4


Det finnes ikke noe bedre enn et avbrekk i arbeidsdagen med en skikkelig lunsj. Når jeg sitter med hjemmekontor disker jeg gjerne opp med noe litt mere spennende enn knekkebrød, bare fordi jeg kan. Det er rart hvor mye litt farger på tallerken gjør. Plutselig ser det så mye mer fristende ut. En god slager som fungerer supert til lunsj er stekte egg, kjøtt eller kylling sammen med tomat og salat. Lett og god kombinasjon som smaker herlig! Dette kan man også lage på morgen å ta med i matboksen. Da går jeg gjerne for eggerøre istedet, det smaker mye bedre kaldt om du ikke har mulighet til å varme lunsjen. Så, med en kopp med deilig kaffe til, blir det en ekstra god lunsjpause!
Til denne lunsjen brukte jeg kyllingkjøttboller! 
God lunsj :)
#lavkarbo #kosthold #helse #matblogg #mat #lunsj #lchf 

Skrevet 29.09.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 4 kommentarer
4


Litt sen update fra forrige helg, men bedre sent enn aldri? Vi var nemlig i Tromsø å spilte forrige helg og det var så stas! Tromsø tok meg med storm og det var helt konge sted å både spille og være. Gutta og jeg satte oss på flyet til nord klare for konsert og god stemning - og DET ble det! Vi fikk både regn, skyfri himmel, snø og hagl, en veldig kul konsertopplevelse, digg mat, herlig utsikt og nydelig natur. Bra helg med stor B rett og slett!Så, nå håper jeg bare vi får mulighet til å rocke i nord igjen! 


Skrevet 28.09.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 4 kommentarer
8

Det er helg og det er herlig! Vi starter den på skikkelig vis med konsert i kveld. Slottsfjell sitt utested har flytta seg til Tønsberg brygge så vi skal teste ut scenen der. Det blir gøy! I går var Anniken og jeg på kundekveld på Palma. De hadde supertilbud og goodiebags så da ble det litt nytt stæsj. Etterlengtet marmorfat er på plass og vi har bestilt Bolia hylle til over sofaen. SPENNENDE. Har også rekki å vært på IKEA siden sist. Der ble det ny skjenk til stuen også ble den gamle flyttet inn på soverommet for mer oppbevaring. Så fornøyd med byttet! Ellers så skal helgen bare NYTES! 
Håper dere får en super helg!! 

 

 


#interiør #inspirasjon #interiørblogg #interiørinspirasjon #fritid

Skrevet 26.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
1


Jeg elsker detaljer. Ting som setter prikken over i'en og gjør interiøret mer personlig. Det føler jeg hjemme nå, at detaljene mangler mange steder. Hovedmøbler og en del små ting er på plass men jeg savner det som gir interiøret litt punch. Bildene ved spisestuen er oppe men vi trenger noe på veggene i stua, mere lys og gardiner må på plass. Det er det tid for fremover og det er alt for mye fint på ønskelisten min. Veldig mange ting som ikke kan komme på plass med en gang, men fint å ha noe å ønske seg fremover også!
Got to love the details 


Skrevet 24.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 1 kommentar
0


Herlige dager og flere ting på plass i leiligheten!  

Skrevet 18.09.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
8

Kaffe om morgen er helt magisk og helt nødvendig. Men, med en litt gammel Dolce Gusto maskin og bare trakterkaffe har det blitt dårlig med det for tiden. Vi har hatt lyst på nespresso maskin en stund, spesielt etter de fikk det inn på Tilbords i Tønsberg, hvor Fredrik jobbet mens han studerte. Da fikk vi prøvd litt forskjellige kapsler og jeg forelsket meg selfølgelig i designet. Så, nå etter å ha vært litt trege kom den endelig på plass på kjøkkenbenken i går, til STOR glede. Ikke bare ser den fantastisk ut, men den lager jo nydelig kaffe også! Jeg liker veldig godt det store utvalget de har og ikke minst melkesteameren. Så jeg kan lage meg soya latte. Skal klare å bli bra glad i den. 
Så, med herlig kaffe, ferskpresset eple&bringebær fra Det Lille Presseriet og gresk yoghurt ble det en helt ok start på dagen!
Lykke  
#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon #lavkarbo #lchf #mat #frokost #matblogg

Skrevet 12.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2

Det er så deilig når du våkner og bare føler at det blir en bra dag. Starter med god, sunn frokost, en deilig kopp kaffe og setter på musikk på badet! I dag hadde jeg til og med nesten en synge-i-tannbørsten hendelse i morgenkåpa foran speilen. Elsker når jeg har beregnet litt god tid og faktsik har det. Det er utrolig mye som skjer på jobb om dagen, så en god start har alt å si. Det er jo veldig spennende for tiden også, med jobb. Nå begynner virkelig siste innspurt i oslo og det blir mange dager i tigerstaden, mye logistikk og mye jobb. Jeg liker sånne perioder, det er spennende og det er mye som skjer!

Hentet også Glossyboxen min på morgen i dag. Vet ikke om dere har hørt om det før? Det er så enkelt som en liten eske som kommer i posten hver måned med herlig produkter i både original og prøve størrelser. På den måten kan man skjemme seg litt bort og prøve ut mange nye produkter innen både skjønnhet og pleie. Jeg har fått flere nye favoritter og er like spent hvert månedskifte på hva som dukker opp i den rosa boksen. Det koster 179,- per boks og verdien på boksen ligger alltid langt over dette. En herlig liten treat til seg selv - rett og slett!

Du kan prøve det ut selv HER!

 

 


#glossybox #lavkarbo #frokost #mat #matblogg #selfie #fritid #interiør #jobb 

Skrevet 08.09.2014. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0


Det er helg og det er herlig! Nyter alt for godt å være hjemme om dagen, spesielt nå som ting faller mer og mer på plass og vi kan krysse flere og flere oppgaver fra lista. Var spesielt fornøyd i går. Min super svigerfar har koblet lys for oss noen dager og i går gikk rett og slett lyset opp for meg. Bokstavlig talt. Vi har vært bestevenn med telyspakken og brukt skrivebordslampe som kjøkkenlys, så da alt var ferdig koblet og lyset under overskapene ble prøvd i går kveld ble jeg stående å hoppe litt. Jeg sier alltid til kunder at lys er så viktig. Fordelingen av lyskildene og forskjellige type lys til forskjellige behov. Det kan heve interiøret enormt. Det hadde jeg glemt en liten stund før i går. Plutselig ble det (litt kjipe prosjektkjøkkenet fra Sigdal) så mye flottere og kjøkkenet hevet seg mange hakk og mer en det. I tillegg kom den fantastiske spisestue lampen fra Secto inn døren, så Fredrik og jeg var superteam og fikk koblet opp den opp, sammen med bildene på veggen. Plutselig falt bare ting litt på plass og det var rett og slett helt herlig! Nå mangler det bare litt lys i taket på kjøkkenet og i vitrineskapet vårt så er hvertfall den delen av leiligheten godt belyst. Resten av leiligheten mangler litt her og der, men syntes det er så vanskelig å finne de lampene jeg vil ha. Og når jeg finner de perfekte, er det desverre langt over midt budsjett. En ting jeg har bestemt meg for er at jeg ombestemt meg. Har vært så frem og tilbake om jeg vil ha gardiner i stua og nå har jeg stemt og det får et stort ja, etter en god inspirasjonsrunde på nettet. Det blir helt lette, fine hvite på skinne helt opp mot taket. DET blir bra det!

Nå er det tid for å jamme litt!
God helg allesammen!

#interiør #interiørdesign #interiørblogg #interiørinspirasjon #stue #lys #lamper #lavkarbo 

Skrevet 05.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 0 kommentarer
5


Vi har blitt så glad i pulled pork. Så saftig, godt og enkelt. I går prøvde vi det i sandwich form, som vi har spist i USA, med hjemmelaget coleslaw. Supergodt! 

Du trenger:

300 gram kål
1-2 gulrot
1 grønt eple
1/2 dl creme fraiche
1 dl majones
2-3 ss sitronsaft
Salt og pepper

Pulled pork
Lavkarbo brød
Evnt. litt BBQ saus 

Kutt kålen i tynne strimler og riv gulrot på rivjern. La det ligge i kaldt vann i ca 1 time så det mykner litt. Bland sammen majones og creme fraiche, så smaker du til med salt, pepper og sitron. Hell vannet av bollen med kål og gulrot og press litt godt med et håndkle eller tørkepapir så det ikke ligger igjen så mye vann. Riv opp eplet og bland det hele sammen. 

Pulled pork stekes som anvist på pakken. Vi brukte Tulip sin som skal stå i ca 25 min. Bruk evnt ekstra BBQ saus som du ønsker det (dette har litt mer karbo).
Server coleslaw og kjøttet mellom to skiver lavkarbobrød. NAM! 

 

 


#lavkarbo #lchf #lavkarbomat #kosthold #helse #matblogg #oppskrift #middag #foto 

Skrevet 04.09.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
4

For en deilig helg dette har vært! Vi har ENDELIG kommet oss helt ut av leiligheten på Eik og det er så god følelse å tenke på at det kun er det som er her nå som er igjen. Har et par boder og et par rom som er godt fylt opp med pappesker og diverse annet, men det er hvertfall her. Vi slipper å tenke på alt som skal gjøres på to steder, på en gang. På lørdag var Malin, Anniken og Aksel her på tapas og film. Det var veldig hyggelig å få vist de leiligheten og bare virkelig lande. Og i går var det først familiemiddag før mamma kom hit på kvelden og så en film. Skikkelig go søndag! 

Har lekt meg litt i photoshop også som endte med ny kunst i stua. Har lenge vært på jakt etter bilder som både tar opp den varme fargen i treverket og som bygger videre på gråtonene, men har ikke funnet noe. Da ble det egne bilder som jeg til slutt ble veldig glad for. Det ble også mye mer personlig!

Jeg har også fått nytt bilde av mamma. Hun har kjøpt den fine globusen til Emmeselle som har stått på ønskelisten min en stund. Er skikkelig forelsket i den og den kunne ikke passet bedre i stua!

 

#interiør #interiørdesign #interiørblogg #interiørinspirasjon #venner #familie #fritid

 

Skrevet 01.09.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
hits