0

 

I går var det ut og spise og kose oss med øl og vin etter eksamen. Da skulle det feires for å si det sånn. Så vi samla den lille gjengen som er igjen i klassen, og dro på Paparazzi å spiste! De har så herlig mat :) Italiensk blir liksom aldri feil. Så en nydelig middag og noen glass med øl, kaffe og baileys senere ruslet vi fornøyde og forvirra hjem. Tanken på ferie og det at vi faktisk er ferdig på NKF er litt absurd ennå ;)Søte mennesker <3 

Skrevet 15.06.2011. Ligger i kategorien skole. 0 kommentarer
1

 

Jeg kan nesten ikke beskrive hvor god følelse det var i går. Var veldig usikker på hvor bra dagen skulle blir, for jeg startet morgen med nytt puls"anfall" og hadde puls i 206 i ca ett kvarter. OG da blir jeg så urolig og utslått etterpå. Men innen jeg fikk gjort alt jeg skulle, nervene kom og jeg forbredet meg til muntlig tenkte jeg ikke akkurat så mye på det lengre. Var så sykt stressa på å glemme noe, surre med tida eller ikke kunne svare på spørsmålene, men når døra ble lukket og jeg stod der med alle plansjene mine gikk munnen i ett sett, og før jeg neste skjønte jeg hadde starta, var det over! Hun hadde ikke engang noen spørsmål. GUD, da var det herlig å gå ut døra :) 


Så da hoppa jeg og skreik litt :)


Smilte litt ekstra bredt, og tenkte GUUUUUUUD nå er det feeeeeeeeerie!!!!!

Etter at mappa for dette semesteret har blitt hele livet mitt de siste ukene var det så sykt befriende å ha levert alt. Og ikke minst, ikke kunne gjøre noe mer. Bortsett fra vente.... På karakter.... Men uansett, what's done is done! Og for å avslutte den herlige dagen dro den lille store klassen min ut å spiste og koooosa oss på Paparazzi etterpå <3

Har vel egentlig ikke skjønt helt tanken på at det er ferie ennå, selv om jeg vet det. Men siden jeg vet det føles det digg uansett. Til og med hodet mitt har skjønt det litt før meg og lot meg glemme mobilen hjemme når jeg skulle på jobb i dag. 

Nå blir det uansett en awesome sommer, før ett nytt EKSTREMT SPENNENDE skoleår starter på skolebenken, på Griffith College Dublin.

Det blir sykt.
Rett og slett :)

Skrevet 15.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
1

 

.... Hvordan livet er uten for skolen... ?

I går satt jeg her til 01:45 og er her igjen... Det værst av alt er at jeg tenker ikke at NÅ sitter jeg på skolen å jobber litt for lenge. Går egentlig bare i litt transe, og det passer meg egentlig greit ;) For jeg får gjort så mye her! Men, har bestemt meg for å hvertfall komme meg hjem i kveld, så jeg får litt følelse av fredagen. Det hadde jo vært alright ;)Nå leker jeg meg i Artlantis igjen. GUD så mye kult man kan gjøre! Blir skikkelig gira :) I hotell oppgaven skulle vi jobbe med belysningselementer, så nå koser jeg meg med lyssetting og effektbelysning! I LOVE :)

Merker det blir en veldig skole inspirert blogg om dagen, men siden det er det livet mitt består av frem til 14. juni, så må det nesten bare bli sånn ;) Men, skal belønne meg selv med en lavkarbo kake eller noe i helgen tenkte jeg. Så hvis noen har noen forslag så let me know :)

 

 

Skrevet 10.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
2

 

Driver å redigerer perspektiver til selvvalgt prosjektet mitt nå. Tenkte egentlig jeg skulle tegne for hånd, men er såååå lei også hadde jeg håper at det ble litt bedre! Får liksom ikke frem lys settingen godt nok med tursj! Så da bega jeg meg ut på fotorendring jobben, og det gikk litt lettere enn jeg trodde. Så nå er jeg glad, og fornøyd. Og ELSKER at ting går litt raskere og ser litt bedre ut!

Liker Artlantis ;)Hva syntes du ? :)

Nå er det snart noen timer jobbing og tilbake til skolen...
... halvveis ca? Ja tror det...

*Drømmer om ferie* 

 

Skrevet 09.06.2011. Ligger i kategorien skole. 2 kommentarer
1

 

Går det ann. Skjønner ikke meg selv noen ganger, eller bare skjønner ikke hvordan jeg klarer det! Da vi var på bandøving i stad og jeg åpna mac'n ble det skikkelig nedtur. Ikke strøm og jeg hadde klart å glemme strømkabelen på skolen. TRODDE JEG! Så jeg har vært lei meg for skole data jobbing jeg ikke har fått gjort og ingen mere blogging som jeg hadde planlagt. Så, jeg satt meg på terrassen i deilig varme og tegnet perspektiver resten av kvelden. Med en øl og bordlampa når det ble mørkere. Veldig koselig egentlig! Så skulle jeg finne mobilen i veska. OG der, der lå strømkabelen gjemt under mappa til mac'n. 

Så hurra for meg og svimehuet mitt! ;) Men fikk hvertfall tegnet litt da!
OG kost meg på terrassen;)

 

Skrevet 08.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
1

 

I dag er jeg på skolen og jobber med Torill og Ida. Det er kos! Sitte sammen med andre som styrer med de samme tingene, så man kan bli litt frustrerte sammen og veilede hverandre litt! Det liker jeg :) I dag er den store perspektivdagen, så jeg tegner perspektiver for harde livet!! Litt deilig med ett avbrekk, men GUD jeg gruer meg til all fargingen. Menmen, ett steg nærmere for alt som blir gjort. Så da er det vel litt greit!
(Sånn foregår eksamensjobbinga mi)

Etterpå er det avbrekk med bandøving! Det blir litt deilig:)
Har så sykt mye på gang med nye sanger nå at jeg blir helt i hundre! Elsker det!
Så gleder meg til å gi det all tid det trenger :)

 

Skrevet 08.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
1

 

Det brenner mellom skuldrene og jeg tviholder på smoothien min. Skal egentlig ikke si det, men må bare fordet, for jeg er faktisk en smule lei allerede! MEN i morgen skal det tegnes perspektiver, så da blir det ett lite avbrekk fra all datajobbinga. En ting jeg er litt glad for, er at det ikke er dødsbra vær og sånt. For det hadde bare vært tull denne uka. Beklager til alle dere andre men sånn er det faktisk bare! I stad tror jeg hodet mitt tvang meg til litt pause. Jeg klarte nemmelig å glemme strømkabelen min på jobb i Horten. MIDT i skolestyr. HURRA for Marthine. Da var jeg blid da, så blid at jeg ikke ville ha med søte søstern, som sa hun kunne være med, engang. 


(Dette er ett "næsh jeg er ikke sliten daaaaa" eksamensmil, for dere som ikke skjønte det )


Så må digg musikk på Genevaen min, og spottilolen som suger gratis spilletid så leker jeg gladmongo og later som at teknisk beskrivelse er DRIT GØY. Men så lenge ting på lista får lillafarge, ære greit, for da er det en lilla farge mer nærmere målet! Tenker sånn at jobber jeg MASSE nå, så kanskje jeg har fri noen dager før eksamen? (HAHA optemistiske meg! )

Anyways, ett par jobbesanger til så er det natta, eller jakt på Slottsfjellbillett.....
Hva skjedde med at det plutselig ble utsolgt?

Paff jaja. Uflaks, eller FlakseFlaks? 

 


Skrevet 07.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
1

 

..... jeg glemmer at det er helg og ikke skjønner hvorfor mamma vil gjøre noe ekstra til middag
.... jeg sovner i sofaen med hånda på datamusa
..... jeg er umotivert til å spise fordi det tar unødvendig tid
.... jeg stirrer på skjermen og tenker skoleskoleskole, men sanker inn ett møbel per time
.... jeg blir sinna på mamma fordi hun vil kjøpe noe godt til meg

Så jeg har begynt nedtellingen, bare 11 dager intens jobbing igjen, så er det velfortjent ferie syntes jeg! Høres ut som jeg har det utrolig teit og dårlig kanskje, og det er ikke sååååå ille, bare tar meg selv i å si og gjøre rare ting hele tiden fordi jeg er så konsentrert og planlegger i hodet mitt 24/7. Men er flink til å koble ut innimellom og har hatt en herlig dag på jobb med søstern i dag!

 Jeg har også ENDELIG fått litt strøm på kamera mitt! Det har liggi og sovi alt for lenge og var overlykkelig for å se dagens lys igjen, og ikke minst bli tatt litt på:) Så nå er vi best friends og gleder oss til å leke mere sammen fremover! Nå har jeg flytta meg ut på terrassen, I SHORTS, KLOKKA 21:00 på kvelden. HERLIG :)

Hjelper å jobbe i litt frisk luft og fuglekvitter ;)
Så god helg, nå som jeg har fått med meg at det er fredag! 

 

 

 

Skrevet 03.06.2011. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
0

 

I går hadde vi en kjempe koselig skoledag i Tønsberg og kikka på hoteller og restauranter til den nye oppgaven vår. Deilig med sånne dager hvir man bare kan rusle rundt og suge til seg inspirasjon. Men man merker også mange dårlige løsninger og ikke fult så fine interiør. Da kommer det tusen meninger om hva som kan gjøres bedre... Så trenger noen interiør hjelp? ;)Avslutta dagen med lunsj på Papparazi. Gud der er det god mat :)
Herlig jenter og herlig dag!

 

 

Skrevet 02.04.2011. Ligger i kategorien skole. 0 kommentarer
1

 

Det er mappekrav uke og alle oppgavene skal gjøres ferdig! Nå merker jeg at jeg setter veldig pris på at jeg har fått fullført såpass mye på de forskjellige oppgavene. For har ikke alt for mye å gjøre til mappa skal leveres. For all del, har nok. Men det blir hvertfall ikke uber stress som det fort har blitt før! Og det er deilig :)
Så nå sitter jeg på skolen, elene. Hvor er alle egentlig? Anyways ;) Etterpå skal jeg være med å spille på en låt på Bakkenteigen. Fredrik har arr konsert og vi skal spille Recognize. Det blir stas :) Men før det er det mere skoleskoleskole!

Er du og oppi eksamensforbredelser og mappeleveringer? :)


Skrevet 06.12.2010. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
1

... har denne fantastiske oppgaven løsna litt! Og jeg er overlykkelig over at jeg endelig nærmer meg noe som heter innlevering. Etter over 11 timer på skolen nå har jeg fått gjort mer enn jeg hadde håpet på og det letter litt på stemningen i morgen. så nåå tenkte jeg å komme meg hjem og koble ut skole resten av dagen!!
Har også snakka med nettsalongen så jeg skal hente premien min i morgen. Extentions :) Gleder meg så til å få det satt på! Og håper VELDIG på at jeg rekker det før jul. Det hadde vært perfekt! Eller så gleder jeg meg villmann til skolefri nå. Skal jobbe nesten hver dag i jula uansett, men da har man ikke masse arbeid som henger over seg. Bare julestemning og godt humør (for det meste) Så stikker jeg av noen dager til verdens beste søster i Aalborg å for litt juleshopping. DET ække feil. Så, blir nok enda en bra jul :)


DIGG med ullsokker! Det er også de som har tatt bildet. Flinke sokkene :)


This is me, and I am Rudolf! (hvertfall noe i samme sjanger)

Ooooookei, jeg ser tegnene. På tide å ta kvelden når jeg blir ett reinsdyr, som tar bilde med sokkene sine!

Uh. BTW. MAKAN så kaldt det er om dagen!
Sånn, da fikk jeg sakt alt for masse og litt til.

Gleder du deg til jul nå? :)

 


Skrevet 01.12.2010. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
0

 

Jeg trenger veldig nye muligheter i dag! Og merker jeg har en ganske uinteressant blogg fortiden, det er rett og slett fordi det skjer veldig mye uinteressant i hodet mitt! Det står TEMA 14 med store bokstaver der og sammen med en god dose frustrasjon og stress. Men, det begynner å nærme seg slutten, og jeg er så klar for juleferie nå!


Skolehjelpen min!

I mens er jeg evig glad for å ha knekebrød, te, mac og Dixi!
Har du noen stressende dager på skolen mot ferien nå også? 

Skrevet 30.11.2010. Ligger i kategorien skole. 0 kommentarer
2

 

Vi har jo hatt messestand oppgave som jeg fremførte i dag. Og det gikk kjempe fint, så fint at oppgaven min ble valgt med videre! Så nå skal den sendes til Oslo sammen med oppgaven til Stinius som også ble valgt videre! Flinka <3 Så nå blir det spennende å se om vi kanskje kan bryte gjennom de andre superskolene, så kanskje det er en av våre messestand forslag som dukker opp på utdanningsmesser rundt om i Norge :)

Messestanden har jeg designet og laget i ArchiCad
.... og redigert i Photoshop etterpå!

 

Skrevet 05.11.2010. Ligger i kategorien skole. 2 kommentarer
3

 

... og dagen i dag har vært en av de! Hadde så absolutt ikke lyst til å stå opp i dag og null motivasjon til skole, men etterhvert som vi kom igang, gikk alt så bra. DA kommer motivasjonen. Etter en dag med både litt shopping på elleville dager, en liten fremføring, veiledning og cafejobbing ligger supergruppa Malin og jeg plutselig veldig godt ann! AND I LIKE ALOT :) Så dette har blitt til en kjempe bra dag rett og slett <3


Caffe mokka med små marshmellows <3 NAM


Super team :)Er forresten helt genialt å sitte og jobbe skole på cafe :) Man kan drikke deilig kaffe, i behagelig stemning, vekk fra mas og bråk og i tillegg få gjort skole ting! Like alot <3

Såå, blir nok mer av det fremover!

 

 

Skrevet 19.10.2010. Ligger i kategorien skole. 3 kommentarer
1

 

Stinius og jeg får egen pris for årets skolenerd i dag! Pliktoppfyllende, følger med og hardt arbeidene. Det er nettopp det vi er i dag! Så opp på pallen med oss rett og slett! :)

Nei, dere for holde fast på det jeg skrev over mens jeg skriver om hvor UTROLIG klar for helga jeg er! For GUD det er jeg. Siden jeg har begynt og jobbe annenhver helg, blir fri helgene helt hellige. Er som å ha en liten ferie to ganger i uke. And i LIKE :) Såå etter en VELDIG variert uke er jeg tappet for energi og konsentrasjon og klar for noen dager hjemme. For helvetesuka, neste uke, kommer tidlig nok.

 
Gleder meg rett og slett bare til noen dager hjemme med fri :)
Er du klar for helg?

Skrevet 15.10.2010. Ligger i kategorien skole. 1 kommentar
3

Vi er ganske søte, eller hva? ;)Egentlig ArchiCad tid, men, får vel ikke så mye ut av det i dag? Næh, men har fått lastet ned ArchiCad 14 da. Og det er stas :) Også skal jeg får mange flere veggfarger  :) Små gleder i hverdagen! 
Ellers er det den store kaffe dagen i dag. Malin, Stine og jeg coser oss med latte, dragster og kaffe yogurt :) Namnam <3

Men nok svada fra Frk.Simonsen :)

 

Skrevet 24.09.2010. Ligger i kategorien skole. 3 kommentarer
hits