2

Skrevet 26.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

På hytta i helgen fikk jeg i oppdrag å lage dessert. Har hatt lyst til å prøve panna cotta lenge nå, men aldri kommet så langt. Det ble kjempe suksess, så dette blir ikke siste gang! Så enkelt og så godt!

Til 4 personer:

6 dl fløte
4 plater gelantin
2-3 ss Sukrin/Splenda eller annen søtning
1 ts vaniljepulver

Rørte bringebær med litt søtning som topping.

 Legg gelantinen i kaldt vann til de er bløte. Kok opp fløten med søtning og vaniljepulver. Kjøl av litt før du rører i gelantinplatene. Hell deretter blandingen i 4 glass og la de stå i kjøleskapet til de har stivnet. Jeg tok ikke tiden men beregn ca 2-3 timer. Jeg serverte kun med rørte bringebær og litt søtning.
 










NYDELIG dessert som er så enkel å lage, at det er nesten dumt å ikke prøve! 
Nytes med GOD samvittighet!



Skrevet 24.02.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 3 kommentarer
2


Fikk noen herlige dager på hytta i helgen. Det er så deilig å få brukt den en del nå. Det finnes jo nesten ikke noe bedre enn å rømme opp dit, med skiturer, god mat og en hel del sofakos! Denne gangen var det heldigvis litt mer skiføre også. Tross ekstremt bakglatte ski den ene dagen ble det godt over en mil. Deilig! Nå bare gleder jeg meg til påsken!!


Håper dere også har hatt en super helg!

Skrevet 24.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Æh, hektiske dager! Revy øving, helg øving, bandmøte i Oslo og jobb. Vi har forresten fått spilletid på Emergenza Festivalen. Vi står på scenen på John Dee i Oslo, 15. Mars! Jeg kan nesten ikke vente. I morgen drar Fredrik og jeg en liten tur på hytta, med mamma, pappa og Dixi. Merker det skal bli deilig nå!


Happydays!


Skrevet 19.02.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
0

 

Hva er vel ikke bedre start på uken enn besøk av fineste søstern min og Aksel på jobb, i tillegg til sol og skyfri himmel? Elsker når uken starter bra, med et tonn energi og en haug inspirasjon. Det er kanskje dumt å skylde på været, men det må jeg nesten. Når det er grått og kaldt og vått som det har vært den siste tiden, går jeg nesten i hi. Det eneste som frister er å krabbe under pleddet i sofaen med en stor kopp te. Nå derimot, vil jeg alt annet enn det!
 



Det har også vært en veldig fin helg. Vi har hatt bandtid med kveldsøvinger, pils og vin. Det er så deilig å kjenne at vi begynner å få et veldig sterkt set til konsertene fremover og nærmer oss nok av låter vi vil putte på vår første plate. Ikke nok med det, vi runnet 1000 likes på facebook i dag! TJOHO! I morgen skal vi på møte i Oslo for å få spilletid og info om Emergenza Festivalen. DET blir spennende :)





#band #musikk #baby #barn #interiør #familie #hverdag #oppdatering #mandag 

Skrevet 17.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3


Herlig skandinavisk interiør med sort hvitt kontraster, whit base og miks med naturlig tre!
Herlig kombinasjon, enkelt og rent!

















#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #skandinavisk #interiørdesign

Skrevet 15.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
5


Har hørt om Oopsie's flere ganger før men aldri kommet så langt til å prøve de. Det blir det nok mer av fremover. Prøvde de for første gang i går, og himmel, så godt og genialt. Det kan brukes til så mye forskjeliig og så mange forskjellige sammenhenger. Til frokost med ost og skinke, til kaffen med krem og bær, til kveldskos med rørte bær, i lag som en kake, med fyll som en pizza. Ja, det er egentlig bare fantasien som stopper deg. Oopsie er nemmelig en slags lys "bunn" som ikke har så markant smak og kan derfor kombineres med både søtt og salt. Du kan også blande inn forskjellig krydder for å tilpasse de til det du ønsker. Jeg tok en enkel variant, med smør, splenda og kanel. HIMMELSK!

DU TRENGER:

♥ 3 egg
♥ 1/6 ts bakepulver
♥ 100 gram naturell smøreost
♥ Litt salt og litt søtt. 

Del eggevhittene fra plommen og pisk de stive sammen med bakepulvere.  Plasser på stekebrett (9-10 stk) og stek på 150 grader i ca 20 min. 



Blan plommene, osten og litt splenda og salt. Pisk dette godt til en jevn røre.  Velt så plomme blaningen inn i de stive eggehvittene så det blir en jevn, luftig røre.

Plasser på stekebrett (9-10 stk) og stek på 150 grader i ca 20 min. 





Så er det bare å nyte de på den måten som måtte passe!





#lavkarbo #oppskrift #oopsie #lchf #lowcarb #bake #mat #matblogg



Skrevet 14.02.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
9


På søndag var det jo dåp for min herlige nevø - Aksel! Jeg er så heldig å få lov til å være fadder for han og gleder meg så mye til tiden fremover. Jeg nyter hvert sekund som tantet og har rett og slett fallt helt pladask for den lille gutten. Dåpsdagen ble utrolig fin med familien samlet. Han var verdens snilleste, og gråt kun da presten helte vann på hodet hans (det hadde jeg også gjort). Eller så bare sov han og sjarmerte oss i senk i selskapet etterpå! 







































Fin dag for fineste Aksel! 

 

#baby #dåp #kake #mat #bunad #selskap #gutt #familie #feiring 

Skrevet 14.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer
10


Prøvde ut en herlig middag i dag! Så lav på karbohydrater, magert og nydelig på smak.

DU TRENGER:
(2 stk - en pr person)
♥ 4 egg
♥ 2 ts jbkm
♥ 4 ss vann
♥ Salt og pepper

♥ 400 gram kjøttdeig
♥ Tacokrydder 
♥ Reven ost

♥ Avokado
♥ Lime
♥ Tomat
♥ Pepper og salt

Stek kjøttdeigen med krydder. Pisk sammen egg, vann, johannesbrødkjernemel, salt og pepper til en jevn røre. Stek deretter en og en i pannen med litt smør. Stek den kun på den ene siden i ca 2 min. "Hell" den over på et stekebrett og fyll med litt ost og kjøttdeig. Brett over så det blir en halvsirkel, topp med ost og stek i ca 20 min på 220 grader. Del avokadoen i biter og mos med gaffel. Tilsett deretter saften av en lime og småkuttet tomat. Smak til med salt og pepper.







Server med guacamolen og rømme! 
(Beklager litt halvbra bilder, men var middag i full fart i dag)

 

#lavkarbo #lchf #middag #oppskrift #matblogg #kosthold 

Skrevet 12.02.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 10 kommentarer
8

 

Etter en uke med null trening er det alltid deilig å "være tilbake igjen". Man føler man er borte en evighet når en uke bare forsvinner. Da er det ekstra digg når man har masse å gi på første økt igjen. Jeg gikk jo inn på en avtale med Fredrik og Ole om 30 på 100, 30 treningsøkter på 100 dager. Det er jeg veldig glad for, det får meg virkelig til å bare komme meg på trening, eller så må jeg jo uansett ta det igjen innen disse 100 dagene, for tape skal jeg hvertfall ikke! Har selvfølgelig et håp om om å ha flere dager enn dette også, men makan som dagene går. Har nemlig et håp om å komme i gang med litt morgentrening også. Da er plutselig ettermiddagene litt mer fri! Uansett, nyttårsforsettet om fokus på kosthold og trening føler jeg hvertfall er vel holdt!


Nå er det natta, har faktisk blitt en reser til å legge meg tidlig. Det er så herlig å komme seg i seng til en grei tid og koble av med litt lesing før jeg slokner!
Så, god natt:)




#trening #kosthold #justdoit #vekter #styrketrening

Skrevet 11.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 8 kommentarer
1


På søndag var det jo dår for Aksel og jeg hadde så lyst til å gjøre noe personlig. Det er alt for lenge siden jeg tegnet sist, men jeg ville gjerne prøve og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det var herlig å tegne igjen og herlig å kunne gi bort en veldig personlig gave, som kan være stas for Aksel å ha i lang tid fremover. Det ble en god dose frustrasjon underveis, men klarte å gjøre meg ferdig. Jeg syntes det er utfordrende å tegne noen jeg kjenner. Det er så lite som skal til før det ikke ligner lengre. Men, det var stas å leke med blyanten og blanke ark igjen, og nå har jeg lovet meg selv å gjøre det oftere!






Lille gullet mitt <3


#tegning #kunst #hobby #bilde #baby #drawing #gutt #gave #diy

Skrevet 11.02.2014. Ligger i kategorien Tegninger. 1 kommentar
4


Ingen ting er som å spisse burger med verdens beste samvittighet. Spesielt når den er supersaftig, hjemmelaget og innholder svært lite karbohydrater. 

DU TRENGER:

Burger:
♥ 400 gram kyllingkjøttdeig
♥ 1/2 hakket løk
♥ 1 egg
♥ Salt og pepper

Brød:
♥ 1/2 dl Soyamel 
♥ 1/2 dl Sesamfrø (Du kan bruke 1 dl sesamfrø også)
♥ 1 boks tine kremost naturell
♥ 2 egg
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts fiberhusk 
♥ Sesamfrø, grovt salt og urtekrydder 

♥ Ost, salat, avokado og majones.


Pisk sammen egg og ost til en jevn røre. Ha i resten og la røren svelle i ca 10 min. Form så deigen til fire, flate sirkler og strø over salt, urtekrydder og litt sesamfrø. Stek i ovnen i ca 10 min på 200 grader. (til de blir gyldne) Bland sammen kjøttdeigen, egg, hakket løk, salt og pepper. Lag 2 store hamburgere og stek til de er gjennomstekte. Ha litt ost på mot slutten så den smelter. 





Legg på avokadoskiver, salat, majones og de nystekte brødene.




Spis og nyt!




#lavkarbo #lchf #oppskrift #mat #hamburger #middag #matblogg #karbolett #kosthold

Skrevet 10.02.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
4


Kom over denne fantastiske arkitekttegnede hytten da jeg leitet etter litt inspirasjon i dag. Inspirert blir man på alle måter og øyet kan virkelig bare nyte flott design og arkitektur. 















 

Virkelig en hyttedrøm ved vannet!



#hytte #design #arkitektur #interiørblogg #interiør 



 

Skrevet 10.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
0


Det har vært en veldig hyggelig helg med dåpsforberedelser og kjæreste lørdag! Spiste fantastisk dåhjort i går mens vi delte en flaske rødvin og koblet helt av. I dag har det vært full fart med dåp for fineste Aksel. Herlig gudstjeneste, nydelig mat, fantastiske kaker og en veldig flink dåpsgutt! Har for det meste løpt rundt med speilreflekskamera, så skikkelig bilder kommer litt senere. Det har hvertfall vært en veldig fin dag med den fine familien min og jeg er super stolt over å få være fadder for lille Aksel!
 


Nå er det natta her. Denne uken har bare flydd og det er helt rart at det er mandag allerede i morgen, igjen.
Og sist men ikke minst: hurra for verdens beste mamma og svigermamma i dag!

 



#dåp #baby #feiring #gutt #Bunad #kake #bake #gaver 

Skrevet 09.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Hvor fantastisk er det ikke å våkne opp til solen som lurer seg inn gjennom persiennene og fuglekvitter? Perfekt frilørdag med bok på senga, sen frokost og en god kopp kaffe. Hadde nesten glemt hvordan blå himmel og strålende sol så ut. I morgen er det klart for dåp. Min herlige, skjønneste, vakreste lille nevø skal døpes og jeg er så heldig og skal få lov til å være fadder! Det blir så stas! Så, i dag blir det litt forberedelser og en rolig kjærstekveld i kveld. Merker det er helt innafor etter en innholdsrik og hektisk uke.  









Skrevet 08.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4


Jeg sitter med et tonn av inspirasjon etter vi var på messen. Både til prosjekter og drømmehjemmet. Selv om det er en liten stund til Fredrik og jeg skal kjøpe, ennå, er jeg i full gang med ønskelisten.
Jeg syntes det er utrolig koselig med spisestuesofa, men, jeg er på ingen måte klassisk, så har ikke vært i nærheten av å finne noe jeg liker sålangt. Har egentlig stoppet litt å tenke på det, helt til i går, da vi besøkt standen til LK Hjelle. De har en fantastisk designkolleksjon med blant annet herlige MONO. Den har blitt mye brukt på kontraktsmarkedet, så det er ikke så ofte jeg er innom den. Da jeg så den på messa stod den til et spisebord sammen med Fjordfiesta stolene - Scandia Jr. UTROLIG fint! Foreløpig drømmer jeg hakket mer om "About a chair" stolene til Hay, men må si Fjordfiesta konkurrerer godt! Også har Skovby sitt SM38 bord vært en favoritt lenge! Og, ikke minst. Bell lampen til Muuto! 




 Ser nok for meg grå toner på både sofa og stoler, men MONO sofaen er så alt for fin i en sterk farge. 
SÅ, vi får se hvor tøff jeg er! 









#interiør #inspirasjon #spisestue #hay #muuto #skovby #lkhjelle #interiørdesign #ønskeliste #interiørblogg 
 

Skrevet 07.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
3


Herlige dager i Stocholm med et tonn av inspirasjon:) man må bare elske messer rett og slett!


Nå er det siste innspurt før vi reiser hjem i kveld:)




#Stockholm #Inspirasjon #Interiør #messe #interiørdesign #jobb #interiørarkitekt 



Skrevet 06.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
2


Endelig var det tid for Stockholm og Furniture Faire. I dag er det litt rolig dag med en tur innom Dux sitt showroom og middag i kveld. Mye spennende hos Dux og en kjempe jobb med ny katalog. I morgen blir det messe og masse mere inspirasjon.


Gleder meg!



#stockholm #interiør #messe #reise

Skrevet 04.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
1

 

Jeg er så svak for skandinavisk interiør. Ton i ton farger, material ekthet, rent design og rene linjer, grafisk innspill og enkel innredning. Et hjem satt sammen av design klassikere og nytt design kan rett og slett ikke bli feil!



 

#interiør #inspirasjon #skandinavisk #skandinaviskinteriør #design #Vitra #muuto #hay

Skrevet 03.02.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
3

 

Hadde en perfekt fredag i går. Taco, venner og fredagstv. Elsker å starte helgen på den måten. Også fortsetter den så bra også! I dag skal jeg (ENDELIG) klippe meg. Tør ikke tenke på når jeg gjorde det sist en gang. Etterpå skal jeg på brudemesse med mamma og Anniken. Hun skal nemmelig gifte seg i 2015, og jeg skal være forlover. En hel del inspirasjon skal hentes inn og vi skal ha skikkelig jentedag! Tilslutt skal jeg på bursdagsmiddag og vinkveld med herlige mennesker igjen. Bra lørdag? OM!



Så over til overskriften! Jeg har laget meg en ny header. Det var deilig! Det er jo ikke så lenge siden jeg skiftet design og da lagde jeg header litt raskt for å ha noe, så, behovet for å bytte kom fort! Håper dere liker den! 

 



#header #design #bloggdesign 



Skrevet 01.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
hits