1


Som resultat av en ekstremt hektisk høst, har det blitt lite oppdatering på bloggen i det siste. Det er jeg veldig lei meg for, for det er så mye gøy som har skjedd og skjer. Nå ser jeg endelig at hverdagene blir litt roligere og at julen nærmer seg med stormskritt. Men nok om stress og tettpakket dager og over til overskriften. Noe jeg nemlig gjerne ville fortalt dere mer om underveis er EP slippen vår. Vi er inne i en utrolig spennende tid med bandet og jeg nyter hvert sekund. Jeg skal ikke avsløre alt akkurat nå, men en ting som på ingen måte er noe hemlighet, er at 14. Desember 2014 kan du endelig få høre vår nye EP "Stranger in my head". Etter spennende dager i studio, ble 4 nye låter klare for miks. Det har selveste Robin Van Loenen, vokalisten i pop-punk bandet Destine fra Nederland, stått for. Så, etter en del timer med coverart og en tur til Sverige for mastring, er EP'n vår nå i trykk og klare releasefest på Total i Tønsberg 19. Desember. Vi er så gira, stolte og glade, og gleder oss til å dele det hele med dere!!
Følg gjerne med på alt som skjer med bandet mitt på Facebook.
Trykk deg inn HER så skal vi love å holde deg oppdatert! :) 
#band #musikk #musikkblogg #vokalist  

Skrevet 06.12.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
4


Litt sen update fra forrige helg, men bedre sent enn aldri? Vi var nemlig i Tromsø å spilte forrige helg og det var så stas! Tromsø tok meg med storm og det var helt konge sted å både spille og være. Gutta og jeg satte oss på flyet til nord klare for konsert og god stemning - og DET ble det! Vi fikk både regn, skyfri himmel, snø og hagl, en veldig kul konsertopplevelse, digg mat, herlig utsikt og nydelig natur. Bra helg med stor B rett og slett!Så, nå håper jeg bare vi får mulighet til å rocke i nord igjen! 


Skrevet 28.09.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 4 kommentarer
4

 

I dag er det konsert tid igjen og vi skal til tigerstaden for å spille. Vi spiller på Maksitaksi i Oslo sammen med et band til - Voyager. Anette har vært så søt å låne oss leiligheten sin så da ble det plutselig skikkelig Oslo helg:) Det er så mye kult som skjer om dagen og jeg elsker at høysesongen for konserter har startet. Forrige uke var vi på NRK Vestfold og spilte 2 låter live på radio. Det var veldig gøy! Neste helg er et tid for årets første utekonsert og festivalsommeren er i gang. Så skal vi ha noen dager i studio igjen før Fredrik og jeg skal til USA, for å fortsette på EP'n vår!


Vi har jo også sluppet vår første singel - YOU+ME.
Den finner du på de fleste stedene du finner musikk, så add den til spillelistene deres og del gjerne med fler :)


So, let's rock ;)

 

Skrevet 24.05.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 4 kommentarer
0

 

Det er så konge å ha et tonn av energi sent på kvelden man kan bruke opp på øving til å hoppe rundt, skrike ut og headbange. I dag har vi endelig fått testet tekst og vokal på en av de siste låtene våre. Det har sitti så langt inne og jeg har sliti veldig med inspirasjon til å få til noe, men på forrige øving løsnet det. Noen ganger kommer tekster til meg med en gang og det er en selvfølge hvordan vokalen skal låte, mens andre ganger kan det ta alt for lang tid før jeg i det hele tatt er i nærheten av noe som kan fungere. Etter påske er det klart for konsert igjen og da nærmer det seg sommersesongen med flere kule gigs og festivalstemning. Elsker den tiden på året. I vinter var vi i studio og spilte inn en livesession. Så, hvis dere vil sjekke ut en av låtene våre derfra har dere You+Me her. Det er også låta vi skal gi ut som vår første singel før sommeren:)

 

OG sist men ikke minst. Det hadde vært heeeelt konge om dere vil følge bandet mitt på Facebook! Bare trykk liker på knappen under 
 

  


#musikk #band #video #videoblogg #live #konsert #thelast24

Skrevet 09.04.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0

 

I går var jeg i studio med bandet og heldigvis holdt formen! Forkjørelsen har kommet for fullt og jeg har vært utrolig stressa på tett-i-nesa vokal og null stemme. Heldigvis holdt den fint og det var så stas å være på plass rundt miksebord, instrumenter og alt som hører med. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle dere mer om det ..... litt senere! Nå er jeg tilbake på sofaen under teppet... 

Skrevet 03.04.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0


Det er lørdag. Det er helg og vi skal veldig snart spille konsert på John Dee i Oslo! DET er bra lørdag det!


Sjekk ut "The Last 24" på Facebook! Filmer, sanger og bilder;)

Skrevet 15.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
2

 

Her er bilder fra konserten vår på fredag! 
Fantastisk kveld, fantastisk publikum og herlig energi. Adrenalinkick rett og slett!


#band #live #konsert #musikk #musiker #konsertbilder #Thelast24

Skrevet 09.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
0


FY for en bra kveld det ble i går! Vi hadde konsert på Total - Slottsfjells Utested sammen med 4 andre band og det var HELT konge. Vi har jobbet mye med å sette sammen det perfektet settet nå, og det var så herlig å få spille det live. Ikke minst å få spilt en av de nye låtene våre for publikum. OG ikke nok med det, publikum var jo bare fantastisk. Det er så kick når det tar av på første rad. Kvelder som i går lever man lenge på og jeg gleder meg som en gud til helga allerede! Da er det konsert på John Dee i Oslo. Her er også en video tatt av en i publikum fra i går. Det er 24 hours som dere kan finne på Spotify også!

 

Og... Ikke glem å følg oss på facebook! Det er mye bra og spennende som skjer fremover nå :)
SJEKK ut siden vår HER! 

 


Skrevet 08.03.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1

 

Vi er i full gang med musikkvideoinnspilling, og fy, hvem skulle tro det skulle være så kaldt å stå å spille midt ute på et jorde, i januar? Åkei da, visste det ville ble kaldt, men gud, kaldt er bare mellomnavnet. (Eller noe sånt?) Når det er sagt er det alltid kult med utfordringer og alltid gøy med bandet. Det er en filmgruppe på NKF i Oslo som har et prosjekt, så ville de gjerne bruke sangen vår - 24 Hours, og det er jo stas! Blir veldig spennende å se sluttresultatet. For det skal jo sies at litt klient er det jo! ;)

Vi er ferdig med all "livespilling" nå, så neste er alle de andre scenene som skal på plass. Fortsatt ute, men med jakker og uten kalde stålstrenger på bassen (heldigvis)!
Hvis dere vil sjekke ut mer av bandet sålenge, finner dere oss både på Spotify, Facebook og YouTube:)#musikkvideo #band #musikk #thelast24 #film #youtube #facebook #spotify

Skrevet 22.01.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
2

 

FOR en fantastisk øving vi hadde i går. Det er helt ubeskrivelig hvor god følelse det er når bare alt klaffer. Det startet med at jeg syntes Fredrik røra med noen alt for rare toner. Peter og Fredrik syntes det var gøy og mobbet meg (Å jadda, OM jeg blir mobba på øving) for å være så negativ før vi hadde prøvd mer på riffet. Så sa jeg at - dette blir garantert en hit låt, det er det værste. 3 timer senere satt vi der, med en låt, som er nesten ferdig, utrolig fengende med litt rare herlige toner;) Og som overskriften allerede har avslørt, er navnet Bad Boy. Så nå blir det stas å teste mot publikum. Eller så er det flere låter in the making også. Noen låter går bare litt raskere å lage enn andre! MEN, det blir utrolig stas med neste konsert. Det er så gøy å vise frem nytt materiale.


Eller så er det deilig å være tilbake på jobb igjen. Det er selvfølgelig himmelsk med ferie, men vil absolutt ikke klage på å komme tilbake til hverdagen. Jeg elsker jobben min og med mye spennende prosjekter på gang er det jo ikke annet å gjøre enn å smile ;)

 

 

Skrevet 09.01.2014. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
2


Tenkte jeg skulle dele en ny livevideo med dere fra vi (The Last 24) var i Brygga Lydstudio og spilte inn en livekonsert. Så håper dere liker det, her er hvertfall Let Go!
 


Følg oss også gjerne på Facebook :)

 

 

Skrevet 10.12.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
0

 

Nå har hele konserten blitt lagt ut på YouTube fra vi hadde Live Session i Brygga Lydstudio. Den ligger ute både som full konsert og som enkle låter. Her er en av våre nyeste - You + Me! Sjekk gjerne ut resten av konserten også og om du vil følge bandet mitt videre, finner du oss på Facebook HER!

 

 

Hva syntes dere? :)

 

 

Skrevet 02.12.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1


Som jeg har nevnt har vi vært så heldig å få være i studio til Brygga Studio for å spille inn en live session. Hele konserten kommer litt senere men som en liten smakebit har de lagt ut låta vår Heartbeats på YouTube. Syntes ideen var utrolig kult og det ble en konge dag i studio med 6 kameraer og herlige folk. Det er vanvittig mye spennende som planlegges om dagen og jobbes med så jeg må innrømme at det kiler litt i magen med tanke på bandåret 2014. Frem til det skal en haug med flere nye låter lages! Oh, how I love playing..

Og selvøflgelig, rock'n roll skal gjøres med red lips ;)

 Håper dere likte det:)
Hele konserten er rett rundt hjørnet!
 

Skrevet 23.11.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
2

 

Det er så deilig å kunne si at - DERE KAN NÅ KJØPE LÅTENE VÅRE PÅ iTUNES! Vi har gitt ut de to singel låtene vi var i studio å spilte inn nå i høst og nå er de på plass i iTunes Store. Utrolig digg følelse å kunne søke på "The Last 24" også dukker sangene våre opp der. Om ca 6 uker er de å finne på Spotify også. I mellomtiden jobber vi på med mange nye sanger mot neste mål - spille inn plate!Dette er bilde fra Stockholm :) 

Følg oss GJERNE på facebook: HER

 

 

Skrevet 18.10.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
2

 

Endelig har vi fått sangene fra vi var på Brygga Lydstudio. Det har vært utrolig kult å jobbe med gutta der og vi gleder oss til fortsettelsen. Til fredag fyller vi opp bilen og setter kursen mot Stockholm klare for å rocke i Sveriges hovedstad. Roadtrip, konsert og rock´n roll kan vel ikke bli bedre? Håper dere liker sangene, sleng gjerne igjen en kommentar på hva dere syntes :)
 

Skrevet 02.10.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
0

 

STEMMEN HOLDT og jeg er så glad. Vi har hatt 2 fantastiske dager i studio. Det er SÅ god følelse. Har virkelig savnet noen innspilte låter som gjenspeiler oss og får frem bra med punsh og sounden vår! DET tror jeg kanskje vi har fått til. Blir hvertfall utrolig spennende å høre ferdig miks og mastring nå. I tillegg til studio tid nærmer det seg konserter med stormskritt også! Neste fredag er det klart for Tønsberg konsert, sammen med bandet "Shoot the Breeze". SÅ, en uke etter det igjen står vi plutselig på scenen i Stockholm. Er ikke annet å si enn at dette er uten tvil en bra start på høsten ;)So, let's rock ;)

Skrevet 20.09.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0


Vi er plutselig på plass i studio igjen. Peter kjenner en flink kar som gjerne ville vi skulle komme å spille litt hos dem. Begynner å bli veldig klar for å få ut noe studioinnspilt av bandet nå, så dette blir jo ikke annet enn stas. MEN, så er det jo min flaks å våkne med ekstremt sår hals i dag, da det nesten bare er vokal biten igjen... SÅ, jeg har blitt bestevenn med Paracet, Repsils og Ingefær te med honning så lenge... Det er "My Way" og den nye sangen vår "24 Hours" som spilles inn og jeg gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet :)

I mellomtiden kan dere se sangene akustisk fra vi hadde en spontankonsert på Skåtøy i sommer her ..

Jaja ;)

 

Skrevet 19.09.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0

 

Endelig kan jeg fortelle dere at bandet mitt har blitt booket til å spille i Stockholm! Vi fikk en henvendelse av et booking byrå som hadde kommet over musikken vår og ville gjerne ha oss til å komme å spille i Sveriges hovedstad. Gleder meg utrolig mye til å vise et nytt publikum musikken vår og ikke minst til å rocke fletta av Sverige:) Vi har også en overraskelse til på gang som kommer i neste uke, så stay tuned <3
Hvis du vil følge The Last 24 på facebook så er det konge! 
Det kan du gjøre HER

 

Skrevet 03.08.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0

 

Har HELT glemt å poste bildene fra vi spilte på Bekkefaret Musikkfestival i sommer! Men, bedre sent enn aldri? :)Rock on ;)
Skrevet 01.08.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
7

 

Vi har laget noen akustiske versjoner av sangene våre, og ettersom vi skjelden spiller akustiske konserter tenkte vi at vi skulle lage en liten video. Utrolig skummelt å legge ut noe så "strippa" og "nakent" i forhold til hva vi er vant til, men også litt spennende. Her kommer hvertfall My Way - akustisk!
Jeg håper dere liker det :)

 


Følg oss gjerne videre på Facebook!

 


Skrevet 31.07.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 7 kommentarer
0

 

Endelig er hele videoen fra den første konserten vår i Oslo ferdig!
Takket være super redigering av Truls, kan vi vise dere hele konserten vår fra Emergenza, live @ John Dee!
Håper dere liker det og vil dele det med flere! Enjoy :)
 Hva syntes du? :)
Har du lyst til å følge bandet mitt på facebook så hadde det vært awesome!
Det kan du gjøre HER! 

Skrevet 30.05.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
0

 

Nok en konge kveld på John Dee i går! Det er uten tvil den kuleste scenen jeg har spilt på! Med så mange bra mennesker i salen og så herlige tilbakemeldinger ble det rett og slett en superlørdag i går:) Nå er vi mer enn klare for tilbringe mye tid i kjelleren fremover å lage ny musikk! 

Her er 2 låter til, live, fra forrige konsert på John Dee:


Gå til Urørt for å finne ut mer om låta og artisten! 


Gå til Urørt for å finne ut mer om låta og artisten!Stay tuned :)

 

 

Skrevet 21.04.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1

 

Vi er jo med i Emergenza bandkonkurransen, og når vi spilte innledende runder på John Dee fikk vi live opptak og video fra konserten. Filmklippingen tar litt lengre tid men vi har fått mikset lydopptaket hvertfall. Veldig deilig å endelig få vist litt mer av hva vi driver med og mer skal det bli... ! Gleder meg til tiden fremover nå med spennende konserter, konkurranser, låtskriving, bandøvinger og nye sanger.

Så, her har dere My Way live @ John Dee:


Gå til Urørtfor å finne ut mer om låta og artisten

 

Hadde vært utrolig kult om dere vil være med å følge oss på facebook!
Du kan like siden vår HEEEER!

 

 

Skrevet 11.04.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
6

 

Jeg har levd i en liten boble denne helgen. Med 2x konsert med bandet bare sitter jeg å smiler, ganske redusert, i dag. Så fantastiske mennesker som støtter oss, herlige tilbakemeldinger vi bare blir helt målløse av, super kick på scenen, endelig få vist frem alle de nye sangene våre og kvalitetstid med bandet. Jeg må bare si det høyt, eller skrive det stort - JEG ELSKER Å SPILLE I BAND. Det er helger som denne man virkelig får kjent på den fantastiske følelsen med å lage egen musikk og få dele det med andre etterpå. Og ikke minst, jeg setter så utrolig pris på alle de søteste menneskene som følger oss, uansett!Nå gleder jeg meg til en spennende vår og fortsettelse :)

 

Skrevet 17.03.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 6 kommentarer
0

 

Om bare 2 uker står vi på scenen på en av Oslo's feteste rockescener. Med bare en tidligere spillejobb med The Last 24 kribler det litt ekstra i magen. Helt nye sanger skal spilles for første gang live og vi får endelig vist oss frem til flere. Det har blitt mange timer i øvingskjellern for å lage mye ny musikk. Derfor blir det litt ekstra spennende å stå på scenen igjen denne gangen! (om ikke det er spennende nok å spille på John Dee)! Så da er det ikke annet enn å si at vi håper vi ser DEG på første rad ;)OG, det er super kos hvis dere vil følge oss på facebook!
http://www.facebook.com/thelast24music/events?ref=hl#!/thelast24music?fref=ts

 

 

Skrevet 01.03.2013. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
2

 

Vi har et lite klipp fra bandkonkurransen vi var med på nå i vinter, på Haugarock. Videoen er slutten av en ny sang vi har laget, Heartbeats. Det har blitt en litt personlig sang for meg. Jeg skrev den rett etter jeg hadde kommet hjem fra sykehuset i høst. Så, gleder meg veldig til å få vist dere noe med litt bedre lyd etterhvert, så krysser fingrene for studio tid til våren:) Her er hvertfall en liten smakebit:)

 

 
Ooog, hva er vel ikke bedre enn litt iPhone jamming før konsert? ;)

Hvis du vil gi oss en liten julegave, så ønsker vi oss mange likes på facebook:
Så, hadde satt kjempe pris på om dere vil like og dele <3

The Last 24 på FACEBOOK!

 

 

Skrevet 22.12.2012. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
1

 

Klart for første konsert på scenen med The Last 24. Vi skal være med i en band konkurranse og konkurrerer om å vinne 10.000,- og booking hjelp. Har INGEN forventninger til å vinne selv om det hadde vært utrolig gøy, mest gira for å bare få vist frem nye låter og oss! MEN, er også veldig spent. Alt for mye nytt og huske på og veldig liten tid på å vise hvem vi er, så, puster dypt og gleder meg til å spille:)SO, let's rock!

 

 

Skrevet 23.11.2012. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
0

 

 "Etter flere fine år med ZeroMonkey så har vi bestemt oss for at tiden var inne for å gjøre noe nytt. Medlemmer har kommet og gått, og det har også vært et års pause pga studier. Etter dette følte vi at noe måtte gjøres, og det vi følte var riktig var å avslutte ZeroMonkey. Tiden var rett og slett inne for å gå videre. Vi har uansett hatt det utrolig gøy med dette bandet og sitter igjen med mange gode minner, noe vi håper at dere gjør og! Tusen takk til alle som har vært med og støttet oss! Men fortvil ikke, det er noe nytt og spennende som er på gang! Vi håper så mange som mulig vil følge oss videre med det nye bandet "The Last 24" Vi har i hvertfall trua!"

Så med andre ord, veldig spennende tid fremover nå! For som teksten forklarer har vi bestemt oss for å avslutte ZeroMonkey og starte litt på nytt! Samme musikk stil, men med ny energi, ny trommis, nytt navn og nye muligheter! Det er ikke annet å si enn - GUD som jeg gleder meg til fortsettelsen nå :)

Stay tuned! :)
OOOG hvis dere vil følge oss på facebook så trykk dere GJERNE inn her og LIK siden vår!
http://www.facebook.com/thelast24music?fref=ts 

 


Skrevet 09.11.2012. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1

 

GUD for en følelse å stå på scenen igjen! DET VAR SÅ HERLIG. Og makan så heldig vi var som hadde Sara og Thomas som stilte opp på så kort varsel. Det kunne egentlig ikke gå bedre etter forholdene. Så jeg bare smiler egentlig og bare gleder meg til bandtiden som kommer fremover. Så mye nytt materiale skal jobbes med, ny trommis skal finnes og neste mål er å gi ut vår første EP eller CD! :)ROCK ON ;)

 

 

Skrevet 30.07.2012. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
0

 

Sykt deilig å være tilbake i kjellern med bandet igjen! GUD som jeg har savna å spille med de awesomme menneskene og ikke minst jobbe mere med nye sanger. Med bare noen uker hjemme, må man bare nyyyte de timene med spilling vi får til og jeg gleder meg bare enda mer til konserter til sommern! Me love my band ;)Sjekk ut musikken vår HER!
Og lik oss på facebook HER!

Skrevet 26.12.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
3

 

Jeg er så spillesugen om dagen! Det kryr av live musikk og musikere over alt i Dublin, og det gjør ikke at jeg gleder meg mindre til jula, å få spille litt igjen :) I tillegg har vi så masse å jobbe med. Fredrik har laget så mange spennende utkast og da med en ekstra gitarist på plass, åpner det for så mange flere muligheter... Så, det er mye å glede seg til i jula :D
Her er ett liveklipp fra i vår :)
En av de første kosertene med ny trommis :)

 

Hadde vært awesome om dere ville fulgt bandet mitt på facebook! 
Bare trykk dere inn på linken under ;) 

 

ZeroMonkey

ROCK ON!! :)

 

 

Skrevet 09.12.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 3 kommentarer
1

 

Siste runde i øvingslokalet før konsert i kveld. Siste konserten med bandet på en liten stund! DET blir rart, men fyyy så gøy det er nå. Gleder meg sykt til å kveld :)

Skulle egentlig postet dette innlegget i går men med veldig dårlig internett ble det aldri sånn! Men, FY "#%¤% for en bra kveld det ble i går. Det var så bra at Jon Are har blitt fast gitarist i ZeroMonkey, og det er vi kjempe gira for! Så mye trøkk, masse mennesker og nye låter. Herlig følelse å stå på scenen i går rett og slett :D

  HAr flere bilder fra i går, så de kommer litt senere :)
Sjekk ut musikken vår her:
ZeroMonkey på myspace

 

 

Skrevet 06.08.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
1

 

Det ble en spillejobb litt på sparket til lørdag, og det liker vi. Er så sykt sugen på å få spille live nå, og med a lot of skole, og eksamen på de andre har det ikke blitt så mye øving heller! Så nå er jeg klar for alt som har med spilling å band å gjøre rett og slett:) Konserten er i Horten på lørdag i forbindelse med release av plakaten til Kanalrock'en. Så nå får vi ser hvor rustene vi her blitt uten øving på noen uker.MEn så har det seg sånn da, at vi er to stk herremenn og meg som ikke er like flinke med tid. Så da sitter jeg her alene og venter i mens ;) 

ANYWAYS.
ROCK on i mens da ;)

Og sjekk ut musikken til bandet mitt HER
ZEROMONKEY på MYSPACE 
Skrevet 25.05.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
1

 

Forrige uke kom TV vestfold på besøk på bandøvinga vår. Da ble det intervju og litt filming. Veldig kleint å se etterpå, men selvfølgelig veldig bra med PR og oppmerksomhet:) Klippet ligger ute på nettet og du kan se det her:
ZeroMonkey på TV Vestfold 

Her er noen bilder fra sendinga:)


Sjekk ut mer og trykk på bildet under;)

 

Rock on :)
Skrevet 02.05.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
1

 

Vi var med på Slossfjell for noen uker siden, nå har det kommet ut liveklipp fra usignert. Slottfjell er en musikk konkurranse for å få spille på Slottsfjellfestivalen. Vi kom desverre ikke videre, men det er fortsatt en mulighet hvis man stikker av med wild card fra dommerne. Så, krysser fingrene imens;)

Sangen er "Recognize" og mere musikk fra bandet mitt finner du HER!
Følg oss også på facebook HER

 

Hva syntes du? :)

 

 

Skrevet 06.04.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
0

 

ENDELIG!  Har sliti sååå lenge med å få legge ut youtube videoer, men NÅ gikk det:) Så da må dere sjekke ut den nye sangen vår In His Game, med video til :) 

Gitar/Vokal - Fredrik
Trommer - Tom Rune
Vokal/Bass - Marthine 

Let me know hva dere syntes! :)

Sjekk ut mere ZeroMonkey på:
www.zeromonkey.no 
Facebook siden vår 

 


Skrevet 05.04.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
1

 

 

Bilder fra vi spilte på Slossfjell delfinalen i helga! Vi kom ikke videre, men det er fortsatt ett lite håp hvis juryen vil gi ut ett wild card til noen andre som var med på delfinalen i Tønsberg:) Så venter litt i spenning. Var uansett dødskult å spille i helga og jeg ER SÅ KLAR for John Dee nåå!!!

Sjekk ut musikken vår her:

ZEROMONKEY

 


Skrevet 28.03.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
6

 

I går var det som sagt Emergenza og ZeroMonkey fylte opp en minibuss med herlige mennesker og trilla innover mot Oslo! Stedet var Revolver og 9 band skulle på scenen for å spille seg videre i konkurransen. Etter mange forskjellige band og en kjempe bra konsertopplevelse, var det stor spenning på hvem som skulle få fortsette videre til semifinalen på John Dee.. Oooooooog, vi klarte det:) GUD for en herlig følelse!Så nå er datoen 13. april på John Dee og ALLE mann som kan må komme ;) Vi merker veldig godt etter i går, at HVEM SOM HELST (nesten) kan komme videre bare de har med en stor fanklubb. For det er publikum som stemmer. Så vi er UTROLIG takknemmelig for alle som stemte oss videre:)

Gud for en fantastisk helg!

 

 

Skrevet 20.03.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 6 kommentarer
1

 

Vi hadde fotoshoot med bandet for en ukes tid siden, og nå har jeg fått de første bildene. Så tenkte jeg skulle gi dere en liten smakebit :)

Hva syntes du? :)

 

Skrevet 14.03.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
1

 

Nå har det virkelig løsna for bandet! mars har plutselig blitt til en veldig spennende band mnd med mye som skjer og skal skje!! Helgen som var tilbrakte vi jo som sagt i studio, med fotoshoot på fredag. Ny demo er i miks og vi får snart nye bilder av den nye besetningen i bandet som egentlig ikke kan kalles så ny lengre.Neste helg er det Emergenza i Oslo. En band konkurranse. Det starter på revolver, hvor vi skal spille 19. mars. (dørene åpner 19:00, og vi selger billetter) Det er innledende runder. Så foregår semifinale på John Dee og finalen på Rockefeller. Tenk hvis vi får spille der!? Gad.

Så fikk vi vite i går at det har vært veldig mange påmeldte til slåssfjell (konkurranse for å få spille på Slottsfjellfestivalen) Så de var nødt til å plukke ut 6 band som får være med å konkurere fra Tønsberg området. De plukket ut med baktanke på musikken, alder og hvem som er noe de ser for seg å ha på Slottsfjell. Og VI har blitt plukket ut til å få være med 26. mars på Total. Da skal vi slåsse oss opp på fjellet ;) ENDA mer spennende...

Så nå er det masse øving om dagen og mye spenning i kroppen! 
GUD som jeg gleder meg til noen RÅÅÅ helger nå:)

 

Skrevet 10.03.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
1

 

Glemte helt å legge ut bilder fra helgen. Det var jo første "konserten" med Tom Rune og det var uber stas. Så nå gleder jeg med bare til neste gang! I tillegg spilte flinke Nørdutgang. De blir bare bedre og bedre hver gang jeg hører de. Og til slutt trappet bass guden min opp på scenen. Trenger ikke si mer enn det egentlig ;)

Ble hvertfall en kjempe bra kveld med kule mennesker og konge musikk, enkelt og greit ;)


Anette og jeg <3 
Bildet sier vel sitt? :-p


ZeroMonkey :)


Nørdutgang :)


Rart jeg er forelska i denne kjekkasen eller? ;)
Wella shampoo reklame neste!

NU er det bandøvings...
GAD, jeg er redusert i dag...................Skrevet 02.02.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
2

 

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere på hvordan det går med bandet :) Og det går veldig bra! Hadde en rå øving i går, med sykt bra lyd og alt fungerte bare veldig bra. Fikk helt ferdig den nye sangen vår også. DET er deilig. Nå bare gleder jeg meg max til å spille den live! Har også rocka opp sangen til Anniken. Nå passer den litt bedre inn i settet vårt, også er vi ikke avhengig av en ekstra på bass. Ingrid var innom på øving og sa "åååh, likte versonen, nå slipper jeg å gråte hver gang" og det er bra ;) (Ble veldig tungt å spille den før) Så sparer vi synth versonen til spesielle anledninger <3

Det er også spennende ting i vente! Vi har kommet med på Emergenza som er Norges største bandkonkurranse. Den skal foregå i Oslo og vi skal spille der i mars. Vet ikke helt datoen ennå! Det er først innledende runder på Revolver, så semifinale på JohnDee og finale på Rockefeller! GUD, det blir spennende.

I tillegg har vi ett annet spennende prosjekt på gang, som jeg ikke kan si så mye om ennå. Men, gleder meg veldig til å se hvordan det utvikler seg!

Så til slutt. TOM RUNE er helt RÅ! Vi har jo fått ny trommis, og han er bare helt konge på trommer. Vi jobber allerede kjempe bra sammen og han passer bare så godt med oss rett og slett! Veldig gøy at det endte så bra etter SuperSara måtte slutte. Nå gleder jeg meg bare til å vise alle sammen det live ;)

ROCK ON!

 

(Ikke glem å hør musikken vår HER)

Skrevet 20.01.2011. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
1

 

Har hatt en vilt bra bandøving i dag og gud så deilig det var. Det skjer litt forandringer i ZeroMonkey. Det skjer en del forandringer i bandet som jeg skal komme tilbake til. Kan ikke si for mye ennå. Men det jeg kan si, igjen, er at det har vært en sykt bra øving som vi absolutt trengte nå! Gleder meg til å fortsette å lage ny musikk. Og gleder meg til å se hva tiden fremover bringer. Er noen spennende ting som er på gang :) Så stay tuned ...

Hør sangene våre her:
ZEROMONKEY på MYSPACE

 

 

Skrevet 09.12.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
0

 

ZeroMonkey er i Notodden denne helga og det er kos! I går spilte vi på studentscenen i byen. UTROLIG kult sted! Like alot. De hadde skikkelig lyst til å ha oss tilbake så det håper jeg vi får til! I dag har vi rigga litt igjen, kosa oss med julemat og deilig lusj og tilbrakt tid på kafe. Men nå er det klart for ny konsert igjen og vi sitter egentlig bare å venter på at alt skal bli klart :)Ha en fin kveld :) rock on <3

Skrevet 27.11.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 0 kommentarer
2

 

Vi spilte jo Støperiet i Tønsberg i helga, og Bjørnemann filma litt, så tenkte dere kunne få se. Først to klipp av Face it og Listen Up. Så til slutt er hele den nye sangen vår, Inception :)

 

Hva syntes du? :)

 

 

 

Skrevet 01.11.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
2

 

Ble en vilt bra kveld i går, selv om publikumsantallet ikke var helt som det hadde blitt håpet på. Det var Halloweenkonsert på Støperiet i Tønsberg og vi spilte sammen med to andre band! Kosa oss masse på scenen, og som publikum foran The Credins og Poporn Radio. Det hele endte med dansing og liv på scenen sammen med uber kule Poporn! Til slutt tok vi det hele ut på byen! Masse herlige mennesker, herlig publikum og morsom kveld :) Kooooosa meg big time <3

Her er noen bilder fra kvelden :)


Og siden det var halloween konsert var selvfølgelig djevelhornene på!Sara var død hiphop'er og kosa seg veldig med t-skjorta si ;)

TUSEN TAKK igjen til alle våre fantastiske fans som alltid stiller opp og lager liv!
Uten dere er vi ingenting ;)

 

 

Skrevet 31.10.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
2

 

En liten video fra bandøving :)
Jeg holder meg bak kamera og lager setlist til høstkonsertene våre, mens Sara og Fredrik leker ;)

Hør musikken vår her:
ZeroMonkey på myspace!

 


Skrevet 14.10.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
1

 

Her kommer det litt bilder og en liten video fra konserten vår i går :) Sangen som blir spilt er She's a monster og du kan høre flere sanger fra oss HER hvis du vil :)

Og her er litt bilder :)Elsker bandlivet rett og slett og elsker å være en del av ZeroMonkey <3

 

Skrevet 08.10.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 1 kommentar
2

Det er søndag morgen, kaldt, vått, kaldt, vått, kaldt.... nevnte jeg kaldt? hverfall KALDT og da finnes ikke noe bedre enn å tre på seg UGG'sa, en lang genser og bænkre seg nedi øvingskjelleren med ZeroMonkey:) Er godt i gang med nye sanger og ser vireklig fram til å jobbe mer med de i dag. Tror jeg skal klare å få skrivd litt tekst i dag også og da begynner det virkelig å ta form :) Det som også er litt gøy er at vi trodde vi spilte siste konserten på en stund i år da vi spilte på Ramperock i august. Men nå sitter vi klare for 4 spillejobber til i høst. I Sandefjord, Tønsberg og to i Notodden! DET blir bra! Nok en gang - elsker bandlivet og elsker musikk.... :)ooooog elsker UGG's <3
Hvordan skal du tilbringe søndagen? :)


Skrevet 26.09.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
2


Nå blir det spennende, veldig spennende. For allerede så tidlig som slutten av oktober kan vi få svaret om vi kommer med på By:Larm 2011. Det er en så utrolig viktig sjangse og jeg krysser fingrene mine på kryss og tvers i håp om at kanskje det er vår tur denne gangen! Vi er så klare for det, og etter mye hard jobbing, håper jeg så alt for mye på at vi kan vise oss på By:Larm scenen i februar :)
HØR MUSIKKEN VÅR HER: ZeroMonkey

(Bildet er fra vi spilte på RevåRock i sommer)

For de som ikke kjenner til by:Larm,
så kan dere sjekke ut mere her:   by:Larm

Skrevet 19.09.2010. Ligger i kategorien The Last 24. 2 kommentarer
hits