2


En herlig øyeblikk i solen, på gresset, med min fantastiske og nydelige nevø. Lykke!

 

#familie #foto #barn #baby #nevø #søster #vår #kamera

Skrevet 30.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

 

Det er så herlig når søndagen kommer og følelsen av at man har hatt en veldig deilig helg dukker opp. Det har vært mange helger i det siste med avtaler fra morgen til kveld, så med konsert på fredag og ingen store planer etterpå, har det vært utrolig deilig å bare kunne slappe av. Og med sommervær på plass har jeg til og med fått et hint av litt mere farge. I dag stod vi opp tidlig for å se søstern til Fredrik spille håndballkamp. Etterpå ble det sen frokost og noen timer på terassen. Jeg har lenge vært veldig av og på om jeg skal tørre å ta tatovering. Jeg har tegnet noen forslag før men det blir aldri noe mer. I dag kom inspirasjonen over meg igjen da jeg satt der barbent i solen, så jeg begynte å tegne. Denne gangen prøvde jeg til og med å tegne på meg selv for å kjenne på følelsen. Det føltes skremmende bra og jeg er plutselig ganske gira igjen. Har bare skisset en rask skisse for å teste nå, den må gjøres litt mer personlig, men paff. Jeg liker det!Så får vi se hvor tøff jeg er ;)

 


#uterom #tatovering #vår #interiør #tegning #detalj

Skrevet 27.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


I går prøvde vi bakt søtpotet for første gang! Det var så godt at jeg er bare nødt til å dele det med dere. Søtpotet er jo en fantastisk grønnsak. Rotgrønnsaken inneholder litt mer karbohydrater enn vanlig potet men har en mye lavere GI (Glykemisk indeks) som gjør at den ikke påvirker blodsukkeret like lett. Derfor blir gjerne søtpotet anbefalt til diabetikere. I tillegg til dette gir den guloransje fargen i søtpotet deg betakaroten, et næringsstoff som både er en antioksidant og kan omdannes til vitamin A. Betakaroten virker beskyttende på alle kroppens celler, blant annet mot skader på arvestoffet. Den gir deg vitamin C, kostfiber og andre næringsstoffer. Betakarotenet kan også gi huden din en fin brunfarge, uten noen bivirkninger. Så, med andre ord er søtpoteten en perfekt erstatning til potet og super sunn!
 Den finnes mange muligheter med søtmotet. Den kan egentlig brukes på akkurat samme måte som en potet. Som chips, mos og bakt i ovnen. Vi bruker den ofte som mos men lagde den i ovnen til entrecote i går. Alt du trenger å gjøre er og vaske den godt, smøre den inn med litt olje og stikk hull med gaffelen. Stek den i ovnen i va 1 time til den er mør. Fyll med smør, ost, rømme, bacon og vårløk. Server med ønsket kjøtt til! 
Det var rett og slett helt nydelig
og det blir ikke lenge til det lages igjen! 

 


#lavkarbo #karbolett #middag #oppskrift #matblogg #søtpotet #kosthold #biff

Skrevet 27.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 0 kommentarer
8


Det er lørdag, det er fri og det er sol! Så deilig å ha uteplassen klar igjen og kunne nyte helgene og ettermiddagene i sola. Fortsatt litt planter og diverse som mangler, men det viktigste er på plass og det nytes! I går spilte vi konsert på Jernet i Tønsberg. Noen ganger glemmer jeg litt hvor utrolig gøy det er å spille live. Det er så adrenalinkick og jeg rett og slett elsker det! OG ikke minst alle de herlige og fantastiske fansen vår som stiller opp og gjør kvelden helt perfekt! Nå skal resten av helgen nytes med kjærestekveld og enda mere tid ute :)

Håper dere også nyter sol og varme! :)

 


#interiør #uteplass #interiørblogg #inspirasjon #vår

Skrevet 26.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2


Man kan ikke annet enn å være utrolig glad om dagen med så herlig vær, varme og vår! Jeg føler jeg har fått kasta på meg en god dose ekstra energi. Middag på grillen, steke i sola og lysere kvelder. Nå har vi også fått bestilt bil. En stk. Mustang Cabriolet er booket og jeg kan nesten ikke vente på å cruise rundt i den langs Florida's strender!Vi går også inn i en veldig bra bandtid nå. Sommer betyr konserter og vi har en hel del av de fremover. Det er så deilig å spille live, så jeg kjenner det kribler litt i magen bare av tanken. Denne uken slipper vi også vår første singel. Det er så stas å endelig få den ut og jeg gleder meg så til å vise dere. Det er en låt som heter YOU+ME og jeg håper dere blir litt forelsket i den ;)

Håper dere også nyter våren! 
 

 

 


#musikk #band #vår #familie #hund #natur #baby #interiørblogg #matblogg 

Skrevet 24.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


En deilig hverdagsmiddag med kremet smak. Sausen og kålen er faktisk hentet fra "Godt Levert". Fikk det servert hos foreldrene til Fredrik en dag og syntes smaken var himmelsk. Då, da måtte jeg prøve min egen vri og lavkarbo versjon. 

Du trenger:
(til to personer)

 ♥ 300 gr strimlet svinekjøtt
 ♥ 1/2 sommerkål

 ♥ 1 dl krem fraiche
 ♥ 1 dl vann 
 ♥ 1/2 terning kyllingbuljong
 ♥ 1 charlottløk
 ♥ 1 bunt bladpersille
 ♥ Salt og pepper
 ♥ Smør

Hakk kålen i strimler og skyll den godt. Kok den med en spiseskje smør, litt salt og pepper, i ca 5-7 min. Kutt løken i biter og brun de i pannen med smør. Mot slutten tilsetter du bladpersillen og vender noen sekunder sammen med løken. Kok opp 1 dl vann med buljong. Tilset deretter løken, persillen og krem fraichen. Miks med stavmikser så den blir jevnere og gi den et oppkok, la den småkoke noen minutter etterpå. Smak til med salt og pepper. Stek til slutt svinekjøttet. Så godt og enkelt!  ♥
(Ønsker du gjøre denne magrere gan du sløyfe smøret i kålen og velge krem fraiche lett) 

 

 


#lavkarbo #kosthold #oppskrift #matblogg #middag #lchf #inspirasjon 

Skrevet 22.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 0 kommentarer
8

Skrevet 20.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
0


På onsdag dro vi hjem fra fjellet etter en fantastisk første del av påsken der! Det har vært så herlige å starte påsken på den måten og nå nyte soldager her hjemme. Etter vi kom hjem har det egentlig bare gått i ett med avtaler og jobb så det har ikke blitt så mye oppdateringer, derfor kommer siste delen av påsken på fjellet her ...Nå er det tid for litt jobb igjen! HA en super dag <3

Skrevet 19.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


I går gikk turen til Strutåsen. Hver påske må man dit, men i år er det en god del mere vind enn det har vært tidligere. Så det ble heller den berømte Blesnurren og solo inne. Selv om vinden koser seg godt om dagen, har vi vært utrolig heldig med været. Påskesolen er på plass, og da er det bare herlig å komme seg ut på ski. Etterpå ble det vannbakkels og avslapping på sofaen med litt krim. Til slutt disket pappa opp med herlig laks til middag. Så, her er litt mere stemningsbilder fra fjellet ....God påske videre alle herlige! <3

 

Skrevet 15.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

 

Siden det er påske og vi er på fjellet er det en del favoritter som lages. Favoritter som mamma har laget så lenge jeg kan huske. I går var det vannbakkels og kaffekos. Vannbakkels er jo sukkerfritt og siden mamma har cøliaki lager vi den også glutenfri. Derfor er ikke dette det værste å kose seg med til kaffen. Det er ingen lavkarbo oppskrift, men siden det er påske og man ofte samles med familie eller venner, der dette en perfekt kake å slenge sammen og servere til mange!

DU TRENGER:
(3 stenger)

 ♥ 5 dl vann
 ♥ 250 gr smør/margarin
 ♥ 250 gr fin semper (evnt. hvetemel)
 ♥ 8 små egg

 Kok opp vann og smøret sammen. Det er veldig viktig at ingrediensene er nøye oppmålt. Når smøret har smeltet og vannet koker trekker du kjelen halvveis av platen og heller du melet opp i kjelen. Rør godt og fort og pass på så den ikke svir seg. Press gjerne sleiva mot kanten når du rører så du får blandet alt godt. Så setter du kjelen i kaldt vannbad og venter til røren er litt kaldere enn lunken. Da tilsetter du to og to egg og miks det godt med håndmikser mellom hver runde med egg. Til slutt setter du røren til 3 lange stenger på et stekebrett og steker på 200 grader i ca 40 min. De skal bli fine og gyldne. Pass på at du ikke åpner ovnen for å sjekke underveis, da klapper de mer sammen. 

Til slutt topper du, om du ønsker, med melis. Her kan du gjerne bruke sukrinmelis så blir den helt sukkerfri. Vi hadde litt sitronsaft i også, da ble det friskt og godt!
#mat #oppskrift #glutenfri #sukkerfri #påske #matblogg 

Skrevet 15.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1


Får ikke sagt nok hvor deilig det er å bare nyte late dager på hytta! Det var så etterlengtet med noen dager nå hvor man gjør akkurat det man vil og føler for. Og ikke minst komme seg ut i frisk luft, med ski på beina og sol på himmelen. Og det beste av alt er at vi skal være her i enda flere dager! 

Påskekos <3

 

Skrevet 14.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

 

Jeg har postet denne oppskriften en gang før, men favoritter må nesten gjentas. Dette er en klassiker på hytta og passer pefekt når man er flere rundt middagsbordet i påsken. Deilig kyllingform med brokkoli. Om man ikke vil kjøre lavkarbo versjonen koker man også litt ris som tilbehør.

DU TRENGER:
(til 6 persjoner)

♥ 2 hele kyllinger
♥ 2 løk
♥ 2 små bokser sjampinjong
♥ Fløte/helmelk
♥ Reven ost
♥ Kyllingkrydder og hvitløkspepper

♥ Brokkoli
♥ Rømme

 

Rens kyllingen og kutt kyllingbitene i passe store biter. Hakk løken og stek i pannen til den blir gylden med litt smør. Hell over vesken fra sjampinjong og la løken putre på svak varme i ca 5 min. Legg først kyllingen i en ildfast form og strø over godt med kyllingkrydder og hvitløkspepper. Legg deretter lag med løken, sjampinjongen og topp med reven ost. Hell til slutt over fløte til du ser det nærmer seg osten. Her kan du også mikse med melk og fløte. Jeg brukte en stor boks med fløte og det siste jeg trengte med helmelk.
  Stek i ovnen på 200 grader til osten blir gylden.
Server med kokt brokkoli og og rømme.Skrevet 14.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 2 kommentarer
0


Herlig dag på fjellet i dag med ski, sol og blå himmel. Mega påskestemning med avslutning på Blestua med en kald en:)
Her er dagen i instaøyeblikk.... :)


Perfekt søndag!

Skrevet 13.04.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 0 kommentarer
4

 

I går kom vi oss til slutt opp på fjellet og det var herlig å sove uten vekkeklokke i dag. Så etter en lang og god påskefrokost er jeg bestevenn med sofaen noen timer og en bok, før vi skal i bursdag på en annen hytte litt senere i dag! I kveld blir det ost, vin og brettspill. Ikke rart jeg elsker påsken, fjellet og hytta! I morgen krysser jeg fingrene for sol og skyfri himmel. Jeg er mer enn klar for skitur, kvikklunsj og appelsin :)

 

Skrevet 12.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
2


Ton i ton interiør blir aldri feil. Det skaper en ro og lunhet som de fleste kjenner seg igjen i. Ved bruk av ulike materialer og strukturer får man flotte kontraster som gir en slags dybde til interiøret. Herlig skandinavisk interiør, rett og slett!

Down to earth

 

 

 

 


#interiør #interiørinspirasjon #insirasjon #collage #shopping #polyvore #interiørblogg #skandinavisk

Skrevet 11.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
5


For et herlig vær å starte påskeferien med. Denne solen og blå himmel har vært alt for etterlengtet i det siste, så jeg merket at det boblet litt i kroppen når jeg våknet og så solstrålene trengte seg inn gjennom persiennene. Men, over til andre delen av overskriften. Jeg har jo som regel alltid farge på neglene mine og er veldig svak for rød og rosa toner. Etter å ha prøvd utallige merker er Essie og OPI uten tvil favorittene. De er lettest å legge, gir jevne strøk og holder lengst. Akkurat nå er dette favorittfargene mine! 2 litt dypere farger og 2 herlige, freshe vårfarger.Fargene er:

♥ "Essie Funny Face"
♥ "OPI Koala Bear-y"
♥ "Essie Big Spender"
♥ "OPI Chihuahua Bites!"
OG, siden jeg hadde litt ekstra energi på morgen i dag prøvde jeg noe nytt. Sløyfe i håret! Jeg elsker sløyfer og er alt for glad i å håret opp og vekk, så en ganske perfekt kombinasjon egentlig! Håper dere nyter det fine været om det er sol hos dere og ikke minst - GOD PÅSKE!

 

 

 #hår #negler #sløyfe #shopping #tips #skjønnhet 

Skrevet 11.04.2014. Ligger i kategorien Anbefalinger. 5 kommentarer
7


Det var så koselig å se Anette igjen til en kopp kaffe. Vi er veldig travle begge to om dagen, så vi klarte så vidt å squize inn en cafedate i dag. Men det gikk. Det var hyggelig å snakke alt som skjer fremover, for ikke å snakke om sommeren. Vi er en gjeng med herlig mennesker som har en hel haug av tradisjoner som 17. mai feiring, Slottsfjellfestivalen, bursdager og sommerkos. Ikke rart jeg elsker den tiden av året. Merker også det kribler i magen bare av å tenkte på sommerferien med Fredrik. Det var så usikkert så lenge, om vi fikk til noe USA tur, så når vi først fikk bestilt føler jeg nesten vi gjorde det helt spontant. Nå er vi i full gang med å kikke på leiebil og hotell i Miami. Resten skal vi ta underveis. Vi har lagt opp ruten mellom Miami og Oklahoma, men akkurat hvor vi er når vet vi ikke helt og det elsker jeg. 
Nå er det pakkepakkepakke til hyttetur :)

 

Skrevet 10.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer
0


I morgen er det påskeferie og jeg kan ikke si annet enn at det skal bli helt fantastisk nå. Rømme opp på fjellet og bare kose seg med snø og fyr i peisen. Det kjennes ekstra godt nå som det bare er grått og trist her også. Det har ikke blitt så mye skiturer i år som ønsket heller, så har litt å ta igjen! I går dumpet det litt inspirasjon ned i posten min som gjorde morgen i dag litt ekstra bra. 2 stk interiørblander og en Moringa drikk før jeg gjorde noe som helst annet i dag, var helt innafor. Jeg har vært dronningen av dårlig tid på morgen før, men nyttårsforsettet mitt var å stå opp en halv time før jeg trengte i hverdagen, og det fungerer helt perfekt. (mesteparten av tiden hvertfall) Det er så herlig å kunne sette seg ned å slappe av med frokosten på morgen.Etterpå er det kafedate med Anette. Har klart å lirke inn litt kos mellom pakking og rydding etter jobb.
OG det er jo ikke feil ;)

 

Skrevet 10.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

 

Det er så konge å ha et tonn av energi sent på kvelden man kan bruke opp på øving til å hoppe rundt, skrike ut og headbange. I dag har vi endelig fått testet tekst og vokal på en av de siste låtene våre. Det har sitti så langt inne og jeg har sliti veldig med inspirasjon til å få til noe, men på forrige øving løsnet det. Noen ganger kommer tekster til meg med en gang og det er en selvfølge hvordan vokalen skal låte, mens andre ganger kan det ta alt for lang tid før jeg i det hele tatt er i nærheten av noe som kan fungere. Etter påske er det klart for konsert igjen og da nærmer det seg sommersesongen med flere kule gigs og festivalstemning. Elsker den tiden på året. I vinter var vi i studio og spilte inn en livesession. Så, hvis dere vil sjekke ut en av låtene våre derfra har dere You+Me her. Det er også låta vi skal gi ut som vår første singel før sommeren:)

 

OG sist men ikke minst. Det hadde vært heeeelt konge om dere vil følge bandet mitt på Facebook! Bare trykk liker på knappen under 
 

  


#musikk #band #video #videoblogg #live #konsert #thelast24

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
2


Det er så alt for mye på interiørønskelista mi, og litt for mange planer og drømmer. Jeg har lovet meg selv å ikke handle alt for mye nå før vi har funnet oss hus, men jeg har brukt litt tid på å finne ut hva slags stil jeg tror vi kan trekke litt mot og da vet jeg om en haug av ting som kan passe. Senere også ;) Akkurat nå, er det disse 5 som står øverst! 
I just lovelovelove ..... 
 #interiør #shopping #interiørinspirasjon #interiørblogg #inspirasjon #stue #ønskeliste

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0

 

Jeg elsker hverdagsgleder, som foreksempel å starte dagen med en skikkelig god frokost. Ta seg tid til å nyte den mens God Morgen Norge står på i bakgrunnen. Det er en god start på dagen. I dag lagde jeg frokostlapper med eple, kanel og splenda. Det har blitt en av favorittene mine. Også er det jo så enkelt. Alt du trenger er å mikse 2 egg med 2 ss gresk yoghurt eller rømme. Så tilsetter du litt fiberhusk, litt splenda og en neve med mandelmel eller havregryn. La den hvile litt mens du ordner deg, så steker du røren i panna med litt smør og nyter de med litt rømme, eple, kanel og splenda. Eller evnt annen søtning. 
Etterpå er det tid for bandøving. Det nærmer seg konsert så vi er i full gang med å få settet til å sitte. Samtidig prøver vi å få ferdig en ny låt. Vi har en del sanger som mangler tekst og vokal, så det hadde vært utrolig kult å få hvertall en av de klare så vi kan teste de ut live! 

 

 


#lavkarbo #frokost #oppskrift #lchf #mat #matblogg

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

 

Det er så lenge siden jeg har spist lavkarbo pizza nå så i dag måtte jeg bare lage, i mini form. Det er helt genialt å lage pizza i posjoner så de lett kan fryses ned eller ha til lunsj dagen etter. Denne gangen ble det med kylling som gjør den ekstra saftig, så absolutt en innafor middag på en tirsdag. Dette er også en ny oppskrift jeg har prøvd på bunnen, inspirert av fotballfruen sin bunn med litt justeringer. Dette er absolutt en av favorittene sålangt!

Du trenger:
♥ 4 egg
♥ 2 ss fløte 
♥ 1 ts bakepulver 
♥ 3 never reven pst
♥ 2 ts JBKM (alternativ - fiberhusk)
♥ 4 ss soyamel
♥ 2 ss olje 
 
♥ Litt salt og urtekrydder 

Fyll:
♥ 400g kyllingkjøttdeig 
♥ 2-3 ss tomatpurre
♥ 1 dl fløte 
♥ Hvitløkspepper og urtekrydder
♥ Ost
♥ Mais 
♥ Vårløk 

 Bland sammen fløte og eggene godt. Rør deretter inn alt det tørre så det blir en jevn og fin røre. Til slutt tilsetter du osten. Fordel røren i små posjoner. Jeg fikk 5 stykker. Stek på 180 grader til de blir gyldne. Imens bunnene står i ovnen steker du kjøttedeigen og blander inn 2 toppede spiseskjeer med tomatpurre og fløten. Smak til med urtekrydder og hvitløkspepper. Fordel på bunnene når de er klare og topp med mais, vårløk og purre. Om du ønsker å kutte ned enda mer på karbohydratene kan du fint sløyfe maisen, jeg er bare litt avhengig av det på pizza. Stek videre i ovnen til osten har smeltet. Så er det egnetlig bare å nyte en god middag!

 

 


#lavkarbo #oppskrift #lchf #matblogg #kosthold #middag #pizza 

Skrevet 08.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 6 kommentarer
6


Det er rart hvor fort man blir vant til litt finere vær, uten regn. Selv med en vinter hvor jeg er helt sikker på at jeg kunne tatt båt til jobb en periode, var fortsatt reaksjonen min når jeg våknet i dag "hæ? regner det?". Er så alt for klar for mere sol, blå himmel og bryggekos. Men så ble det plutselig ikke så feil når jeg kom meg på jobb, fikk laget meg en stor kopp med kaffe og satt i gang med de forskjellige prosjektene. I dag kom det også noen puter fra søm, med tekstiler fra den siste kolleksjonen til Romo Black Edition. De var utrolig fine og satte litt vårstemning inne på kontoret istedet. Herlig! I går var jeg på et spennende møte, om Moringa. Det var veldig deilig å få litt påfyll av fakta og informasjon. Det er tross alt et produkt jeg har blitt veldig interessert og ikke minst glad i å bruke. Så, jeg skal dele litt av påfyllet med dere litt senere! 
 Fredrik og jeg driver også å kikker litt på leiebil og hoteller om dagen. GUD, som jeg gleder meg til sommerferie. Det blir så gøy å se en helt ny side av USA og ikke minst å komme seg på de amerikanske veiene igjen. Har rett og slett blitt litt hekta ...Skrevet 08.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer
4

 

Jeg har ikke noe gull interiør hjemme selv, men gud som jeg liker det! Det er super hot med detaljer i gull og det er så lite som skal til for å sette prikken over i'en. Det funker veldig godt mot sort som kontrast eller mot en hvit base! 

 Gold detailsSkrevet 08.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
4

 

I går fikk jeg en veldig hyggelig telefon! Det var fra blogg.no og de lurte på om jeg hadde lyst til å være "Ukens blogg" på blogg.no. Det ville jeg selvfølgelig og syntes det var utrolig stas å bli spurt! Det er en veldig fin sak blogg.no kjører, ved at de anbefaler en ny blogger hver uke. På den måten er det lett å finne nye blogger man kan bli inspirert av. Så, at jeg får være en av de, syntes jeg var utrolig hyggelig! Jeg elsker jo å blogge og setter veldig pris på alle dere som klikker seg inn på bloggen min hver dag. Og ikke minst alle de herlige kommentarene dere legger igjen! Da er det ekstra stas om det er flere nye som nå kan finne ting de liker her og vil følge med videre :) 
 


Om du vil, kan du lese intervjuet HER! :)

 

Skrevet 07.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
4


Det er så deilig å våkne opp på mandagen etter en rolig helg. Føler jeg har fått ladet skikkelig opp og klar for en ny uke. Denne uken kommer også til å fly avgårde, for til helgen er det tid for påske på fjellet. Elsker denne tiden med skiturer, sol (håper jeg), appelsin, påskeegg, gode middager og familietid. Å ja, ikke minst, bare slappe av! Det skal rett og slett bli helt herlig nå. Tenkte jeg skulle komme med et lite tips også, en god, sunn og enkel lunsj! 

Alt du trenger er...
♥ Vaniljekesam
♥ Blåbær
♥ Nøttemiks 

Så lett å dra med seg fra butikken og mikse sammen på jobb eller skole! også kan du spise litt flere blåbær og nøtter til mellommåltid før middagen :)
Ha en super mandag 

 

#mandag #hverdag #lavkarbo #kosthold #ukensblogg #selfie #oppskrift #lunsj

Skrevet 07.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
6

 

Jeg har prøvd noe helt nytt i en måned nå. Det heter Zija Smart Mix og er et produkt av moringa. Moringa er en plante som har vist fantastiske resultater på diverse sykdomsplager og generelt livskvaliteten din. Det har gitt resultater på alt fra høyt blodtrykk, stabilt blodsukker, dårlig søvn, hudplager, urolig puls, dårlig mage, ledd og muskel plager.. ja, utallige plager og sykdommer. Det er ingen medisin, men en plante som inneholder alt det kroppen trenger. Når kroppen får alle vitaminer og mineraler den vil ha, jobber kroppen din bedre med de plagene du har. I tillegg gir den mer energi og overskudd. 


Da jeg hørte om det var jeg utrolig skeptisk. Det hørtes for godt ut til å være sant. Derfor har jeg heller ikke valgt å skrive noe om det underveis. Jeg ville gi det den tiden de antydet at du ville trenge for å merke noe forskjell. Nå har jeg drukket denne drikken (som faktisk er veldig god) hver morgen i over en måned og det er lenge siden jeg har følt meg så bra! Jeg har slitet en del med søvn de siste årene. Jeg sover urolig og våkner ofte, det gjør at jeg ikke føler meg opplagt om morgen og blir fort tappet for energi. Nå, sover jeg som en sten og når jeg våkner er jeg opplagt og har en hel del energi å bruke utover dagen. Jeg finnes ikke fysen lengre og suget etter noe søtt er mer eller mindre borte. I tillegg har jeg gått ned 2 kilo og har fått en flatere mage. Alt fordi kroppen min får det den trenger og har det bra! Det hjelper meg også sammen med lavkarbo og ha et stabilt blodsukker og godt balansert kosthold! 
 

Moringa inneholder ...

♥ 3 x så mye kalium som i bananer

♥ 7 x så mye C-vitamin som i appelsin

♥ 4 x så mye kalsium som i melk
♥ 2 x så mye protein som i yoghurt
♥ 2 x så mye jern som i spinat
 Helsemessige fordeler ved jevnlig bruk av Moringa:

♥ Leverer anti-inflammatorisk støtte
♥ Fremmer et sunt muskel- skjelettsystem
♥ Fremmer sunn fordøyelse
♥ Øker mental klarhet
♥ Øker energinivået
♥ Gir anti-ageing fordeler
♥ Nærer kroppens immunsystem
♥ Fremmer sunn sirkulasjon
♥ Kan hjelpe kroppens regulering av blodsukkernivåer
Dette er selvfølgelig ikke noe for kun de som har plager, dette er jo tross alt noe som gir kroppen det den trenger og er med på å forebygge, men jeg skal heller fortelle mer om dette senere. Det er vanskelig å være «nøytral engasjert» med så mange solskinnshistorier og egen erfaring, men jeg sier det så enkelt som en annen som bruker moringa har sagt, «Det eneste du risikerer er å bli bedre».

Du kan bestille din Smart Mix her:
http://www.marthine89.myzija.com 
Bare trykk på "Enroll" øverst til høyre.

 


#kosthold #helse #moringa #smartmix 

Skrevet 06.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

 

I går kom mamma med gule tulipaner til meg, for å gi oss litt påskestemning før vi skal på fjellet. Det var rett og slett herlig å våkne til å dag. Friske blomster, friske farger og fri. Det er ganske innafor. Elsker at det er så lite som skal til for å sette litt stemning. Så med en stor og god omelett, kaffe og litt krim, ble det en veldig god start på dagen. I morgen skal jeg også fortelle dere om noe annet jeg har testet ut i en måned nå. Jeg har valgt å ikke skrive noe underveis for å gi det den tiden jeg ble anbefalt for å kjenne noe forskjell. Og det har jeg virkelig gjort og gjør. Jeg våkner opp med mere energi, en roligere kropp, sover tyngre og har til og med gått ned et par kilo som har gitt meg en litt strammere mage. Men, mere om det i morgen! Nå er jeg klar for en rolig lørdag med Anniken og Aksel, helt perfekt rett og slett!Ha en super lørdag alle herlige <3
 


#blomster #interiør #inspirasjon #interiørinspirasjon #helg #fritid #helse

Skrevet 05.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

 

Vår, løkblomster, tulipaner, naturmaterialer og jordfarger! Det er vår og et tonn av inspirasjon :) 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #blogg #collage #vår #natur #blomster

Skrevet 04.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
5

 

Åh, for en herlig dag. Det er fredag, det er sol og det er snart helg! Og hva er vel ikke bedre enn å starte morgen med hjemmekontor og lunsjbesøk av fineste mammaen min? Skikkelig fredagkos rett og slett. Det er helt merkelig å tenke på at jeg har en helg nå, uten noen spesielle planer og jeg må innrømme at det er ganske så herlig. Det har skjedd noe nesten hver helg så lenge jeg kan huske, så med en litt hanglete form skal det være helt greit å ikke ha hver time fylt opp. Våren er virkelig tiden hvor alt skal skje, så man setter fortere pris på noen ledige timer eller dager. Men våren er også en av mine favoritt tider på året. Gresset blir gradvis grønnere, trærne får farge igjen, blomstrene spirer og varmen stiger. Man setter så mye mer pris på solen også. På sommeren maser vi hele tiden om at den ikke er der eller at det ikke er varmt nok, mens på våren bare nyter vi hver solstråle vi kan få. 


Herlig, rett og slett!

 


#vår #mat #lavkarbo #lunsj #familie

Skrevet 04.04.2014. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
0

 

I går var jeg i studio med bandet og heldigvis holdt formen! Forkjørelsen har kommet for fullt og jeg har vært utrolig stressa på tett-i-nesa vokal og null stemme. Heldigvis holdt den fint og det var så stas å være på plass rundt miksebord, instrumenter og alt som hører med. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle dere mer om det ..... litt senere! Nå er jeg tilbake på sofaen under teppet... 

Skrevet 03.04.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
7


Jeg elsker at våren sniker seg på, sammen med en hel del sol og en haug av deilig farger. Og, ingen ting er som å friske opp i stuen etter en mørk vinter med litt skikkelig farge kick. Jeg er veldig glad i mintgrønn og pastellfarger nå på våren, men en annen farge man ikke kan bli annet en glad av - er Korall. Det er en energirik farge som lyser opp og gir et fresht interiør på null komma niks. Blir nok fort et hint av korall hjemme hos meg også nå ....

 

CORAL INTERIOR
Skrevet 03.04.2014. Ligger i kategorien Interiør. 7 kommentarer
2

 

Malin og jeg hadde nydelig lunsj her om dagen! Det passet perfekt på trappa i solen men kaffe og go'helg stemning. Dette er også en veldig enkel lunsj å ha på jobb eller på farten.

Du trenger bare...
♥ Reker  
♥ Avokado
♥ Kokte egg
♥ Majones
♥ Pepper

Denne rette smaker selvfølgelig best med ferske reker, men vi brukte i lake og det funket også perfekt. 

Så enkelt og så godt!
Dette er jo også en rett som passer bra som forrett eller som følge i piknik kurven, det er jo tross alt snart tid for det!

 

#lavkarbo #lchf #kosthold #mat #oppskrift #lunsj #middag #frokost #matblogg #lavkarboblogg 

Skrevet 01.04.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 2 kommentarer
4

 

FY for en herlig følelse! Flybillettene er bestilt og en fantastisk sommerferie med verdens beste kjæreste er i boks. Vi skal 2 uker til USA i slutten av juni og starter vår roadtrip i Miami. Så skal vi bruke en uke på å kjøre til Oklahoma, hvor vi skal møte våre herlige venner fra Fredrik bodde der. Det blir så bra å endelig få litt mere tid i Oklahoma. Kjøreturen går opp kysten fra Miami til Savannah gjennom en rekke flotte kystbyer. Så kjører vi videre mot Oklahoma gjennom Nashville og Memphis. Da har vi da en uke til med enda mere kos i Oklahoma. Merker det kribler i magen bare av å tenke på det! Dette blir 3. roadtrip-sommerferien på rad i USA og jeg slutter aldri å bli overrasket av det fantastiske landet! Det skal bli veldig gøy i år å se en helt annen side av det også. De to andre gangene har vi kjørt ved vestkysten, mens denne gangen skal vi kjøre litt av østkysten. I tillegg har hverken jeg eller Fredrik vært i Florida før. 

Man kan ikke gjøre annet enn å glede seg til å se dette:Og så litt mimring fra i fjor....Nå er det bare å glede seg!!

 

#reise #roadtrip #america #usa #tur #natur #storby #ferie #sommer #minner

Skrevet 01.04.2014. Ligger i kategorien Reise. 4 kommentarer
hits