3

 

Noen bilder fra den store dagen! FOR en dag og FOR en opplevelse og jeg har endelig bachelor'n min helt i boks. BA in Design, Interior Architecture with destinction :)
Minner for livet <3 

Herlig dag å oppleve med herlige mennesker <3

 

 

Skrevet 20.11.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
1


(denne ble visst arkivert og skulle egentlig vært postet 13. mai, men bedre sent enn aldri) 

NÅ er jeg SLITEN og VELDIG LEI! 

Nå er det bare presentasjon igjen
så er jeg FERDIG!!!! 

 

 

 

Skrevet 15.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Skikkelig siste innspurt med modellbygging og pirk om dagen.
Om 3 dager så er jeg feeeeerdig :)Prøveprint jobbing :) Modell bygging i gang!Ekstrem mensa jobbing, elsker å lime ting feil vei ;)KAAAAAAOOOOSPrinten på plaaaaaass <3

 

MEN nå er det litt pause,
bursdagfeiring for heidi :) 


 

Skrevet 11.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
12

 

Sykt deilig å endelig kunne vise dere ferdige plansjer! 
Sååå, her er bacheor prosjektet mitt :)

Hope you like :)

 

 

 

Skrevet 10.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 12 kommentarer
1

 

Har ikke ord for hvor lykkelig jeg er! bachelor oppgaven er levert!!! Ekstremt mange timer, alt for lite søvn og frustrasjon er samlet på 6 A1 ark og klare for trykk. Det er heeeeelt spesielt og en helt syk følelse!! I tillegg er det første gangen her i Dublin jeg faktisk ble ferdig i litt god tid før innlevering. Det kjennes som alt for mange kilo er tatt av skuldrene og det er helt fantastisk å ikke kunne gjøre noe mer med ting! Så to overglade Adriana og jeg måtte feire litt i går :)
Nå er det klart for modell stæsj shopping :)

Jeg bare hopper og hopper 
og smiler og hopper litt til :)

 

Skrevet 09.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Det er så utrolig spesielt. I løpet av dagen er jeg kanskje ferdig med bachelor oppgaven og sender den til print. MANGE timer, uker og mnd med jobbing skal plutselig samles på 6 A1 ark og sendes til print.  Det er skummelt, herlig og UTROLIG spennende! Det å sende noe til print er ALLTID like nervepirrende og herlig på en gang. ALT kommer ann på printen. Om fargene blir riktig, perspektivene lyse nok, bilder store eller små nok, skrift på riktig sted. Alt skal liksom være perfekt. Spesielt NÅ. Så jeg krysser alt jeg har imens!! I går var det skikkelig detail dag. Detail er alltid like frustrerende. Vi har liksom ikke lært nok om det til at man kan bare sette seg ned og lage en killer detail. Så da blir google og detail magazine min beste venn. Føler egentlig litt at jeg skyter på blink i blinde. Men, håper ikke jeg har vært så blind denne gangen ;) 

Her er hvertfall bar området og detail arket mitt :) 

 Nå er det siste innspurt, så starter modell bygging i morgen!
På denne tiden om en uker er jeg FERDIG. På denne tiden om en uker pakker jeg til USA
og gjør meg klar til siste kveld ut med de herligste Dublin menneksene :) Klarer ikke se det for meg en gang ....

Skrevet 08.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

Ettersom hver dag tilbringes på skolen, gjelder det lørdag åå! På onsdag skal printen leveres og vi skal begynne å leke modellmakere. Noe vi er SYKT flinke til ;)
Merker det skal blir litt godt å komme hjem til en hverdag med frihelger og lekse fri....... 
...... men med ekstremt herligerare mennesker som selvskap, siste rendring i gang, lunsj på cafe'n
og muffins og kaffe i sola blir det ganske så blir det ganske alright uansett! 


Hotteste nerdestilen :)


Veldig smarte hoder med section opp ned ;)


.... oooog material prøver på plass :)

Ooog, endelig blitt ferdig med fasaden min by night
og sectional perspective :)


Skrevet 05.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
1

 

Herlige Dublindays.... 
....med herlige mennekser <3

Mini is og mini vin er ikke feil ;)

Elsker spontane drink kvelder
og ikke minst eventyr på The Academy ;)

 

 

Skrevet 03.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

ENDELIG får jeg lov til å oppdatere dere. Blogg.no er ikke VELDIG sammarbeidsvilling og vil rett og slett ikke la meg logge inn om dagen, men nååååå endelig, får jeg lov! 
Det går for det meste i skole om dagen og en stor dose ekstremt dårlig humor og overtrøtte mennesker. Det gjør skole dagene ganske mye bedre ;)
Får ikke sagt nok hvor mye jeg kommer til å savne menneksene her, noen ekstremt masse! Derfor er det gøy å ha random, morsomme og herlige dager,
selv om det er alt for kort igjen. Noe det IKKE er for kort igjen til er å se Fredrik'n min igjen. Det er HELT rart å tenke på at om akkurat 2 uker sitter jeg på flyet til verdens beste gutt. 
Om to uker er jeg i USA og klar for to uker på veien med fine kjæresten min.
UTROLIG RART Å TENKE  PÅ <3

Legger med noen flere rendringer til bachelor prosjektet :)
Sååå deilig at ting begynner å ta litt form nå!Nå er det sofa kos
og en stoooooor kopp med te :)


 

Skrevet 02.05.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Det har vært en herlig helg i Dublin igjen, eller herlig, rar, utrolig morsom, random, uheldig og heldig helg i Dublin ;)
Elsker når man kan føle at helg er helg her, siden man ikke er bortskjemt med det! Derfor var det superkos å feire Jenny på lørdag. Vi dro på The Academy som er ett litt mere rocka sted i byen og jeg kosa meg sååååååå med digg musikk og herlige mennesker. Og man vet ganske godt at det har vært en bra kveld når jeg våknet opp med ett stykk stiv nakke etter å ha gjørt det her:Og Adriana våknett opp med en ikke fult så god arm etter å ha.....

 

.... vært på eventyr rett og slett! ;)

Vi har også funnet ut hva vi var i vårt forrige liv, sånn ganske tilfeldig men ganske søtt :)
Man må bare like ramdomDublin egentlig <3

 

Skrevet 30.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Herlig klasse tur til Nord Irland med Titanic museet og The Giant Causeway! 
Sååå herlig å se litt mer av Irland enn bare Dublin <3

og det blir ikke feil når det er så mange herlige mennekser med på tur heller <3 

Skrevet 29.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
4

 

Det var presentasjondag i går, og da er det alltid en enorm lettelse når man er ferdig! Når det blir så lite søvn og mye jobbing er det som å fjerne 10kg fra skuldrene når man tar ned plansjene fra tavla og og har sagt det som kan sies. Nå er det 2 uker med jobbing før alt skal leveres til trykk. 2 uker hvor jeg må prøve å gjøre alt så bra det kan bli. Til denne presentasjonen var det mest fokus på plansjene og jeg klarte IKKE å bli fornøyd med de. Jeg hater å presentere ting jeg absolutt ikke liker og derfor var det ike spesielt kult å stå der i går. Elsker å jobbe med layout og det grafiske og da er det enda kjipere å ikke være fornøyd. Derfor er det herlig at vi har 2 uker nå til å fortsette å rendre, tegne, CAD'e og fikse så man forhåpentlig vis kan levere inn en bacheloroppgave man er skikkelig stolt av :) 

Her er noen nye tegninger til prosjektet :Ikke noe super kvalitet på rendringa pga ekstremt dårlig tid, så gleder meg til å få ordentlig kvalitet på 3D perspektivene nå :) 
Egentlig ikke noe mere å si enn at:
GUUUD om 3 uker er jeg ferdig :O

Skrevet 24.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 4 kommentarer
4

 

Siden det er siste innspurt på bachelor'n og ekstremt mye tid som tilbringes med og på skolen tenkte jeg at jeg skulle være litt flinkere til å oppdatere med hva jeg faktisk gjør å! :) Fortsatt ekstremt lite tålmodighet på meg og ekstremt tid som går med for å få til perspektiver, noe som er super frustrerende! Men, rendringen må liksom gjøre seg selv så får ikke gjort annet enn å vente. Eller lettere sagt jobbe med andre ting imens ;) Merker jeg blir ganske greit stressa av at det er crit på mandag for har alt for mye igjen før det. MEN skal late som jeg ikke har det, og satse på at ting plutselig går veldig fort ;) 

Her er hvertfall ett til ferdig perspektiv :)

Men, jeg har litt tid til å glede meg å! For syntes det er helt rart å tenke på at om under en mnd så sitter jeg på flyet til Fredrik. Har ikke sett han siden jul. Så GJETT OM jeg gleder meg;) og det er ikke bare det at jeg gleder meg enormt til å se han, gleder meg også utrolig masse til vi skal se USA sammen. Vi har leid bil og skal reise rundt i nesten to uker. Planen er å se Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles og San Francisco :) Men før det skal vi i bryllup til en amerikans kamerat av Fredrik. Det blir så koselig :) Så, nå skal jeg skal bare fortsette å glede meg enda mer !


Viii tooooo <3


Nå er det pizza levering ;)
Ordentlig student middag og storfamilien samla i studio ;)

 

Skrevet 19.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 4 kommentarer
0

 

Skikkelig nerdemodus på skolen, og noen rendringer som tar EKSTREMT mye lengre tid enn planlagt! Satt i gang 2 bilder i går og den ene er på 80% og den andre er på rundt 40%. Og begge har stått i snart 20 timer, så DETTE KAN TA TID :O Men det er verdt det til slutt, for kvaliteten blir så alright at jeg kan brukte de til final presentation. Mere tålmodigheten min det er noe feil med ;)Takk gud for herlig headset, kaffe 
og ett stykk bra wingwoman i Cad lab'n ;)

Skrevet 18.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
2

 

Elsker at Dublin dagene snur fort, fra ekstremt umotivert og lei til ekstremt glad og motivert! Alt som skal til er litt veiledning og en fantastisk tur til Nord-Irland med fine folk!
Siden jeg skal være super effektiv på skolen nå må jeg dele bildene med dere litt senere og fortelle enda mer i kveld, men imens kan dere kikke litt på en awesome gjeng og første rendringa mi til bachelor prosjektet :) Imens har jeg superdate med revit så det kan bli enda flere perspektiver :)


Ekstremt smarte mennesker på tur ;)


Må bli litt høyere kvalitet på rendringa etterhvert, men her er den ene kino salen min hvertfall :)

 

Ha en fin dag imens <3 

Skrevet 17.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
1

 

Det er alltid like gøy å kikke gjennom phona når man har glemt mobilalbumet for en stund
der ligger nemmelig alle de random, helt naturlig Dublin bildene ;)

.. og noe som er FARLIG lett på skolen er å bare trykke noen ganger på dataen så kommer dette koltbordet på døra ;).... veldig viktig med stil når man CAD'er ;)

..... og hvis man blir litt sliten kommer bare Grethe og tar litt på ryggen din, MENS du jobber ;)


.... Det hender også innimellom en time eller to at det kommer sol, og hvis man sitter midt i sola er det ALT for digg ;).... plutselig ender vi opp på Starbucks ...

.... eller har en søster som kommer med makroner til kveldskos (LANGT ifra feil) ........ også må man ha litt starbucks igjen. SPESIELT i sola ;)

Dublin days ;)

 

 

 

Skrevet 14.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
3

 

Jeg får ikke sagt hvor rart det er at om 33 dager sitter jeg på flyet til USA, om 32 dager presenterer jeg bachelor prosjektet mitt, om 26 dager leverer jeg alt til print og om 10 dager er jeg ferdig med all undervisning og har siste drit før final crit i mai. DET ER RART å tenke på. Rart, spennende, stressende, deilig. Mest rart. Plutselig har den siste mnd i Dublin kommet og jeg skal flytte hjem igjen, flytte inn med verdens herligste gutt, begynne i jobb, spille med bandet igjen, og alt gleder jeg meg helt ekstremt til. Men samtidig gruer jeg meg litt til å rese fra de herlige og nydelig menneskene jeg har blitt kjent med, fine Dublin by, leiligheten og studiene. Nei, er vel ikke annet å si at det blir en UTROLIG spennende siste mnd og jeg har ikke ord for hvor FANTASTISK dette året har vært!

Når det er sagt, har jeg vel egentlig ikke vist noe av bachelor prosjektet mitt, noe jeg tenkte var på tide. 
Så her har dere plansjene fra forrige crit vi hadde :)

 

Prosjektet mitt er art cinema med signatur bar. Jeg er inspirert av Sin City. Dramatikken, action og farge kontrastene mot svart og hvitt. Bygget jeg bruker er en gammel kaserne og ligger på en tidligere militærleir. Det er egentlig litt warehouse følelse over det. Sykt spennende å jobbe med noe helt annet enn jeg har gjort før, men også derfor utrolig utfordrene! Men gleder meg til å få ting på plass i Revit nå så det er litt lettere å få inntrykk av alt :)

Hope you like ;)

 

 

 

Skrevet 13.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
2

 

Trengte en liten kick start på ekstremt mye skolejobbing de neste ukene,
så samlet noen herlige mennsker og kosa oss med vin, kaffe og baileys :) 

Ikke helt feil onsdag kveld det ;)

Og, Malin syntes forresten snus lukter så vondt at hun satte snusen til Adriana ut for lufting over natta.
Ble en god latterkrampe da vi våknet i dag, og Adri er heldig eier av luktefri (og kanskje ganske tørr) snus ;)Herlig onsdag
med herlige mennesker <3

 

 

Skrevet 12.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
3

 

Har hatt en helt fantastisk uke med familien på besøk i hele en uke!
Føler meg skikkelig bortskjemt som fikk ha de her så lenge og få oppleve så masse :)
Vi har sett Dublin kysten, kosa oss med masse god mat, shopping, museer, guinness, live musikk, film kvelder, herlig sol, shopping..
Ja, bare hatt en perfekt påske rett og slett! Bilder sier mer enn tusen ord ....

 TUSEN TAKK
for heeeeerlig besøk mamma, pappa og Anniken <3

 

 

Skrevet 11.04.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
1

 

I dag ble det hjemme dag for å få ferdig Professional Practic og Building Construction til fredag. Så i går kveld satte Malin og jeg bordet klart ved vinduet og ryddet kjøkkenet, så det bare var å "hoppe" opp i dag klokka syv og begynne! Var faktisk ikke så feil med sola rett inn, dørene oppe, en stor kopp med te og nytt ZeroMonkey materiale på øret. Da gikk det plutselig litt lettere ;)Gleder meg til jeg får tid til å være ute i sommerværet :)
Gud så pen Dublin er med sol på :D

 

 

Skrevet 28.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

Jeg er verdens værste blogger om dagen, men det er rett og slett fordi det går SÅ I ETT! På en måte er jo det bra, men på en annen måte er jeg så sykt lei av å ha så mye å gjøre hele tiden. Men jeg sier bare FREDAG!!! Fredag er vi ferdig med alt som har med jus og building construction og gjøre, for nå hvertfall. Fagene er vel EGENTLIG ikke sååååå krise som det kan høres ut som, det er bare det at oppi siste innspurt på bachelor'n så kunne de ikke vært mere irriterende... Menmen, som sagt, FREDAG!!

Når det er sagt har jeg hatt en HELT FANTASTISK helg!! Linda har vært på besøk og jeg har feiret bursdagen min :) I tillegg har vi vært såååå heldig med været og rukket så mye kos! I tillegg har vi oppdaget park livet i Dublin som jeg absolutt kan klare å bli vant til :) Skal oppdatere med masse bilder bitte litt senere :) Føler egentlig jeg har litt for mange bilder å ta igjen, MEN da kan det bli litt mimring istedet ;)Og siden det fine været bare fortsatter tar vi oss LIIIIIIIIITT pause i sola også, og da er det ikke så feil at Starbucks ligger 10 min unna skolen :) STOOOOR FRAPPE sier jeg bare <3Nå prøver jeg å finne ut hvor lite søvn jeg kan klare meg med frem til mandag. Eller om det er noen som helst måte vi kan kanskje putte inn en ekstra uke kanskje? Bare akkurat nå? For min skyld! Som en bursdaggave på etterskudd :)

JA TAKK!! :)

Uansett,
Ser bare super frem til mamma, pappa og Anniken kommer on bare 6 dager. Og skal være en uuuuuke. Har ikke ord på hvor godt det skal bli. Rett etter crit å, så jeg kan slappe ganske masse mere av <3

 

Skrevet 27.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Jenny var så søt å booket bord på en tapas restaurant i byen. Ingen av oss hadde vært der før og ble VELDIG positivt overraska da vi gikk in døra. Men mørk belysning, tente lys, steinvegg og kriker og kroker falt jeg så pladask for stedet. Og det ble ikke noe dårligere inntrykk da maten kom. Så nydelig middag og dessert og stemning og alt <3 helt perfekt!      

Gleder meg allerede til neste gang :)
OG guuud for en herlig bursdag det ble!

 

 

Skrevet 23.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0


Har hatt så herlig skole dag i dag med kake, cafekos, kort og blomst ;)
Også ble det en etterlengta lunsj på cafeen (TUSEN TAKK ADRI)! Ganske greit med en av favoritt plassene i Dublin rett over gata ;) Jenny hadde laga herlig bursdag kort og kake, og Adri hadde plukka blomst til meg :) SÅ SØTE <3
OGså fine kjedet fra Fredrik <3

I tillegg har jeg fått utrolig mange hyggelige bursdagshilsner
 og fått snakka med familien på skype <3 
Bare smiler jeg :) Takk for alle som har gjort dagen så herlig <3

 

Skrevet 21.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
3

 

Plutselig var bursdagen min her :) Tiden går så fort at det er nesten skummelt, men siden jeg elsker bursdager var det ikke så feil å våkne i går :) Så, for å kjøre skikkelig bursdagstil spiste Malin og jeg gele med krem til frokost og tok Taxi til skolen. Der møtte jeg mange søte bursdagklemmer :) I tillegg hadde Adri plukka blomst til meg og Jenny hadde laga super herlig kort og bakt hjerte brownies <3 Går det ann å være så heldig? :)I tillegg har jeg så søt kjærste som har fiksa super herlig gave fra USA! Foreldrene hans tok den med til Norge når de var på besøk, så fikk jeg den når jeg var hjemme i assignmentweek. Sååååå tok jeg den med til Dublin også har den liggi på nattbordet å venta <3 Så i går kveld pakket jeg den opp på skype med Fredrik! Gleder meg så utrolig masse til å se han igjen nå, om 2 mnd er vi på roadtrip I USA <3 

I kveld blir det Tapaskos og mer kake! 
Ganske perfekt bursdag for å si det sånn ;) 

Skrevet 21.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
1

 

Siden det er heeeeelt kaos i byen på selve St. Patrics day fant vi ut at siden de gjør det til en hel helg, så dro vi ut på fredagen først for så å fortsette feiringen på lørdag :) Det ble sykt vellykka og en rå kveld i kløver på kinnet og grønn glitterhatt :) Got to love Paddys helg i Dublin med superbesøk og herlige mennesker <3Var flink å lot kamera ligge hjemme,
så får bare vist dere hvor bra pre party var ;)

 

 

Skrevet 20.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
5

 

Det har skjedd så mye gøy siden jeg kom tilbake så har rett og slett ikke hatt tid til å fortelle. På onsdag kveld fløy Ingrid Jenny og jeg tilbake til Dublin klare for St. Patricks helg. Men først måtte jeg introdusere henne for Eddie Rockets milkshake, shopping, The church, Starbucks Frappe, Riverdance, Live Music og Trinity College ;) Jeg sier bare: GUD for en bra lang helg!

Pubkveld og Riverdance ;)Så havna vi plutselig inn på en nattklubb ;)

Så på torsdag ble det mer shopping, Starbucks og litt sightseeing :)

OG lunsj og kake :)

På fredag kveld starta vi St. Patricks feiringa, men med ett tonn med bilder skal de få ett egent innlegg ;) Men Gud for en bra kveld det ble. Og alle var så søte i grønt ;)Savner Ingrid allerede!  Det er så koselig med besøk, spesielt når jeg ikke har sett henne siden jul :O
Men er super bortskjemt og får besøk allerede igjen til neste helg, da kommer Linda på besøk! Og helga etter det er Mamma, Pappa og Anniken her en uke. Så GJETT OM jeg skal være skoleslave 24 timer i døgnet i mellomtiden!

Takk for fantastisk besøk Ingrid min <3

 


 

Skrevet 18.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 5 kommentarer
0

 

Plutselig satt jeg i sofaen hjemme igjen, og det er ikke akkurat feil :) Skal bli herlig å ha noen dager hjemme med familie og venner, selv om det er LOTS of school to do..... I tillegg er det super vær og en firbeint jeg er alt for glad for å se! 

På flyet på vei hjem :I dag våknet jeg med ett stykk Dixi som lå midt i senga mi og tok opp langt over halve plassen. Og når jeg kikka på henne med "hva gjør du egentlig her din tullekopp" blikket mitt, kikket hun bare med de største dådyr øynene tilbake... Sleipingen. Så lagde pappa, pappa omelett til frokost før Anniken og jeg tura av gåre for å prøve bunaden min. Skal bli så godt å få den til å passe bra igjen, var litt trist og glad på en gang når den bare hang og slang når jeg prøvde den til 17. mai i fjor, så gleder meg til den skal sitte perfekt i år :) Etterpå stakk vi innom kjøkken messa til mamma og spiste spekemat lunsj med henne! Så, absolutt ingen feil start på dagen ;)

 

Nå er det litt oppgaveskriving
før det blir ost og vinkveld med alias i kveld :) 

Home sweet home <3

 

 

Skrevet 10.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
2

 

Hadde en herlig dag i går med middag og fiksevors hos søte Malin. Så var det klart for konsert kveld med SU i Arthurs bar, med først to band fra skolen så en irsk gruppe som heter "The Original Rudeboys". Så Jenny, Malin og jeg gikk 100% inn for å være blodfan og stod på første rad. Så etterpå klarte vi å bryte oss forbi noen vakter for å ta ett bildet med de ;) Herlig vin kos og middag :)

SU night :)

Touch the ukulele!Jenny and me with The Original Rudeboys" :)

This is the boys!
Ikke helt min type musikk men veldig kul kveld :)Kosa oss såååå med konsert night :D
Bra kveld før jeg stikker til Norge i MORGEN!!

 

 

 

Skrevet 08.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

Onsdagene er helt drøyt tunge noen ganger, stucket i CAD laben med dårlig luft og litt for mange timer foran skjermen. Så da rømmer vi alltid til favorittstedet vårt over gata, og koser oss med kaffe og quiche :) Og det er ikke noe mindre feil når det er store vinduer og vi har blåååå himmel og sooool da :)
Er ganske forelska i tanken på vår :)
Og liiiiiitt forelska i de herlige menneskene som er med å løpe rundt i sola :)

Skrevet 07.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0


Awesome sailor night,
with awesome people! :)
Ship o hoi :)

 

Skrevet 06.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Siden vi har gjort så mye awesome i helga, deler jeg opp bildene litt ;)
Såååå, i går hadde vi en herlig dag i sola hvor vi var litt turister, shoppa, drakk Eddie Rockets milkshake <3, Sushi, starbucks og flimdate til slutt! Perfekt siste dag med Anniken søta som jeg savner litt for masse allerede :) Matching sunglasses ;)Takk for en fantastisk helg Anniken,
gleder meg til sommern <3

 

 

Skrevet 04.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Jeg har kosa meg enormt i helga med besøk av herlige Anniken. Vi har hatt perfekte Dublin dager og det var sååå kos å se henne igjen! På torsdag kveld når Anniken kom samlet vi oss på Proterhouse for pubmat og øl :) Elsker stedet, med hjemmebrygget øl og livemusikk. Så dagen etter var det noen timer på skolen før vi dro til Guinness. Kosa oss så med Dublin øl'et som vi hadde tappa selv, Guinness muffins og utsikt utover byen ;)Anniken var såååå lykkelig da hun fikk prøve sykkelen til Jenny ;) Guinness :)

Skoledag ;)

Cafekos :)Elsker også at vi har hatt så heeeerlig vær i helga! 
Kaffekos i sola er nemmelig IKKE feil ;)

 

 

Skrevet 04.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
2

 

Sitter igjen med super glad følelse etter en herlig kveld! Først var vi på sailor klær jakt og så endte Adri, Grethe, Silje, Jenny, Malin og jeg på Starbucks, hvor vi ble noen timer mer enn forventa ;) Skikkelig mimrekveld med barndomsminner og hygge. Elsker det! I tillegg har vi fått resultatet fra siste crit, og jeg er super fornøyd. Det er så herlig følelse når ting går over forventet. Så nå er det bare å jobbe på til neste crit, som skal leveres om en mnd. Men såååååå mye som skal skje før det! Blandt annet i morgen, da kommer ANNIKEN MIN, og guuuud som jeg gleder meg! Har ikke sett henne siden i høst. Så GJETT OM vi skal kose oss <3

Også mååå jeg baaaare vise dere......
Denne sangen og klippet, det er bare herlig <3 

 

CAN'T WAIT!!!
VET det blir nok en PERFEKT helg i Dublin <3

 

 

Skrevet 01.03.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Det var så fantastisk å være ferdig med presentasjon i dag, og enda herligere at det gikk mye bedre enn forventa! Har ett tonn av motivasjon til å fortsette nå og mange nye ideer og løsninger og jobbe videre med. DET er ikke feil :) Etter intense crit helger finnes det ikke noe bedre enn å feire etterpå så tok ikke lang tid før Adri, Grethe, Silje, Malin og jeg satt på YO SUSHI for Blue monday! Og for å feire litt til endte vi på Starbucks for en frappe også <3 Elsker at så mange herlige steder er så tilgjengelig her! :)

Etterpå ramla Malin og jeg innom Brown Thomas! VELDIG skummelt med egen mac cosmetics avdeling. Har blitt helt forelsket i mac, og fått noen super favoritter, så spørs om det ikke blir en anbefalling snart! Deilig å unne seg litt supersminke innimellom hvertfall ;)Nå er det film og chai latte med søte samboern <3 
ELSKER å ha liksomfri :) 

 

Skrevet 27.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Helgene før vi har crit er alltid litt kaos, eller vanskelig å forklare. Man går i en egen liten boble med alt som skal gjøres, huskes på, gjøres riktig, gjøre ordentlig nok, fikses, ordnes... Ja, you get the point. Det er rett og slett en helg med alt for mye å gjøre og alt for lite søvn. Så når mandagen eller tirsdagen kommer og man skal fremføre foran klassen og lærerne, skjønner man nesten ikke helt hva man har drevet med før du står ved tavla, ferdig og klar for å ta alle tingene ned igjen. 

Jeg sier bare TAKK GUD for ett stykk gjeng herlige jenter å jobbe sammen med! 


Modell laging ;)


Verdens søteste Adri gjorde meg super glad <3


Workbuds :)


De viktigste tingene i livet mitt denne helga ;) Reduksjonslinjal, skisse papir og mine fantastiske headphones (TAKK FREDRIK <3)


Fasadeskissing :)

Nååå er det siste innspurt
og noen timer søvn så skal jeg late som jeg er fit for fight ;)

Skrevet 27.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

Katharina har vært i Dublin i helga, så Marcelo dro i gang en kveld hos han for å samle folk. Det var så deilig med litt fri fra bunkern og Griffith. Og veldig koselig å se igjen Katharina <3 Ikke like lett å stå opp dagen etter, men med nok en herlig kveld er det verdt det ;)
Macarena ;)
Syntes ikke Jennylyn var noe flink til å blande drink til Adriana :P
Og når Mac Donalds er nærmeste nabo, dro Marcelo like godt i morgenkåpe og tøfler ;)

En veldig random bildekveld ;) 
Crazy Norwegians (pluss Marcelo) <3 

 

 

Skrevet 26.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
5

 

... just gives you a feeling, that it's gonna be a great day!

I dag skulle jeg være flink til å stå opp tidlig selv om vi ikke begynner før to, og jeg klarte det ganske bra :) Så lagde meg en stor kopp med te og deilig frokost. Våren har virkelig kommet til Dublin om dagen. Og det gjør dagene enda bedre. Så gikk jeg ned for å hente posten og så ett uforventet brev fra Norge! Det var fra verdens beste pappa som har skrevet kjempe koselig brev med bilde av han og Dixi, og sendt med pulsvanter fra Mosaikk og 50 euro:) Føler meg helt bortskjemt om dagen og gleder meg bare mer og mer til å få noen dager hjemme veldig snart <3 TUSEN TAKK PAPPA <3Nå er HUBMAN'en jeg fikk av mamma også godt i gang. Den er ganske genial og alt for søt. Når man plugger den i mac'n lyser hjerte hans. Smelter litt jeg ;)Skulle egentlig være enda flinkere og trene før engelsk i dag. Men har finni ut at jeg er mer en kveldstrene person. Går greit i helgene, men hadde null motivasjon til å dra på meg treningsklærna nå! Sååå, med digg musikk på øret og enda mere te, gleder jeg meg faktisk litt til å tegne perspektiver ;)

 

 

Skrevet 23.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 5 kommentarer
2

 

Elsker post, spesielt random post fra mammaen min! Denne gangen fikk jeg gave fra Tyskland - USB menneske, søt postit lapp fra både mamma og søstern, 50 euro seddel, noen tabletter jeg trengte og masse chai og kokos te :) OG det beste av alt, ALT luktet chai ;) 

I helga skal jeg være skoleslave, med unntak av en av kveldene. Katharina er nemmelig i Dublin og jeg gleder meg sånn til å se henne igjen :) Mandag er det crit, så alot to do før det. OG ting går ikke helt etterplanen når skoleprintern svikter annenhver time .... Men har kommet godt i gang med Revit og det hjelper godt med på planlegging av alt sammen! Men på tunge CAD dager som i dag, trenger vi gørlsa en pause, så vi dro en rask tur på sailor party:OH YEAH!

Nå et det ett stykk rom som er alt for rotete, så jeg før prøve å få litt orden på ting ;)
Even though I'm best friend with my sofa ......

 

Skrevet 22.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Hadde en fantastisk fredag kveld og feiring av bursdagen til Grethe. Så tenkte det var på tide å vise hvor gøy vi hadde det ;) Det var nemmelig ett stykk herlig gjeng kledd i laken som tok over dansegulvet på D/two. Det var faktisk så gøy at Jenny og jeg møtte dagvakta i securety'n her på vei hjem ;)Gud jeg elsker Dublin kvelder ut ;)

 

 

Skrevet 21.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

Endelig kom finværet til Dublin og jeg elsker det! Skikkelig vår følelse :) Det har også vært en heeerlig helg med Morten på besøk, drink kveld, togaparty, sykkeltur, sushi og skolejobbing! Deilig å kjenne at bacheloroppgaven er godt i gang og jeg gleder meg til å begynne med planløsning og få alle ideene ned på papiret! Vi har også prøvd å vise Morten det beste av Dublin utelivet som jeg syntes vi har vært veeeldig flinke til ;( Så flinke at i dag er Jenny og jeg SKOLESLAVER.com!!

Sykkeltur og starbucks er aldri feil dagen der på, med blå himmel og sol :)Bachelor bygget mitt ;)

Nå må jeg være litt flink så togabilder må komme litt senere ;)

MEN

Liker helg
og liker Dublin <3

 

 

Skrevet 19.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Etter en sykt bra kveld ute i går, kommer det en sykt slækk lørdag med 2 stykk veldig slække Jenny og meg. Meeeen, nok av skole ting som skal være klart til mandag så vi skal på modell utstyr sykkeljakt i dublin vind og blå himmel. Og det kan hende at vi plutselig ender opp utenfor Starbucks, men det er i tilfelle IKKE planlagt!! ;) I kveld blir det pubkveld. Morten er på tur i Dublin, så siden vi viste fra Dublin nattlivet i går, må Dublin publivet oppleves i dag ;) Det er nemmelig ikke så feil :)

Så, ut på tur,
kan faktisk ikke si nei til miss puppyface her:Happy lørdag alle sammen :)
Helg er ganske alright ;)

 

 

 

Skrevet 18.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
3

 

Koser meg ganske masse med dagen! Har stått begge helvetes eksamene, i jus - Professional Practice og fysikk - Structural Mechanics. Det var såååå lettelse, for det var ikke den beste følelsen når jeg gikk ut av eksamenslokalene!
Har også hatt første fremføring på bachelor oppgaven. Var kjempe nyttig å studere art cinema's og sette seg inn i hvordan en kino fungerer. Nå er vi i gang med konsept fasen og jeg skal bruke Sin City som inspirasjon. Såå, dette er forløpig consept collage:

I går fikk Jenny ballonger, bamse og blomster av kjærsten sin til Valentine, så Adri og jeg la vår store elsk på alle ballongene! Skal ikke mere til på Valentine, bare vi får late som at de egentlig var til oss ;) I dag skal vi prøve å være flinke og har workdate med takeaway og fysikk .... Det blir ikke sååå feil ;)Veldig random innlegg,
men med litt random dager passer det bra;) 

 

Skrevet 15.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
0

 

Har vært en herlig helg egentlig. For første gang på en veldig lang stund har det ikke vært noe ekstremt skole stress! Selv om det går myyyye i skole har det gått like mye i en god dose serier og filmer, mange store gode tekopper og kakao, trening, digg lavkarbo mat, kino date og sykkeltur :) I morgen er det crit tid og vi skal legge frem typology oppgaven vår. Har egentlig vært veldig alright å ha denne oppgaven først. Bli litt kjent med planløsninger og hvordan ting fungerer! Så håper det gir litt grunnlag til kinoplanleggninga mi ;)

Nå skal jeg se ferdig Hart of Dixie som jeg BTW har blitt heeeeeelt hekta på! Så everyone out there, you should seeee <3 Håper alle har hatt en AWESOME helg, jeg gleder meg allerede til neste!

Happy days i Dublin <3

 

 

Skrevet 13.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Hadde en rolig, herlig lørdag i går med kinodate og middag på Nandos! Når jeg var hos Linda i høst, spiste vi på en kylling restaurant som hun var heeeelt sikker på at vi måtte ha i dublin å! Og det hadde vi, etter litt leiting ;) kjempe koselig sted, hvor de er kjent for kyllingen sin, også velger du selv hvordan du vil ha den marinert og hvilke tilbehør du ønsker! Etterpå dro vi på lighthouse og så Martha Marcy May Marlene. Den var utrolig bra, helt til en VELDIG brå slutt kom. Så nå driver vi detektiv arbeid for å prøve å få en mening på ting ;) 

Også elsker jeg at det er så deilig temperatur her om dagen at vi kan sykle :) VELDIG økonomisk, litt trening og ett tonn av frisk luft som absolutt ikke er feil ;) 

     

     

 

Deilig rolig lørdag <3

BTW: Har noen av dere sett filmen?
For da tar jeg gjeeerne i mot synspunkter eller forklaringer ;)

 Skrevet 12.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1

 


På mandag er det første crit på bacelor'n, og med min super motivasjon akkurat nå, kom Jenny og redda meg med serier og skikkelig workdate i stua! Da er jeg hvertfall litt sosial mens jeg ikke klarer å gjøre så mye ;)

Så nå venter jeg på at motivasjonen skal angripe meg!
Liker uansett workdates i Chamber House ;)
 

 

Skrevet 09.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Soooooo much to do:


sooooo little time ;)

<3

 

Skrevet 08.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
2

 

Caroline hadde bursdag og samlet en hel gjeng til cocktails på fredag :) Det som skulle bli en tidlig kveld med ett par drinker ble plutselig til en fantastisk Dublin fredag med lots of dancing og herlige mennesker! Elsker hvordan kveldene her bare ender over all forventning <3


Og heller ikke helt feil at Capitol Lounge 
har 5 euro for alle drinker ;)

 

Skrevet 07.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

Har vært nok en herlig helg i Dublin, så herlig at skolejobbinga i dag foregår på senga sammen med Jenny og hver vår STORE kopp med te :) Mandag om en uke skal vi ha første crit, med typologi som tema. Så vi driver å analyserer som bare det! Og siden læreren vår har sagt at jeg MÅ på kino, så skal vi det i kveld! Ikke såååå feil å lage et art cinema som bachelor oppgave ;)

Glad mongo :)
Happy søndag <3 

Skrevet 05.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
3

 

Hadde en kjempe koselig dag i går med Jenny :) Vi ville virkelig overbevise hverandre om at med sykkel i Dublin kommer man over alt og når som helst dit man vil ;) Så vi syklet rundt på treningstøy shopping, middag og så hjem. Der møtte vi Malin som var klar for å joine sykkel maraton'et vårt ned til byen for å feire Caroline med cocktails ;) Så i wedges og med rosa sykkel ble det både 3 og 4 drinker, lots of dancing og en veldig morsom tur hjem med allsang og 3 overglad jenter :)

Happy Dublin Life <3

 

Skrevet 04.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
3

 

Plutselig ble fredag en ganske (MYE MERE) interessant dag. Fredag er nemmelig den dagen jeg gang på gang oppdager at jeg er ett hakk (og noen til) mindre smart enn jeg trodde. Men, i dag kom Joa (den nye, rareherlige læreren vår) og ga meg et lite håp med Project Management! Veeeldig spent på om hun kan dra opp MENSA selvtilitten min, som Adriana har gitt meg (har ikke turt å si til henne at den synker litt hver fredag ennå)

Grethe og jeg made some new friends! BTW they are AWESOME!

 OG dette er oss som leverer Professional Practice oppgaven.
En stor dose selvtilitt og håp på topp (det er alltid viktig å late som) ;)

Såååå fint vær er det i Dublin om dagen forresten:
(og langt i fra så kaldt som alle dere status'er om på facebook, moahahahhaa <3 ) 
Så me and my pink bike are best friends :) I kveld skal vi feire Caroline og gjøre dette:
Yes, drinker på Capital Lounge :)Før jeg blir så RANDOM, intern og den dårlige fredagshumoren tar helt over såååå 
sier jeg bare: GOOOOD HEEEELG, jeg :) 

 

Skrevet 03.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
1

 

Det herlige Dublin livet er tilbake med herlige og rare vors og enda herligere og rarere turer på byen! ;)
Akkurat sånn det skal være! Så siden jeg er verdens dårligste til å oppdatere om dagen kommer helgens bilder nå like så godt ;)

Digger de rare menneskene mine ;)

 

 

 

Skrevet 02.02.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Good to be back i Dublin,
with cute, awesome, crazy and funny Dublin days <3Lots of love :)

 

 

Skrevet 29.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Plutselig var vi i gang med bachelor og siste prosjekt! Skal bli 12 spennende uker, INDEED! OG, herlig følelse at bygget og briefen ble godkjent med en gang. Så nå blir det Art Cinema House i et gamelt kaserne bygg! SYKT gira og gleder meg til å jobbe med noe jeg aldri har jobbet med før! :D Såååå, nå mangler det bare at jeg blir en reser i å forstå cinema design! ;)Crazy people rocking in the studio!

 

 

Skrevet 27.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
5

 

Her er plansjene fra presentasjonen min i går! Fikk aldri tatt noe ordentlig ordentlig bilde av modellen min, så blir noen dårlig webcam bilder, men dere får ett lite inntrykk ;) Kjempe deilig å være ferdig. Har holdt på med dette prosjektet siden oktober, så det ble en veldig god følelse og endelig presentere sluttresultatet i går :)

Restauranten min er inspirert av Alice i Wonderland :)Modellen:
I morgen skal tegningene til bachelor oppgaven være klare!
UTROLIG spent på tiden fremover nå, og det er helt rart å tenke på at vi er i gang med siste oppgave....

Skrevet 26.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 5 kommentarer
1

 

Jeg er så letta og glad! Presentasjonen er gjort og oppgave 2 er ENDELIG ferdig! Jeg har vært helt nervevrak i dag og vært utrolig usikker på hva de kom til å si til prosjektet mitt, jeg har også vært veldig redd for at de kom til å bli skuffe. For da jeg fikk prøve printen min i går så alle perspektivene mine og section'et VELDIG mørkt ut .... Så det var en herlig følelse når jde sa at jeg burde være stolt av prosjektet og at jeg hadde gjort en kjempe bra jobb! Nå er det bare å vente i spenning på karakterene!!! :DFør det skal jeg unne meg boblebad ettefulgt av en feire øl på hilton,
DET skal bli ganske godt nå:)

BACHELOR prosjekt neste, starting friday!! 
Spennende <3
 

Skrevet 25.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
6

 

Tre hele dager med modelljobbing gjør meg litt frustrert i lengden, så dagen i dag har bestått av en god dose banne ord og alt for mye lim på fingrene! Men med super rap fra Spar, god musikk og masse kaffe så ble jeg ferdig til slutt... Eller JEG SIER MEG ferdig ;) I morgen er det fremføring, så nå gjenstår bare litt siste innspurt med siste rest... Tror faktisk jeg skal klare å sove noen timer denne natta, DET er alltid ;) 

Skal klare å få til litt bedre bilder senere ;) MEN, her er hvertfall det jeg har holdt på med de siste dagene;) I morgen skal vi på Hilton på vei hjem og feire med boblebad og øl! IKKE FEIL :) skal bli så alt for deilig å bli ferdig med denne oppgaven nå, men det har vært utrolig spennende også, tross ett tonn av frustrasjon og en god dose våken netter ;)

 

 

Skrevet 24.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 6 kommentarer
1

 

Sånn ca det kjedeligste å gjøre på interiørarkitektur er å lage modeller og gjøre survey. Vi starte med survey og avslutter med model. Ordetlig gøy! Men, med en lite model workshop på skolen, noen kopper med kaffe and my lovely purple headset, så er det litt greiere! I tillegg er det første time med Zumba i morgen! EXITED!!!  

OOG, totalt hekta på denne sangen om dagen:

LOOOOOOOVE <3

 

 

 

Skrevet 23.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
3

 

Klarer ikke forklare helt hvor bra lørdagen min var! Adriana fylte 25 år i begynnelsen av januar, og med ett tonn av skolejobbing var alle klar for å endelig ta en helg fri for å feire bursdagen hennes. Med så mange glad og herlige mennesker, en rosa hummer limmo, champagne og avslutning med privat lounge på et utested med lots of dancing, kan det ikke bli annet enn fantastisk <3

Kommer til å leve LENGE på denne kvelden!!     
RÅESTE GJENGEN!!

     TUSEN TAKK
for en AWESOME night out in Dublin, Adriana! <3

 

 

Skrevet 23.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
5

 

Hadde en herlig time off day i går sammen med Adri og Malin! Shopping, kaffe og smoothie og skikkelig koble av tid. Så avslutta vi på riktig vis med sushiii, og det joina Grethe og Silje også! Kjempe koselig dag, AKKURAT hva vi trengte <3     

Jeg sier bare
SUUUSHIII er DIGG!! ;)

 

 

Skrevet 21.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 5 kommentarer
2

 

Det er så nydelig å få netter med normal søvn, og jeg merker at jeg har plutseligblitt helt forelska i senga mi! <3 plutselig setter jeg liksom kjempe pris på'n der han står ;) Så, må jeg bare si at dere er herlig! Skikkelig å! Jeg har fått en kjempe respons på bildene fra oppgaven min jeg la ut i går, men både kommentarer her og på face, og en kjempe statestikk! Det var absolutt ikke forventet og jeg syntes det er sååå koselig! Så tusen takk fine mennesker:) 

I dag skal Malin og jeg til byen og ha ett lite desperat forsøk til,  å finne kjole å ha på i morgen. OG selvfølgelig hamstre det vi trenger for å bygge modell! Det er vel så og si det kjedeligste man kan gjøre, men det må gjøres, så like greit å komme i gang med en gang!  Så, da blir modell verksted på skolen kniver, store linjaler og monster papp. Ordentlig trygt ;)

Så veldig på tide å komme seg ut av senga (som igjen ble mye seinere en planlagt) :)
OGSÅ må jeg bare legge til en MASSE LYKKE TIL PÅ BACHELOR EKSAMEN, VERDENS BESTE SØSTER! Gud som jeg tenker på deg nå <3

Ha en monster bra helg! 
Det skal nemmelig min bli ;)

 

Skrevet 20.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
9

 

Tenkte jeg skulle vise dere litt hva jeg har holdt på med disse dagene, så har lagt med noen bilder fra oppgaven. Venter med å legge ut plansjene til jeg har fremført, så får jeg med bilder av modellen og materialbrettet også! :) Ble ikke hundre prosent fornøyd med plansjene, så veldig spent på fremføringen nå! De legger veldig stor vekt på hvordan ting er satt sammen og jeg hadde alt for dårlig tid til den delen... menmen... Får ikke gjor noe mere med det nå uansett ;)

Her er hvertfall litt av restauranten min, Wonderland ;)Alle perspektivene over er fra Revit modellen min, og noen er redigert i photoshop etterpå :)Snittene er laget i AutoCad og fargelagt i photoshop etterpå :)
OG under er skisse av baren og uniformene til servitørene ;)Nå gjenstår siste del før fremføringen 25. januar. Frem til det skal det lages en modell i 1:50, finishes board og litt skriftlig arbeid. Det er helt rart å tenke på at vi har holdt på med denne oppgaven i over 3 mnd nå! Så skal bli veldig spennende å få slutt resultatet! :) 

 

 

 

Skrevet 19.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 9 kommentarer
2

 

FYYY 23:06 var det ikke mer å få gjort! Oppgaven er levert og jeg prøver å puste normalt igjen. Det har vært noen helt syke døgn og jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg har klart å fungerer med så lite søvn og frisk luft! Nå skal det hvertfall bli fantastisk å sove og enda mere fantastisk å komme seg ut av leiligheten i morgen:) 

Rommet bærer ABSOLUTT ikke preg av at det går i ett ;) 

 Skal legge ut litt forskjeliige fra oppgaven i morgen så dere kan se. NÅ, er jeg nemmelig såååå klar for en SKIKKELIG date med senga mi. En hel natt med søvn uten noen som helst vekke klokka og uten noe telling av antall timer jeg har samvittighet til å sove! ;)

God natt ;) 

 


Skrevet 19.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
3

 

Jeg lever i en skikkelig boble om dagen, sammen med Malin! Sitter med skole mer eller mindre 24 timer i døgnet, drikker ett tonn av te og kaffe, og i går og i dag ble det til og med middag på døra! Det eneste alt handler om er å få denne restauranten vår ferdig til 18. jan 23:00.. OG TING TAR TIIIID!!! Forrige natt sov jeg 5 timer og i natt la jeg meg halv seks på morningen og stod opp igjen klokka ni... I natt får vi se om det bli noe søvn i det hele tatt! Merker hvertfall jeg begynner å nærme meg ett eller annet etterhvert, selv om det fortsatt er ett tonn med jobbing igjen.. Så, nå bare ser jeg frem til en litt roligere uke fra fredag av. Da er det i gang med trening og tilbake til vanlig lavkarbo mat. Følelsen er LITT bedre da ;) NÅ, får jeg bare krysse fingrer for at alt går som det skal
og at programmene oppfører seg sånn jeg vil ;)


(her er ett lite hint av det jeg driver med nååå... rendre rendre rendre.... )

Hvertfall sykt taknemmelig for at de har ett hav av delivery mat i Dublin,
at vi har en herlig leilighet å tilbringe døgnet rundt i og at jeg har Malin så jeg ikke sturer inne alene ;)

 

 

Skrevet 17.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
2

Jeg har prøvd å være på flink å henge opp en fremdriftsplan på veggen med alt jeg skal gjøre for hver dag, huske på og fordelt det sånn at jeg skal rekke og bli ferdig i tidet. Til og med trening og bassøving er plotta inn. Men så langt går det veldig dritt! Henger etter allerede etter 2 dager og den 18. skal alt leveres. I tillegg måte jeg utsette å melde meg inn på treningsstudio til etter leveringa for det er ikke sjangs til å få det til før... Så siden ting ikke går helt etter planen, har jeg bare bestemt meg for å jobbe så lenge jeg klarer på kvelden og ha på vekke klokka tidlig på morgen. Søvnen før man ta igjen senere...............
Oooog, bare sånn for å sammarbeide kræsja photoshop rett før jeg skulle legge meg i går, og to timer med jobbing ble borte.. Merker jeg begynner å bli litt lei av den ENORME flaksen min nå!


SÅ, i dag ble det tidlig opp og frokost i senga,
sammen med alt for mye photoshop jobbing som må bli gjort i løpet av dagen.... 
Happy days
Skrevet 16.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
1

 

Vi bestemte oss for at vi MÅTTE ha noe avkobling oppi alt skolestresset, så Adriana, Marcelo, Malin og jeg
møttes til Italiensk mat og noen øl. Men når man har det koselig så vil man ikke hjem, så vi flytta oss videre
til en pub vi aldri har vært på før. Utrolig bra musikk der, som var perfekt til en rolig snakke kveld på pub,
men så begynte alle disse middelaldrende menneskene rundt oss å danse og bli mer og mer fulle.
Så vi følte vi hadde en privat lite comedy kveld i hjørnet og ble bare superfasinert av antrekk
og dancemoves! Lenge siden jeg har ledd så mye på en pub ;)

Såååå, stappmette som vi var etter en enorm pizza, lyste vi bare opp når ordet "milkshake" ble nevnt.
Og før vi visste ordet av det satt vi blide og fornøyde rundt ett bord på Eddie Rocket's med 60-talls musikk
og en enooorm milkshake :)BTW. hvis du skal til Dublin....
PRØV MILKSHAKE'n på Eddi Rockets!
LoVe <3

 

Skrevet 15.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

Planen om å få en god natt søvn og stå opp tidlig, gikk ikke så bra alikevel da Malin våknet av at noen tok i dørhåndtaket til leiligheten vår i natt. Hun kom inn på rommet mitt og sa at noen prøvde å komme inn i leiligheten vår! Jeg stod opp meg en gang og vi listet oss ut i gangen, og førhåndtaket gikk ned flere ganger. plutselig ble kikkehullet på døra også svart, da han prøvde å se inn. Da vi hørte at han prøvde å låse opp døra, løp vi rundt i jakt etter nummeret til security som er i første etasje. Tilslutt mannet jeg meg opp og kikket i kikkehullet i døra, og der stod en mann i slutten av 20-åra med mobilen hans og tuklet med nøkler, samtidig om han flere ganger prøvde igjen å  lukke opp døra. Det endte med at vi ikke fant noe nummer og mannen forsvant etter ett kvarters tid.. Aner ikke hva hensikten var, men med tanke på at klokka var tre på en fredags natt, kan det nko hende at han var full og gikk feil. Men det var nok til at pulsen vår ble ubehagelig høy og det var ikke like lett å sovne igjen ....

 

Men, våknet til skyfrihimmet og sol i dag. I tillegg har jeg ENDELIG fått drept brannalarmen som har pipi i ca 3 mnd nå. Det som skulle til var en mini forklaring av superpappaen min på skype, så var den mest irriterende tingen i hele verden, slakta på bordet og uten strøm. Den hadde til og med noen iherdig forsøk etter jeg hadde tatt ut bateriet, ved å pipe noen ganger til. Sleeeeeipingen... Men STOOOOR takk til papsen min <3Dette bygget skal jeg forresten ha til bachelor oppgaven min :) Det er en gammel kaserne!
GLEDER MEG!!Nå har jeg tent meg lys og laget stor og god frokost, og koppen min med te!
Så da er det ingen flere unnskyldinger på å være flink,
før vi skal ut med jentene å spise i kveld <3 

 

 

Skrevet 14.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Jeg har funnet ut en ting, at friday kan virkelig ikke oversettes direkte til norsk i Irland. Det er absolutt ingen fridag og absolutt ingen følelse av helg. Denne fredagen har egentlig vært mest frustrerende. Jeg får ikke til det jeg vil i Revit, og blir utrolig umotivert av det! Så for å få noe som helst gjort, blir det tidlig opp og starte med noe helt annet av alt som skal gjøres, i morgen! Crossing my fingers ....Perfekt kveldsmat:)
Gresk yogurt med kiwi, norske knekkebrød med norsk brunost, kokt egg og te :) namnam . ..MEN, har vært litt hygge å! Med The Holiday på TV, flere episoder av criminal minds, kveldsmat og store kopper med chai latte og kakao! I tillegg er formen så mye bedre. Og det syntes jeg er ganske herlig <3

Men, nå er det senga og god natt i Dublin!
God helg fine mennesker <3

 

Skrevet 14.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2


I starten vurderte jeg veldig om jeg skulle finne noe treningsstudio her i Dublin, men når jeg fant ut hvor mye skole vi hadde å gjøre så føltes det ikke ut som jeg noen gang skulle få tid til det. Men, nå som man har kommet inn i litt flere vaner og rutiner så har jeg finni ut at det er ABSOLUTT noe å prioritere å bruke tid på! Og med en rygg som ikke sammarbeider sånn, må jeg bare ha tid til det ;) Så med hilton hotell rett oppi gata som har egent trening og spasenter i kjelleren, blir det ikke såååå vanskelig å komme i gang tenker jeg ;)
Spa avdeling har mini basseng med motstrøm (ååjaa, det er ikke så stort så man svømmer på stedet, DET kan bli interessant) boblebad, steam dusj og sauna. Så, når man har vært flink i treningsstudio kan man bare skjemme seg litt bort etterpå! IKKE FEIL <3

Så i morgen skal vi opp på prøvetime og melde oss inn! Merker det skal bli deilig å ha litt mere overskudd og stramme opp kroppen litt, til den berømte bekinisesongen ;)

Soooo, time to get fit ;)

 

Skrevet 13.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

Jeg har virkelig levd i eksamensboble de siste dagene! Og det er ikke den kuleste boblen å leve i. Med en blanding av tusen kopper te og kaffe, sammen med lite søvn, bygnings lover og regler, fysikk og konstruksjoner, er jeg ganske glad for å komme tilbake til en mere "normal" Dublin hverdag igjen. Selv om det er EKSTREMT mye skole fortsatt så slipper man å ha de dumme eksamnene hengende over seg! Men, i går bestemte hodet mitt seg for å bli potte tett. Så jeg har vært den irriterende jenta som snufser gjennom hele eksamen i dag. HURRA. I tillegg renner øynene hele tiden, så føler meg rimelig bra ;) 
Oh, hello red eyes ;)Noe som er litt lykke er at vi har oppdaget en kafe på andre siden av gata for skolen, og der er det så hyggelig! Så etter begge eksamnene har vi spist herlig lunsj og drikki kaffe der! Perfekt avkobling :) Nå skal jeg prøve å ta igjen litt søvn, så er det filmkveld på Malin og meg i kveld! For i morgen er det noen intense dager med siste innspurt på levering av restaurant oppgaven. Den skal leveres til print 18. des! SPENNENDE! :)

Nå skal hvertfall bloggen få ett liv igjen å, etter å ha hatt en bitteliten eksamens pause ;)
Happy kveld <3

 


 

Skrevet 12.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
4

 

Er ikke stort annet å si enn at jeg er en smuuuuule lei eksamenslesing, selv om jeg egentlig ikke har lest så mange dager! OG bærer på en stoooor dose frustrasjon. Hvem skulle tro at tung og gammel engelsk skulle være såååå vanskelig å forstå? wellwell, IT IS!

Hot stuff

Browncheese - brunostLet's rock

Staying in my beeeeeedNerd
 

Happy days in Dublin for shuuuure ;)

 

Skrevet 09.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 4 kommentarer
0

 

Alt for innviklet engelsk, ett tonn med papirer å lese, ukonsentrert, law, tort, contract and contractors, umotivert, uforstående, daff, legal regulations, professional practice, agreements and no agreements, stor kopp med te, distrahert, facebook, blogg, mere te, bunke med ark, Invitations to Treat, nytt rom, ufungerende skriver, bytte skriver?, lese, høre på musikk, lese, ikke så lurt å høre på musikk...

well...
exam reading is soooo fun!

 

 

Skrevet 08.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1

 

Var ikke helt normalt å våkne opp i Dublin i dag. Blirr litt for vant til å være hjemme nå.. Men, deilig (på en eller annen måte) å være igang igjen å! Det som er, er at det er så ekstremt mye å gjøre nå i januar at jeg klarer nesten ikke beskrive hvor mye som skal gjøres en gang, i tillegg er det 2 eksamner som skal gjennomføres. Som ikke kjennes helt gjennomførbare ut akkurat nå! Men det er oppdraget for de neste 2 dagene, og bli dronningen av Structural Mechanics og Professional Practice... Åh, jadda ;)Men te koppen er på plass med chai latte og jeg har fått skypa litt med Fredrik, så da får jeg vel være litt flink igjen. Var ganske uflink nemmelig, da jeg klarte å glemme datamusa mi i Norge.. Så måtte til byen og kjøpe ny på formiddagen i dag! Der kjøpte jeg forresten også en blender som ikke klarer å lage smoothie! UBERPRAKTISK... 

ANYWAYS, 
God helg da;)

 

Skrevet 07.01.2012. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Det ble en PERFEKT avslutning på første semester i Dublin, med en skikkelig siste kveld ut! Det ble så bra kveld at vi ikke kom oss fra vorset før halv to ;) Men det ble skikkelig Dublin stil med Cafe en Seine og nattmat på Eddie Rocket's ;)


GUD, kommer til å savne denne herlige jenta! Katharina skulle bare være her i ett halvt år, og det gikk litt for fort ;)


Me and my sambo <3


Nico :)
Jentene <3


Og med Marcelo <3


Love <3


Sååå glad for å ha nobo'n på besøk :)
ARRRRR

TAKK FOR ET
fantastisk semester herlig mennesker ;)

 

 

Skrevet 19.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Siste helga i Dublin gikk så fort og var så herlig <3 Nico kom på besøk og vi har kosa oss med Winter Wonderland, shushi, shopping, ost og vin og last night out in Dublin :) Så glad for at jeg hadde denne siste helga i Dublin uten alt for mye skole tenking! Julestemning i Dublin er ikke feil :)Etter winter wonderland dro vi til Monica og Hanne på fredag til ost og vin kveld :) Alt for lenge siden sist vi hadde det og det kommer ikke til å bli like lenge til neste gang! Sååå koselig <3

Såå på lørdag ble det shopping og sushi :) 
Fortsatt ingen feil informasjon :)Sååååååå herlig helg! Kommer til å savne godgjengen jeg <3 
Men gud så godt det var å komme hjem åå <3

Men, Dublin og jul er god kombinasjon
og veldig til å anbefalle :)

 

 

 

Skrevet 19.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1

 

Når jeg tenker på de neste fem dagene bare smiler jeg! Alt er litt absurd nå syntes jeg egentlig. Første semester er snart over, jeg har kommet halvveis på bachelor året mitt i utlandet og rett over jul begynner vi på bachelor oppgaven! Om 3 dager sitter jeg på flyet hjem for jula, og om 5 dager lander Fredrik i Norge :) I tillegg kommer Nico på besøk den siste helga nå! Selv om det er stor mangel på motivasjon til å gjøre skole om dagen og litt for mye som må gjøres, så gleder jeg meg sååå masse til norsk jul nå! :D

 
Sååå, de siste dagene i Dublin skal brukes til litt mere skole, Winter Wonderland, Julegaveshopping, julekaffe på Starbucks, pakkepakkepakking, last night out og en stor dose julestemning!

Sååå for å starte må dere høre på denne, dette er nemmelig årets favorittjulesang tror jeg ;)

NÅÅÅÅ må mere skole gjøres, og så skal leiligheten vaskes til jul!
HURRA ;) 

 

 

Skrevet 15.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

....møter jeg stadig vekk på denne herligheten som sitter i starten av lokal butikken vår og venter på eieren sin.. (men vi later som det er på oss ) Det er ikke lenge før vi stjeler den med oss hjem for å si det sånn!
SÅÅÅ nydelig :)

Oooog til butikken, når det regner, bruker man handlenett på hodet!
Paraply er oppskrytt :)Så spiser Line og jeg Woodoo dukker til lunsj!
NAMNAM!!! :)

Også får jeg overraskelser i posten! Denne overraskelsen var veldig perfekt :) Hadde nesten glemt hvor godt brunost er, også kan jeg skikkelig telle ned til jul med den fine advents kalenderen fra mamma og pappa <3

SEEEEE så lur jeg og brunosten er sammen!
Ett lite stykke Norge i Dublin er så absolutt ikke feil :)

Så, overtalte Woodoo dukka oss om å ikke spise den. Og så snille som vi er tok vi den med på julekjole shopping istedet! (APROPO sjekk ut www.boohoo.com SÅÅÅ alt for mye fint)

NÅ er det CAD lan i stugå som er planen for søndagen;)
I dag er det akkurat en uke igjen til jeg er hjemme og 9 dager til jeg ser Fredrik <3
IKKE FEEEEEEIL

 

Skrevet 11.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

I går hadde Katharina invitert inn til juletrefest, med juletre, tapas og julemusikk. Alle tok med litt mat hver som ble til et fantastisk tapasbord! Så med alle mann pent dressa opp, julelys og julemusikk, sammen med herlig mat fikk jeg første ordentlige hint av skikkelig julestemning! Det ble en herlig kveld og jeg gleder meg enda litt mere til jul ;)


NYDELIG MAT <3Forlovelses bildet til Anders og Ørjan! :)


Sååååå godt er dumle ;)
Fine Katharina <3


Julestemning <3     

     
J
enny og Ørjan på fire forskjellige måter ;)

     


GUTTA!


Søtinger :)     


Fine gjengen!!


Sååå, KATHARINA!!!
TAKK for en herlig kveld med masse julestemning og fantastisk mat <3
Du er awesome <3

 

 

Skrevet 10.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

I går ble Silje 21 år, så da ble det feiring med kake, nattpizza, dansing, drikkeleker og en gjeng med gale mennesker ;) Kjempe herlige kveld som varte litt lengre enn planlagt da ingen ville hjem ;)          
     

     

Nok en herlig kveld,
med de herige menneskene på skolen ;)

 

 

Skrevet 09.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
0

 

Gleder meg veldig til å komme hjem til jul nå, men før det er det skikkelig Griffith College skoleslave stil på gang .... Innimellom besøk, juletrefest, grøt og gløgg, og avslutning skal det meste til final crit på restaurantoppgaven være ferdig til neste fredag, og MYE burde vært gjort allere til mandag. MEN, koser meg sånn om dagen. I går var det kjempe koselig bursdagsfeiring av Silje. Sååå deilig å være sammen med alle i klassen uten frustrasjon over plantegninger, tid, alt som skal gjøres og ikke må gjøres og burde vært gjort for lenge siden! Også kan vi sitte sammen dagen derpå og le av hvor rare vi er i dag, blandet oppi CAD tegning og english class ;)Men teller litt ned også da! 10 dager til jeg sitter på flyet hjem og 12 dager til Fredrik lander i Norge :) 
IKKE FEIL <3

Men, nå er det kvalitetstid med CAD igjen ;)

 

 

Skrevet 08.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1


 

Kjempe koselig helg in our chamber house :) Awesome jenter, masse godteri, vin, kaffe og baileys, sen frokost, enda senere kveld, natt trim, hårklipp, mere vin, skolejobbing, rockering og ormen dansing i gangen. Ja, akkurat sånn en jente helg skal være ;)


Dette er nattrening, og er VELDIG effektivt!! :)

Og så fikk jeg lov til å gå løs på det her med saksa! MOAHAHAHAH
(hadde egentlig tenkt til å klippe det av og lime det på meg selv, men var litt for mye publikum)


Veeeeldig konsentrert ;)

 GOOOOOD LANG frokost <3
Lovelove <3Skrevet 04.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Perfect preparty with perfect people ;) 


Pretty girls ;)


Mexico VS Norway


Samboerne <3 Me love <3
Fine gjengen!


Gladmongoer ;)

Dublin by night blir aldri feil ;)
ARRIBA

 

Skrevet 04.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
0

 

Det er så rart å tenke på at det er 3. desember allerede, at jeg har bodd i Dublin i snart 4 mnd, at første semester snart er over, at neste oppgave vi begynner på er bachelor oppgaven min, at det er 21 dager til jul, 15 dager til jeg reiser hjem og 17 dager til jeg ser Fredrik! Plutselig ble det jul og advent og siste innspurt med skole før herlige jula starter på ordentlig <3 

Siden jeg ikke har vært verdens flinkeste til å oppdatere de siste dagene så gjør jeg det nå i stedet ;) På torsdag dro nemmelig Malin, Malin og jeg på litt juleshopping! Jeg fikk meg noen store gode og varme gensere OG fikk starta på litt julegaver! DET var deilig :) Etterpå møtte vi herlige Katharina på sushi og mcFlurry. Som har blitt en veldig rarvanlig kombinasjon ;) (stjælte noen bilder fra Katharina)


Fine julepynta Grafton Street :)
SUUUSHIIII :)

Så på vei hjem kjøpte Malin og jeg oss litt julepynt! Tenkte at litt julestemning må vi prøve å lage, så med litt glitter her og der, tente lys og julemusikk så er mye gjort ;)


(Ny gogenser og julepynt)

Sååå i går samla vi alle flinke studentene til vors hos Monica og Hanne for å feire innleveringer og karakterer! Det var såååå koselig vors med sååå herlige mennesker! MEN, så kom vi ut på byen og ble nektet å komme inn noen som helst sted fordi vi var en gruppe på 6 mennesker. Jeg skjønner ikke logikken i Dublin. Er man to og to slipper de inn mange men kommer man og er en litt større gruppe kommer man ikke inn. Og de gidder hvertfall ikke forklare hvorfor... Så til slutt gadd vi ikke høre mer på teite vakter og dro på mc Donalds for litt kveldsmat istedet ;) BRA kveld ble det uansett hvertfall ;)
Klare for fest :)

Skal legge ut bilder fra kvelden etterpå!
Nå er det litt mere skolejobbing på gang :)

God helg og litt god jul ;)

 

 

Skrevet 03.12.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
8

 

I går hadde vi andre crit på restaurant prosjektet. Da var det concept, planløsning og ide som skulle fremlegges. Restaurantet min er inspirert av Alice in Wonderland og jeg koser meg såååå med masse farger, surrealisme, contraster og ting i alle forskjellige størrelser! ;) 


(en litt sliten modell på slutten av dagen, MEN you get the point)

Fikk kjempe gode tilbakemeldinger, som gir ett tonn med ekstra motivasjon til å jobbe på videre :)
DET var deilig!! 

Nå er det klart for å få alt inn i Revit
og begynne med detaljering :)

 

 

Skrevet 30.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 8 kommentarer
0

 

Coffee, cupcakes, christmassongs, kitchen table, Happy Feet, restaurant design, plans and sections, Alice in Wonderland... yeah, that's pretty much it ;)
(og en liten bit av facebook så vi kan føle at vi er BITTE LITT sosiale ååå )Happy saturday ;)

 

 

Skrevet 26.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1

 

Malin og jeg har omøblert intatt kjøkkenet for helga! På mandag er det klart for 2. crit på restaurant prosjektet og konsept og skissedelen skal vises frem :) Det vil si MYE tegning! Og null data jobbing. Så da har vi laga campus chamber house på kjøkkenet i tøfler med kakao og krem ;)

Plutselig ble det ikke så feil å sitte med skole en fredag kveld (og ennå en helg... )
namnam :)


Hvite arke med fargestifter til ;)

NÅ, er det på tide å gi Alice sin Wonderland restaurant :)
GOD HELG :)

 

 

Skrevet 25.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
4

 

En ting er hvertfall sikkert, og det er at jeg angrer ikke på at jeg ikke har tegna noe medlemskap med noe treningsstudio. For i Dublin kommer mr.WIND ganske ofte på besøk, og det er som å nå "høydepunktet" på spinningtimen når du lurer på hva du egentlig tenkte når man gikk inn døra ;) Bare at vi får frisk luft i tillegg da, OG får oss en ganske god latter når vi ser begge står å tråkker på stedet... ;)

Sååå, da tenkte vi; flinke, skole, flinke, skole, flinke skole .... OG endte opp med 2 Ben&Jerry's hver, sammen med masse annet godt ;)

Så nå kan hvertfall skolejobbingen begynne ;)
(planen med nøttene er forresten å lage lavkarbo godteri. Namnam)Got to love Ice Cram <3

 

 

Skrevet 24.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 4 kommentarer
3

 

Med neste crit på restaurantoppgaven coming up, blir det kvelder med jobbing og skole helg! Prøver å jobbe masse med å planlegge tiden min bedre, enn å ha våkendøgn til slutt hele tiden. OG skulle det finne på å skje nå å VET jeg at jeg hvertfall har stått på før det å ;) Så jeg lager Alice en restuarant og graver meg ned i tekopper, krokete trær, paraplyer, hatter og sjakk mønster, and loving it :) Deilig å jobbe når man er skikkelig inspirert. Nå må jeg bare samle alle ideene mine med litt nøtter, sjokolade og teeee :)


Digg og høststemning :)Barforslag :)


Teeeee hygge <3

Så, back to wonderland for me ;)
Happy monday !

 

 

Skrevet 21.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
0

 

På torsdag var det jo Schooldisco på skolen :) Vi fant frem briller og rutete skjorter og rocka dansegulvet med stil ;) Det ble en utrolig vellykka kveld og veldig gøy at Anniken fikk være med på det!! :)

     

You know nerds can rock ;)

 

 

Skrevet 20.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
3

 

På mandag kom Anniken på besøk, og vi har rett og slett hatt det så koselig at det ikke har blitt noe blogging! Så da tar jeg igjen litt nå og forteller om det herlige uka vår :) Siden jeg har hatt skole hele uka har Anniken vært med på Griffith og sett litt av hvordan hverdagen er der å, sammen med de fantastiske menneskene i klassen ;) Så har vi brukt kveldene på å baaaaare kose oss med alt fra Guinness, shopping, pubkveld, filmkveld, School disco og dinner out! Så nå Anniken skulle reise på morgen i dag var det noen tårer fra begge søstrene simonsen, for GUD så godt det var å se verdens beste søster igjen!

 

MANDAG :)

På mandag møtte jeg Anniken i byen også spiste vi lunsj der før det var en liten tur tilbake på skolen. Så på kvelden lagde vi herlig middag og møtte Jenny med to venninner av henne på pub etterpå. Da havnet vi tilfeldigvis på en comedy night, som ble en utrolig vellykka kveld. Det var så gøy :)
 Og på comedy night får man gratis is ;)

 

TIRSDAG:

På tirsdag hadde jeg lang dag å skolen, så Anniken ble bestevenn med Arthurs Bar og bachelor og jeg ble bestevenn med konsept jobbing. SÅÅ var det klar for shopping og sushi. Bedre kombinasjon finnes ikke ;) Og plutselig kommer vi til en julepynta Henry street! Det var sååå koselig!! Herlig dag, som ble avslutta med Notebook på TV og Ben&Jerry's ;)


Verdens søteste :)
Suuushiiii :) Namnam


Også kjøpte Anniken seg verdens diggeste og søteste kosebukse! Se så kosete den er!! ;)

 

ONSDAG:

Siden onsdag er CAD dag og vi bare sitter på dataen hele dagen tok Anniken seg en tur til byen alene. Så møttes vi på skolen etterpå og tok taxi til Guinness. Da var det tid for å kjenne lukta og nybrygga øl, og kose oss med utsikten over Dublin by night! Og for å fortsette Guinness stemning kjøpte vi med oss marinade og lagde skikkelig guinnes mat ;)     
     

Happytime at Guinness :)

 

TORSDAG:

På torsdagen var jeg NØDT til å jobbe litt skole, så vi bestemte oss for å dra til byen for å kikke litt og sette oss på Starbucks etterpå. Så vi fikk smakt på julekaffe og jeg fikk gjort masse skole! BRA combo :)Sååå, når vi kom hjem var det klart for å dra frem nerde brillene og ruteteskjorter. Det var School disco og karaoke på skolen. MEN, det var ikke så mange som hadde fått med seg at det var tema, så vi var litt nerder på egenhånd, og var det med stil ;)
(Denne kvelden fortjener ett egent innlegg <3 )


Heeeerlig gjeng :)

 

FREDAG:

Sååååå, siste dag var det litt skole igjen og Anniken fikk være med på den fantastiske Structural Mechanics timen. Før det var vi ett stykk sliten gjeng etter torsdagens fantastiske kveld. Så vi slang på noen bord i kantina med nok av karbohydrater og mimring fra kvelden før ;) På vei hjem stoppet vi på kafeen ved der vi bor og smakte på en julekaffe til, før vi avslutta kvelden i Tempel Bar. Kona til fetter'n min var i byen med søstrene sine så vi møttes ute til en veldig hyggelig middag på Frankie's ;) Perfekt avslutning :)


PEEEENAAAA!! med ny jakke ;)
My sweetheart ;)


Juuulekaffe :)

SÅÅÅ, Det var vår herlige uke! Gleder meg allerede til neste gang :)
TUUUSEN TAKK for kjempe koselig besøk Anniken <3

Nå er det ikke lenge til jul ;)

 


 

 

Skrevet 19.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 3 kommentarer
0

 

Inni hodet mitt tenkte jeg at, det bliiiiir så deilig med en uke "fri". Kunne slappe av litt hjemme og gjøre det jeg vil :) Men, tok ikke lang tid før jeg skjønte at det IKKE kom til å bli tilfelle. Så da sitter jeg her igjen. Men ingen planer for dagen og a hole lot of school to do .... Men, med en stor kopp te og ett ganske spennende Tadao Ando bygg å analysere så blir det kanskje ikke alt for ille... (?)


Litt inspirasjon må man hvertfall ha ;)


Og en veldig kosete god hund <3

 Jaja, da får jeg være superstudent
og være flink på en lørdag igjen :)

 


 

Skrevet 12.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
2

 

Det har virkelig blitt høst i Dublin, og i dag var det en veldig fin høstdag med sol og skyfri himmel. Da merker jeg at jeg setter ekstra pris på å bo her! Dublin er nemmelig ikke bare gråeskyer og regn ;) Så i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å dokumentere litt! Jeg fikk legetime i dag, og med 3 timers pause midt på dagen i dag, rakk jeg ikke første timen. Så når Hanne ringte og lurte på om vi kunne møtes begynte vi å gå mot hverandre og møttes ved pub'n i Dolphins barn ;) Det er VIRKELIG en irsk lokal pub med vegg til vegg tepper og gamle engelsk inspirerte tekstiler på sofaene! Men veldig koselig å jentesnakke litt over en kaffe :)


(Dette er på vei til skolen. Inngangen til en park med Modern Art museet)


(Ved Hilton Hotel og skyfri himmel)


(lokal butikken og kafeen vår )


( og i denne gata tar vi buss til skolen)


(høøøøøst)


(oooog mocca <3 )

Etterpå gikk vi videre til legen min som er på vei til skolen! Der er forresten verdens SØTESTE resepsjonist. En liten eventyr bestemor rett og slett. Så er ikke så skummelt å gå til legen og bli henvist videre til en hyggelig gammel mann som fant ut at jeg ble litt friskere på litt antibiotika ;) 

Etterpå rakk ejg til og med Structural Mechanics timen. Der lekte læreren vår med stoooor lego (duplo? ) for at vi skulle skjønne hva han snakket om! Plutselig ga alt mening ;)

Nå har jeg spist litt is og midda og skal pakke siste bit før det er klart for flyet til London. Jeg skal tilbringe en langhelg hos Linda og jeg gleder meg sånn <3 Blir enn litt roligere helg en planlagt. Men jeg tenker. England+Linda er uansett herlig <3

God helg :)

 

Skrevet 04.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
2

 

Jeg har vært ikke eksisterende noen dager. Vi har hatt siste innsuprt på Survey oppgaven og det har vært ett HELVETE for å si det rett ut! Etter Anette dro havnet jeg i senga med feber, noe som passet ekstremt dårlig når jeg lå etter med oppgaven allerede ... Så etter 13 timer foran skjermen på kjøkkenstolen på søndag, våknet jeg med ryggsmerter, feber og hjertet oppi halsen på søndag klokka halv åtte. Så jeg rigget meg til i senga og lå der i ca 26 timer til sammen og jobbet med CAD i kaldsvette! Så stabbet jeg meg til skolen, fikk levert og ble sendt hjem for å ha presentasjon i dag i stedet! Formen er heldigvis litt bedre nå, men forkjølelsen har liksom holdt seg der i noen uker nå, så i morgen går turen til legen får å finne ut av alt. I tillegg var de så snille og ga meg utsettelse på building construction som skal leveres i morgen så jeg kan ta det litt mer med ro...


(Dette er meg som prøver å være overlykkelig over survey)

MEN, nok sykesnakk! Det er klart for assignment week, og jeg sitter på flyet til Linda i morgen. Krysser alle armer og ben for at jeg for en mirakel kur og kan kose meg masse i Colchester :) (noe jeg vet jeg kommer til å gjøre uansett egentlig) Så går turen videre hjem. Med 3 oppgaver som skal gjøres ferdig. Men GUD som jeg gleder meg! Se venner og familie og Dixi igjen <3 OG for å gjøre det enda bedre, kommer Anniken på besøk mandagen etter jeg kommer hjem å bli nesten en heeel uke! 

SÅ, gleder meg til ukene fremover,
OG, nå vet dere hvertfall at jeg eksisterer litt igjen ;) 

 

Skrevet 03.11.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
0

 

Jeg er så glad :) Endelig var det min tur til å få besøk, og det er så koselig! Anette kom på torsdag kveld, så i går ble hun med på skolen og fikk oppleve at kantina solgte øl og spilte "call on me" på skjermene klokka ti ;) Så dro vi ned til byen og satte oss på cafe, før det ble hjemmelaget pizza i leiligheten :) 


Walking i Grafton Street :)


Luuuuuunsj :)
Det lukta så vondt på bussen at Malin sniffa te pose ;)

 


 

Så var det klart for vors hos Hanne og Monica og Dublin by night! <3
Og vi endte igjeeeeen på Cafe en Seine ;) 


Nå er det dusjen
og ned til byen for litt shopping :)

God helg alle fine mennesker ;)

 

Skrevet 29.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 0 kommentarer
1

 

På onsdag var det som sagt Monster Ball med skolen og det var så sykt bra :) Vi vorsa først hos oss, også hadde SU leid "the kitchen" i temple bar som vi dro på etterpå! Såå mange bra kostymer og så bra kveld ! Ikke feil med Halloween i Dublin ;)

          
Katharina og Hanne er sånne flinke dansere og begynte å briefe med at de kunne få benet langt oppå veggen, så siden Malin og SPESIELT jeg er enda mykere skulle vi bevise at vi kunne få benet opp på skuldra til hverandre! Veldig elegant ;)AWESOME KVELD!!
:)

 

 

Skrevet 28.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

Nå er det klart for vors og Monster ball med skolen :)
GLEDER MEG!!Happy halloween litt på forskudd ;)


 

Skrevet 26.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
1

 

Volbeat spilte for første gang i Dublin i går og jeg er såååå glad for at jeg var der! Og veldig glad for at Ida, Ørjan, Monica og Malin også ville bli med ;) For tross ekstrem stiv nakke i dag og en helt annen stemme, etter litt for mye synging og headbanging med Ida, så smiler jeg ennå :)

De er så bra live og de har så rå musikk,
enkelt og greit ;)

 

          Gleder meg til neste gang!
<3

Keep on rockin ;)

 

 

Skrevet 23.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Hodet mitt tenker HEEEELG, også kommer en eller annen del i kroppen min og bare SKOOOOOLE! Prøver å finne ut hvor det kommer fra, for det tar styring hele tiden, men finner liksom ikke frem... Så da får jeg bare reise på skolen på en lørdag da, igjen, og på en søndag i morgen! Skal man bli interiørarkitekt så skal man bli interiørarkitekt ;)

Det eneste som er litt dritt, er at kroppen min protesterer litt om dagen og har bare kjørt på med forkjølelse, og i går tenkte jeg; JEY jeg er bedre. Så våknet jeg aaalt for tidlig i dag av unødvendig hosting og tenkte; ÆSJ, ikke så mye bedre... Men, prøver å late som ingen ting og er beste venn med Starbuckskoppen :)MEn, happy time fremover! Til onsdag er det Monster Ball torsdag kommer Anette og helga etter stikker jeg til Linda i england. Såååå, skal jeg videre derfra og hjem noen dager OOOG 2 dager etter det igjen kommer støresøstern! JEg gleder meg IKKE til noen av tingene for å si det sånn!

Så med lue og ullgenser er det ganske happytime:)
Men, nå skal jeg ha kvalitetstid med Volbeat på øret og CAD på skjermen!!

Happy helg :)

 

 

 

Skrevet 22.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
1

 

Ble helt i hundre da jeg tilfeldigvis fant ut at Volbeat skulle komme til Dublin å spille mens jeg var her! Etter en syykt rå konsert på slottsfjell i fjor og stor innsats for å prøve å se de i sommer, bare smiler jeg nå med billetter på plass! Og det beste av alt er at tiden har gått så fort at de spiller allerede i kveld :) Så, nå krysser jeg bare fingrene for at formen kan bli litt bedre og at hodet mitt glemmer at jeg er potte forkjøla noen timer i kveld <3 Ja takk! :)

 

Det må bare bli awesom uansett :)
Har du hørt Volbeat før ?

 

 

Skrevet 22.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
2

 

I dag starta Malin og jeg dagen i byen med Adriana og Silje på kostyme jakt! Og fornøyde alle mann kom vi ut av første kostyme butikk klare for Monster Ball neste onsdag med Student Union :) Etterpå tok vi en velfortjent kaffe på Starbucks og jeg ble en termokopp rikere (i love). Nå er vi tilbake på skolen og leker bestevenn med CAD! og det er IKKE pirk ... Er også på windows jakt. Billig jakt! Viser seg at jeg må innstalere windows på macen og jeg NEKTER å betale masse penger for det ... Sært nok i seg selv at windows skal få kose seg med plass på Machintosh'n min....

Såe, billig windows pakke anyone? ASAP?
Cad tull ......


Happy eiere av ny kopp!


OG røhette kostymen! Må bare hjem å sy inn litt.... onesize ?? 

Nå må jeg være litt flink igjen med de crazy interiør girlza ;)
Vi er rare vi ......

 

 

 

Skrevet 20.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 2 kommentarer
1

 

Så var det høydepunktet siste dag! Cliffs og Moher. Det var rett og slett bare helt fantastisk flott. EKSTREMT mye vind og super skummelt å gå på stien hvor det ikke var noe gjerde, men igjen, så fantastisk flott!! Skal man på tur i Ireland så må man nesten bare prioritere ett besøk til klippene :)

Cliffs of Moher <3
See you soon :)

 

 

Skrevet 18.10.2011. Ligger i kategorien Student i Dublin. 1 kommentar
hits