2


Det går mye leilighetsplaner gjennom hodet om dagen! Det er en hel del som skal bestilles, tas stilling til og vurderes. Merker jeg er så alt for klar til å flytte nå, spesielt når så mye begynner å falle på plass, men gud så mye vanskelige det er å innrede egen leilighet. Jobben min er jo å planløse, designe og innrede for andre, men det blir noe helt annet når det er til meg selv. Spesielt når jeg er litt stilforvirra fra før, og faller for både klassiske interiør og moderne design interiør. Heldigvis skal vi ikke pusse opp så mye, bare male litt og da er det jo en slags stil eller uttrykk der fra før, som har gjort det lett å la seg inspirere og finne frem til et slags uttrykk. Og det beste av alt, Fredrik liker det også. Hoveduttrykket er hvertfall på plass. En palett med sort/hvitt kontraster, med innslag av grått og eik. Da står vi fritt til å leke med farger på detaljer senere!So many ideas, so little time!

 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #innrede #leilighet #bolig Interiørinspirasjon

Skrevet 31.07.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
8


Med herlig sommer og feire følger det med mye herlig mat og sosiale happenings. Det er fort lett å legge til seg et ferie kosthold og glemme hvor lett det er å spise sunt og godt, selv med ferie. Det er jo egentlig så lite som skal til. Bruk grønnsaker på grillen som tilbehør, istedet for potetene. Lag deilige friske frokoster med cottage cheese, vaniljekesam eller gresk yoghurt og bær. Lag en stor salat eller sunne wraps med kylling og jordbær. Bak et sunt brød eller deilig knekkebrød til late frokoster. Skjær opp nydelig frukt i flotte sommerfarger når du fyser, og lag sukkerfri is til sommervarmen. Det krever litt mer planlegging, men så deilig det er å kose seg med sunne gode alternativer. I dag var jeg på lunsj hos Leonor. Hun hadde laget deilig lavkarbo lunsj til oss! Det var en fin overraskelse, for ikke å snakke om hyggelig!Klarer man å holde kostholdet nogenlunde stabilt gjennom ferien, smaker det ekstra godt å skeie ut de dagene man ønsker det. For det kan man ikke legge under en stol at man koser seg jo ekstra når man har ferie. Men klarer man å være litt fokusert, gir det gjerne resultater, uten at du må ofre all verdens. Det merket jeg da jeg gikk på vekten i dag og har holdt meg stabil gjennom sommeren! Og JEG er svak for is! ;)

Håper dere nyter det fine sommerværet! 

 

 


#lavkarbo #kosthold #mat #matblogg #oppskrifter #middag #frokost #lunsj #lchf 

Skrevet 30.07.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 8 kommentarer
2


I dag bestilte jeg spisestuestoler. Jeg har drømt om DSW stolene til Eames siden jeg begynte å interessere med for interiør. Selv om de er brukt i utallige hjem og offentlig prosjekter både før og etter jeg oppdaget de, er dette likevel en av de få møblene jeg ikke har klart å legge fra meg. Derfor stod de høyt på ønskelisten når vi nå har kjøpt oss leilighet. Det er de sorte jeg la min elsk på først, men vi endte opp med hvite. Kjøkkenet skal nemlig flises med sorte mosaikk fliser og en sort tilhørende vegg. Dette er veggen spisestuen skal stå ved. Derfor blir de hvite en herlig kontrast til veggen! Foreløpig følger det sorte spisebordet våres med videre, men et heltre eikebord står høyt på ønskelisten. Det får komme senere!

Over spisestuen skal den fantastiske pendelen Octo fra Secto. Det er en av mine favorittlamper, så dette blir virkelig drømmespiseplassen! Nå er det bare å vente på godsakene :)
#interiør #interiørblogg #eames #spisestue #stoler #stue #inspirasjon 

Skrevet 29.07.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
4


Hei kjære tålmodige, herlige lesere! Det har skjedd utrolig mye i det siste og bloggen har desverre detti helt ut. Nå sitter jeg nesten å eksploderer av så mye ting jeg så gjerne vil fortelle dere. Det har vært to veldig travle uker med mye band, Slottsfjellfestivalen og leilighetsplanlegging. Ja kanskje jeg skal begynne der? FREDRIK OG JEG HAR KJØPT OSS LEILIGHET. Det føles så bra å si det og det føles så bra å skrive det. Det er en helt ny leilighet på ca 90 kvadrat med herlig utsikt, balkong, tre soverom og romslig deilig stue og kjøkken. Vi er så fornøyd og gleder oss enormt til å overta. Hvis alt går etter planen blir det om 2 uker! Vi skal gjøre litt før vi flytter inn. Flislegge på kjøkkenet og male litt. Skal prøve å ta dere med på prosessen nå med alle ideene, inspirasjon og endelig resultat. Gud som jeg gleder meg!

Det har jo også vært en av mine favoritthelger denne måneden. SLOTTSFJELL FESTIVALEN! Dette var mitt 6 år på rad og det går ikke ann å bli lei eller ha det mere gøy. I år kom også Ørjan fra Tronheim og joina the party. Det var stas! Det var rett og slett en perfekt helg med fantastiske mennesker, fantastisk musikk og fantastisk vær! I tillegg ble vi ringt etter på fredagen. Det var lydmannen på en av scenene under festivalen som lurte på om vi hadde mulighet til å stille opp på kort varsel og spille. Dette var en gratis scene Slottsfjell hadde ved Støperiet nede i sentrum. Det sa vi selfølgelig ja til og det ble en veldig kul opplevelse! Man får så spillesug når man er på festival og jeg gleda meg så til neste konsert, så ble det plutselig en under festivalen. Lykke! Skal dele mange flere bilder litt senere :) 

Og når det kommer til konserter så har jeg hatt noen konge opplevelser med bandet denne helgen. På torsdag spilte vi på RockArt festivalen. Det er en av favorittkonsertene vi har spilt så langt, med et herlig publikum som ga så mye. At et helt publikum står å skriker etter mer og ikke vi slippe oss av scenen, gir et adrenalinkick som ikke kan sammenlignes med noe annet! På lørdag spilte vi på Revårocken, en minifestival som har holdt på i mange år. Der er det alltid god stemning med mye folk og sommerliv. Etterpå dro vi videre til Total, utestedet til Slottsfjell, og avsluttet kvelden der med enda en konsert. Vi har aldri spilt to konserter på en dag og jeg var ekstremt spent på om det i det hele tatt ville gå. Selv om jeg var helt ferdig når jeg gikk av scenen, gjør jeg det mer enn gjerne igjen! FY så gøy og FY for et kick. Så, vi er rett og slett litt rusa på gode konsertopplevelser om dagen og det er så herlig! 
 
Så, bortsett fra alt det prøver jeg å nyte sommeren så mye jeg kan etter jobb. Selv om det blir mye planlegging og en leilighet som skal pakkes ned. Om en uke stikker vi til Kragerø og skal nyte 7 deilige dager på hytta! Det skal bli godt og lade opp til en spennende høst, for ikke å snakke om flyttingen. 

Livet er ganske herlig akkurat nå! :)
 

 


 #interiør #interiørblogg #band #musikk #outfit #opplevelse #leilighet #kjæreste #festival #sommer #venner #fritid

Skrevet 29.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
2


For en herlig helg dette har vært! Skikkelig sommerhelg rett og slett. På fredag tok vi med oss grillmat til Peter og kræsja grillen hans. Etter middag i solen kjørte vi oss en tur og endte på brygga i tønsberg hvor vi spiste is på brygga i solnedgangen. Så siden det var så hyggelig havnet vi til slutt på terrassen vår med vin og øl. Elsker dager som blir så bra, helt på sparket! På lørdag hadde min herlige Anette bursdag. Det er blitt tradisjon med feiring på Tjøme og dette året var ingen untak. Tverdt i mot. Med en haug bra folk, alkohol i glasse, kjøtt på grillen og mamma Hegg's hjemmelagde jordbærpai, kunne det ikke bli annet enn bra! Og, for ikke å glemme, kveldsbad i boblebadet. Så, super helg rett og slett!

Fredrik og jeg driver også å vrenger både hode og tanker så det holder om dagen. Vi er jo på leilighetsjakt, og en ganske fin en har dukket opp. Men ikke helt det området vi hadde tenkt. Det er visst litt vanskeligere enn jeg trodde å velge hva som betyr mest. Området eller selve boligen. Men, i morgen må vi bestemme oss. Skal fortelle litt mere da! 

Skrevet 14.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Endelig kom det skikkelig sommervær tilbake og en helt fantastisk temperatur. Jeg smelter bort og liker det faktisk. Litt rart å sitte på jobb å titte ut på alle som har ferie og kjenne sola steiker gjennom vinduet, men jeg har tross alt vært i USA allerede. Også hjelper det litt når man elsker jobben sin, for ikke å glemme Slottsfjellfestivalen. Det er under en uke igjen og jeg gleder meg så mye at det kribler bitte litt i magen. Det er virkelig en av høydepunktene i løpet av sommeren og jeg kan nesten ikke vente på følelsen når man står med en iskald øl, på toppen av Tønsberg og ser favoritt musikk på scenen. Nei, det blir så bra det! I mellomtiden får det heller være litt sommerstemning på jobb med iskaffe og sommermusikk på øret!Herlig sommertid <3

 

 

Skrevet 11.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
5


Det er helt merkelig hvor mye treningstøy og sko har å si på treningsøkten min. Uansett hvor forfengelig det er, blir jeg faktisk mer motivert av sterke farger og spesielt om det matcher. Så økten i går ble virkelig en super økt. I nye sko og hot pink! Jeg kjøpte mine første nike free run i fjor da jeg var i USA, men klarte å dra med meg en størrelse for stor. Selv med litt for lange sko har jeg vært utrolig fornøyd, så det ble et bare nye Nike, i riktig størrelse, denne gangen. I går kjørte vi sirkeltrening og gerilja kardio. Det har blitt en favoritt og fy så effektivt det er. Det er også deilig å være tilbake til et sunt kosthold igjen. For all del, jeg har kosa meg som en gud i USA med masse is og fantastiske hamburgere, men det er ikke noe tvil om hva kroppen min trives best med. Derfor er det ekstra herlig når man kommer hjem og ser at vekten justerer seg tilbake etter bare noen dager med sunn mat igjen. Og sånn siden vi er inne på kosthold kan jeg jo dele menyen min så langt i dag:

FROKOST: Gresk yoghurt med hjemmelaget sukkerfritt syltetøy og litt nøtter
LUNSJ: 2 knekkebrød med pålegg og urtete
MELLOMMÅLTID: Litt vaniljekesam og cottage cheese blandet sammen, toppet med norske jordbær
 Jeg er helt hekta på jordbær om dagen. Tenkt at noe kan være så sunt og godt på en gang!
Nå skal jeg hjem å nyte solen litt <3


 


#lavkarbo #meny #kosthold #trening #sommer #shopping #lchf #oppskrift #matblogg 

Skrevet 08.07.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
0


Plutselig var jeg tilbake på jobb igjen og plutselig var 3 uker ferie over. Det er så rart hvordan det kan føles som en evighet siden sist jeg var på jobb, men alikevel føle at de siste 3 ukene har gått vanvittig fort. Det har uansett vært en fantastisk ferie med verdens beste. Får ikke sagt hvor mye jeg liker å ferie i USA og vi lengtet tilbake igjen så fort vi hadde satt oss på flyet. Når det er sagt er det utrolig deilig å vite at vi har en hel sommer foran oss med festival, spillejobber, bursdagsfeiringer, sommerkos og en uke i Kragerø. Så, ikke så feil å være tilbake på jobb igjen. Rett etter vi kom hjem skiftet vi bare bag og satte oss i bilen til Kragerø for å feire bursdagen til pappa på hytta. Det var deilig å utsette utpakkingen litt og ikke minst godt å se familien igjen. På fredag spilte vi konsert og lørdagen ble brukt på jentekveld og feiring av fineste Malin. Så ganske greit å komme hjem til ;)Skal oppdatere med siste bit av USA turen litt senere! :)
Håper alle nyter sommer og kanskje til og med ferie!
 

Skrevet 07.07.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits