2


Jeg elsker advent. Det er ikke så mye lilla advent hjemme hos oss, men elsker å bruke detaljer som virkelig minner meg om jul. Som kongler, granabar. svibler, levende lys, metaller og deilige naturmaterialer. Så med utelys viklet rundt rekkverket, fyr i peisen og adventslyset tent er det et lite hint av julestemning i stua! :)


 


#interiør #interiørblogg #inspirasjon #shopping 

 

Skrevet 30.11.2014. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer
7


Æh, som tiden flyr! Vi er godt ut i november og julen nærmer seg med stormskritt. Lille herlige nevøen min har rukket å bli et år og vi har fått feiret ny leilighet med en skikkelig "Suit-up" innflytningsfest. I skrivende stund sitter jeg på ferga på vei til Rygge. Jeg skal tilbringe noen herlige dager med herlige jenter i Dublin. Det blir så stas. Til helgen skal jeg spille på Geilo, så det er vel ikke annet enn å si enn at dette må jo bare bli en bra uke:)

 

Ha en super tirsdag :)

 

Skrevet 11.11.2014. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer
4


Ny speil er på plass i stua, det glitrer i putene i sofaen og jeg har pepret leiligheten med herlige grønnplanter. Det er helg og det er herlig! Nok en helg med lite planer og det er veldig passende akkurat nå. Helgene er fylt opp frem til jul så jeg nyter litt rolige helger nå før det tar av. Men, når det er sagt er det så mye å glede seg til! Om to uker drar jeg til Dublin for å se graduation til de herlige jentene som er igjen der, så skal jeg spille noen helger på Geilo. Live musikk og høyfjellshotell er helt innafor! I tillegg blir det både innflytningsfest, konserter og ulestemning. Elsker denne tiden!Håper dere har en herlig helg :)

 

 


#interiør #interiørblogg #mote #shopping #inspirasjon #foto 

Skrevet 01.11.2014. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer
hits