4

Jeg er så heldig å ha verdens beste kjæreste som ga meg spahelg på Kragerø Resort i bursdaggave! Det kunne ikke vært mer perfekt med skikkelig kjærestehelg og avslapping. For ikke å snakke om bra start på påsken.

Nå er det bare noen dager på jobb, så er det tid for påskefager på hytta. Det er tradisjon, og med all snøen som har kommet nå skal det blir så deilig med ski på bena og sol på blå himmel (om værmeldingen holder)!

God påske alle sammen :)

Skrevet 29.03.2015. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1


Det nærmer seg bursdag med stormskritt og det har visst dukket opp litt av hvert på ønskelisten min ;) 


 

Birthday wish list

 
Det blir skikkelig bursdaghelg med feiring, The Wombats konsert også skal vi selv spille konsert på Skuret i Oslo på lørdag.
Så, kan ikke annet enn å glede meg til SUPERHELG! :)
Skrevet 19.03.2015. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
4


Mandag. Ny uke. Ny start! Jeg har litt elsk/hat forhold til mandager. Det er som regel døden å stå opp etter helgen og man bruker hele formiddagen på å være trøtt. Men, så er det som en slags ny start hver mandag også. Jeg setter meg nye mål og skjerper meg litt ekstra hvis det har vært litt for mye sjokolade og annet godt i helga. Samtidig er mandagene gjerne fylt med en del mimring etter helgen. Som denne mandagen. Har hatt en herlig helg og lever fortsatt på en fantastisk konsertfredag i Oslo. Så mange kjentfolk som dukket opp og en rå stemning! I helgen fikk jeg endelig kjøpt en passe potte til Bonsai treet også. Det har stått litt gjemt noen uker uten potte, men på lørdag fikk jeg rotet meg innom mestergrønn. De har noen herlig tekstilpotter som jeg er litt forelsket i. De heter "Grow-In" og finnes i mange størrelser. Dette er nr. 3 nå, og neste på ønskelisten er en i gulvstørrelse. Superfine!

Håper dere har hatt en super helg!
Go' mandag 

 

Skrevet 02.03.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
hits