0


Vi koser oss masse i Oklahoma med alt for mye god mat, shopping og herlige mennesker. Og selvfølgelig en herlig hund! I går var vi i dyrehagen og det ble en overraskende bra tur. Så mange dyr jeg aldri har sett live før, en utrolig flott park og fint vær. I kveld skal vi på et arrangement downtown med live musikk, foodtrucks og lokal øl :) 

Happytimes <3

Skrevet 28.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 0 kommentarer
3


I går var vi innom Graceland før vi kom oss på veien igjen. Det var utrolig gøy å se huset og vi fikk også se bilene hans og flyet. Vi hadde flaks med både vær og folk. Det var en del da vi kom men det kom enda fler når vi dro og da begynte det å pøs regne også! Det ble en veldig bra start på dagen og en veldig kul opplevelse. Etterpå var det Oklahoma next. Det blir heldigvis flottere og flottere landskap langs motorveien, lengre og lengre vest. Så det ble en fin tur med nydelig solnedgang og masse god musikk. Til slutt endte vi opp i Edmond rundt halv ti hos Brad og Lindsey. Vi pakket oss ut av bilen og dro ned til "Old Chicago" for litt barmat og øl. Nå skal vi være her en uke å bare nyte herlig sted, herlig mennesker og mere ferie!


Happy times <3

 

Skrevet 24.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 3 kommentarer
0


I dag avsluttet vi et fantastisk besøk i New Orleans med morgen bad på taket av hotellet og litt sol. Det var herlig med lyden av storbylivet og fantastisk utsikt. Etterpå kom vi oss på veien og har kjørte hele dagen i dag for å ende i Memphis. Jeg hadde ingen forventinger til Memphis annet enn at jeg visste det var mye herlig live musikk her og jeg ville gjerne se huset til Elvis. Derfor ble det en veldig positiv overraskelse da vi gikk opp Beale Street med livemusikk på samtlig steder, yrende liv på en søndag og lysende skilt. Akkurat som på film. Vi endte på en restaurant med storband, BBQ og lokal øl. Virkelig en bra siste kveld på veien! 


I morgen skal i besøke Graceland før vi reiser videre :) Til slutt ender vi i Oklahoma hvor vi skal tilbringe den neste uken hos Brad og Lindsey! Det blir bra det:)

 

 

 


#usa #ferie #roadtrip #reiseblogg #sommer #reise

Skrevet 23.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 0 kommentarer
0

 

Dagen i går ble bare fantastisk! Vi våknet til den herlige utsikten fra rommet vårt kom oss ned til lobbyen for å få noen tips om hvordan vi kunne få mest ut av dagen! Etter gode tips var dagen planlagt og vi hoppet på en av de gamle trikkene som tok oss en runde i byen. Det er så mange flotte hus og herlig arkitektur, så det å sitte å bare se var helt perfekt! Vi hoppet av ved 2. verdenskrig museet, som er The National World War 2 museum. Det var utrolig flott laget og vi var med på både 4D film og ubåt opplevelse. I mellom dette gikk vi rett ned i gaten på et sted vi hadde fåt anbefalt til lunsj. Det heter BUTCHER og de slakter og tilbreder alt kjøtt selv der. Det er et cajun sted og vi fikk beskjed om at her måtte vi bare spise. Det forstod vi fort. For et kult sted og gud, så god mat! På kvelden tok vi et kveldsbad i boblebadet på taket av hotellet, før vi ordnet oss og gikk ut for middag. Til slutt avsluttet vi dagen i Frenchmen Street med herlig live blues musikk! New Orleans har virkelig imponert og vi skulle gjerne vært her lengre. Det er så mye vi ikke har fått sett, men vi har uten tvil fått en New Orleans opplevelse! Fantastiske dager <3

 

 


#roadtrip #reise #ferie #sommer #USA #reiseblogg

Skrevet 22.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 0 kommentarer
1


I dag har vært en dag til med mange timer på veien, eller litt lengre enn planlagt. Men vi startet med en herlig frokost på hotellet og slappet av en times tid ved bassenget før vi pakket bilen og reiste fra Tallahassee. Vi har vært litt frem og tilbake på hvor turen skulle gå videre. Planen var egentlig Nashville, men etter å bli anbefalt av flere å reise til New Orleans ble vi litt ekstra spontane og plottet det inn GPS'n. Det ble først noen lange timer på ganske kjedelige veier og gjennom kraftig regnvær og thunderstorm, for så å skifte om til en kyst vei. Her hadde vi så flaks å møtte på både rush trafikk og et arrangement i første tettstedet, så omturen som skulle ta en halv time ekstra tok plutselig halvannen time ekstra. Men med veien helt på stranden og med gylden himmel ble det verdt det til slutt! Vi har også vært i 4 stater på en dag i dag! Florida, Alabama, Mississippi og Lousiana. Da vi kom frem til New Orleans møtte vi et hotell som var over all forventning. Det er fylt opp med historisk særpreg, antikviteter og en takterrasse med badebasseng og boblebad. OM det skal nytes! Kvelden i dag endte i Bourbon street. Først på Hard Rock, så noen øl til et cover band og så etterpå et band med tre eldre menn som spilte nydelig jazz musikk. Bourbon Street var forresten veldig interessant. Mye forskjellige mennesker, mye alkohol og mange utesteder samlet på et sted. Fikk absolutt kjent på storbylivet by night!

Husene ved stranden er bygget som dette, så om vannet skulle stige er huset fortsatt reddet ;)

Utsikten fra rommet vårt :)

Nu er det natta!
I morgen skal New Orleans utforskes i dagslys :)

Skrevet 21.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 1 kommentar
6


Dagen i dag startet veldig bra. Vi bestemte oss for å kjøre ned til sentrum av Naples og møtte et fantastisk flott sted. Alt er så pent og rent og flott! Fine hus og en deilig laaaaang strand. Virkelig en positiv overraskelse. Det var godt, for resten av dagen har vært mindre spennende. Mange timer på en vei som ikke hadde så veldig mye å by på, litt rør med hotellbooking for kvelden og kjøring gjennom noen steder vi ikke akkurat hadde lyst til å gå ut av bilen. MEN, det endte bra med et veldig fint hotell med utsikt utover Tallahassee hvor vi skal sove i natt og en drink i baren før vi landet på rommet.

 

I morgen skal vi prøve å nyte en time eller to etter frokosten ved bassenget før turen går videre :)

 


#reise #USA #roadtrip #sommer #ferie #reiseblogg

Skrevet 20.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 6 kommentarer
6


Dagen i dag ble utrolig innholdsrik. Vi startet med frokost ute på hotellet og drømte om å være igjen i Key West noen dager til, men vi skulle videre så vi pakket oss ut av rommet og sa hade til et fantastisk hotell og sted. Veien tilbake til Miami ble veldig deilig med taket av deler av veien og mye fint vær. Når vi kom til Miami møtte vi storbytraffikken. Etter alt for lang tid i kø og rødt lys kom vi til slutt til Miami Beach. Tross litt regn fikk vi et veldig godt inntrykk av byen som byr på herlige farger, arkitektur og liv. Vi spiste lunsj på en av restaurantene på stranden og ruslet en tur ned til vannet. Så gikk turen videre til Everglades National Park og Big Cypress National Preserve. Områdene består av lange strake veier, evige sletter med sump og selfølgelig et spennende dyreliv. Vi fikk se mange spennende fugler og aligatorer i det fri. Veldig spesielt! Til slutt kom vi oss til hotellet i Naples hvor vi skal sove i natt. Det beste av alt med å kjøre mot vest, fantastisk tid på veien inn i solnedgangen! 

Nå er det God Natt fra Naples! I morgen blir det en del kjøretimer så greit å hente inn litt søvn ... 
(kroppen er ikke helt i takt med tidsforskjellen ennå... ) 

 


#reise #roadtrip #usa #ferie #reiseblogg #sommer #florida

 

Skrevet 19.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 6 kommentarer
7


Da jeg våknet klokka 06:00 til blinkende rom og romlende torden skal jeg innrømme at jeg ikke var så veldig fornøyd. Jeg prøvde å late som ingen ting og snudde meg rundt. En time etter hadde buldringen stoppet men regnet fosset ned. Jeg var spent på å se utsikten fra balkongen vår i dagslys, med basseng og palmer, men det var ikke like mye sjarm uten mennesker og heller en hel haug av vanndammer. Vi hadde allikevel bestemt oss for å gjøre det beste ut av denne ene dagen i Key West og fikk noen råd av de på hotellet til hva vi burde gjøre. Etter en hel masse vurdering over frokosten på iHop (elsker iHop), endte vi til slutt opp med seilbåttur med kayak padling og snorkling. Vi var redd for at turen ville bli avlyst på grunn av været, men de mente det ville klarne. Til slutt tok vi sjansen og reiste ned til sentrum. Vi falt med en gang pladask for byen som har en haug av sjarm og herlige bygninger og plasser. Man får lyst til å se hver minste lille krok og ønske om å være lengre kom fort. Etterhvert ble det tid for å booke inn på båtturen og vi ventet spente. For å ende en lang historie litt kortere er det ikke annet å si enn - FY for en start på ferien. Det ble klar blå himmel og vi fikk se fantastisk Key West natur på nærhold både i kayak og med dykkemaske. På vei tilbake seilet vi i solnedgangen og endte med middag på Hard Rock Cafe! Hotellet vårt! :)

Det fantastiske Crew'et!


Vi tok masse bilder med et undervannsengangskamera også, så gleder meg til å se og vise dere de senere!

FOR en dag i Key West! <3
Skal uten tvil tilbake hit :)
 

 


#reise #USA #roadtrip #reiseblogg #sommer #ferie

Skrevet 18.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 7 kommentarer
2


Endelig er vi på plass i Florida og booket inn på hotellet vårt i Key West. Surrete som jeg er trodde jeg først at turen fra London til Miami skulle ta bare litt over 6 timer, det hadde jeg nemlig lest et sted. (Har ikke det tror jeg likevel .... ) Men nei, det tar 8,5 timer å fly til Miami fra London. Så, tross litt lengre flytur enn jeg hadde håpet, kunne ikke denne dagen gått bedre! Da vi landet og skulle gjennom Custom and Border Protection var vi forberedt å stå i kø i evig tid, det har vi nemlig alltid gjort før. Men vi kom til mange skranker og korte deilige køer. Det som før har tatt nesten 2 timer tok plutselig 15 minutter. Etterpå plukket vi opp bilen. Dette er jo alltid spennende da du ikke får vite på forhånd hva du får. Da damen sa til oss - "bare velg en av bilene på rad fire" og det stod en hvit mustang å gliste, var det ikke så vanskelig valg. Etterpå kom vi oss til nærmeste Best Buy, kjøpte oss en GPS som var mye billigere enn å velge det gjennom leiebilselskapet og kom oss på veien mot Key West. Det ble litt fortere mørkt enn planlagt, så har ikke så mye bilder fra veien. Det kommer på vei tilbake igjen. Da vi kom til hotellet ble vi oppgradert til et større rom med egen balkong mot bassengområdet. Hun glemte å spørre om vi ønsket to queen size senger eller en king. Da vi fikk to queen senger og inngang mot parkeringen, spurte vi om hun hadde noen rom med king size seng istedet. Det hadde hun og hadde dårlig samvittighet for at hun ikke spurte, så vi ble oppgradert. Så da Fredrik fikk vite at han fikk herlig resultater på siste eksamen sin, ble det en feire øl på balkongen mens vi kikket på uværet som passerte lengre borte.  

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det natta <3

 

 

 

Skrevet 17.06.2014. Ligger i kategorien Reise. 2 kommentarer
0

Det er helt utrolig. Dagene bare løper avsted og det er plutselig bare 4 dager til ferie og USA tur! Ikke nok med det, herlig Anja skal gifte seg til helgen med sin Vegard og jeg er mer enn klar for bryllup og feiring. I dag skal jeg til frisøren min for å freshe opp litt. Det blir deilig nå og ikke minst på tide! Klarer også å snike inn litt Akseltid og familiehygge oppi siste innspurt på jobb før vi drar, bandøvinger, maling og trening. Paff. Ferie skal bli mer enn ok nå merker jeg! 
 

 
 

Men, når det er sagt er det herlig med sommer, sol og norske jordbær! Prøvde forresten en ny tvist med cottage cheese til lunsj! Så enkelt som bare  jorbær og banan oppi. Det smaker herlig, metter godt og veldig lett å ta med seg til lunsj eller ha klart i kjøleskapet! 

 

Håper dere også nyter solen og sommervarmen! <3

Skrevet 12.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0


Elsker når man tar en fredag helt på sparket også blir den helt perfekt. I går samlet vi oss på båten til Marius i Tønsberg, med ferske reker og vin. Man glemmer nesten hvor godt det er med ferske reker før man spiser det igjen. Det smakte himmelsk! Været ar ikke helt sammarbeidsvillig først, men det ble bare koselig med regndråpene på kalesjen. Etterhvert lettet skyene og vi fikk en fantastisk solnedgang. Superfredag rett og slett! I dag skal jeg feire verdens beste søster og jeg gleder meg til jentekveld og tapas! 
For en helg :) 

 

Skrevet 07.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3


Cottage Cheese er jo veldig sunt. Rik på proteiner og naturlig fett, men jeg må innrømme at jeg er veldig opp og ned hvor godt jeg syntes det er! Har prøvd miksen med epler og pærebiter, men den syntes jeg ble litt kunstig og rar i smaken. Har tenkt å prøve flere varianter så lenge nå, men kommer meg aldri dit, før i går. Da gjorde jeg det så enkelt som å kjøpe en kurv med jordbær og en boks med Cottage Cheese og jeg har uten tvil funnet en favoritt. Så godt og så enkelt. Og ikke minst, så sunt! 


Hvis man vil gjøre enda litt mer ut av det kan man strø over litt splenda og kanel og toppe med nøttebiter.
Det blir neste gang!

 

 


#lavkarbo #oppskrift #kosthold #helse #lchf #sunt #matblogg #vekt

Skrevet 06.06.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 3 kommentarer
0


Hva skjedde med det fine været? Jeg blir så alt for glad i solen og sommerfølelsen, men i dag var det på med skinnjakke og skjerf igjen. Trøstet meg selv ved å kjøpe jordbær på vei til jobb og drikke alt for mange kopper kaffe. Det er helt merkelig å tenke på at for noen år tilbake taklet jeg ikke kaffe i sjokoladeglasur engang. Nå føler jeg at jeg har abstinenser noen dager om jeg ikke får kaffe på morgen. Det skjer heldigvis ikke hver dag, men lykken over en kopp god, svart kaffe har blitt enorm de siste årene. Det hører kanskje med å bli voksen? Næh, føler meg ikke så voksen ennå. Eller jo. Eller, det jeg prøver å si er at - GUD kaffe er godt! Når det har blitt sagt høyt og klart er det en annen ting som bør skrikes ut, med kanskje et hopp til og med. Det er kun 11 dager til vi sitter på flyet til USA. Trodde egentlig jeg ikke trengte ferie nå og syntes til og med den kom litt fort. For all del, har gledet meg enormt til å dra siden vi trykte "bestill" på flybillettene. Men det har vært litt uvirkelig og ikke minst rart å ha ferie så tidlig. Nå som det nærmer seg med stormskritt er jeg på kanten til å telle timer og jeg skal innrømme at det skal blir helt fantastisk med ferie. Føler jeg sier hei og hade til Fredrik i døra om dagen, så litt kjæreste tid nå skal bli passe perfekt!
 Nå satser jeg på at værdamen på TV2 ikke lurte meg på morgen i dag med at helgen bare blir en stor sol. For jeg er klar for både bursdagsfeiring og masse hygge - UTE! ;)


 

 


#blogg #interiørblogg #matblogg #kaffe #hverdag 

Skrevet 05.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Åkei, føler det er på tide å forklare litt, på en måte. Eller dele noen tanker. Som dere ser så har ikke akkurat bloggingen vært helt på topp i det siste og det er det en grunn til. Jeg har rett og slett vært litt utbrent, eller hva man nå enn skal kalle det. Jeg har alltid vært vant til å ha et høyt aktivitetsnivå, men det kombinert med litt for mye som har hengt over meg av ting som skulle vært fikset, gjort eller tatt stilling til, blir det litt mye til slutt. Kroppen sier rett og slett stopp selv om hodet egentlig er ganske med. Jeg har hatt dager hvor jeg har kommet hjem og tårene bare begynner å trille, uten at jeg kan stoppe de. Ikke fordi jeg er lei meg eller ikke har det noe bra. Kroppen min bare sier nok, rett og slett. Når jeg først da setter meg ned å prøver å finne grunnen til at det blir sånn, ser jeg at hodet har vært flink til å pushe litt for mye til side. Det blir nesten en slags "aha" opplevelse. Man tenker at alt er greit, men når man får tenkt seg om litt, er det egentlig en haug av ting som bør tas tak i for å ha det enda bedre. Der har jeg vært de siste ukene. Jeg hadde en periode høsten i fjor hvor hjertet mitt rett og slett sa i fra. Pulsen økte uansett hva jeg gjorde og jeg var så utslitt. Jeg fikk beskjed av legen om å ta det helt med ro til det ga seg. Det ble 2 uker på sofaen, hvor jeg kun gjorde det mest nødvendige. Jeg syntes det var skummelt å kjenne at hjertet mitt stoppet meg. Hjertet er litt ekstra sårt i vår familie, og det stikker fort litt dypere. Jeg blir litt redd uten at jeg selv vil hverken innrømme det eller si det til noen. Da blir det på en måte mer virkelig. Jeg vet det ikke er noe å være redd for og det er nok også derfor jeg klarer å legge det til side. Men det er noe med dette hjertet som vekker noen ekstra tanker. Etter disse ukene i høst føler jeg aldri at jeg har kommet helt ovenpå. Det går heldigvis lag tid mellom hver gang jeg føler det som jeg har gjort den siste tiden, men det irriterer meg likevel. Jeg har alltid lurt meg til å tro at jeg er så sterk, at jeg tåler mye og ikke minst at jeg orker å gjøre mye. Derfor stikker det hardt når kroppen tar overhånd og jeg ikke føler meg så høy i hatten lengre!Når det er sagt, har jeg det veldig bra nå og jeg har tatt tak i en hel del som har gjort at skuldrene mine føles 10 kg lettere. Har ikke klart å kutte ned så veldig på aktivitetsnivået mitt, men alt det andre som har jobbet i hodet prøver jeg å la falle på plass. Det er deilig! Jeg har hatt lyst til å skrive noe om dette tidligere, men det å innrømme at man er litt i kjelleren når man er der, er ikke så lett.

Det føles også veldig godt å tenke på tiden som kommer fremover. En strukturert hverdag skal plutselig bli litt mer virkelig og det gir meg ro. For all del, jeg elsker å være spontan og ta ting på sparket. Men det blir slitsomt i lengden når hele hverdagen min har fungert sånn. Jeg får aldri landet eller virkelig koblet av. Men, nå er det snart tid for ferie! Mandag om (litt mindre enn) 2 uker sitter Fredrik og jeg på flyet til Miami og klare for to fantastiske uker in the US and A! Apropo Fredrik, han er forresten ferdig på skolen og har fått seg jobb. Kunne man vært mer stolt? I tillegg til det er vi i full gang med å kikke på hus, eller leilighet, eller hva det nå enn blir. Kjøpe skal vi hvertfall og det er så stas. Hverdagslykke! 

Nå gleder jeg meg til en fantastisk sommer og alt som hører med <3

 

Skrevet 04.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Fy for en bra helg dette har vært. Og en ekstremt travel en! Vi har vært i studio siden torsdag for å spille inn EP'n vår og ble til slutt ferdig i kveld. I går tok vi oss en pause for å spille årets første utekonsert og med skyfri himmel ble det fort god stemning! Det er så herlig med så mye bra bandtid for tiden. Så mye spennende på gang og så fantastisk å ha mennesker rundt oss som stiller opp og engasjerer seg i det vi gjør. Kunne ikke vært mer takknemlig!!


Det ble mobilblogging på senga, men oppdatering ble det hvertfall. I morgen er det tilbake til virkeligheten. Håper dere har hatt en super helg:)

God natt <3

Skrevet 01.06.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits