5


Disse herlige pannekakene er perfekt som en god start på dagen, kalde som lunsj på jobb og skole, eller kanskje kveldkos? Det er så enkelt å lage og du trenger bare noen få ingredienser. Det finnes mange kombinasjoner, men jeg har eksprementert meg frem til en kombinasjon jeg syntes ble veldig god! Denne oppskriften er både glutenfri og meierifri. 

Du trenger:
♥ 1 banan
♥ 2 egg
♥ 3 ss mandelmel
♥ 2 klyper kanel  
♥ 1 ts JBKM (evnt. fiberhusk eller bakepulver)

Miks sammen alle ingrediensene med stavmikser så det blir en jevn røre. La den svelle i noen minutter. Deretter steker du i panne med smør til de er gyldne på hver side. Jeg laget 2 stk, men som kveldskos kan det være kos å lage små lapper. Server med gresk yoghurt (eller kesam), banan, jordbær og litt søtning og kanel.
NAM! 

 

 

 


#oppskrift #matblogg #helse #kosthols #sunt #frokost #matblogg #karbolett 

Skrevet 24.10.2014. Ligger i kategorien Lavkarbo. 5 kommentarer
4

Det er nesten urettferdig hvor tungt det er å stå opp om dagen. Jeg går virkelig i hi når kveldene og morgen blir mørkere og mørkere. Senga blir bedre og bedre og dyna ligger limt fast og holder meg igjen. Etter alt for mange slumretrykk, får jeg til slutt dratt meg opp av senga. Men så kommer dager som i dag. Hvor jeg får dratt meg på jobb, fått i meg en kopp kaffe (eller 3) og det triste været snur om til skyfri himmel og herlig høstfarger. Da blir det plutselig litt mer greit. Det beste av alt er når jeg kommer hjem, og høstfargene kommer snikende inn i stuen gjennom favorittvinduet vårt. Deilig!

I helgen fikk vi ryddet frem gjesterommet. Det er litt lite personlig ennå, men det er hvertfall et gjesterom og ikke lager for en haug med pappesker. Så nå mangler det at kontoret får sin siste finish og litt diverse lamper og bilder, så nærmer det seg noe! Det er utrolig deilig og jeg gleder meg til å nyte det fremover!

Håper dere har en super mandag! 


 


 #interiør #interiørblogg #inspirasjon #selfie #shopping #fritid #jobb 

Skrevet 20.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
8


Fredager er så herlige! Det er starten på helg og slutten på en stressende uke. Etter mye jobb i det siste, merker jeg at helgen skal smake ekstra godt nå! Det har virkelig blitt høst også, eller vinter? Det er hvertfall helt fantastisk å krabbe opp i sofaen med en stor kopp Chai Latte, fyr i peisen, serier på TV og ser regnet på de fine høstfargene ute. Og ikke minst, fantastisk å nyte tid i leiligheten 


I kveld blir det skikkelig fredag med taco, besök, film og idol.
Helt etter oppskriften ;)


#interiør #selfie #interiørblogg #inspirasjon #shopping #interiørinspirasjon 

Skrevet 17.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
2

 

Jeg elsker at fler og fler detaljer faller på plass hjemme. Plutselig føles leiligheten mer personlig og mer bebodd på en måte. Her om dagen slo jeg til og med på stortromma og prøvde meg med bor selv. Fredrik har mer enn gjerne fått jobben med å lage hull de stedene vi trenger, men da jeg var alene hjemme og hadde alt for lyst til å få opp den nye stringhyllen måtte jeg manne meg opp selv. Selv om med var utrolig skummelt, henger hyllen både på veggen og henger i vater, så selvtilliten er plutselig på topp. Det har blitt mye grafisk kunst og bilder i stuen, som jeg liker svært godt. Men i går lagde jeg en serie med litt mer personlig bilder fra vi har vært på roadtrip i USA. De fire bildene skal i gangen hvor vi har gjort om en del. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet. Føler vi har fått helt nye gang ved å bare flytte og gjøre om på møbler vi allerede hadde! Deilig :)

Er gortsatt på skikkelig lampe jakt. Nå som mørket kommer snikende, tidligere og tidligere merker vi godt hvor lite lys vi har... Men, jeg klarer ikke finne de lampene jeg vil ha. Og når jeg finner noen jeg liker ligger de godt over budsjettet mitt. #tålmodighetsprøve 

 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #interiørinspirasjon

Skrevet 15.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
8

Det har vært en stille blogg uke. Vi har ferdigstilt vårt største prosjekt hittil, på Tjuvholmen og jeg har for det meste vært i Oslo hele uken. Det er en merkelig følelse at det snart er over, men utrolig gøy å se det ferdig! Det er litt smått igjen som ikke er på plass ennå, men alle hovedelementer er på plass og det er så stas. Det var godt å komme hjem også. Bolia hylla hadde kommet så den havnet fort på veggen i går kveld. Nå er også ved på plass og jeg gleder meg til å fyre i peisen og titte ut på de fine fargene. Sier det hele tiden, men NÅ begynner ting virkelig å falle på plass! Ble litt halvbra mobile bileder denne gangen, men det får gå ;)Nå er det helg! :)
#interiør #interiørblogg #inspirasjon #innkjøp 

 

Skrevet 10.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer
6


Gull har vært i ilden en stund nå og er fortsatt hot! Metaller generelt skal freshe opp interiøret og gi det litt glam i hverdagen. Jeg har aldri fått gull til å passe hjemme hos meg før, men nå, med en mer nøytral base gir det en utrolig fin varme til interiøret. Jeg var så heldig å få den flotte jubileumsvasen til Kahler av herlige Anja i innflytningsgave, den har gjort at gull får leke litt i stua sammen med flotte høstfarger som dukker opp ute! 
Det finnes mange flotte gulldetaljer i butikkene nå. Det meste her er hentet fra H&M home :
 

 

Gold fever

 

Skrevet 03.10.2014. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer
hits