10.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
2

 

Denne freshe leiligheten i Sverige viser virkelig hvordan grafisk design kan skape utrolig kule interiør. Jeg er hvertfall helt forelsket!
Skrevet 21.09.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
3

 
Skrevet 19.09.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
0

 
Skrevet 17.08.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Gule detaljer kan virkelig skape spennende og herlige interiør. Det er akkurat som de tilføyer en "dæsj" av energi og glede - som i denne restauranten. Den befinner seg på et fiskemarked i Australia og er designet av Anna Drummond og Trish Turner i CoLAB Design Studio. Det er en fantastisk miks av murstein vegger, betong gulv, heltre og detaljer i gult. HERLIG!"With a dash of yellow"

 

Skrevet 11.08.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Denne leiligheten gir virkelig inspirasjon til å bruke mere farger! Color love ♥ 


 

Skrevet 09.08.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2

 

Dette finske huset har jeg bare falt helt pladask for. Fantastisk arkitektur og interiør!You like? :)

 

Skrevet 07.08.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 
Skrevet 30.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
2

 
Skrevet 27.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Ikea har kommet med en ny spennende kolleksjon som bygger på konseptet "Smart Craftsmanship". De beskriver den som design i hver detalj, og de fineste materialene innvendig og utenpå for maksimal komfort. Daglig bruk skal gjør disse møblene enda vakrere - før de går i arv til neste generasjon. Jeg syntes det er en veldig spennende kolleksjon, med retro inspirasjon og en kombinasjon av sterke gule og grønnfarger. Er ikke annet å si enn at jeg gleder meg til å teste den ut, å se om fokus på kvalitet enger sammen med forventningene. Så langt har de hvertfall scoret høyt på design!


Hva syntes du om STOCKHOLM kolleksjonen? :) 

Skrevet 16.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2

 

Hostel er en rimelig og perfekt måte å bo på, om man vil sove billig en natt, når man er på reise. MEN, hostel forbindes ofte med slitne senger og mindre fristende rom. Det er ikke tilfelle på "Hostel LA Buena Vida" i Mexico City. Hostellet er designet av ARCO Arquitectura Contemporànea og de har virkelig gjort en natt på hostell til en herlig fargerik design opplevelse!Hello Mexico!

 

Skrevet 14.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
4

 

Jeg faller pladask for retro interiør, men er veldig opptatt av balansen. Jeg syntes det er herlig når det er retro inspirert og ikke som å reise tilbake til 60/70 tallet. Derfor var det ikke vanskelig å falle for denne leiligheten, i herlig retro stil. I tillegg er det skandinavisk rent og ett hint av det rocka. Just what I like!Liker du retro interiør?
 

Skrevet 13.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

Skrevet 03.07.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
3

 

Herlige gråtoner ...

 

 

Skrevet 30.06.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1


Dette er et herlig strandhus i Danmark, i rent svart/hvitt tema.
Jeg sier bare: ELSK!


En god blanding av vintage møbler, grafisk mønster og klare kontraster!Skrevet 18.06.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0


Det er ikke vanskelig å bli inspirert til å jobbe her ....

 

Skrevet 07.06.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
1

 Skrevet 30.05.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0

 

Skrevet 01.05.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
3

 

 

Skrevet 26.04.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1

Herlig inspirajon med touch av våren ....
 

 

Skrevet 17.04.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0

 

I år blir det første sesong for Fredrik og meg med egen uteplass. Det vil si en "hel del" som må skaffes, så jeg er på lavbudsjett-terrasse-interiør jakt! Vi elsker å være ute og samle folk i sola den tiden været er med på det og flytter nesten inn på terrassen! Så ønsker meg bord til å samles til grilling og reker og avslappingsplass til å lese bok i sola :) Så, uteplassen vår kan rett og slett møbleres med dette for rundt 7.000,-  :)
Ikke feil :)

  

Skrevet 12.04.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
1

 

Jeg elsker at det fortsatt er lyst ute klokka syv!
Jeg elsker at sola skinner og snøen gradvis trekker seg tilbake!
Jeg elsker søndag hjemme etter en hektisk helg med tente lys. pizza og avslapping! ...... ooog jeg elsker puselabber og hodeskaller!

 

 

Skrevet 07.04.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
4

 

BLACK AND WHITE!
  

Skrevet 06.04.2013. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
0

 

Når det kommer til kjøkken faller jeg lett for mange forskjellige stiler. Jeg elsker foreksempel miksen av stramme kjøkkendører sammen med rustikk benkeplate og krom. Eller tre innredning med laminat benkeplate og retro detaljer. Man kan virkelig leke seg med stiler. Enten om man velger å kjøre samme stil som resten av huset, eller ønsker å bryte og heller lage en rød tråd med detaljene. Her er 12 kjøkken å bli forelsket i og 12 stiler å like :)

Kitchen love!

 

Skrevet 10.03.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Plutselig ble det mars, nesten-vår og full fart. Elsker at snøen smelter og det går mot varmere tider. Mer energi, lettere klær og sol! I tillegg har Fredrik kommet hjem i dag, etter 2 uker på politireserven. Han kom hjem med diplom for beste skytter! *stolt* Ellers så sa jeg egentlig til meg selv at jeg ikke skulle unskylde meg for at jeg har blogget så ekstremt lite i det siste, men jeg gjør det like vel. Har rett og slett brukt litt tid på å komme meg etter jeg var syk og brukt tid på å få ting ferdig å på plass hjemme. For en gang skyld. Det føles helt fantastisk å endelig ha leiligheten, mer eller mindre, heeeelt i orden! Nå kan utesesongen starte så vi kan ta i bruk terrassen også :)

Her kommer en god miks fra de siste dagene:

Nå er det Peppe's med Fredrik, Anniken og Bengt :)
Skikkelig fredagskos!!

GOD HELG :)

 

Skrevet 08.03.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
5

 

Jeg har forelsket meg helt i stubbebordene - Årringene fra Krosser Gård i Ås. Herlige stubber du kan bruke til både krakker og bord. De ha en kobinasjon med farger og former som bare er super herlig, så det er ikke annet enn å skrive de opp på ønskelisten og smile pent :)"Årringene er en norsk kolleksjon av møbler,
produsert fra egen skog på Krosser gård,
som kan brukes som stoler, småbord, nattbord eller bare til pynt.
Hver stubbe har sin egen historie,
der du kan telle årringer og gjenskape og fantasere over stubbens liv i skogen"

 


Skrevet 02.03.2013. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer
4

 

Nå som januar plutselig snart er over, tenkte jeg det var på tide og vise dere noen ting jeg har forelsket meg i, i januar. Det er jo så alt for mye fint, men dette er uten tvil noen av mine favoritter i starten av 2013. Og flere av tingene står HØYT på ønskelisten min ;)

Fant du noen favoritter? 

 

 

Skrevet 31.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

 

Skandinavisk design med innslag av gull er hottere enn noen gang! Da trenden kom i høst var det en del skepsis til å dra inn metaller i interiøret igjen, men ved et hint av glamor gir du straks de nøytrale skandinaviske fargene et lite løft. Det byr på eksklusivitet og det lille ekstra. Det er absolutt ikke mye som skal til. Med en paljett pute og gull lysestaker så er mye gjort. Jeg blir stadig mere og mere glad i det og med inspirasjons bilder som disse, så viser det uten tvil at GULL ER HOT!

Gull og glam :)

 

 

Skrevet 29.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Det er herlig å starte mandagen med litt god inspirasjon!
Så her er noen av mine favoritter :) 

 

Skrevet 28.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
3

 

Hva er vel ikke bedre enn å kose seg med noe lavkarbo godt under pleddet en kald kveld? Jeg prøvde meg fram på en ny versjon av lavkarbo kakao som passer perfekt til mørke vinterkvelder som nå! Alt du trenger er 3 dl soya melk, en t-skje splenda og 3 ruter 70% kokesjokolade. Putt alt i en kjele og følg med mens kakaoen blir varmere. Bruk visp underveis for å blande ut sjokoladebitene. Når det ryker godt av kjelen, er den klar! Smaker selvfølgelig best med krem ;)

Ble også litt inspirert av HusebyLiving. Hun la ut et herlig bilde i går med puselabber i et norgesglass. Og siden jeg blir forelsket i puselabber tok det ikke lang tid før de havnet i et Norges glass hos meg også! Elsker mørke kvelder med dempet belysning, sofa tid og tente lys!Ikke fult så kult når jeg får kick og snur leiligheten på hodet for å rydde ting som står stablet, vaske klær og skifte sengetøy og ender med å skalle hodet i benkeplata på kjøkkenet.
Hello kul, hodepine og ikke fult så rydde, vaske, ordne humør lengre ;)

 

 

Skrevet 22.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1

 

Elsker røde detaljer, spesielt når man bruker det sammen med gråtoner og i små mengder så det bare blir som en "teaser". Rødt er intenst, så man trenger ikke mye for å sprite opp interiøret :) 
Her er 2 sofaer som gjør det med stiiiil pluss noen ekstra godsaker:)
Vil du friske opp litt hjemme? Hvorfor ikke male bena på stuebordet ditt, sofaen eller et tre brett! Det er de små tingene som kan gjøre den store forskjellen ;) 
Be inspired! 

 

 

Skrevet 22.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
3

 

Ble kjempe inspirert til å lage en Arktisk, hvit på hvit collage nå som snøen har kommet for fullt igjen :)
Vinteren kan absolutt inspirere interiøret! 
 

 

Liker du hvitt på hvitt interiør? :)
Skrevet 18.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
1

 

Jeg blogger også for jobben og der skal jeg nå fremover lage noen "Få stilen" innlegg innimellom.
Syntes det er veldig spennende med interiørstiler og ikke minst å sette sammen herlige møbler for å få nettopp en spesifikk stil. Så, tenkte jeg skulle oppdatere dere litt her også!Håper dere liker! :)

 

 

Skrevet 15.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0

 

Ny uke, nye favoritt bilder og ny inspirasjon ...

Sååå mye fint å drømme seg bort i .... !

 

 

Skrevet 15.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Det er starten på ny uke, og da finnes det ikke noe bedre enn litt herlig inspirasjon... Got to love :)

 

 


 

Skrevet 07.01.2013. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2

 

Herlig interiør inspirasjon i julestriden :)Er ikke annet å gjøre enn å elske dette <3

 

 

Skrevet 17.12.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2

 

Jeg er veldig svak for herlige spiseplasser OG jeg elsker å samle en god gjeng rundt bordet til nydelig mat.
Her er 3 spisestuer jeg kunne flyttet rett hjem om jeg hadde kunnet og hadde hatt plass!You like?

 

Skrevet 06.11.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 

Tibro er kjent for sine mange møbel fabrikker og man finner blandt annet en av mine favoritt leverandører her, Ire Møbler. I mange år har det blitt laget kvalitetsmøbler i Tibro og mange design møbler har blitt til. I denne anledningen er det åpnet et møbelhus som skal fungere som et møte sted for arkitekter, designere, møbelprodusenter og andre som jobber profesjonelt med inredningsdesign. De fremmer også de lokal bedriftene med en flott utstilling av deres produkter. Et flott konsept og et flott bygg man bare må bli inspirert av ....Jeg ble helt forelsket i dette stedet, og syntes det er et utrolig flott tiltak.
Tenk å ha en slik arbeidsplass man bare kan leie for en dag, og jobbe med interiør på et så inspirerende sted!
JA TAKK! 

 

 

Skrevet 31.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
2

 

Falt pladask for denne lampen fra Mater Ethical Living.
Den er håndlaget i India på Fair Trade prinsippet og passer perfekt inn i stuen min!

 Elsker kompinasjonen av Fair Trade og godt design! 

 

 

Skrevet 27.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2

 

Tenkte jeg skulle prøve å oppdatere dere litt på prosjektene jeg driver med.
Dette er en stue hvor de har bygd på et flott utbygg med stor glassfasade.
Hele stuen skal ha ny innredning og nye materialer. Bildene er fra utbygget i stua, som er den første delen som nå er ferdig!

 Stolene er fra LK Hjelle, teppet er spesiallaget fra Woolin og bordet er fra Skovby. 
Tekstiler, teppet og stolene er norskprodusert som har vært fokus.

 

 

Skrevet 26.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Det har vært en utrolig inspirerende dag til hos Ire Møbler. Jeg har valgt ut litt nytt til utstilling, sett en stol modell som holder på å utvikles, kjøpt litt tekstiler, møtt flinke mennesker og sist men ikke minst - vært på Inspirea. Har masse bilder jeg gleder meg til å vise dere! I mens har jeg bare en ting å si - svensk møbel desig og produksjon er herlig med stor H;)

Nå har vi fått unnagjort litt svenskeshopping og er godt på vei hjemover!
Elsker turer som dette som gir så mye inspirasjon og ny kunnskap:)Skrevet 25.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
0

 

Bare innom for å si at jeg har blitt enda mere forelska i Ire Møbler, fått enda flere favoritt modeller og er veldig sjarmert av svensk møbelindustri. Elsker å få inn inpirasjon på denne måte og virkelig se håndtverket som er bak de herlige møblene. Da blir man liksom litt ekstra glad i dem. I dag har jeg sett på produksjonen og fått en gjennomgang av alle modellene til Ire. I tillegg har vi vært innom City Møbler som selger svenske klassiske spisestuer. I flott gustaviansk utførelse! Har litt ordentlige bilder å dele med dere litt senere. Imens får dere bli litt inspirert av instagram istedet ;)


Smil fra Sverige :)

 

Skrevet 24.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
5

 

Jeg har blitt UTROLIG sjarmert av strikke interiør. Elsker det store strikkemønsteret som stadig dukker opp i grove puter, pledd, tapeter og tepper. Det gir absolutt personlig preg på interiøret og siden jeg er utrolig svak for material og struktur kontraster kan jeg ikke annet enn like det :)Rett og slett "MÅ LIKE" faktor! 
Eller hva?

 

 

Skrevet 21.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer
3

 

Jeg er super betatt av Caravaggio lampene,
sånn er det bare!

Ooog, denne står på ønskelisten til stua, at this moment:
(selv om jeg kanskje innser at den ikke passer sånn egentlig inn så kan jeg late som imens)Ble du betatt?

 

 

Skrevet 19.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
5

 

Tapeter er fortsatt en super trend, men fremfor brokademønster og søte blomster, skal veggene dekkes med imitasjon av stein, mur, drivved og betong. Jeg har supersvak for rustikke vegger og ble ikke mindre glad da jeg så denne fra Storeys!Got to love, eller hva?

 

 

Skrevet 18.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer
2

 

Alt som heter lakenskrekk må vel forsvinne med disse bildene?
Dette 3 soverom som gir meg lyst til å legge meg og stå opp ;)

Herlig soverom = herlig søvn?

 

Skrevet 10.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2

 

Jeg har blitt så fasinert av grafisk kunst og syntes det setter et utrolig kult preg på interiøret. Svart/hvitt kontrasten lager skikkelig spenning. I tillegg oser det av kreativitet og personlig uttrykk. I love. En favoritt har uten tvil blitt Therese Sennerholt. Hun er svensk og lager bilder med så mange kule sitater og ord som du garantert vil like. Alle bildene er signert, stemplet og nummerert.Hva syntes du? :)

 

 

 

Skrevet 01.10.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 

Liker søndager som i dag. Anniken og Alba kom på besøk på dagen. Vi introduserte Alba for gresset, som ikke var så populært og hun ble introdusert for saueskinnet i sofaen som var godt over gjennomsnittet populært! Så mens den skjønne pelsdotten ble forelsket i sauen, var søstrene simonsen i det kreative hjørnet! Anniken strikket og jeg fikk endelig startet på kommode prosjektet. Skal lage ett skikkelig innlegg når speilen er på plass og krakken er malt, men her får dere noen hint hvertfall ;)


Så, etter å vært suuuuperflink med både maling og rydding, har resten av søndagen blitt tilbrakt på sofaen med verdens beste kjærste, Alt for Norge, Walk the Line Chai Latte og takeaway kinamat :) Just how I like it! Men, nå er det kvalitetstid med senga som står for tur. I morgen er det nemmelig tilbake i 100% jobb og jeg er klar for en "vanlig" hverdag igjen!

 

 

 

Skrevet 30.09.2012. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
1

 

De fleste husker nok Norgesglassene med hjemmelaget syltetøy fra mormor. Det gjør hvertfall jeg, og det finnes ikke noe bedre enn gode minner. Derfor har jeg tatt frem de gode minnene og samlet opp en god bunch med Norges glass. De gjør virkelig det lille ekstra der de står og setter ett personlig preg på interiøret. Glassene har fått mye fokus og jeg har sett utallige versoner av hva de brukes til. Jeg har brukt de til lykter og oppbevaring på kjøkkenet <3 

Så nå er det bare å grave frem Norges glass fra boden til besteforeldre ;)

 

 

 

Skrevet 28.09.2012. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
4

 

Jeg har falt helt for kombinasjonen av grått og gult. Det er en frekk kombinasjon som gjør utrolig mye med uttrykket i rommet. Har man en grå base i forskjellige toner skal det bare noen gule klatter til før du får en utrolig tøff kontrast! Gult er en litt fjern farge for mange, men jeg har satt sammen noen collager så du ser at gult har absolutt fått en ny mening ;) 
(Collagene er laget i forbindelse med bloggen til Egenes - sjekk den ut her: www.egenesmobler.blogspot.com)
Man kan uten tvil si at gult er absolutt kult ;)

Eller hva sier du?

  

Skrevet 10.09.2012. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

 

På leilighets jakt og veldig klar for å få meg mitt egent sted, jobber hodet stort om dagen på jakt etter de perfekte løsningene, tingene og møblene. Det blir fort kaos og mye man liker som skal falle på plass, så jeg havner ofte innom spørsmålet "Er dette egentlig meg?" eller "Er dette egentlig min stil?". Det kan være utrolig vanskelig å "sette" sin egen stil, og man trenger egentlig ikke finne ett konkret navn på det heller. Ofte liker man ting fra mange forskjellige utrykk og stiler som ender opp i din egne personlige stil. Men personlig syntes jeg det er deilig å la tankene og ideene falle litt på plass. Personlig blir det til slutt uansett når det er dine ideer og tanker som får løpe løpsk. Men da jeg så disse bildene fra den fantastiske inspirasjonssiden Ideas to Steal, følte jeg at jeg bare måtte dele det med dere ;) De forklarer egentlig sitt ;) 

Så, hvilken stil har du? :)
Eller kanskje vil ha? 

 

 

Skrevet 12.07.2012. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
4

 

Fråtser sånn i interiør om dagen, og hviit.no har utrolig mye fint. Merker jeg begynner å få litt for mange ønsker til jeg kommer hjem og leilighetsjakten kan begynne, men mammaen min har lært meg at det er alltid lov til å ønske <3

  

 


 

Så da ønsker jeg meg litt <3


 

 

 

Skrevet 12.01.2012. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
1

 

Elsker disse hyllene fra Stringfurnitures! Utrolig kul kombinasjon av pleksiglass og tre, og ikke minst det retro designet. De har to forskjellige design, med stål "holdere" eller pleksiglass som på bildene. Jeg falt helt for de og syntes det er veldig kult med den svevende effekten!

På plass på ønskelista ;)

    


You like? :)
Skrevet 04.01.2012. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
3

 

Er jeg ikke flink til å lage fine ukompliserte lett uttalte ord? I think nemmelig <3 Tenkte jeg for en gang skyld skulle vise litt av det jeg gjør på skolen! For i dag har vi hatt presentasjon av selvvalgt. Ikke helt ferdig, men godt på vei. På mandag får vi mappekrav og 14. juni er det eksamen og SOMMERFERIE!! Oppgaven nå lager jeg interiørarkitektkontor og showroom. Utrolig spennende å jobbe med egentlig!Det er noen av collage'ene du ser over. Har teknisk og plantegninger igjen. Det kjedeligste og som tar mest energi;) Hurra! Men, det som var gøy da, var at jeg fikk kjempe gode tilbakemeldinger på presentasjonen i dag, og det er sååå herlig følelse. Siden dette tross alt er det prosjektet som skal vise den beste siden av meg!

Nå er jeg bare kjempe spent på eksamen! Og mappekrav.
Blir så vilt spennende! Rett og slett...
Er nemmelig litt konkurranse menneske med meg selv,
så da ere bare å jobba på!

 

 

Skrevet 01.06.2011. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
0

 

Søndag. Skole. Musikk. Archicad.
Snorkekor. Inspirasjon. PepsiMax.
Fysen. Sliten. Motivert.

Det er sånn ca dagen i dag ;) Mamma og pappa snorker i kor på sofaen mens jeg jobber med semester oppgaven min. Og jeg får ikke sagt det høyt nok. JEG HATER SNORKING. Så jeg slengte på meg headsetet og koser meg med awesome musikk mens jeg tenker "Hvorfor gjør jeg ikke dette oftere?". Plutselig er motivasjonen til å jobbe der, og jeg koser meg skikkelig nå. Utrolig nok;) Har blitt så stressa på tid i det siste så glemmer helt å koble ut, som jeg gjør med musikk. Så nå får jeg gjort begge deler på en gang :)

Merker jeg er sliten, men får gjort mer, og da er det greit :) Dette er en oppgave jeg har gleda meg til å begynne på de siste ukene, så nå får jeg brukt opp alle tankene og ideene mine! DEILIG :) 

Så i all interiør jobbinga, slenger jeg med noen kule leverandører og sider dere bør sjekke ut:)

www.iremobel.se
www.gulled.se
www.montana.dk
www.casashop.dk

Skrevet 22.05.2011. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
3

 

Pala har åpnet i Tønsberg og det er alt for mye jeg har lyst på der. Det er på en måte drømmehjemmet mitt i en butikk. Såe, om noen år, PALMA HERE I COME :) Det som er fantastisk med Palma er at ALLE varene dems er Fair Trade, og DET er virkelig ett pluss. Da kan man handle med god samvittighet og vet at det er kjøpt og betalt på rettferdig vis! 
Elsket dette miljøet. Spesielt spisestuen og den grove veggen. Masse inspirasjon <3
Fikk ikke med hele bildet, men GUD så kult det er. Elsker fargene og motivet <3 De kan bestilles på lerrett i stoor størrelse. JA TAKK!!

Liker du Palma? :)

 

Skrevet 13.04.2011. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
7

 

Har vært flink og ENDELIG fått rydda rommet mitt! OG GUD det er så deilig. Jeg vil være der hele tiden! Love it <3 Så når jeg kom på skolen i dag, lå det en stor pakke på pulten min. Det var herlige Stine som hadde bursdag gave til meg. Og jeg ble enda mere glad når jeg åpna den! For Stine er veldig flink til å ta bilder og er noen hakk over gjennomsnittet kreativ. Så jeg fikk ett dødskult bilde hun har tatt av ZeroMonkey bannern vår :)


Også passa det perfekt til den "rocka delen" av veggen min ;)

I tillegg har jeg tilbrakt kvelden med Linda som er hjemme igjen <3 Det liker jeg å! Alot:) Og hun også kom med bursdag gave! Har litt bursdag hver dag nesten føler jeg;) Fikk stoooore påske egg sjokolader og denne DØDSKULE gitaren som står perfekt på hylla mi! Liker at rommet mitt får litt rocka elementer på plass ;) 

Og siden jeg er i gang med en lite guide'a tur på rommet mitt så må jeg vise dere noen julegaver og en bursdaggave som er blitt tatt GODT i bruk! Fikk treet og fatet til jul. Sykt deilig måte å ha orden i smykkene på. Og i helga fikk jeg det uber søte smykke skrinet av Malin som er perfekt til små øredobber:) LikeLike!

Så til slutt senga mi og bildeveggen <3 Liker bilde vegger. Det blir så personlig. Også elsker jeg senga nå. Med nyyy herlig overmadrass. Og som plutselig har blitt nesten bare Gant. Men liker Gant åå, så no worries ;) OG siden jeg er på liker bølgen så ELSKER jeg Oslo lampa! Gud den er så rååå :) 

Det var veldig mange "liker", og "elsker" og hjerter på en gang. 
Men det er vel bare koselig? ;)

Hva syntes du? :)

Skrevet 28.03.2011. Ligger i kategorien Interiør. 7 kommentarer
0

 

God morgen alle mann og kvinner:) Ble en litt spontan dag på jobb i går. Fikk spørsmål noen timer før jeg slutta på jobb om jeg ville være med på foredrag og happening hos ExpoNova i går kveld. Og det ville jeg jo selvfølgelig:) Så da ble jeg med Tjodun og Bjørn Fredrik ned i Bygdøy Alle og inn i den fantastiske butikken til ExpoNova der. Har kikka mye på de på nettet men aldri fått vært der inne, så var veldig morsomt å kikke :) Det ble til og med noen glass vin og sushi for første gang. Var UTROLIG skeptisk, men turte å smake på to, og den ene av de var faktisk utrolig god! I tillegg var tre leerandører der og hadde foredrag. SÅ, spennende og lærerik kveld :)

Nå jeg kom hjem var fetter Henning på besøk, også kom Jarle rett før jeg skulle legge meg. Så koselig å se igjen litt mere familie:) Nå er det opp og hopp og ny jobbedag i tigerstaden!

HA en fin dag:)

 

 

Skrevet 10.03.2011. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2

 

På Designers Saturday i fjor fant Stine og jeg himmelen. Diesel hadde utstilling av møblene deres og jeg falt bare pladask for dem! Men, siden jeg ikke har sett dem på en stund har jeg glemt de litt bort helt til jeg plutselig kom på de her om dagen. Og nå er jeg nyforelska igjen. Det er en utrolig kul rocka serie inspirert av musikk og avslappende stil. Jeg sier bare "Se og elsk det"...
Denne er en "MÅ HA"
Elsker den rocka stilen!
Og hvem vil vel ikke sove her :)
Denne er prøvd og jeg lover deg. Det er som å sitte i senga di. Den er rett og slett fantastisk!


Love this chair!


Også skilleveggen. Utrolig kul effekt bak senga eller i stua. LOVE!

GUUUUD, det er så mye fint! Drømmer allerede om hvordag huset mitt skal se ut.... Først skal jeg bare tjene masse penger eller vinne i lotto. Hvis ingen vil donere litt da... ? Anyone?

You like? :)

 

 

Skrevet 23.02.2011. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2

 

Det er jobbe dag i dag :) Og jeg har solgt min første ting som har med kjøkken og gjøre! Hurra ;) Begynner å bli litt stressa på hva jeg skal pakke med meg på tur egentlig. Jeg er helt håpløs på pakking! Tar alltid med meg MYE mer enn det jeg egentlig trenger, og bruker kanskje halvparten. Så tenkte jeg skulle være flink å planlegge dag for dag denne gangen.. Men det er jo enda vanskeligere! Sååååe..

Her er hvertfall dagens antrekk ;)
The shoes <3Genser og singlet - BikBok, Bukse - H&M, Sko - Skopunkten, Kjede - StreetOne
Også favorittveska mi om dagen (står sånn fint henslengt i bakgrunnen) fra DAFF.

Hva syntes du? :)

 

 

Skrevet 09.02.2011. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
2

 

Finner så utrolig mye spennende på nettet om dagen, som bare inspirerer og inspirerer. DET trengs nå og det er deilig å bli inspirert...

Syntes det er utrolig fint med bokstavklosser. Det kan så enkelt gjøre interiøret mye mer personlig også er det veldig kul dekor! Jeg liker det best på hyller, eller sammen med bilder på en stor bildevegg:)

Falt heeelt for dette interiøret. Og hadde ikke hatt noe i mot å flytte rett inn. Elsker kombinasjonen av gammelt og nytt, kontrastene og fargene!

Man kan gjøre mye spennende med fjellhytter. Spesielt spille mye på natur og naturlige materialer. I tillegg kan man tillate seg å gjøre noe helt annet enn hjemme. Det skal jo tross alt være ett sted man kan rømme til og koble ut. Sjekk den kule ved løsningen, puffene og bildet. I LOVE <3

OG til slutt, en fantastisk herlig loftstue.
Er det slik det ser ut i himmelen? ................

 

 

Skrevet 08.02.2011. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 

Jeg drømmer meg alt for mye bort i heeerlige soverom om dagen....

Også verdens RÅESTE lyskrone ...

og matchende puter..Paff...
Elsker interiør inspirert av naturen <3

Do you?:)

 

 

Skrevet 04.02.2011. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
1

Hvem vil vel ikke sove om Alice in Wonderland..Love <3

Skrevet 27.01.2011. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
6

 

ENDELIG kom Gant sengetøyet mitt. Bestilte det i vår, da vi var på Gant for å plukke ut ting til butikken. Og siden det er fra vår 2011 kolleksjonen til Gant, kom det ikke før nå! Men GUD det er verdt ventingen. Kan nesten ikke vente til å legge det på senga. Herlig farger, herlig mønster og herlig kvalitet <3Blir noen ordentlig bilder når det har kommet seg på senga!
Har også bestilt en slags pysj også. Men den har ikke kommet ennå. Topp og shorts. Og det morsomste er at det matcher sengetøyet! Mere klisje kan det nesten ikke bli? Og jeg liker det ;)

Hva syntes du? :)

 

Skrevet 25.01.2011. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer
4

 

Nevnte at vi hadde fått ny oppgave. Byleilighet fra begynnelsen av 1900-tallet som vi skal innrede med inspirasjon fra nyere stilperioder. Endelig fikk jeg muliget til å bruke pop art i en sammen heng, så var ikke i tvil om hva jeg skulle velge egentlig ;) Så, nå er jeg på konsept og inspirasjons jakt. Og da finner jeg mye kult. Fant blant annet denne utrolig kule leiligheten:Like ALOT <3 og elsker at de bruker Egget til Arne Jacobsen i sånne sammenhenger som dette!
Got to like Pop Art!

You like?

 

Skrevet 25.01.2011. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
3

 

Dette er absolutt årets julegavetips. Til de som har alt, eller de som mangler det perfekte sengesettet på hytta. Jeg falt hvertfall pladask for disse übersøte sengetøyene og putene fra ByNord. Putene funker kjempe bra til å gjøre sofakroken litt mere interessant og sengetøyene er både søte og elegante. Det er også kjempe hot med interiør, inspirert av naturen nå. OG det vil jeg jo absolutt si at disse er ;)

Varene fant jeg her:   

Hva syntes du? :)

 


Skrevet 17.11.2010. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
2

 

Nå er det ikke lenge til Enveloppe fra LK Hjelle er på plass :) Den skal lanseres på mandag og det kan hende vi har den i butikken allerede på torsdag. Har ventet leeeenge på denne sofaen nå og gleder meg sååå til å prøve sitte den igjen. Prøvde den på Designers Saturday i fjord men da var den ikke helt ferdig utviklet ennå. Men nå, nå kan den kjøpes og eies av så mange som vil ha denne herligheten i stua! Er vel uten tvil den beste TV sofaen sålangt ;) (Levis sin sorte skjønnhet ligger nesten likt)

 

Den har også rukket å vinne "årets design" av BoBedre!
Er den ikke tøff og ser den ikke digg ut? :)

 

 


Skrevet 05.11.2010. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
hits