1

 

Just got to love, BIG TIME <3

<3

 

 

Skrevet 09.02.2012. Ligger i kategorien Like alot. 1 kommentar
2

 

Ble som sagt bytur med mamma i dag :) Og da fant jeg meg ENDELIG noen sko jeg ville ha! Har kikket så masse i Dublin etter sko uten å finne akkurat det jeg vil ha og når jeg finner det så er det laaaangt over budsjett ... Men i dag fant jeg og mamma salg, som gjorde at sko hunting kom under budjsettet, og DET kan likes ;)


Ble også hårfarge, skjorte og skopels ;)


Støvletter :) 


Wedges :)


Og wedges'a med skotoppen :)

Veeeldig fornøyd :)
You like?

 

 

 

Skrevet 10.11.2011. Ligger i kategorien Like alot. 2 kommentarer
8

 

Har siklet på Hunterstøvler en stund nå, og siden jeg bor i regn Irland skulle jeg finne meg noen når jeg kom hit :) Så, da jeg til slutt fant ut at Hunter'ne er over 1200,- billigere her enn hjemme var det ikke så mye å lure på! Og jeg elsker de allerede :) Trodde aldri jeg skulle bli så glad i ett bar gummistøvler men det tror jeg at jeg kan bli ;)

Såå, siden Anette også kjøpte og Malin hadde fra før, 
ble det verdens hotteste fotoshoot med tre stykk trøtte oss ;)

Hunter love ;)

 

 

Skrevet 30.10.2011. Ligger i kategorien Like alot. 8 kommentarer
4

 

Som nevnt tidligere har jeg blitt helt forelska i Calvin Klein smykkene! Så ønsket meg det til bursdagen min. Fikk herlige øredobber av Fredrik, også fikk jeg gavekort av Anette, Ingrid og Torill. Så da bestilte jeg meg dette armbåndet som jeg fikk i går :) Elsker designet og elsker at det er så stort og grovt på en måte! Så nå gleder jeg meg masse til å bruke det fremover. 

I love <3
You like? :)

 

 

 

Skrevet 14.04.2011. Ligger i kategorien Like alot. 4 kommentarer
2

 

Har endelig fått veska jeg bestilte fra Asos for noen uker siden, and i love it! Den er enda større enn jeg trodde og det var egentlig bare deilig. Siden jeg alltid drasser med meg så mye rart;) Det er også superdeilig at asos har fri frakt. Tok litt lengre tid enn de antydet å få den, så litt nedtur. Men når den først kom er jeg bare glad;)

LOVE-LOVE!Hva syntes du? :)

 

 

 

Skrevet 08.04.2011. Ligger i kategorien Like alot. 2 kommentarer
2

 

Ønska meg veldig ny veske til bursdagen min, men siden jeg ikke hadde bestemt meg helt for hvem jeg ville ha ennå, så fikk jeg penger til en i stedet! Har siklet lenge på en veske fra asos, men den har vært "out of stock" i evigheter nå. Men når jeg skulle vise den til mamma i stad, var den plutselig på lager igjen! Sååå, denne herlige er på vei i posten til meg:)
GUD jeg gleder meg!!
Hva syntes du?? :)

 

 

Skrevet 23.03.2011. Ligger i kategorien Like alot. 2 kommentarer
1

 New: Brilleetui fra Monki :)

You like? :)

 

 

Skrevet 18.03.2011. Ligger i kategorien Like alot. 1 kommentar
0

 

Jeg er helt forelsket i Calvin Klein smykket mitt, så har sett litt om de kanskje har noe mere fin jeg vil ha eller noe i samme serie. Så i dag tok jeg med katalog hjem, og GUD så mye fint det er! Drømmer meg bort jeg..

 

 

I like and love <3

 

 

Skrevet 12.03.2011. Ligger i kategorien Like alot. 0 kommentarer
0

 

Har hatt lyst til å prøve primer så lenge nå etter mange anbefalinger. Så når jeg var i Dublin kjøpte jeg med meg mac sin prep+prime primer! Har fått brukt den noen dager nå og første inntrykket er kjempe bra. Man får så glatt og deilig hud og det er mye lettere å påføre fundation jevnt :)

Tingene jeg liker best er:
- Praktisk pumpeflaske
- Sminken holder bedre 
- Jevnere resultat 
- "Tar" mer av sminken, så man trenger ikke like mye på 
- Glatt hudBlir spennende å se om jeg er like fornøyd om noen uker. For jeg syntes ofte jeg endrer mening etterhvert! Men, at this point, så er det en GOGO fra meg hvertfall :)

Kjempe fornøyd :) 
Har du prøvd denne før?

 

 

Skrevet 17.02.2011. Ligger i kategorien Like alot. 0 kommentarer
6

 

Drømte meg helt bort på lookbook i stad. Stine og jeg har tenkt til å ha en fotoshoot snart, så begynte med at jeg leita etter litt inspirasjon. Så fant jeg denne jenta som inspirerte meg veldig...
Elsker både stilen og bildene!
Det ble mange bilder, men gud, LIKE ALOT!
Og elsker å bli inspirert..

Do you? :)


Skrevet 18.01.2011. Ligger i kategorien Like alot. 6 kommentarer
5

 

Jeg har jo blitt en superstolt eier av extentions! OG er heeeelt hundre. Har jo vurderte utrolig lenge nå, så ble ekstra stas da jeg endelig fikk prøvd det. Det som har stoppa meg før er prisen. Syntes det har vært litt dyrt. Men så kom stine over noen uberbillige clip on på ebay, og da MÅTTE jeg jo bare prøve! Så med helt perfekt farge, alt for deilig pris og ekstra langt hår er jeg super glad :)

MEN lurer litt på, hva DU syntes jeg kler best?


Uten, eller....med :)

Har ca 35 cm uten og 50 cm med :)
You like?

 

 

 

Skrevet 26.10.2010. Ligger i kategorien Like alot. 5 kommentarer
2

 

Nå er jeg glad nå! Er ikke så mye som skal til for å gjøre dagen enda litt bedre. I dag var det så lite som en ullsåle, som gjorde den kalde morgenen litt varmere! Jeg er jo VELDIG glad i converse, og hater å legge de bort om vinteren, eller fryse på bena. I tillegg er det ene parret mitt bitte litt for store. Så jeg tenkte det ville hjelpe med en såle! Så den søte damen på skobutikken dro fram det herligste. En ullsåle rett og slett. Og den var SÅÅ myk og god! Er som å gå på UGG`s, men så er det de herlig converse'a som sitter på føttene mine!

Så dagens varme tips er, Norske Ullsåler i tøyskoene dine! mmmm..
VARMT og GODT :)

Skrevet 23.10.2010. Ligger i kategorien Like alot. 2 kommentarer
3

 

Ble ikke sååå mye shopping i Danmark denne gangen, men det ble en ny kjole og ett par nye sko. Også en skjorta dere så på outfit'n fra Danmark :)Falt heeeeelt for denne kjolen fra Gina Tricot, så gleder meg til å bruke den fremover! Den er perfekt som pyntakjole og fungerer super bra under en stor genser eller en cardigan, så får man så fin blondekant nederst :) Også ble det nye sko, som jeg ELSKER :)


Disse fant jeg på Deichmann til bare 199,- og jeg vil absolutt kalle det ett godt kjøp ;)


Hva syntes du om de nye innkjøpene? <3


Skrevet 03.10.2010. Ligger i kategorien Like alot. 3 kommentarer
4

 

Har vurdert såååå lenge hva jeg skulle gjøre nå. Om jeg vill ha fast extentions eller bare clip on. Om jeg egentlig vill eha i det hele tatt. For har skjønt det er en del jobb med det. Og jeg har det nesten alltid travelt. Men så er det jo mega deilig å ha tykt og langt hår hele tiden! Men etter mye frem og tilbake og noen veldig gode råd fra Malin og Stine, ble det til at jeg bestilte meg ClipOn i første omgang. Er mega spent på hvordan det blir, og hvordan jeg liker det! Så gleder meg veldig til jeg får det nå :)

Har hørt masse positivt og har på en måte prøvd det en rask gang før, så må jo bare bli bra! De jeg har bestilt er 50 cm, så da blir det laaangt og fint, også blir det nok ekstra fint å krølle. Nei, er ikke annet å si enn at jeg gleder meg :)

Har du prøvd Clip On før?
Liker du det?

 


Skrevet 01.10.2010. Ligger i kategorien Like alot. 4 kommentarer
1

Jeg sier bare: GOT TO LOVE PARAMORE :)

Har virkelig falt HELT pladask for Paramore i sommer og er så overlykkelig for at jeg oppdaget dem! Hadde en konge kosert med dem på Roskilde og GLEDER meg til å se dem igjen :) Synte også de er en enorm inspirasjon, og det finnes ikke noe bedre enn rocka jenter!!


(Tidligere outfit: Paramore) Tenkte det passet til ;)

Hva syntes du om Paramore? :)

Skrevet 27.09.2010. Ligger i kategorien Like alot. 1 kommentar
9


Endelig fikk jeg bestilt meg jakke! OG jeg gleder meg sååå til den kommer :) Det ble en parkas fra ellos som jeg la ut på bloggen litt tidligere. Ønsket meg en mere hverdagsjakke, for har bare kåper fra før til å bruke på vinteren, og det blir fort litt penere. Så håper denne er skikkelig varm og god og ikke minst deilig! :) *Venter i spenning*

Har du parkas? Liker du det? :)

 


Skrevet 24.09.2010. Ligger i kategorien Like alot. 9 kommentarer
3

Kikket meg gjennom asos for første gang i dag og makan så mye fint det var der <3 Fikk lyst til å tømme både lommebok og konto og fornye klesskape mitt. MEN, man gjør jo ikke sånt? (!) Imens blir det mest kikking.
Så her er noen kjoler jeg falt for ..


Og det er så mye mer der det kom fra :)
(og med veldig alrighte priser til)

LIKE ALOT for deg også? :)

Skrevet 14.09.2010. Ligger i kategorien Like alot. 3 kommentarer
hits