0

 

.... sykt kos! Selv om det regnet den første sangen, var det bare rått å se henne igjen. Jeg blir så fasinert og imponert over den jenta! Så naturlig og så RÅÅ stemme. Hun tok Langesund og alle oss med storm og jeg bare gleder meg til neste mulighet til å høre henne live igjen! Var også kjempe koselig å reise med Lisbeth, Hilde, Jon Are og Bengt:) Er ikke hver dag vi havner i Kragerø på samme tid ;)

Herlig konsert på første rad :)
Nå er jeg enda mere klar for Slottsfjell og mere konserter!

 Skrevet 30.06.2011. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
0

 

Denne sangen får meg i sykt god stemning rett og slett! Og det passer meg perfekt om dagen :) Skikkelig deilig søndag egentlig. Begynner å nærme meg ferdig med mappa og Ingrid sitter å tegner. God stemning med musikk og deilig vær:)

Så, alene hjemme og konsentrert hodet blir det nok ut å finne noen som kan lage noe middag til oss ;)
Er ikke så feil det heller! :)

 

 

Skrevet 12.06.2011. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
2

 

 <3 

 

 

Skrevet 10.06.2011. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer
0

 

For å avslutte en fin helg enda finere tok Fredrik meg med til Oslo på konsert med favorittbandet mitt, Band of Horses. Med middag på Egon først og de herlige gutta i spektrum etterpå ble det en fantastisk søndag! Må inrømme at tårene presset litt på når de begynte å spille. Syntes de har så herlig musikk, og det å få det live da i tillegg ble en kjempe opplevelse. I tillegg var hele bakveggen dekket med lerret hvor det gikk film til hver sang. Det gjorde bare opplevelsen enda sterkere.. Hvis mulig liker jeg de bare mer og mer og håper alt jeg kan på at de dukker opp i nærheten snart igjen:)

Takk for en herlig søndag Fredrik <3

 

 

Skrevet 21.02.2011. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
0

 

Noen som ser på One Tree Hill? I sesong 7 blir vi jo kjent med fantastiske Michael Grubbs og han herlig musikk. Forelsket meg helt i sangene hans og ble helt i hundre da jeg fant ut at han er en artist på ordentlig og har bandet Wakey!Wakey!. Så da var det en kjapp tur innom platekompaniet.no og noen dager med venting så sitter jeg her, herlig, med cd'n i hånda og bare smiler. For GUD så deilig musikk...

Vil absolutt anbefalle å høre litt :) 
Jeg skal ta en lang dusj, men musikk på badet hvertfall <3

You like? :)

 

 

Skrevet 18.01.2011. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
2

 

HANS! (bare forbreder meg)

Må bare slenge inn noen ord om at - HANS skal vinne X-factor rett og slett. Barsk mann med gitar, nydelig stemme og egne sanger kan bare ikke bli feil. I tillegg til ett tonn av særpreg. Sååååå..... HANSHANSHANS :)

Må uansett intrømme at begge er verdige vinnere. Og jeg unner begge å vinne. Er nok også litt redd for at det er Atle som går av med seieren. MEN, Syntes alikevel Hans har litt mere av det lille ekstra og han er en utrolig bra artist. Liker at han er litt beskjeden men alikevel ikke det når han begynner å spille...

såååå venter i spenning og krysser fingrene for Hans!

Hvem heier du på?

 

Skrevet 11.12.2010. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer
1

 

Elsker den nye CD'n til Kings of Leon og elsker enda mer at de kommer på Roskilde til sommern! Kan nesten ikke vente til å få se de live. Come around Sundown starter med den fantastiske låta "the end" ....Hva syntes du om Kings of Leon ? :)

 

 

 

Skrevet 07.12.2010. Ligger i kategorien Musikk. 1 kommentar
1

 

Dette er første kvelden på gud vet hvor lenge, jeg har helt uten planer. Bare godstolen, TV'n og jeg. Og GUD så godt jeg har av det. For å sette prikken over i'en har jeg mega julestemning med x-factor på tv. Elsker å få julestemning og gleder meg så til jul nå! Skal prøve å være bitte litt flink i kveld også, MÅ farge håret mitt. Det ser ut som jeg har måne, eller at håret starter 2cm fra hodebunnen. DET er stas! Så hurrahurra :) Men før det skal jeg lene stolen enda mere tilbake og kose meg med julestemning, gløgg og mere x-factor!Har du og julestemning med TV2 på skjermen? :)

Skrevet 03.12.2010. Ligger i kategorien Musikk. 1 kommentar
1

 

Trodde jeg skulle kjøre av veien eller hoppe i skyene på vei til skolen i dag! for på morgen fikk jeg melding av Fredrik! "haha jeg visste det. Kings of Leon kommer på Roskilde". Jeg er så glad at jeg vil nesten gråte! Har håpa på de begge årene jeg har vært der nå, men ingen Kings of Leon ennå. Inntil nå :) Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å endelig få se de live <3 I tillegg er jo den nye cd'n dems fantastisk. Paff. In love with this band!


Også skal det selvfølgelig egentlig stå Kings Of Leon og ikk Noel Fo Sgnik. Hurra for webcam;)

Skal du på Roskilde 2011?
Glad for at Kings Of Leon kommer? :)

 

 


Skrevet 02.12.2010. Ligger i kategorien Musikk. 1 kommentar
0

 

Stengte ut alt annet og plugga i øreproppene på skolen i dag. Da var det fantastisk å høre på Lissie, Paramore, Dizzy Mizz Lizzy og Susanne Sundfør. Utrolig hvordan musikk bare ordner alt i hodet ditt. LIKE ALOT :)

Så, dagens låt blir Lissie med Cockoo :)

You like? :)

 

 

Skrevet 01.12.2010. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
4

 

Konserten med Lissie på Rockefeller i går var helt rå! Lissie er helt rå! Etter å ha sett henne i forskjellige setinger i det siste må jeg bare ta av meg hatten for den herlige jenta. For det første, FOR EN STEMME. For det andre, FOR EN PERSONLIGHET. Selv om hun er en kjent artist, føler man nesten at man blir kjent med henne gjennom konserter og intervjuer. For hun er så tilstedet og naturlig. Det gjør også at jeg setter litt ekstra pris på det hun gjør. I tillegg lager hun helt fantastiske sanger. Og på toppen av alt er hun såååå takknemmelig!

Misunnelig på whiskey-røyke-hese-rå-stemmen hennes! Så tror jeg skal ta fatt på flaskene til pappa, rullingsen til farmor og være litt forkjøla og presse ekstra på med stemmen. Da er jeg klar for neste konsert! (?)


(Bilde jeg tok når vi var på lydverket i hørst, fikk ikke ha med kamera inn i går)

Det var også en super koselig kveld med Ingrid i går! Skikkelig jentetur med middag på egon, drikkekos på cafe sør og tilslutt herlig konsert :) Selv om jeg skal innrømme at Oslo er ikke noe gøy på kvelden alene to jenter. Heldigvis fant vi en koselig mann som også hadde vært på Lissie, som vi slo følge med til toget :)Og til slutt.
Ingrid og jeg burde få medalje for å være sååå flinke til å finne fram i Tigerstaden! Basta :)

 

 

 

Skrevet 15.11.2010. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer
0

 

Det er klart for Lissi konsert og Ingrid og jeg skal på skikkelig jente tur til Oslo!
Kom nesten nettopp hjem fra hytta så bare innom å sier hei og hade! Og, JEG GLEDER MEG TIL Å SE LISSIE!
Ha en super fin søndag kveld <3

 

 

Skrevet 14.11.2010. Ligger i kategorien Musikk. 0 kommentarer
2

 

På søndag skal Ingrid søta og jeg på Lissie konsert på Rockefeller! Og GUD jeg gleder meg :) Vi var jo på Lysverket å fikk se noen sanger live der, så nå er vi mega klar for en hel konsert. Hun har den siste tiden blitt kjempe populær i Norge og heldigvis for vår del ble det satt opp ekstrakonsert, etter hun spilte for fult hus på JohnDee i høst. Kose rmeg også veeeeldig på konsert sammen med Ingrid. Vi har blitt skikkelig konsert buddies, and i like alot :)
Her er bilde fra Cafe sør, før Lydverket i høst :) Spørs om det blir ett besøk der på søndag å! Liker stedet veldig godt actually :)


GLEDER MEG <3

Hva syntes du om Lissie? :)

 

 

 

Skrevet 12.11.2010. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer
1

 

Paramore har blitt skikkelig musikk inspirasjon for meg! Sceneopptreden dems, sangene dere, stilen dems og personligheten dems er så inspirerende å se og høre på! Finnes jo ikke noe kulere enn rocka jenter på scenen, og er det en som får det til er det Haley :) De er helt fantastiske live, og jeg har sååå mye å lære av det! <3

Like ALOT!

Hva er din største inspirasjon?


 

 

Skrevet 03.11.2010. Ligger i kategorien Musikk. 1 kommentar
5

 

Varmer opp til i morgen med en dødsfet Nephewlåt :) GAD jeg gleder meg til konsert nå!!

LIKE ALOT <3

 

 

Skrevet 22.10.2010. Ligger i kategorien Musikk. 5 kommentarer
3

 

I går var det en sykt bra dag! For real! Fredrik min, Olemann, Ingrid søta og jeg putta oss inn i den lille røde til Ingrid og rulla inn mot Oslo klare for Lissie og ting vi ikke visste heeelt hva var. Men klare var vi! Etter litt fovirrende kjøring, "følg skit til sentrum" forklaring (veldig lett når du får 4 muligheter med hele kompasset involvert) og nytt kjøremønster havnet vi til slutt der vi skulle og vandret glade og fornøyde gjennom den store byen Oslo:) Da bilettene var hentet og på plass ble det kaffekos, ølkos og forzen-bananasplit-kos (ny favotitt, big time) på Cafe Sør, som var ett veldig kult sted, by the way!


Herlige Ingrid med kaffe'n sin og me, med min forzen banansplit :) NAM

Så etter mye stas, kos og smil på CafeSør var det klart for det vi ikke helt visste hva var - være publikum på lydverket. Og DET ble ingen dum ting. Tar av meg hatten for både Lissie og Lydverket. Utrolig kult sted, kult konsept og UTROLIG kul konsert. Alt var så nære og avslappende, og det var ikke feil og avslutte det hele med intimkonsert med Lissie :) Så nå gleder jeg meg til å se sending i morgen, og skal leve lenge på denne kvelden <3

 
Så se på NRK2 i morgen kl.:21:30 :)

 

Skrevet 29.09.2010. Ligger i kategorien Musikk. 3 kommentarer
hits