8


Det er lørdag og fri. Etter en konge kveld og konsert på Maksitaksi i går er det helt greit med fyr i peisen, regnvær ute og en litt gåen nakke etter litt for mye headbanging i går. Det ble virkelig en bra start på helgen helgen, i Oslo i går. Men fra konsert til tepper. Jeg har lenge ønsket et større teppe under spisestuen vår. Det er litt i minse laget det vi har der, men liker at det er sort. Men, kom over noen nye tepper gjennom jobben som ble med hjem på prøving. Det er veldig uvant med et lysere teppe der, men liker størrelsen. Samtidig er det er herlig ullteppe. Så det blir liggende litt på litt prøving. Eller så har det allerede vært innom soverommet hvor det egentlig passet ganske så perfekt.

Dilemma ;)

 

Skrevet 28.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
6


Dette har virkelig vært en herlig helg! Vi pakket bilen på fredag formiddag og dro med mamma, pappa og Aksel opp på hytta. Med blå himmel og sol var det veldig deilig å tenke på at helgen skulle tilbringes der med familien. Litt senere på kvelden kom Bengt og Anniken opp til taco og hygge. Resten av helgen har vi bare kosa oss med deilig mat, skiturer, spill, quiz, god bok og VM på TV. Akkurat sånn en helg på hytta skal være!
Og ikke minst, etterlengtet! 

Skrevet 24.02.2015. Ligger i kategorien Reise. 6 kommentarer
4


Jeg har hatt en herlig helg på Geilo igjen, med spilling. Denne gangen var Ingrid med og det var superkos med litt kvalitetstid. Samtidig er det jo bare gøy å spille også! Men, det ble en lang uke. Mye jobb og lite tid hjemme. Søndagene blir derfor litt hellig for meg. Det er virkelig en dag jeg trenger å gjøre akkurat som jeg føler for. Jeg elsker formiddagen og ettermiddag hjemme med dagslys og ro. Helgene blir jo bare bedre og bedre nå også, med lengre og lengre lys. Jeg lengter virkelig etter grillukt og tid på terrassen. Gull regjerer hjemme ennå og jeg elsker det lille hintet av glam det gir oppe alle gråtonene. Metaller har jo fortsatt å være hot inn i 2015 også, så gull og glitter skal få være en liten stund til 
 

Skrevet 16.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
5

 

Hadde noen fantastiske dager på Norefjell i helgen, tross stormen Ole. Det ble god mat, slalom, badstue og øl, en god dose brettspill og ganske mye vind. Jeg har ikke stått slalom på evigheter, så når jeg først kom på hvordan jeg skulle svinge, var det ikke så gæli;) Veldig deilig med en dag i bakken og ikke minst deilig å kjenne at kroppen jobber når man har det gøy. Så, håper det blir noen flere besøk fremover enn det har vært!
 


Og det beste av alt - ny hyttetur allerede neste helg! Elsker tid på fjellet:)

Skrevet 10.02.2015. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
4


Det har vært noen fantastiske dager på Stockholmsmessen. Man får hentet utrolig mye inspirasjon, blir oppdatert på nyheter og ikke minst møtt bransjekolleger og knyttet til seg nye kontakter. Dette året har vært ekstra bra. Så mange flotte stander og mange spennende møter. Nå gleder jeg meg til å fortsette med prosjekter her hjemme med en god dose ekstra inspirasjon!
Nå er det straks helg :)
Ha en fin fredag alle sammen! 


Skrevet 06.02.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
hits