0

 

Det er veldig snart helg og det merker jeg skal smake veldig godt nå! For all del, det er veldig spennende på jobb om dagen. Vi er på slutten av et prosjekt og det er så stas å se at det man har jobbet med i et år nå, begynner å ta form og bli til noe virkelig. Ikke bare skisser og 3D tegninger. Men det er også en del igjen med både ny og gammel leilighet og det skal bli godt med et par dager nå hvor det kan få litt mer tid. Er så lite motivert til å sette igang på kveldene etter jobb...! I dag skal det legges silikon på kjøkkenet etter flisjobben forrige uke og til uken kommer belysningen under overskapene. DET skal bli deilig. Vi bor veldig i mørket om dagen så fyrstikker og telys er min aller beste venn. Går alt etter planen er også den fantastiske lampa over spisestuen på plass til uken også, ooog sofaen uken etter det! Så mye å glede seg til :)

I morgen kveld skal jeg lande på sofaen med Malin, Anniken og Aksel, med tapas og film. Det blir ikke feil. Men først litt jobb, og så litt mere pakking. I morgen ettermiddag må vi nemlig være ute på Eik, så HELLO pappesker!
#interiør #interiørdesign #interiørblogg #familie #baby #kaffe #mat #kjøkken #design #interiørblad

Skrevet 29.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
1

Det er så fantastisk at solen skinner om dagen og sensommer følelsen er tilbake. Et lite øyeblikk var jeg redd høsten hadde tatt over og den nye terrassen bare ble pynt gjennom vinduet. Men, nå er både terrasse og ny utegruppe godt i bruk og jeg gleder meg allerede til neste sommer. I går begynte jeg på kleskaoset. Boden er fylt opp med klær som må brettes, vaskes og tas stilling til. Har alt for mange plagg som har blitt liggende ubrukt lenge, så nå som jeg endelig kan ha litt orden skal jeg være veldig kritisk når jeg går igjennom.

Det er så mye nytt å være gira for nå at jeg klarer nesten ikke velge hva jeg skal være gira over. Så følelsen av å legge seg på ryggen i utesofaen, titte opp på skyene og bare trekke pusten dypt, er ganske innafor!

Skrevet 27.08.2014. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

 

Det har virkelig vært noen travle uker med fullstendig fullpakket dager og veldig mange pappesker, skruer, bruksanvisninger og litt kaos. Men, i går hadde verdens beste bursdag og leiligheten var klar nok til å ta i mot herlige folk i går til middag og herlige familie på kaffe og kaker i dag. Det er en fantastisk følelse at ting begynner å falle på plass! Vi har ut denne uken å komme oss ut av leiligheten på eik og jeg merker jeg gleder meg til å hvertfall få siste rest hit, så det kun er tingene her vi trenger å tenke på. Det er litt for lett å glemme at vi fortsatt har en leilighet som må tømmes ferdig og vaskes ut av. 

Uansett, helgen har vært utrolig fin og hagemøblene er på plass på terrassen, så nå gleder vi oss til en uke med finfin temperatur og stor sol!

 

Skrevet 24.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
4


Det er helt i utrolig. Siden sist jeg blogget har vi rukket å flytte over nesten hele den gamle leiligheten, hatt våre første netter her og montert en hel del. Ting begynner gradvis å ta form og jeg elsker at det jeg hadde sett for meg i hodet, blir til virkelighet. Denne uken har vi bestilt både sofa, spisestue lampe og string hyller men det er en del leveringstid. Det føles som en evighet til nå, men sett hvor fort disse ukene har gått står vi er plutselig med alt på plass og slapper av i ny sofa. Imens kan dere jo se på litt detaljer! I dag kommer også flislegger å skal begynne på kjøkkenet. Er så spent på hvordan det blir, at jeg kan nesten ikke vente! I morgen skal siste rest fra leiligheten hentes, av møbler hvertfall. Da gjenstår det bare en hel del ekser som skal pakkes ned og pakkes opp. Eller så koser vi oss også veldig med stor sjarmøren Zelda om dagen. Vi passer Anette og Netti sin firbeinte som selvfølgelig er utrolig koselig. En skikkelig kose hund ♥ Så, kan ikke si annet enn - Lykke!

 #interiør #interiørblogg #interiørinspirasjon #oppussing #foto #shopping #design 

Skrevet 20.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
2

Vi er godt i gang med leiligheten og malejobben behynner endelig å nærme seg ferdig! På tirsdag var vi på ikea å kjøpte garderobe, det er jo et prosjekt i seg selv. Men første garderoben er oppe, så to mer igjen. I dag blir det en liten pause fra det hele. Vi må gjøre våre plikter på hytte med ny malekost der, men i morgen håper vi å få opp både tapet og få hentet en del møbler. Det er så spennende å se at ting tar form nå! I går kom kjøleskapet og tidligere i uken kom de fantastiske spisestuestolene! Det er fortsatt en del ting som må bestilles og noen ting som er bestilt som må komme, men sybtes vi har kommet godt i gang! Det er deilig:)

Veggen i stuen er malt i Jotun Nøytral og veggen på kjøkkenet er Jotun Dempet Sort. Begge er malt i helmatt, som absolutt er å anbefale. Malingen blir så "tykk" og deilig!

Fleder meg til å oppdatere dere videre!

#interiør #interiørblogg #inspirasjon #oppussing #leilighet

Skrevet 16.08.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
0


Dagene denne uken har bare flydd til jobb og flytting. Nå er vi skikkelig i gang med maling og det hele. Men, jeg fikk aldri blogget noe særlig når vi var i Kragerø, og det var helt fantastisk! En hel uke med masse deilig sol, båtturer, lesing, nydelig mat, bading og fine folk. Kobler nesten ikke mer av enn på hytta. Ingen TV og bare herlig utsikt, natur og sjø. Dette var 3. året vi fikk til å reise med nesten samme gjeng og det er veldig stas at vi får det til. Så nå krysser vi bare fingrene for neste år! 


Kragerø Lykke <3

Skrevet 14.08.2014. Ligger i kategorien Reise. 0 kommentarer
4

I går var det tid for siste festivalgigen vår denne sommeren. Det har vært en herlig band sommer med så mange fete konsertopplevelser, fantastiske tilbakemeldinger og konge publikum! Det er så deilig å dele musikken live. Nå gleder vi oss enormt til å få EP'n vår ferdig. Da blir det release konsert og full fest.

Nå er vi på plass på hytta og skal nyte den siste ferieuken vår, før hverdagen starter for fullt igjen. Fredrik starter i ny jobb og vi skal endelig få nøklene til leiligheten vår. Det blir så bra! Men først, sommer idyll i Kragerø :)

Skrevet 03.08.2014. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
hits