3


Lørdag, peoner, kaffe og sol. 
Det er herlig det!God helg alle sammen ♥

 

 

Skrevet 20.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer
8


Kontraster i sort og hvitt, sammen med treverk og grønt, er jeg veldig svak for. Så, da jeg fant den herlige store vasen fra Bolia i dag, tok det ikke lang tid før den havnet på spisebordet. Det er deilig med litt forandring og ikke minst, noe med litt volum. Samtidig er jeg veldig glad i bare hvitt og grønt på bordet, når det er så mye sort rundt. Det er også herlig å kjenne sommerværet sakte men sikkert sniker seg på. jeg lengter så etter sommer nå. Lange timer på terrassen med total avslapping. Nå nærmer terrassen seg ferdig også. Kun litt planter og tilbehør som mangler. I helgen kom utelysene opp og grillen har blitt godt brukt tross regnvær og storm. Er det juni, så er det juni .. !Nå er det senga på meg. 
Spennende dag i morgen! 


 

Skrevet 08.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
4


Jeg liker helger som ikke er planlagt. Det som skjer blir veldig spontant, eller så skjer det rett og slett ingen ting - som er helt greit i blant. Men, det ble mer spontan helg enn ingen ting denne gangen. På fredag ble det grilling hos pappa og øl med fine fok på brygga. Tross vind og (ingen)junivarme, var det så herlig å samle gjengen ute! Lørdagen ble brukt til å besøke verdens fineste mormor på 94 år, enda mere grilling (indrefilet på grillen btw - stor tommel opp) og hagejam. Søndag blir fort "alt som skal gjøres" dagen min. Jeg legger en hel masse planer om alt jeg skal fikse, rydde og ordne, men havner fort i sofaen med en kopp te og litt interiørinspirasjon i stedet. Men, litt flink er jeg også! (eller, jeg later hvertfall som)Håper dere har hatt en super helg dere også!
Så får vi drømme om sommervarmen, videre ... !

 
_______________________________________
#interiør #interiørblogg #hverdag #inspirasjon 

Skrevet 07.06.2015. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
7


I går trengte vi noe raskt og enkelt, samtidig som jeg virkelig hadde lyst på noe nytt. Man blir fort gående i samme hverdagssporet med mange like middager når det blir litt hektisk. Noe jeg ikke er så god på er å lage noen deilige salater til middag. Det er jo så godt og så enkelt, men jeg glemmer det litt. Men i går ble det deilig biffsalat med chili bearnaise til. Mmmmm....
  

Du trenger:
♥ Strimlet kjøtt av storfe
♥ Crisp salat
♥ Ruccola
♥ Avokado
♥ Fetaost i olje med soltørkede tomater
♥  Cherry tomater
♥ Lohmanders chili bearnaise 

Jeg fant "Bearnaise Hot" fra Lohmanders på Kiwi sammen med grillmaten. Den smaker herlig, er ikke alt for hot og inneholder kun 1,0 g karbo pr 100 g. Dette blir uten tvil en favoritt til sommermaten. Når det gjelder salaten trenger du bare å steke biffstrimlene. Bland sammen alle grønnsakene og osten. Topp med kjøtt og hot bearnaise!
 
Namnam! 
 

__________________________________________________
#matblogg #lavkarbo #lchf #karbolett #oppskrift #middag 

Skrevet 04.06.2015. Ligger i kategorien Lavkarbo. 7 kommentarer
2

 

Det har blitt en stund siden sist jeg har postet noe her, og nå var det på tide igjen. Lang historie kort. Har trengt en pause og konsentrere meg om litt andre ting, men nå gleder jeg meg til å dele oppskrifter, interiør og hverdag med dere igjen! Jeg syntes det er utrolig hyggelig at så mange er innom å ser hver dag, selv med lite nytt å titte på. Det setter jeg veldig pris på! 

Det har skjedd en del i det siste og en av høydepunktene er uten tvil Nederland. Vi hadde konsert i Utrecht og reiste ned en herlig gjeng for anledningen. Skal vise litt bilder senere, men det er en helg og en opplevelse jeg skal leve lenge på! Det var virkelig et skikkelig kick før Slottsfjell. Nå gleder jeg meg til sommer og varme! Grillen er på plass på terrassen og jeg ber alle værguder som fins om at de snart kan slappe av med all denne vinden (og regnet), så man kan nyte det lille hintet av sol som dukker opp!Så, etter hva både yr.no og værdamene på TV2 påstår, kan det bli et lite hint av sommer i helgen.
Det blir bra! 

 

 

Skrevet 03.06.2015. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
hits