1


På søndag var det jo dår for Aksel og jeg hadde så lyst til å gjøre noe personlig. Det er alt for lenge siden jeg tegnet sist, men jeg ville gjerne prøve og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det var herlig å tegne igjen og herlig å kunne gi bort en veldig personlig gave, som kan være stas for Aksel å ha i lang tid fremover. Det ble en god dose frustrasjon underveis, men klarte å gjøre meg ferdig. Jeg syntes det er utfordrende å tegne noen jeg kjenner. Det er så lite som skal til før det ikke ligner lengre. Men, det var stas å leke med blyanten og blanke ark igjen, og nå har jeg lovet meg selv å gjøre det oftere!


Lille gullet mitt <3


#tegning #kunst #hobby #bilde #baby #drawing #gutt #gave #diy

Skrevet 11.02.2014. Ligger i kategorien Tegninger. 1 kommentar
1

 

Jeg har aldri vært noe glad i tomat, men begynner gradvis å like det bedre og bedre. En av favorittene mine har blitt disse fylte tomatene. De er ferfekt som tilbehør til grillmaten eller som en litt anderledes lunsj. 

Du trenger:

♥  4 tomater
♥  1 boks Tine krydder smørost 
♥  Reven ost
♥  Salt og Pepper Del tomatene i to og skrap ut det "bløte" i midten. Fyll de så opp med smørosten, strø over grovmalt salt og pepper og topp med reven ost. Stek de i ovnen på 180 grader til osten blir gylden (ca 10 min).

 Jeg lagde de som tilbehør til pølser som en rask hverdagsmiddag :)
Enjoy 
 

Skrevet 06.08.2013. Ligger i kategorien Tegninger. 1 kommentar
6

 

Fikk ett lite tegne kikk til jul og hadde så lyst til å tegne noe som ikke hadde med skole å gjøre. I tillegg ville jeg gjøre noe mer personlig ut av gaven til Fredrik, så da ble jeg plutselig sittende noen kvelder før jul å kose meg med blanke ark og blyanter. Jeg hadde veldig lyst til å gi han en gitar, men var usikker på hvordan jeg skulle få det til. Og med tanke på at hans stooore lidenskap er musikk og jeg tegnet yndlingsgitaren hans, var det litt spenning da gaven ble pakket opp ;)

Men, veldig gøy å tegne ting man ikke tegner så ofte ;)

Ble litt dårlig underveis bilder men dere får ett lite inntrykk av prosessen ;)Hva syntes du? :)

 

 

Skrevet 28.12.2011. Ligger i kategorien Tegninger. 6 kommentarer
8

 

Driver å tegner litt igjen om dagen, oppi alt annet! Har nemmelig fått spørsmål av mr. Bengt om jeg kan lage tatovering til han. Syntes det er litt skummelt å ta sånne oppdrag, med tanke på at det er noe som skal være på kroppen til denne personen resten av livet, men på en annen måte er det jo også utrolig spennende! Så koser meg veldig på samme tid:) Bengt er musikk mann og trubadur konge, en veldig flink en å, så han skal selvfølgelig ha en musikk tatovering.

Forslaget mitt har blitt dette, med ønsker fra han:


Også ville han ha den tegnet for hånd også. Det er UTROLIG vanskelig å tegne gitarer syntes jeg. Så du ser jo hva jeg har spart til slutt ;) Er veldig spent på hvordan det vil gå, men er jo også en bra trening å ta med seg!

Har tegnet tattis til pappa før, og det var veldig koselig. Men den er liksom ikke så stor. Og ganske enkel. Mens denne skal gå over hele øverste delen av ryggen. Altså stor. Så det blir kjempe spennende å se hvordan det blir :) Tror det kan bli veldig kult egentlig :)

Hva syntes du? :)

 

 

Skrevet 07.02.2011. Ligger i kategorien Tegninger. 8 kommentarer
5

 

Kjæresten til Anniken har en nydelig liten datter og hun ville gi en tegning av henne til Kristian julaften. Så da tegnet jeg tegning for henne :) Det var veldig spennende å tegne barn! Det har jeg aldri gjort før. Og Enda mere spennende og tegne noen jeg kjenner! Få det til å ligne ;)

Anyways.. Her er tegningen :)


Litt vanskelig å se detaljer og sånn den egentlig ser ut siden den er tatt med blitz men får en aning hvertfall :)

Hva syntes du? :)

 

 

Skrevet 26.12.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 5 kommentarer
4

 

I helga har jeg hatt tegningene mine på en liten salgsutstilling. Veldig greit å reklamere litt for hva jeg driver med, så kanskje jeg kan få solgt flere bilder etterhvert :) Ble salg av to tegninger, to som er holdt av litt, og flere visittkort som ble plukket med seg, så er egentlig veldig fornøyd! Så, nå krysser jeg fingrene for at jeg får litt respons i ettertid på flere som ønsker tegninger :)
Er jo en perfekt måte å tjene litt ekstra penger på, samtidig som jeg driver med noe jeg ELSKER å gjøre!Venter i spenning og er klar for å tegne meeeer :)

 

Skrevet 24.10.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 4 kommentarer
22

 

Har fått tilbake tegnekikke og ny bil er kommet frem på papiret! Bare noen dager til jeg skal ha lagsutstilling nå så litt siste innspurt i håp om å få litt fler tegninger å selge :) Denne gangen ble det en Corvette. Sykt deilig å tegne bil egentlig. Gjorde det masse før, men har vært en periode med mere alve tegninger siden da, så digg å være back too herlige biler <3Hva syntes du ?

 


Jeg er med i en konkurranse med denne tegningen her: http://fruktsalaat.blogg.no/1287673317_konkurranse.html#comment

Skrevet 20.10.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 22 kommentarer
8

 

Jeg er i skikkelig tegnekikk om dagen. Kribler i fingrene og koser meg såååå med å tegne igjen. I dag tenkte jeg, jeg skulle prøve å tegne bil igjen, og hva er vel ikke mer sjarmerende enn en boble. Så det ble det :) Den er tegnet med blyant og brukte ca 1,5 timer. Syntes det er litt mere utfordrene å tegne bil. MYE detaljer, også er det på en måte ett fasitsvar, hvordan det skal se ut, i forhold til foreksempel mennesker eller andre ting som kan være litt "friere". MEN, det ble en boble tilslutt :)

 

Og her er ett litt bedre bilde av den jeg tegnet i går :)Hva syntes du?

 

Jeg er med i en konkurranse med disse tegningene her:  http://fruktsalaat.blogg.no/1287673317_konkurranse.html#comment

Skrevet 12.10.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 8 kommentarer
5

Tegningen ble ferdig i går, og det var kjempe deilig! Kombinerte kull og blyant, som fungerte kjempe fin egentlig :) Var gøy å tegne noe annet, og gøy å koble av med tegning igjen. Da koser jeg meg daaaa! Litt bedre morgen i dag også. Ingen pungtert hjul og ingen riper. Hurra :)Så må vel bli en bra dag, og fiiin morgen :)
Hvertfall bedre enn i går :)

Skrevet 12.10.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 5 kommentarer
3

 

Har endelig fått satt meg ned og begynt å tegne igjen! Skal utstille bildene mine om 2 uker til salg, så jobber veldig mot det nå! Men er ikke så mye tid til overs ved siden av skole, jobb og band. Men NÅ er jeg i tegne modus noen timer og nyyyter det! Gud som jeg har savna det og.. Koser meg <3

Her er ett lite in progress bilde :)Skal poste hele når jeg er ferdig :)

Skrevet 11.10.2010. Ligger i kategorien Tegninger. 3 kommentarer
hits