4

 

I dag er det konsert tid igjen og vi skal til tigerstaden for å spille. Vi spiller på Maksitaksi i Oslo sammen med et band til - Voyager. Anette har vært så søt å låne oss leiligheten sin så da ble det plutselig skikkelig Oslo helg:) Det er så mye kult som skjer om dagen og jeg elsker at høysesongen for konserter har startet. Forrige uke var vi på NRK Vestfold og spilte 2 låter live på radio. Det var veldig gøy! Neste helg er et tid for årets første utekonsert og festivalsommeren er i gang. Så skal vi ha noen dager i studio igjen før Fredrik og jeg skal til USA, for å fortsette på EP'n vår!


Vi har jo også sluppet vår første singel - YOU+ME.
Den finner du på de fleste stedene du finner musikk, så add den til spillelistene deres og del gjerne med fler :)


So, let's rock ;)

 

Skrevet 24.05.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 4 kommentarer
10


Tenkte det var på tide å vise dere noe av det vi driver med på jobb. Skal bli litt flinkere til å legge ut enn jeg har vært til nå, men her kommer hvertfall et pågående prosjekt. Dette er et baderom i et klassisk hjem. Fiskeben gulv i 1. etg og fasade med søyler og dekor. Kunden ønsket ikke fliser på vegg og ingen typisk comfort bad. Dette ble resultet :) 


Rommet har skråtak og lavt vindu. På gulv og benk er det marmor og veggene er belagt med grovpusset grå kalk.
Kalkede vegger havner ganske likt ut som å flislegge. Selve materialene koster ikke mye, men det går med litt arbeidstimer.
Så, hvorfor ikke tenke alternativt når du skal gjøre noe med badet? ;)

 

 


#interiør #interiørarkitekt #bad #inspirasjon #interiørinspirasjon #prosjekt #pusseopp #interiørprosjekt #renovering

Skrevet 22.05.2014. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer
7


Det kiler helt i magen når jeg skriver det, men om litt under 4 uker sitter vi på flyet til Miami. Kan nesten ikke vente til å kose meg med verdens beste kjærste på veien med fantastisk natur, fantastisk vær og herlige byer. USA og roadtrip betyr også mye dårlig mat. Man kan selvfølgelig unngå det også, men det blir en del av hele greia egentlig. For ikke å snakke om praktisk enkelte dager man har mange timer på veien. Det blir også strender, palmer og bikinivær. Derfor er jeg i gang med noen litt mer bevisste uker før vi drar. Unngår utskeielser når jeg ikke "må" og har lagt opp litt bedre plan for treningen. Kondisjon 4 dager i uken, kombinert med styrke 2 av dagene. Det er jo så deilig å jogge ute om dagen. Bare fyre opp med musikk på øret og nyte frisk luft mens man kjenner at kroppen jobber. Kondisjon krever jo også svært lite tid. Jeg jogger ca 20-30 min kombinert med litt gående utfall underveis på turen og litt intervaller. En halvtime har man jo gjerne å ta av i løpet av dagen! 
I dag prøvde jeg også en ny tvist av gresk yoghurt til frokost - tropican style. Jeg spiser ofte en tvist av dette til frokost og syntes det er en deilig og lett start på dagen! Perfekt å mikse med forskjellige bær og biter av frukt, kombinert med nøtter! Dette er også en god kombinasjon av riktige karbohydrater, proteiner og naturlig fett :) 

Du trenger kun:
♥ 3 ss gresk yoghurt
♥ Biter av mango
♥ 1 neve kokos
♥ 1 neve nøtter

NAM!

 

 

 


#kosthold #trening #lavkarbo #frokost #lchf #mellommåltid #matblogg #lavkarboblogg 

Skrevet 20.05.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 7 kommentarer
5


I går måtte jeg rive med meg noe på butikken før bussen gikk. Fyset på mango og fyset på kylling, så det endte med en deilig og frisk middag! Jeg så på firestjerners middag her om dagen, der lagde de mangosalat og jeg har hatt lyst på det siden da. Denne gangen prøvde jeg den sammen med avokado og det var så godt! Dette blir en sommerfavoritt :)

DU TRENGER:

♥ 2 kyllingfilet
♥ Noen skiver ost (evnt. naturell smøreost)
♥ Pesto
♥ Serranoskinke

♥ Mango
♥ Grønn salat
♥ Avokado
♥ Sitronsaft
♥ Salt og pepper

Skjær et snitt på langs av kyllingen og fyll med ost og pesto. Surr skinken rundt og brun i pannen med smør. Stek med lokk eller kombiner med 10 min i ovnen for raskere gjennomsteking. Kutt opp mango, avokado og salat i biter og bland godt. Smak til med litt sintronsaft, salt og pepper. 

 


Herlig sommermat 
 
 


#lavkarbo #oppskrift #mat #middag #kosthold #lchf #sunt 

Skrevet 20.05.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
5


Det ble en herlig feiring av nasjonaldagen sammen med venner og familie. Jeg elsker tradisjoner og 17. mai er ikke noe unntak, så når jeg våknet til blå himmel og sol var det ikke så vanskelig å bare smile. Vi starten dagen med frokost hos min kjære søster, så tog vi på oss bunad og ordnet oss der etterpå. Jeg har arvet bunaden min av min mormor som sydde den til seg selv. Så fikk jeg den til min konfirmasjon og jeg er så stolt og takknemlig for det! Når finstasen var på var det tid for å gå i tog. Det er tradisjon å gå i toget i Våle og jeg er til og med så bortskjemt at Anette kommer hvert år og blir med. Etter toget dro vi til farmora til Fredrik som hadde laget snitter og kake. Vi samles alltid der etter togen sammen med hans familie. På kvelden samlet vi en hel haug herlige mennesker til tapas i Tønsberg. Vi har samlet noen samme gjengen med noen pluss og minus hvert år så lenge jeg kan huske og jeg er så glad for at vi klarer å få det til igjen hvert år. Det ble en veldig super fin dag og det merket jeg bra i går! Det er jo et slags godt tegn ;)
 Håper dere også hadde en herlig feiring med masse is og fint vær :)

 

 


#17mai #venner #familie #vår #mai

Skrevet 19.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer
4


Hva er vel ikke bedre enn en frokost på trappa i solen etter en fantastisk helg? Det ble en velig bra måte å starte uken på hvertfall. Jeg får så mye energi av dette været og det er så herlig! Når det er dsagt må jeg bare beklage lite blogging for tiden. Uken som var, var helt kaos. Når jeg går inn i perioder som nå, detter fort bloggen litt ut. Det er litt frustrerende til tider for jeg har så mye jeg vil dele, men tiden strekker ikke helt til. Det blir litt anderledes nå. Jeg har tenkt en del på dette med bloggen for tiden også. Jeg får så mange herlige kommentarer av dere og mye spørsmål om lavkarbo og kosthold. Derfor blir det litt mere fokus på dette fremover. Vi går jo en tid i møte hvor vi har på mindre klær og fokus på kropp og vekt blir også større. Man skal ikke trenge å gå på strenge dietter og kutte ut alt kos for å føle seg bra i egen kropp og det vil jeg fokusere på. Jeg har egentlig en Facebook side "Et lavkarbo kosthold", hvor tanken var å dele mange oppskrifter og tips med dere. Så langt har jeg aldri kommet, så nå tenkte jeg å få det skikkelig i gang! 

Men, over til et frokosttips jeg ofte spiser:
♥ 3 ss gresk yoghurt
♥ 1 neve hakkede nøtter
♥ 1 ss sukkerfritt eplesyltetøy 
♥ Litt kanel og splenda 

Perfekt med en kopp kaffe!Mange planer med bloggen fremover, så håper dere vil følge med! :)

 

 

 


#lavkarbo #vår #mai #frokost #kosthold 

Skrevet 19.05.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
6


Noen har kanskje lagt merke til at jeg har skiftet header? Det er deilig med forandring innimellom og ettersom det egentlig er vår nå, tenkte jeg det passet bra med et bilde ute! Må innrømme at den fantastiske vårfølelsen jeg hadde har gjemt seg godt bort en liten stund, men jeg håper den er rett rundt hjørnet. Spesielt til helgen! Jeg er så svak for tradisjoner og 17. mai er en av de. Elsker dagen fylt med fine mennesker i bunad, korpsmusikk, is, barnetog, familie og kveldskos med venner. Så, litt sol og vårstemning i tillegg til alt dette, hadde jo ikke vært helt feil!I dag hadde jeg en fantastisk dag på trening! Jeg har hatt en periode hvor jeg har vært ganske umotivert og har sliti litt med å holde oppe så mye trening jeg hadde ønsket. Det er litt for mye som skjer for tiden og det har jeg merket godt på kroppen. Selv om det fortsatt skjer alt for mye har det lettet noen kilo fra skuldrene mine og jeg merker det så godt! Det er en herlig følelse og det viste seg på trening i dag også. Jeg var super motivert og hadde en perfekt økt. Det ble en intensiv runde sirkeltrening med øvelser på hele kroppen og interval etterpå. Så, selv om jeg er helt gele i kroppen og ligger som slakt under dyna, gleder jeg meg til neste økt igjen. DET er deilig!Nå er det natta her! 
Sov godt alle dere herlige <3

 

 


#header #trening #kosthold #bloggdesign #selfie 

 

Skrevet 13.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
4


Vi glemmer fort litt å spise nok fisk. Vi er begge veldig glad i det, men i en travel hverdag er det lett å glemme det bort litt. Men, i dag ble det laks med ny vri. Jeg ville prøve noe nytt og er er veldig inspirert matmodus om dagen. Eksprementere med forskjellige kombinasjoner og retter. Det er deilig! I dag ble det stekt laks med chili, kremet saus, sommerkål og sure gulerøtter. 

Du trenger:

♥ 2 laksefilet med chili
♥ 1/2 hode sommerkål
♥ 2 store gulerøtter
♥ Sitron

♥ 1 sjalottløk 
♥ 1 vårløk
♥ 1 dl vann
♥ 1 dl kesam 
♥ 1 ts dill
♥ Hvitløkspepper og salt 

Stek laksen i ovnen på 200 grader i ca 15 min. Kutt opp sjalottløk i små biter og det samme med vårløken. Stek sjalottløken i litt smør til det er litt gyldent. Tilsett purren og vend det sammen med resten noen sekunder. Så tilsetter du vannet og kesamen og rører godt. Smak tilmed dill, hvitløkspepper og litt salt. la det småkoke noen minutter. Rasp gulerøttene og tilsett ønsket mengde sitronsaft. Jeg elsker sue ting så jeg har nok oppi litt mer enn normalt. Kutt opp kålen i strimler og kok den i noen få minutter. Hell av vannet og sett den tilbake på ettervarmen så mere vann damper bort. Strø over litt grovkvernet salt og litt smør om ønsket. Så er det bare å nyte 


 

 


#lavkarbo #lchf #oppskrift #kosthold #middag #fisk #mat #matblogg 
 

Skrevet 12.05.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
1


Endelig en søndag, på sofaen, uten noen planer. Og det, etter en veldig hyggelig helg! Det er herlig det :)På torsdag var vi på Kent konsert i Oslo. Jeg fikk billett i gave til bursdagen min av Fredrik og jeg har gledet meg så til å se de live igjen. De har nettopp sluppet en fantastisk plate, og det er jo ikke noe bedre enn å høre det live. På fredag feiret vi Renate med skikkelig jentekveld. Hun hadde laget en nydelig kyllingsuppe etterfulgt av herlig cupcakes og pavelova. I tillegg fikk jeg tid til litt kvalitets tid med søster og ikke minst fikk jeg se Aksel igjen. Det er to uker siden sist nå (alt for lenge) og han vokser jo så fort! I går dro Ingrid og jeg ned til byen for å se den nye leiligheten til Malin. Det er så deilig med fri lørdager hvor man bare tar alt på sparket og koser seg! Etterpå samlet vi oss til ost og vin og Grand Prix på TV'n. Go' helg rett og slett!Håper dere har hatt en super helg dere også <3#helg #venner #konsert #kent #mat #familie #outfit #antrekk

Skrevet 11.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4


I dag ble det en veldig god "påsparket" sen lunsj eller tidlig middag om du vil. Hadde veldig lyst på wrap og hadde veldig lyst på noe nytt, så da prøvde jeg meg fram til en kyllingwrap med salsa. Det ble veldidig godt, og en rask og god middag i hverdagen. Finnes ikke noe bedre enn å spise god mat med god samvittighet! 

Til 2 personer trenger du:

♥ 2 stk kyllingfilet
♥ ca 8 små tomater
♥ Litt vårløk
♥ Fullkorn tortillalomper
♥ Salat
♥ Salsa
♥ Rømme

Kutt tomatene og kyllingen i biter. Gjennomstek kyllingen med litt smør og hell så over et halv glass med salsa. Tilsett så hakket vårløk og tomatene og la det småputre noen minutter. Varm lompene i ovnen og server med salat og rømme! Saftig og godt :)


NAMNAM 


#lavkarbo #karbolett #oppskrift #matblogg #kosthold #kylling #wrap 

Skrevet 09.05.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
4


ENDELIG er både hotell, leiebil og flybilletter på plass og vi er mer enn klare for å starte nok en fantastisk sommerferie. Vi har vært mye frem og tilbake på hvordan vi ville starte hele turen. Vi flyr jo til Miami og hadde tenkt å starte med noen dager på stranda der, men etter mye lesing og anbefalinger bestemte vi oss for å heller starte med to netter i Key West. De er kjent for den lange og flotte turen ut dit over øyer og lange bruer. De er også kjent for sine herlige strender, sjarmerende og fargerike arkitektur og avslappende stemning. Så, rett og slett en perfekt måte å starte ferien på. Vi brukte hotwire.com til å bestille hotell, som jeg nesten må anbefalle til dere. Du får vite antall stjerner, fasiliteter og område men ikke hvilke hotell det er. Det får du først vite etter du har betalt. Hotellrommene koster da litt mindre per natt enn det gjør på alle andre sider som de også garanterer. Så du ender med veldig gode priser pr natt. Vi har brukt dette masse i USA med bare god erfaring og mange penger spart! Verdt å sjekke ut :)


Dette er bassengområdet på hotellet vi skal bo :)Åh, jeg gleder meg sånn!! :)
Hvis noen har vært i Florida mottas gjerne tips med stor takk :)

 

 


#reise #florida #keywest #sommerferie #sommer 

Skrevet 05.05.2014. Ligger i kategorien Reise. 4 kommentarer
4

 

Det har vært en FANTASTISK helg med herlige mennesker. Anja skal snart gifte seg og det var tid for å drikke henne ut. Hun ble hentet overraskende på motorsykkel av Anniken hjemme, så startet vi dagen med champagnefrokost her. Etterpå var vi på sminkekurs og Anja fikk lære hvordan hun kunne legge sminken på bryllupsdagen. Etterpå dro vi videre på en gård hvor hun kjørte oss med traktor og henger. Vi skøyt på leirduer, spiste lunsj og Anja klippet sau og matet det lille lammet. Ullen hun klipte brukte hun etterpå i byen til å kjøpe sexy nattkjole og strømpebånd til bryllupet. Etter litt mere champagne på brygga i Tønsberg ble vi hentet i bår og kjørt til en campingplass hvor vi sov i natt. Der ble det mere leker, grilling og hygge! I dag våknet vi til sol og blå himmel og koste oss med frokost ved vannet.

Det har vært veldig gøy å stelle i stand! Anja fortjente uten tvil en perfekt dag og det var så koselig å kunne gjøre stas på henne i helgen!
SUPERHELG rett og slett!

 

Skrevet 04.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Skrevet 02.05.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
hits