2


Jeg tror favorittplassen i leiligheten vår, er spisestuen. Jeg som er super svak for kontraster, er veldig glad vi havnet på et "svart/hvitt" uttrykk ved spiseplassen, sammen med min favoritt lampe. Jeg falt pladask for Secto Design første gang jeg så de, og var fast bestemt på at vi skulle ha en Octo pendel over spisestuen når vi kjøpte vårt egent sted. Det var noe av det første jeg bestilte når vi hadde signert kontrakten for leiligheten og den ble hengt opp samme dag den kom. Absolutt en lampe å anbefale!
 


Fant også verdens søteste plante her om dagen. Jeg tar meg selv i noen ganger, å få en enorm entusiasme for noen veldig rare ting. Fredrik var ikke like gira som meg da jeg kom hjem med en minipalme og snakket om den som om jeg hadde vunnet i lotto. Men, planten er supersøt og jeg og jeg blir rett og slett litt glad når jeg ser på den! ;)

Nå er det helg, den skal tilbringes på Geilo med en mikrofon og bassen.
Ha en super helg i vinterværet (om det er det der dere befinner dere)!
 

 

Skrevet 30.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
8

Jeg var litt sulten og veldig fysen her om dagen, så med grønne epler på benken og vaniljekesam i kjøleskapet, ble det deilig eplekos til kveldsmat. Alt du trenger å gjøre er å forvarme ovnen på ca 200 grader. Kutt et eple i små biter og legg i en ildfast form med litt havregryn, kanel og litt honning. Bak i ovnen til bitene har blitt møre. Jeg lot de stå i ca 20 min. Til slutt topper du det hele med vaniljekesam!

Super godt og så enkelt! :)

Skrevet 28.01.2015. Ligger i kategorien Lavkarbo. 8 kommentarer
8Jeg er veldig glad i detaljer og syntes det setter prikken over i'en på interiøret. Hjemmet har vi en nøytral base på hovedelementene, så jeg kan leke meg med materialer og farger på mindre ting. Nå for tiden er jeg veldig svak for stort, hvitt, marmor og gull. Har egentlig vært det en stund nå og jeg går ikke lei. Elsker kontraster og små detaljer med personlighet, som den nye elpeboksen fra Bolia. Det er gjerne ikke mye som skal til :)


Skrevet 27.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
12


Det er så herlig med lysere dager. Nå som snøen har kommet i tillegg, er det ikke lengre så mørkt og trist. Så, med en leilighet med mangel på lys, koser jeg meg veldig hjemme når solen er oppe og kaffekoppen er fylt opp. Lys må gjøres noe med, men det er vanskelig å finne de siste lampene som skal passe med alt annet vi har, også er ønskene mine kanskje litt større en lommeboken vår syntes noe om. Derfor krabber jeg heller opp i sofaen og utsikten og dagslys sålenge ;)


 
Syntes også det er herlig med grønt hjemme. Jeg får ikke nok grønne planter. De frisker opp og gir en slags avslappende stemning til rommet. Det er jo så mange spennende grønnplanter å få tak i nå også, og så lite som skal til. Bare noen stor grønne blader i fin vase, så er du good. 

Got to love green! 

 

Skrevet 25.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 12 kommentarer
8

Det er så deilig med friske urter på kjøkkenet, ikke bare smaker det ekstra godt men det ser friskt og herlig ut også! Jeg har også blitt helt avhengig av kaffemaskinen vår. Vi hadde en annen før, men Nespresso kaffen er helt fantastisk. De er så flinke på både design og smak. Nå vurderer jeg opp og ned ny benkeplate. Den skal byttes etter en reklamasjon, men jeg er så ubesluttsom noen ganger. Jeg har klart å få et ned til to alternativer, og begge blir fine, jeg må bare finne ut hva slags uttrykk jeg vil kjøkkenet skal ha. #dilemma. Men, når det er sagt skal det bli så godt å få byttet den.

 

Nå skal lørdagen nytes sammen med verdens beste søster. Hun skal gifte seg til sommeren og vi skal hente en god dose inspirasjon og ideer på bryllupsmesse. DET blir stas! God lørdag alle sammen 

 

Skrevet 24.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2


Jeg er helt forelsket i lysestakene til Menu - POV og de stod høyt på ønskelisten til jul. Tanken var å bygge rundt Bolia speilen jeg kjøpte i høst. Den har lenge hengt veldig ensomt på veggen ved TV'n og jeg har vært så usikker på hva jeg skal gjøre der. Så, nå har det endelig kommet opp litt rundt. Etterhvert skal flere pov lysestaker på plass så det blit et mønster, men deilig å ha fått noe opp! :)


 
Nå er det straks helg og den skal startes med tapas sammen med en fine folk :)
God helg! 

 

 

Skrevet 23.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Det er så deilig å våkne opp på lørdag morgen til blå himmel, fri, fyr i peisen og god frokost! Og i tillegg klare å få gjort litt etterhvert. Jeg har prøvd å late som at alt av klær har vært pakket ut en stund nå. Det har det på ingen måte vært, så det resulterte i full klesbonansa og en haug med bretting, sortering og vasking i dag. Men, når det er sagt, er det veldig deilig å få det gjort også! I går var vi ute å spiste på Kverneriet i Tønsberg (om du ikke har vært der, MÅ det prøves). Fredrik har stått siste eksamen og det måtte feires! Så, med kafe date med noen herlige jenter i morgen, har det blitt en ganske så deilig helg:)

Håper dere også nyter helgen og får en super lørdagskveld:)

 

Skrevet 17.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2


Det er så deilig med fredager! Det er ofte en rolig dag og når man er ferdig på jobb den dagen, er det helg.
Fredag er ekstra deilig når man går en helg uten planer i møte. Det er som om jeg slapper litt ekstra av.
Lager meg god frokost og nyter kaffen. Jeg prøver også å planelgge siste bit av leiligheten.
Det er fortsatt litt som mangler og detaljene er noen ganger det vanskeligste å planlegge. Første steg er å bestille ny benkeplate.
Det er en skade på den vi har, så i forbindelse med reklamasjonen på den, velger vi en ny.
Det er rart hvor lett og trygt det er å velge hvordan alle andre bør ha det, men når det kommer til eget hjem,
er jeg Frk.Ubesluttsom med stor U. Men, først til mer jobb, så er det helg!
Ha en super fredag alle sammen :)


Skrevet 16.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1


Nytt år, nye muligheter?

Jeg liker når det blir nytt år. Det er som en ny start, blanke ark, noen erfaringer rikere og en hel del herlige minner å ta med seg videre. Denne høsten har vært ekstremt hektisk. Jeg har hatt det hektisk før, men høsten 2014 har vært litt for mye av det gode. Det viser også bloggen sterkt preg av. Men, kanskje jeg har lært litt av det? Jeg håper det hvertfall. Julen har hatt de vanlig dagene med familiemaraton og litt stress, men det er et slags deilig stress. Man stresser av gårde for å kose seg. Det har vært en veldig fin jul. Med julaften i ny leilighet, late dager på sofaen med bok og fyr i peisen, jentekvelder, familietreff, en hel del god mat og julestemning. Avslutningen på julen ble en litt mer tvungen avslappingmed 2 dager i senga og omgangsyke. Det gjorde også at jeg ikke var i den beste formen på nyttårsaften, men, sånn er det noen ganger. Heldigvis er nyttårsaften hvert år, så jeg kan ta det igjen til neste år.

Men 2014, for et år det har vært! Jeg har hatt mitt første år som tante! Det er så stas at jeg klarer nesten ikke beskrive det. Vi har hatt utrolig mange opplevelser med bandet. Masse tid på scenen både i nord og her hjemme. Gitt ut en singel, for så å avslutte året med å gi ut vår første EP! Vi har avsluttet et stort prosjekt på jobb som har gitt meg en rekke nye erfaringer og startet på noen nye prosjekter som gir en virkelig spennende start på jobbåret 2015. Jeg har hatt nok en herlig ferie i USA med verdens beste kjæreste og vi har endelig kjøpt vår egen bolig. Vårt egent hjem. 87 km2 med lykke. I tillegg har jeg fått masse tid med familie og venner, og en masse minner jeg lever lenge på! Så, kan ikke si annet enn at 2014 har vært et herlig år :)Nå er det bare å si - HEI, 2015!
Nytt år, nye muligheter!

Skrevet 02.01.2015. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
hits