3


Det har vært en fantastisk revyhelg med revyfest, forestillinger, mammabursdag og god stemning! I dag havnet jeg på sofaen med tettnese og kranglete hals. Ikke helt sånn jeg hadde tenkt å starte uka men.... Derfor blir det en litt enklere update enn planlagt med litt instamoments fra de siste dagene!


Håper dere også har hatt en strålende helg!


Skrevet 31.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
2


Ææææh, det nærmer seg snart premiere og jeg merker godt nå at vi (som alltid) ligger bak skjema. Har vært med på dette alt for mange ganger før, men man blir allikevel like stressa de siste dagene. Når det er sagt gleder jeg meg veldig til å stå på scenen igjen med en fantastisk gjeng. Det er så gøy og gir så mye energi når man er i gang! Det er også spennende nå som kostymer, kulisser og sminke begynner å komme på plass! Vi setter i år opp et musikkspill om dumme rotter og stygge katter - RÆTS!


Og, om noen skulle bo i området rundt Våle, er det premiere lørdag og familieforestilling på søndag. Fjellborg ee stedet og vi kan jo ikke love annet enn kjempe stemning:)

Skrevet 27.03.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 2 kommentarer
5

 

I går var det vaffeldagen og hvor herlig dag er ikke det? En god unnskyldning til å kose seg med deilige vafler. Men, disse vaflene kan du kose deg med selv om det ikke er vaffeldagen også. De inneholder veldig lite karbohydrater, uten sukker og smaker helt himmelsk! Jeg hadde den perfekte kvelden rett og slett sammen med Malin, sofaen og ett stk romantisk film. Skikkelig jentekveld, på en tirsdag! Hverdagsglede :)

DU TRENGER:

3 egg
2 dl seterrømme
1 dl mandelmel
1 ss splenda
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
4-5 ss fløte
og kardemomme etter smak 

Miks alt godt sammen og la røren svelle i ca 10 min. Så er det bare å fyre løs vaffeljernet og finne frem sukkerfritt syltetøy, rømme og kaffe. Røren holder til ca 6 vafler. 

Når kosen er formet som hjerter, blir det jo ikke annet enn godt! ;)

 

#lavkarbo #lchf #oppskrift #kosthold #matblogg #mat #vaffel #kos 

Skrevet 25.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
10

 

Jeg har fått ny linse til bursdagen min og jeg føler meg rett og slett nyforelska! Endelig får jeg tatt bildene jeg har drømt om å kunne ta og jeg gleder meg så mye til å knipse i vei, videre. Her er noen detaljer fra stua vår akkurat nå. Prøver å snike inn litt mintgrønn for å skape litt vårstemning! Elsker denne årstiden, solen og lengre lysere kvelder!

 

#interiør #interiørinspirasjon #inspirasjon #bilder #detaljer #stue #interiørblogg

Skrevet 25.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer
2

 

Jeg må bare si - FY for en bra helg! Det ble en skikkelig bursdagshelg med familie og venner. På fredag spiste vi på brygga med mamma, pappa og Ole. Fantastisk mat og herlig vær! Tidligere på dagen hadde Anette vært innom jobb med kake også fikk jeg Ben & Jerry's av Fredrik når jeg kom hjem, så ble absolutt skjemt bort! På lørdagen ble det superstemning med black and white party og jam. Med mye bra mennesker samlet, gjorde jeg ikke annet enn å danse rundt og smile! Så på lørdag hadde mamma laget alt for mange gode kaker så vi kunne kose oss enda litt til med familien samlet :) Jeg har fått så mye fint og har fått så mye god hjelp, så kan ikke si annet enn TUSEN TAKK til alle som har gjort helgen helt perfekt, rett og slett!Her er en liten smakebit fra Black and White party..Flere bilder kommer veldig snart :)

 

#bursdag #mat #kake #fest #feiring #photobooth #selfie #familie #venner 

Skrevet 25.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
4


Det er veldig snart helg og jeg er så klar for en veldig bra en. I morgen har jeg bursdag og helgen skal brukes til å feire! På lørdag skal en hau med herlig venner skåle med meg i black and white stil. Jeg elsker detaljer og elsker temafester, så nå håper jeg alle planene går som jeg ønsker og at lørdagen blir helt konge! (Det er jeg egentlig veldig sikker på at den blir med så mye bra mennesker). Prøver også gradvis å snike inn litt vår i stua også. Mintgrønt gjør jobben og jeg elsker hvordan det frisker det opp:) farger må man jo bare bli glad av!


Også må jeg bare minne dere på en oppskrift som jeg bruker ofte!! Nemlig lavkarbolapper. Mikser den gjerne litt ut i fra hva som frister. Med blåbær, bringebær, kanel, kardemomme eller bare rene. I går spiste jeg det til frokost med litt rømme og sukkerfritt syltetøy til.

Jeg mikset 2 egg, 2 ss gresk yoghurt, 1ss splenda, 1 ts fiberhusk og en neve mandel mel. Blander godt og steker til de blir gyldne og fine på begge sider. Så enkelt og så godt!


Enjoy:)
Nå er det natta <3

 

#lavkarbo #bursdag #interiør #DIY #oppskrift #inspirasjon 

Skrevet 20.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
0

Våren kommer løpende og jeg gleder meg enormt til å sette på plass utemøbler, tenne opp grillen, plante noen fine uteplanter og nyte sene kvelder på terrassen. I fjor ble det alt for lite tid ute og alt for mye tid på alt annet, DET skal ikke skje i år. Anyways, jeg har laget litt inspirasjon mer litt tips, så vårplanene kan jobbe litt :)
 

 

Let's go outside!

 

 #interiør #inspirasjon #interiørblogg #utendørs #hage #vårplaner #vår #hagemøbler #interiørinspirasjon #tips

Skrevet 19.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
2


Hadde lyst til å prøve noe nytt og friskt med fisk og kom over dette tipset! Vi laget en halv porsjon da det ble middag litt sent, men legger ut oppskriften for to til tre personer.

Du trenger:

♥ 4 filet av laks
♥ Pesto
♥ 2 epler
♥ 1 paprika
♥ 1/2-1 hel brokkoli

Skrell eplene og kutt de i biter sammen med de andre grønnsakene. Legg de i en illfast form med litt smør, salt og pepper. Legg fisken over og smør på pesto. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

Namnamnam:)


#lavkarbo #oppskrift #fisk #mat #matblogg #kosthold #sunt

Skrevet 18.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 2 kommentarer
4

 

Det er snart bursdag og det har jammen klart å fylle seg opp med litt av hvert på ønskelisten. Jeg er egentlig ganske dårlige på ønskelister men i år har jeg gjort en liten innsats;) og, det skal selvfølgelig stå "Birthday wishes.." bare lurer dere litt! 

 

Birthday wishes
More birthday wishes


Objektiv til kamera CANON EF 50mm F1.8 II  /   Bliss Foaming Face Wash og toner  /  Nike Free Run i grå+rosa  /  Hay pute i lys grå med mørk grå knapper  /  2XU tights  /  "Milk" bordlampe fra &Tradition  /  Kahler Urbania hus  /  Kahler vase og lysestaker  /  Apple iPad med retina skjerm  /  Olivia Burton klokke  /  Moroccanoil Light /  Real Techniques koster - core collection og starter set  /  Kopp fra Arne Jacobsen  /  Architectmade Bird i lys eik  /  Krølltang  /  Urban Decay "naked 2" palett  /  Neglelakker  /  Sportsholder til iPhone 5s
Skrevet 17.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1


Vi har fått så mange fine, nye tekstiler på jobben nå. Vårkolleksjonene er på plass og det er så deilig å se farger. Grafiske mønster fortsetter og det er mye petrol og gult. Herlig! Det er også ganske herlig at solen skinner igjen. Og for å starte uken ganske perfekt har vi blitt booket til ny spillejobb! 24. juli skal vi spille på den fete festivalen - RockArt. Det blir utrolig stas. Tror også dette kan bli en veldig fin uke. Til fredag har jeg nemmelig bursdag! HURRA! Litt skummelt at jeg plutselig er halvveis til 50, men med en super feiring i vente og jeg er som litt over gjennomsnittet glad i bursdager, blir det nok ikke så ille likevel. Jeg prøvde meg på milkshake her om dagen også. Det ble SÅ godt, så må nesten dele oppskriften med dere! Det ble veldig på sparket men resultatet ble supert, så da er det jo ikke noe å lure på! 

Du trenger:

♥ 1 neve isbiter
♥ 1 dl fløte
♥ 2 dl styrk sjokolademelk
♥ 1 ss kakao
.. og litt splenda. 

Misk alt i en blender og vips. En kald fristelse! Inneholder ca 15 karbo.Om man ønsker å kutte ned på karbohydratene kan man bytte ut styrk melken med soyamelk og justere med litt mer kakao. Jeg måtte bare prøve styrk melken. Den har jo lite tilsatt sukker og inneholder bare en karbo mer enn vanlig melk. Lov når man skal kose seg litt hvertfall :)

 

#lavkarbo #interiør #inspirasjon #selfie #milkshake #oppskrift #kosthold #

Skrevet 17.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 1 kommentar
0


Det er lørdag. Det er helg og vi skal veldig snart spille konsert på John Dee i Oslo! DET er bra lørdag det!


Sjekk ut "The Last 24" på Facebook! Filmer, sanger og bilder;)

Skrevet 15.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
2


Jeg er veldig svak for grafisk interiør, svart hvitt kontraster og gråtoner. Med litt mintgrønt mikset inn i det hele blir det rett og slett perfekt! Og siden det er vår, står det en hel sel på ønskelisten for å friske opp stua :) Tingene er en miks av Bolia, House Doctor, Bloomingville, Kahler, Hay, Architectmade og Arne Jacobsen.

 

Interior wishinglist

 

Skrevet 14.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
7

 

Det er fredag. Det er sol. Det er helg! Hvor herlig er ikke det? Det er en fantastisk følelse å våkne glad. Det gjorde jeg i dag. Var selvfølgelig først vanvittig trøtt, men når jeg kom meg opp hadde jeg så mye energi. (eller så mye energi man kan ha etter å nettopp ha våknet) Så jeg eksprementerte litt med frokosten og det ble veldig godt! Det var så enkelt som et halvt beger Cottage Cheese blandet med litt splenda. En neve rørte bringevær. Disse bare rørte jeg på svak varme i en kjele i ca 3 min. Til slutt - toppet med hakkede mandler. Så sunt, proteinrikt og godt! Super frokost rett og slett! I går var jeg på spa kveld hos Anniken. Ei venninne av Anniken selger Forever Living og introduserte oss for mange herlige produkter. Alt inneholder alovera, til og med sminken. Vi fikk fotbad og hadde skikkelig ansiktspleie med rens, skrubb, toner, ansiktsmaske og tilslutt serum og dagkrem. Følte meg som et nytt menneske ennå. Til slutt sminket flinke Therese meg med Forever Living sminken. Jeg har vært litt på jakt etter en foundation om dagen så det kunne egentlig ikke passet bedre, for jeg ble så fornøyd! Det dekket så naturlig og fint og lå så deilig, lett på huden. Så nå er jeg veldig spent på å prøve det fremover og se om forventningene holder! 

HA en fantastisk dag i solen 

 

#foreverliving #vår #lavkarbo #interiør #frokost #oppskrift #natur #sminke #spa #motivasjon #helg #lykke

Skrevet 14.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 7 kommentarer
2


Man kan ikke annet enn å elske dager som denne. Hver gang våren kommer, kommer jeg på hvor mye jeg elsker denne årstiden. Solen gir så mye energi og motivasjonen til alt mulig kommer med en gang! I dag tok vi en pause fra datamaskinen og gikk en tur etter lunsjen. Skikkelig energitilskudd. Det får meg også til å glede meg ekstremt til sommeren. Live musikk, festivaler, hytta i Kragerø, båtlivet, grilling, ferie og øl i sola. Men før alt det skal flere konserter spilles, vi skal i studio og jeg har snart bursdag. Og med tanke på at jeg elsker bursdager, gleder jeg meg ikke noe til det;)


Til lørdag er det ny konsert! Vi skal spille på en av Oslo's kuleste rockescener - John Dee. Det blir rett og slett helt kong :)

Skrevet 12.03.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2


Jeg er utrolig svak for svart hvitt kontraster, men det kan fort oppfattes litt stramt og kaldt. Med en miks av grønne planter, byr det med en gang på et mer avslappet uttrykk og gir mere ro. Det er dette hjemmet et godt eksempel på! 

Got to love!#interiør #interiørblogg #inspirasjon #kontrast #interiørdesign #interiørinspirasjon #string #eams

Skrevet 11.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
4


Noen ganger er mandag så veldig mandag! Sov vanvittig dårlig i natt, våknet til øs pøs regnvær og spiste frokost i bilen! Super stas. Men tross dårlig start skal det ikke så mye til når sola kommer. Plutselig får man et tonn av ekstra energi og for å gjøre det helt perfekt var jeg på kundebesøk, ute i solen. Herlig! Mandag betyr også revy. Det nærmer seg skremmende premiere og det er skikkelig siste innspurt. Det er litt miksa følelser. Gleder meg veldig til å spille forestillinger nå og få en ekstra fridag i uka igjen, men på en annen måte har det gått alt for fort. Plutselig stod vi der. Bare noen uker igjen til generalprøve!
Men, nå er det kveld og natta! Krysser fingrene for en god natt søvn og skyfri himmel i morgen!! :)

God natt herlige lesere <3


Skrevet 10.03.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 4 kommentarer
2

 

Her er bilder fra konserten vår på fredag! 
Fantastisk kveld, fantastisk publikum og herlig energi. Adrenalinkick rett og slett!


#band #live #konsert #musikk #musiker #konsertbilder #Thelast24

Skrevet 09.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
6

 

Jeg ELSKER gulerotkake. Enkelt og greit. Så når jeg kom over en lavkarboversjon av den, var det egentlig ikke så veldig mye å lure på!

Du trenger:

♥ 4 egg
♥ 4 ss splenda eller annen søtning
♥ 4 ss kokosmel
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts vaniljepulver
♥ 1 1/2 ts kanel
♥ 1/2 ts kardemomme
♥ 100 g smør
♥ 3 dl finrevet gulrot 

Ostekrem:

♥ 200 g Philadelphiaost
♥ 1 ts vaniljepulver eller essens
♥ 6 ss sukrinmelis (jeg brukte 4 ss splenda da jeg ikke hadde sukrinmelis)
♥ 100 gr mykt smør 

Riv førs gulrøttene med fint rivjern. Siden kaken ikke steker så lenge er det viktig at gulrøttene er finrevet. Smelt så smøret. Deretter lager du eggedosis med egg og søtning. (Dette tar litt lengre tid med splenda) Sikt deretter kokosmelet og bland det sammen med de andre tørre ingrediensene. Når eggedosisen er ferdig vender du det tørre forsiktig inn i den. Tilsett til slutt smør og gulerot. Ha røren i en form og stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 20 min. Når kaken har fått kjølt seg ned litt ha du på (godt med) ostekrem.

Ostekremen lager du ved å piske osten luftig. Feretter rører du inn resten av ingrediensene til det blir en jevn krem. Pass på at smøret er mykt nok eller så vil det lett klumpe seg. 


ENJOY!


 #lavkarbo #gulrotkake #oppskrift #sukkerfri #matblogg #kosthold #kake 

Skrevet 09.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 6 kommentarer
0


FY for en bra kveld det ble i går! Vi hadde konsert på Total - Slottsfjells Utested sammen med 4 andre band og det var HELT konge. Vi har jobbet mye med å sette sammen det perfektet settet nå, og det var så herlig å få spille det live. Ikke minst å få spilt en av de nye låtene våre for publikum. OG ikke nok med det, publikum var jo bare fantastisk. Det er så kick når det tar av på første rad. Kvelder som i går lever man lenge på og jeg gleder meg som en gud til helga allerede! Da er det konsert på John Dee i Oslo. Her er også en video tatt av en i publikum fra i går. Det er 24 hours som dere kan finne på Spotify også!

 

Og... Ikke glem å følg oss på facebook! Det er mye bra og spennende som skjer fremover nå :)
SJEKK ut siden vår HER! 

 


Skrevet 08.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1

Skrevet 08.03.2014. Ligger i kategorien Outfit. 1 kommentar
11

Skrevet 07.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 11 kommentarer
5

 

Tenkte jeg skulle skrive litt om dette med vekt og kontroll. Det finnes utallige mange meninger og det er svært individuelt hvordan folk forholder seg til det. Mange hater den og vil ikke veie seg. Mange er fornøyd og bryr seg ikke så mye om den. Noen er svært opptatt av det. Noen bruker den som mål mens andre mener det er uvesentlig. Det er et litt vanskelig tema også, for vi er jo så forskjellige alle mann. Men en ting som er sikkert er at det å ha full fokus på vekt er ikke spesielt sunt. Det er så mye mer som henger sammen. I perioden jeg jobbet for å gå ned fokuserte jeg kun på vekt. Jeg angrer som en gud i dag på at jeg aldri målte meg. Man mister jo centimeter på de rareste steder. Fingrer, håndledd, ankler og selvfølgelig mage og lår. Når det er sagt har vekten hele tiden vært en slags motivator for meg. Hadde jeg ikke hatt en vekt å gå på de siste 4 årene tror jeg ikke at jeg hadde klart å nå de målene jeg ville. Jeg veier meg hver morgen og følger nøye med. Det er så enkelt som at hvis jeg ser jeg har gått opp en kilo, motiverer det meg til å være ekstra flink noen uker. Er jeg fornøyd eller har gått litt ned igjen, vet jeg at det jeg har spist er riktig og vil fortsette med det. En slags vinn/vinn situasjon føler jeg. Men det er utrolig viktig å holde det på et sunt nivå. Det er viktig å se hvilke tall som er realistisk at vekten skal vise og det er viktig at man kan ta pause fra hele fokuset en periode for å rett og slett bare kose seg og koble ut! Jeg er ei jente som ofte har mange baller i luften og mister kanskje litt kontroll over ting innimellom. Men akkurat vekten føler jeg at jeg har hatt full kontroll på de siste årene. Jeg vet når jeg gjerne svinger noen kilo, og jeg vet hva jeg må gjøre for å få vekten stabil igjen. Denne kontrollen må jeg innrømme er fantastisk. Det er ikke noe jeg har hatt kontroll over før. Etter jeg nådde hovedmålet mitt, var jeg livredd for å fyke opp igjen. Kroppen min fungerer som mange andre kropper - jeg kan ikke spise hva jeg vil, når som helst og hele tiden uten at det påvirker vekten min. Men ved å ha lagt om kosthold, fremfor å kaste seg på dietter, har jeg hatt et veldig sunt vekttap. Poenget mitt er vel egentlig dette - ikke se på vekten som noen skremmende tall. Se på det som mål, realistiske mål og motiver deg til å nå de målene. Ikke gå ut i fra noen BMI målinger eller hva venninnen din veier. Jeg har stor tro på ordet "trivselsvekt". En vekt man føler seg vel med og trives med! Når man når denne vekten, vil kroppen rett og slett være der - for å trives! (med litt hjelp fra deg, naturligvis)
 
Hva er ditt forhold til vekt?

 

#vekt #kosthold #vektnedgang #lavkarbo #inspirasjon 

Skrevet 06.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
3


Nå er det skjerpings fra min side, makan så treg jeg er med oppdateringer om dagen. Har jo egentlig så mye jeg vil dele! Så, da begynner jeg med å dele en perfekt start på dagen. Det er så herlig å ta seg tid til frokost og våknet litt på morgen. Favorittfrokosten min om dagen er gresk yoghurt med hakket hasselnøtter, mandler, kokos, litt splenda og kanel! Med en kopp kaffe til da og tid til litt lesing, er det en killer kombinasjon rett og slett. Jeg har ikke vært noe flink til å ta meg tid til frokost før, men nå som jeg endelig har fått en rutine på det, føler jeg meg så mye bedre når jeg går ut døra på morgen. Det blir plutselig ikke bare stress og ikke minst, jeg får kroppen i gang!Så, det ligger nok noe i at frokosten er dagens viktigste måltid;)#lavkarbo #oppskrift #lchf #kosthold #frokost #matblogg

Skrevet 06.03.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 3 kommentarer
1

Skrevet 03.03.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
hits